-
@wantone said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
@realzeus said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
@otso: Προσωπικά μόνον υγεία εύχομαι για όλους!!! Οι λαμαρίνες τώρα... αρκεί να έχουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο όλοι μας, να κινούμαστε.
@wantone: Είσαι έξυπνος, είσαι ευγενικός στην συζήτηση, και μπορεί ο άλλος να μάθει πράγματα από σένα, αλλά αυτό που θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά του αλλουνού, δεν το καταλαβαίνω...
Με μπερδευεις με αλλους γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας εκτος και τρεχει καμμια πυραμιδα να ξερω να τον αποφευγω. Για πλακα το εγραψα για να δειξω οτι με ευχολογια χρηματα δεν αποκτας. Αλλα γενικα σε αυτο το φορουμ ο καθενας καταλαβαινει οτι τον βολευει και μαλιστα αλλοι θελουν να ξερουν τι κανει ο καθενας οχι εγω.
ΧαχαχαχαχΧ
Εσυ είσαι ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης από ΟΛΟΥΣ, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας -
Νομίζω παιδιά ότι χωρίς λόγο παρεξηγηθήκαμε, μέρα που είναι κιόλας. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια ζωή χωρίς μεγάλες (γιατί κάποιες θα έχουμε σίγουρα) δυσκολίες. Ειρήνη κι αγάπη!
Καλά βρε παιδιά στις ευχές να μην είστε τσιγκούνηδες, έλεος δηλαδή, και υγεία και χρήμα και ότι άλλο επιθυμεί ο άνθρωπος. Τι φοβάστε μην σας ζητήσει να βάλετε τα χρήματα από την τσέπη σας, μην τον διαφθείρουν ή μην πιάσει η ευχή και γίνει πλούσιος
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και ότι ποθείτε!
-
@red_monster said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
@otso: Προσωπικά μόνον υγεία εύχομαι για όλους!!! Οι λαμαρίνες τώρα... αρκεί να έχουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο όλοι μας, να κινούμαστε.
@wantone: Είσαι έξυπνος, είσαι ευγενικός στην συζήτηση, και μπορεί ο άλλος να μάθει πράγματα από σένα, αλλά αυτό που θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά του αλλουνού, δεν το καταλαβαίνω...
Με μπερδευεις με αλλους γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας εκτος και τρεχει καμμια πυραμιδα να ξερω να τον αποφευγω. Για πλακα το εγραψα για να δειξω οτι με ευχολογια χρηματα δεν αποκτας. Αλλα γενικα σε αυτο το φορουμ ο καθενας καταλαβαινει οτι τον βολευει και μαλιστα αλλοι θελουν να ξερουν τι κανει ο καθενας οχι εγω.
ΧαχαχαχαχΧ
Εσυ είσαι ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης από ΟΛΟΥΣ, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μαςΕσυ εισαι.
-
@jamesd said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Νομίζω παιδιά ότι χωρίς λόγο παρεξηγηθήκαμε, μέρα που είναι κιόλας. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια ζωή χωρίς μεγάλες (γιατί κάποιες θα έχουμε σίγουρα) δυσκολίες. Ειρήνη κι αγάπη!
Καλά βρε παιδιά στις ευχές να μην είστε τσιγκούνηδες, έλεος δηλαδή, και υγεία και χρήμα και ότι άλλο επιθυμεί ο άνθρωπος. Τι φοβάστε μην σας ζητήσει να βάλετε τα χρήματα από την τσέπη σας, μην τον διαφθείρουν ή μην πιάσει η ευχή και γίνει πλούσιος
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και ότι ποθείτε!
Χρειαζεσαι τυχη στην ζωη και ευχες αλλα το να λες επιθυμω να ειμαι υγειης και πλουσιος χωρις να κανεις τιποτα ειναι τουλαχιστον αστοχο εγω αυτο ειπα.
-
Τα χρηματα ειτε τα δουλευεις ειτε κανεις καλες επενδυσεις και τα μαζευεις απο εκει.
Και όχι μόνο από εκεί βέβαια....αυτοί ειναι 2 μόνο τρόποι από τους πολλούς.
Αλλά τι μας ενδιαφέρει που βρίσκει ο καθένας τα λεφτά του?
-
@fanis75 said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Τα χρηματα ειτε τα δουλευεις ειτε κανεις καλες επενδυσεις και τα μαζευεις απο εκει.
Και όχι μόνο από εκεί βέβαια....αυτοί ειναι 2 μόνο τρόποι από τους πολλούς.
Αλλά τι μας ενδιαφέρει που βρίσκει ο καθένας τα λεφτά του?
Eσυ δηλ μπορεις να κανεις παρεα αυτοκινητιστικη με καποιον που ειναι ποινικος χωρις να σε νοιαζει τι ειναι ο καθενας; Και αν του βαλουν μια βομβα οταν πινετε το καφεδακι σας.
