-
Εγώ είχα εντυπωσιαστεί από την ανάρτηση του. Επιπέδου c segment
-
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τις απαντήσεις, έψαξα κάποια αυτοκίνητα και παρακάτω σας παραθέτω την λίστα.
Δεδομένου πως όλοι σας έχετε παραπάνω εμπειρία από εμένα και αρκετοί από εσάς, ίσως να έχετε κάποιο από τα παραπάνω, ποια είναι η προσωπική σας γνώμη;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
@mike07 said in Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου:
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για τις απαντήσεις, έψαξα κάποια αυτοκίνητα και παρακάτω σας παραθέτω την λίστα.
- Opel Karl 2015
- Peugeot 108 2016 ACCESS 1.0VTI S&S 68HP
- Hyundai i 20 2014
- Ford Fiesta 2018
- Toyota Aygo 2016 1.0 X-PLAY TOUCH
- Citroen C3 2016
- Nissan Micra 2015
- Peugeot 108 2016
Δεδομένου πως όλοι σας έχετε παραπάνω εμπειρία από εμένα και αρκετοί από εσάς, ίσως να έχετε κάποιο από τα παραπάνω, ποια είναι η προσωπική σας γνώμη;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αυτό φαίνεται καλο .
Ριξε μια ματιά ,με ένα παζάρι έρχεται στα χρήματα σου.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47377556-nissan-note -
Καλησπέρα σας, βρηκα ορισμένες επιλογές :
Peugeot 208 2016 1.2 Puretech 110 HP Allure
Toyota Aygo 2016 1.0 X-PLAY Touch
Peugeot 108 2017 1.2 VTI 82HP
Opel Karl 2015Με αυτά τα κριτήρια , ποιο απ΄ τα παραπάνω θα μπορούσε να ήταν η επιλογή σας;
-
Καλησπέρα σας, βρηκα ορισμένες επιλογές :
Peugeot 208 2016 1.2 Puretech 110 HP Allure
Toyota Aygo 2016 1.0 X-PLAY Touch
Peugeot 108 2017 1.2 VTI 82HP
Opel Karl 2015Με αυτά τα κριτήρια , ποιο απ΄ τα παραπάνω θα μπορούσε να ήταν η επιλογή σας;
Προσωπική μου άποψη είναι πως το 208 είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τα υπόλοιπα, ειδικά σε ποιότητα κατασκευής. Τα υπόλοιπα τα βλέπω σαν τενεκεδάκια.
-
Εννοείται το Peugeot!!!
Τα άλλα είναι κουδουνιστρες μπροστά του.Εκείνο το Opel ...Karl πρώτη φορά το ακούω.
Εννοείται επίσης καλός έλεγχος και με κάποιον γνώστη για Peugeot, κάτι για ιμάντες που λένε για τους puretech κλπ.
-
Αφού δίνεις σημασία σε παθητική ασφάλεια και να έχει δυνατότητα να πάει και ένα ταξίδι, πέτα τα πολύ μικρά, δηλαδή το Αυγό, το 107, το 108, το Άλτο, το Πάντα και το Καρλ.
-
@vagkirk said in Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου:
Εκείνο το Opel ...Karl πρώτη φορά το ακούω.
Chevrolet Spark με αλλο σημα που δεν εισήχθει ποτε Ελλαδα. Εισαγωγης ειναι αυτο και μακρια φυσικά!
-
Παιδιά, θέλει αρκετό ψάξιμο, πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο σαν και εμένα, που δεν κατέχει το άθλημα. Εκανα μια αναζήτηση και σας ζητώ να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να μου πείτε την γνώμη σας.
- Mitsubishi Space Star 2016 Space Start
- Skoda Fabia 2018
- Citroen C1 2015
- Citroen C3 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ (έμπορος)
- Peugeot 208 2015 1.2 PANORAMA ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ SERVICE (έμπορος)
- Peugeot 108 2016 ACCESS 1.0VTI S&S 68HP (Αν και μικρό, ειναι προσιτό)
-
Εγώ πιστεύω πως η περιγραφές σου φωνάζουν από μακριά για 1200αρι Σουζούκι Swift & Baleno
Εδώ έχω μια πρόχειρη εικόνα όσων πουλάνε ιδιώτες από 2018
-
@piliourits said in Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου:
Εγώ πιστεύω πως η περιγραφές σου φωνάζουν από μακριά για 1200αρι Σουζούκι Swift & Baleno
Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μέχρι που είδα τις τιμές
παίζουν πάνω από 10000€
Τα Baleno έχουν ανέβει από πέρυσι που πούλαγα το δικό μου.... πως είναι δυνατόν αφού δεν έχουν αυξηθεί οι τιμές στα καινούργια;ΥΓ.
