-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
@a-d-p said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@supergeorge said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω. Ακούω ότι δεν βολεύει.
Θεσσαλονίκη βολεύει μόνο τους Βαλκάνιους που πηγαίνουν Χαλκιδική, είναι επάνω στο δρόμο τους. Κατά τα άλλα είναι κακό σημείο για την καθημερηνότητα.
ελα τωρα. Αφου ολοι οι θεσσαλονικεις πανε την εβδομαδιαια βολτουλα τους στο κοσμος. Ολα τα αυτοκινητα που παρκαρουν εκει και γινεται χαμος, ποιανων ειναι; των βαλκανιων ή των αθηναιων τουριστων;
Τα μισά Σκόπια και η μισή Cofia κατεβαίνουν Cosmos το Σάββατο
Και δεν ξερεις προς τα που να κοιταξεις…..
Στην ηλικία μου είναι ταλαιπωρία το Cosmos Σάββατο... εμείς πηγαίνουμε Τσιμισκή.
-
Ένα τεσλα ξεπαρκαριζε και έκανε ένα στρίγκλισμα αλλά ένα άλλο περίμενε να μπει στη θέση του και ήταν αθόρυβο.
Η στριγκλιά ήταν έντονη. Χαχα μάλλον από το τιμόνι.
-
Απλώς το ένα γκρίνιαζε στο άλλο. Κατάλαβες ποιο είναι το θηλυκό.
-
Εποχή ζευγαρώματος.....
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Απλώς το ένα γκρίνιαζε στο άλλο. Κατάλαβες ποιο είναι το θηλυκό.
Το αθόρυβο σίγουρα.
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Το καταλάβαμε οτι δεν έχεις ηλεκτρικό ούτε γνωρίζεις επί του πρακτέου αλλιώς θα είχες άλλη άποψη
Αν πήγαινε με βάση τον πληθυσμό και την αναλογία που υπάρχει σε Γερμανία και Γαλλία, θα έπρεπε να υπήρχαν τουλάχιστον 20 σημεία SC στην Ελλάδα.
Σκέψου τι εικόνα θα είχες για το δίκτυο αν υπήρχαν άλλα 12 σημεία φόρτισης SC διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα. Π.χ. 3 επιπλέον Αθήνα, ένα στην Δυτική Είσοδο Θεσσαλονίκης, 2 στην Κρήτη, ένα Αλεξανδρούπολη, 1-2 επιπλέον στην Πελοπόννησο, στα Γρεβενά (στην σύνδεση με το Ε65), στην Καβάλα κλπ.
Βέβαια αν οι πελάτες της Tesla ικανοποιούνται με τα λίγα και θεωρούν περιττούς τους επιπλέον σταθμούς, ακόμη καλύτερα για τον Elon να μην μπαίνει και σε περιττά έξοδα!
-
Συμφωνώ ότι είναι πολύ λίγα τα σημεία με τους SC και κατά την άποψή μου δεν εξυπηρετούν επαρκώς όπως και να το δούμε, όπως και να το σκεφτούμε. Ολόκληρη Αθήνα και έχει μόνο σε ένα σημείο. Αυτό και μόνο αρκεί. Θεσσαλονίκη έχει μόνο σε ένα σημείο. Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι ικανοποιημένος από αυτά και μόνο...
Το ερώτημα είναι άλλο κατά την γνώμη μου. Έχει σκοπό να δημιουργήσει περισσότερα σημεία η τέσλα; Αν θέλει να έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων στην Ελλάδα πρέπει να το κάνει. Αλλιώς το υπάρχον δίκτυο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιπλέον λόγο αγοράς τέσλα. -
@nascar1 said in TESLA FORUM:
Συμφωνώ ότι είναι πολύ λίγα τα σημεία με τους SC και κατά την άποψή μου δεν εξυπηρετούν επαρκώς όπως και να το δούμε, όπως και να το σκεφτούμε. Ολόκληρη Αθήνα και έχει μόνο σε ένα σημείο. Αυτό και μόνο αρκεί. Θεσσαλονίκη έχει μόνο σε ένα σημείο. Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι ικανοποιημένος από αυτά και μόνο...
Το ερώτημα είναι άλλο κατά την γνώμη μου. Έχει σκοπό να δημιουργήσει περισσότερα σημεία η τέσλα; Αν θέλει να έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων στην Ελλάδα πρέπει να το κάνει. Αλλιώς το υπάρχον δίκτυο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιπλέον λόγο αγοράς τέσλα.Δεν νομίζω ότι ασχολείται πια η τεσλα με αυτά.