-
Eσυ δηλ μπορεις να κανεις παρεα αυτοκινητιστικη με καποιον που ειναι ποινικος χωρις να σε νοιαζει τι ειναι ο καθενας; Και αν του βαλουν μια βομβα οταν πινετε το καφεδακι σας.
Για το φόρουμ μιλάμε. Διαδυκτυακός ειναι ο καφές.
-
Εχεις παει στην συναντηση και εχουν γινει αρκετες συναντησεις στο παρελθον. Δεν ξερω τι ειδους απαντηση ειναι αυτη.
-
Εχεις παει στην συναντηση και εχουν γινει αρκετες συναντησεις στο παρελθον. Δεν ξερω τι ειδους απαντηση ειναι αυτη.
ρεαλιστική. Αλλιώς με την δικιά σου λογική, μπορεί να βάλουν βόμβα στον άγνωστο διπλανό μου στο παραδίπλα τραπέζι και να πάρει και εμένα η μπάλα. Άρα όποτε βγαίνω έξω θα πρέπει να ξέρω όλοι όσοι ειναι σε ακτίνα βόμβας γύρω μου από που έχουν τα λεφτά τους!!
-
ρεαλιστική. Αλλιώς με την δικιά σου λογική, μπορεί να βάλουν βόμβα στον άγνωστο διπλανό μου στο παραδίπλα τραπέζι και να πάρει και εμένα η μπάλα. Άρα όποτε βγαίνω έξω θα πρέπει να ξέρω όλοι όσοι ειναι σε ακτίνα βόμβας γύρω μου από που έχουν τα λεφτά τους!!
οκ κανε οτι θελεις, εγω οσοι ξερω οταν βλεπουν ποινικους και αλλους επικινδυνους αλλαζουν δρομο. καλη τυχη
-
Εκείνος ο Στόρμ έφυγε τελικά ?
Η άλλαξε θέση ?
Ενα ΖΧ που είχα πάρει το 1997 και το πούλησα το 2005, κυκλοφορεί ακόμα και είναι ασφαλισμένο καμαρωτό καμαρωτό....
Ηταν η τελευταία έκδοση με όνομα Χαβάη. Ασημί ΥΖΖ ***6
-
Απίστευτο αλλά εγώ βρήκα το mini cooper στη Κω κια μάλιστα στο νοσοκομείο...
-
VW Golf 1992 σε ακινησία, στη Ζάκυνθο πιθανότατα, από το 2018
Opel Corsa 2004 διαγραμμένο από το 2018
Volvo S40 2006 σε ακινησία στη Θεσσαλονίκη από το 2021
Peugeot 407 2005 σε κίνηση στις Αχαρνές
Fiat Grande Punto 2007 σε κίνηση στην Αθήνα -
Μόνο γαλλικό και ιταλικό κινείται..
-
Astra GTC turbo 2007 Ιωάννινα
Citroen C1 2006 Ηγουμενίτσα
Piaggio 2008 Θεσσαλονίκη
Baleno 2016 Γρεβενά
Suzuki GV 2005 Πήλιο
Suzuki FL 2007 Δράμα
Toyota Corolla 2004 Θεσσαλονίκη
Vw Golf 2003 Θεσσαλονίκη
Saxo 1997 Θεσσαλονίκη
Lanos 1999 Χαλκιδική
MG stelvio 2008 ΡόδοςΆπαντα σε κυκλοφορία
-
@criuser said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
Μόνο γαλλικό και ιταλικό κινείται..
Χρεπια γερμανικά
-
Εταιρικό ford fiesta πουλήθηκε με ζημιά (σπασμένη μάσκα, σπασμένο κιβώτιο) και κυκλοφορεί Ηγουμενίτσα.
Εταιρικό Peugeot 308 πουλήθηκε με 597.000χλμ και κυκλοφορει Βόλο.
-
δεν ξέρω αν το έχετε συναντήσει αλλά το πρώτο μου αυτοκίνητο του '84 το βρίσκει μεν αλλά το πεδίο κατάσταση είναι κενό (ούτε διεγραμμένο, ακινησία κλπ)
Το ιδιο και σε κάποια άλλα παλιά νούμερα που έλεγξα από περιέργεια -
Επι χρονια εγώ είχα το παλιό αυτοκίνητο των αλλων.
Μετά από μένα …… η δαγκάνα
-
@argg said in Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?:
δεν ξέρω αν το έχετε συναντήσει αλλά το πρώτο μου αυτοκίνητο του '84 το βρίσκει μεν αλλά το πεδίο κατάσταση είναι κενό (ούτε διεγραμμένο, ακινησία κλπ)
Το ιδιο και σε κάποια άλλα παλιά νούμερα που έλεγξα από περιέργειαΠροφανώς έχει βγει από την κυκλοφορία πριν την ψηφιοποίηση
Κάποιες παλιές οριστικές διαγραφές δεν τις έχει ούτε το δικό μας σύστημα (αστυνομία), δείχνει ότι είναι σε κυκλοφορία
Ξέρετε που είναι το παλιό σας αυτοκίνητο?