Αρε φτώχεια Μητσοτάκη @vagkirk -
Είναι η προπαγάνδα που κάνει ο Λαπ για τα Σουζούκι.
-
θα το ήθελα, είδα μερικα reviews έκανα μια βόλτα στην πόλη, υπάρχουν αρκετά.Μου άρεσαν. Δυστυχώς είναι από από 10.500
Θα ήθελα τη γνώμη σας, ειδικά αν έχετε ή είχατε κάποιο από αυτά, ή αν γνωρίζετε από πρώτο χέρι πλεονεκτήματα/αδυναμίες.
Οι επιλογές μου:
- Nissan Micra 2018, 90hp, 1000cc
- Open Corsa 2017 elegance, 90hp, 1400cc
- Renault Clio 2016, 72hp, 1150cc
- Ford Fiesta 2017, 87hp, 1000cc
- Citroen C3 2017, 100hp, 1200cc
Θα με ενδιέφερε να μάθω:
- Αξιοπιστία: Έχετε αντιμετωπίσει μηχανολογικά ή ηλεκτρολογικά προβλήματα;
- Οδηγική συμπεριφορά: Πώς είναι στην πόλη και σε ταξίδια/εθνική οδό;
- Κατανάλωση: Πραγματική μέση κατανάλωση που έχετε δει. (στο περίπου)
- Κόστος συντήρησης: Service, ανταλλακτικά, ασφάλεια.
- Άνεση & εργονομία: Θόρυβος, ποιότητα κύλισης, χώροι.
- Τι θα προσέχατε πριν την αγορά για κάθε μοντέλο;
Κάθε εμπειρία ή συμβουλή θα μου φανεί πολύ χρήσιμη για να καταλήξω στην καλύτερη επιλογή.
-
θα το ήθελα, είδα μερικα reviews έκανα μια βόλτα στην πόλη, υπάρχουν αρκετά.Μου άρεσαν. Δυστυχώς είναι από από 10.500
Θα ήθελα τη γνώμη σας, ειδικά αν έχετε ή είχατε κάποιο από αυτά, ή αν γνωρίζετε από πρώτο χέρι πλεονεκτήματα/αδυναμίες.
Οι επιλογές μου:
- Open Corsa 2017 elegance, 90hp, 1400cc
- Renault Clio 2016, 72hp, 1150cc
- Ford Fiesta 2017, 87hp, 1000cc
- Citroen C3 2017, 100hp, 1200cc
Θα με ενδιέφερε να μάθω:
- Αξιοπιστία: Έχετε αντιμετωπίσει μηχανολογικά ή ηλεκτρολογικά προβλήματα;
- Οδηγική συμπεριφορά: Πώς είναι στην πόλη και σε ταξίδια/εθνική οδό;
- Κατανάλωση: Πραγματική μέση κατανάλωση που έχετε δει. (στο περίπου)
- Κόστος συντήρησης: Service, ανταλλακτικά, ασφάλεια.
- Άνεση & εργονομία: Θόρυβος, ποιότητα κύλισης, χώροι.
- Τι θα προσέχατε πριν την αγορά για κάθε μοντέλο;
Κάθε εμπειρία ή συμβουλή θα μου φανεί πολύ χρήσιμη για να καταλήξω στην καλύτερη επιλογή.
Suzuki Swift, άστα όλα τα άλλα. Θα φας τα χρήματα σε επισκευές.
-
@groover1972 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Υπάρχουν επιλογές Suzuki Swift. Διάβασα ένα παρόμοιο για την επιλογη βενζίνης ή πετρελαίου.
Βρίσκω Suzuki swift πετρέλαιο με λίγοτερα χρήματα και km από ένα αντίστοιχο με βενζίνη.
Δεδομένου πως κάνω μέχρι στιγμής < 9.000km τον χρόνο. Αναρωτιέμαι τι με συμφέρει.