Software παράγει και από αμάξια η ίδια πλατφόρμα
Δεν βλέπω διάθεση να ανοίξουν περισσότεροι sc στη χώρα πόσο μάλλον στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει πια δίκτυο.
Ας έβαζε τουλάχιστον στο εθνικό δίκτυο μήπως πλησιάσει κάπως την κατάσταση σε όλη την Ευρώπη όπου απλά σε πάει όπου θες το αμάξι. Από sc σε sc και δεν σκοτίζεσαι με εφαρμογές και προγραμματισμό.Στην Ελλάδα τα τεσλα είναι κυρίως αμάξια ΣΚ ή μεταξύ σταθερών προορισμών (σπίτι - εξοχικό).
-
@nascar1 said in TESLA FORUM:
Το ερώτημα είναι άλλο κατά την γνώμη μου. Έχει σκοπό να δημιουργήσει περισσότερα σημεία η τέσλα; Αν θέλει να έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων στην Ελλάδα πρέπει να το κάνει. Αλλιώς το υπάρχον δίκτυο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιπλέον λόγο αγοράς τέσλα.Αν θέλουμε τους sc να διαδραματίσουν ρόλο αστικού βενζινάδικου, ναι σίγουρα δεν επαρκούν. Δεν ξέρω μάλιστα αν θα φτάσουν ποτε σε τέτοιο αριθμό ώστε να το πετύχουν αυτό, διότι δεν ξέρω αν η Ελλάδα ως αγορά το δικαιολογεί.
Αν τους θέλουμε για να κάνουμε εκδρομές και ταξίδια, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Προφανώς και θέλουμε και άλλους. Ο επομένως που έχει κερδίσει σε ψηφοφορία θα καλύπτει το ανατολικό κομμάτι της εγνατιας και θα είναι κάπου νότια των Σερρών, αν θυμάμαι καλά. -
Στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο χρειάζονται περισσότερες λύσεις με φορτιστές.
Μέσα στα αστικά κέντρα βρίσκεις λύσεις και χρόνο. -
@axel12p said in TESLA FORUM:
Το καταλάβαμε οτι δεν έχεις ηλεκτρικό ούτε γνωρίζεις επί του πρακτέου αλλιώς θα είχες άλλη άποψη
Αν πήγαινε με βάση τον πληθυσμό και την αναλογία που υπάρχει σε Γερμανία και Γαλλία, θα έπρεπε να υπήρχαν τουλάχιστον 20 σημεία SC στην Ελλάδα.
Σκέψου τι εικόνα θα είχες για το δίκτυο αν υπήρχαν άλλα 12 σημεία φόρτισης SC διασκορπισμένα σε όλη την Ελλάδα. Π.χ. 3 επιπλέον Αθήνα, ένα στην Δυτική Είσοδο Θεσσαλονίκης, 2 στην Κρήτη, ένα Αλεξανδρούπολη, 1-2 επιπλέον στην Πελοπόννησο, στα Γρεβενά (στην σύνδεση με το Ε65), στην Καβάλα κλπ.
Βέβαια αν οι πελάτες της Tesla ικανοποιούνται με τα λίγα και θεωρούν περιττούς τους επιπλέον σταθμούς, ακόμη καλύτερα για τον Elon να μην μπαίνει και σε περιττά έξοδα!
Από το "είναι πλεονέκτημα η ύπαρξη -έστω και κοτσουρεμένου δικτύου" μέχρι το "οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με την υφιστάμενη κατάσταση" και το "είναι βασικός λόγος αγοράς του οχήματος" μεσολαβεί το χάος
-
Μεγάλος αστειάτορος ο Έλονας
-
Για χαβαλε ειμαστε παντα πρωτοι! Φοβερο soundtrack, αλλα το visualization μου αποσπα την προσοχη. Το εβαλα για λιγο για να το δουμε με τα παιδια και μετα επιστροφη στο κλασσικο
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Για χαβαλε ειμαστε παντα πρωτοι! Φοβερο soundtrack, αλλα το visualization μου αποσπα την προσοχη. Το εβαλα για λιγο για να το δουμε με τα παιδια και μετα επιστροφη στο κλασσικο
Δεν νομίζω να το κράτησε κανένα πάνω από 5 λεπτά
Άλλαξαν και οι χάρτες της πλοήγησης ή είναι η ιδέα μου ? -
Μλκιες που φορτωνουν στο software.
Αν ηταν πλακατζης θα εβαζε ενα c3
TESLA FORUM