Τι φροντίδα θέλει ένα diesel με ~100.000 χλμ διαφορετικά από μία βενζίνη;
Πόσο γρήγορα "αξιοποιούν" τα diesel τους χαμηλότερο κόστος μέσω καύσιμου σε βάθος χρόνου;Εχεις κάποιος από εσάς εμπειρία για να την μοιραστεί μαζί μου;
Ευχαριστώ.
-
Λόγω χαμηλής κατανάλωσης και του βενζινοκίνητου swift και λίγων χιλιομέτρων θα πήγαινα στη βενζίνη. Θα γλυτώνεις κάποια λίγα από το πετρέλαιο αλλά δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.
-
@groover1972 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Υπάρχουν επιλογές Suzuki Swift. Διάβασα ένα παρόμοιο για την επιλογη βενζίνης ή πετρελαίου.
Βρίσκω Suzuki swift πετρέλαιο με λίγοτερα χρήματα και km από ένα αντίστοιχο με βενζίνη.
Δεδομένου πως κάνω μέχρι στιγμής < 9.000km τον χρόνο. Αναρωτιέμαι τι με συμφέρει.
Τι φροντίδα θέλει ένα diesel με ~100.000 χλμ διαφορετικά από μία βενζίνη;
Πόσο γρήγορα "αξιοποιούν" τα diesel τους χαμηλότερο κόστος μέσω καύσιμου σε βάθος χρόνου;Εχεις κάποιος από εσάς εμπειρία για να την μοιραστεί μαζί μου;
Ευχαριστώ.
Άστα καλύτερα τα diesel αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Έχουν διάφορα θέματα που πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία για να τα διαχειριστείς σωστά.
Αν δεν το κινείς πολύ συχνά, τα σύγχρονα diesel καύσιμα μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε μπεκ, αντλία και γενικά σε όλο το σύστημα κυκλοφορίας του καυσίμου.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Δύο περιορισμοί του Swift είναι ο χώρος και η ηχομόνωση. Διάβασα ότι διαθέτει μόλις 211L αποθηκευτικό χώρο, ενώ η ηχομόνωσή του είναι ανεπαρκής. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο. Ως εναλλακτικές επιλογές εξετάζω το Kia Rio και το Hyundai i20 2014 / 2016. Προσωπικά, βλέπω πως το μειονέκτημα του Hyundai i20 είναι ο λιγότερο πλούσιος εξοπλισμός του σε σύγκριση με το Swift.
Όσοι έχετε Swift 2014-2015, πόσο σας έχει περιορίσει το μικρό πορτμπαγκάζ και ο θόρυβος σε ταξίδια; Το i20 (2014 / 2016), αν και έχει λιγότερο εξοπλισμό, μήπως κερδίζει σε κάτι άλλο (πχ χώρους, άνεση, αξιοπιστία); Ποιο από τα τρία θα προτείνατε για χρήση πόλης + μερικά ταξίδια, με χαμηλό κόστος συντήρησης;
Σας ευχαριστώ.
-
Για ποια γενιά swift μιλάς;
-
Καλησπέρα παιδιά,
Δύο περιορισμοί του Swift είναι ο χώρος και η ηχομόνωση. Διάβασα ότι διαθέτει μόλις 211L αποθηκευτικό χώρο, ενώ η ηχομόνωσή του είναι ανεπαρκής. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο. Ως εναλλακτικές επιλογές εξετάζω το Kia Rio και το Hyundai i20. Προσωικά, βλέπω πως το μειονέκτημα του Hyundai i20 είναι ο λιγότερο πλούσιος εξοπλισμός του σε σύγκριση με το Swift.
Όσοι έχετε Swift, πόσο σας έχει περιορίσει το μικρό πορτμπαγκάζ και ο θόρυβος σε ταξίδια; Το i20, αν και έχει λιγότερο εξοπλισμό, μήπως κερδίζει σε κάτι άλλο (πχ χώρους, άνεση, αξιοπιστία); Ποιο από τα τρία θα προτείνατε για χρήση πόλης + μερικά ταξίδια, με χαμηλό κόστος συντήρησης;
Σας ευχαριστώ.
Εαν η ηχομονωση του μικρα σου ηταν αποδεκτη, του σουιφτ θα σε καλυψει παραπανω, επισης για την κατηγορια των αυτοκινητων που κοιτας νομιζω οτι λιγο πολυ ολα στα ιδια επιπεδα ειναι σε αυτο τον τομεα.
Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου