Καλημέρα σας.
Είναι πλέον δεδομένο πως οι γνώσεις και η εμπειρία που προσφέρονται απ' όλα τα μέλη είναι μια εγκυκλοπαίδεια που μένει στο χρονοντούλαπο μας, καθημερινά όσο σας διαβάζουμε τόσο εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας, σε κάτι που μέχρι πριν από 1 χρόνο προσωπικά μου έμοιαζε "βουνό". Σεβασμός σε όλους σας.
(1) Υπάρχουν πολλές παρουσιάσεις από ανθρώπους του χώρου οι οποίες είτε είναι δημοσιευμένες σε διάφορα site, είτε και στο youtube. Αν και δεν έχω την ανάλογη εμπειρία, προσωπικά τις βλέπω περισσότερο ως προωθητικές, παρά ως ουσιαστικά reviews. Σίγουρα υπάρχουν και κάποια που αξίζουν. Επί της ουσιας ένα μέτος της ουσιαστικής και όσο των δυνατών επι της ουσίας ενημέρωση απουσιάζει.
Γενικότερα θα ακούσω περισσότερο την γνώμη απ μέλος του forum που έχει δοκιμάσει το αυτοκίνητο επι της ουσίας, παρά του κάθε "μαιντανού" youtubera που απλά κάνει "πρώθηση".
(2) Επίσης, υπάρχουν πολλά μέλη του forum τα οποία ανεβάζουν κριτικές και γενικότερα μοιράζουν τις εμπειρίες τους απ' την αγορά ένος νέου αυτοκινήτου. Εντελώς τυχαία έχω πέσει σε πάρα πολλές, και πραγματικά αξίζουν και με το παραπάνω. Το πρόβλημα είναι πως βρίσκονται διάσπαρτες ανάμεσα στις σελίδες. Δύσκολο να τις βρείς , εκτός και αν την έχεις προσθέσει στους σελιδοδείκτες σου.
Καιρό τώρα μου έχει μπει μια ιδέα, αλλά τώρα τελευταία την σκέπτομαι αρκετά έντονα. Σ' αυτο το σημείο θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.
Σύστημα αξιολόγησης αυτοκινήτων και η ιδεά προέκυψε απ τα παραπάνω "μελανά" σημεία (1,2). Ο (επιβεβαιωμένος) χρήστης του forum μπορεί να "ανεβάσει" συνοπτικά τις εντυπώσεις του, τοποθετώντας φωτογραφίες, ενω θα υπάρχει ξεχωριστή βαθμολόγηση για οδική συμπεριφορά, κατανάλωση, ασφάλεια, χώρος αποθήκευσης κοκ. Αναφέρομαι αποκλειστά για πρόσβαση σε μέλη του forum. Μπορεί κάποιος quest να την διαβάζει (ενδεχομένως), αλλά πρόσβαση για την εγγραφή μιας κριτικής μπορεί να έχει μόνο κάποιο μέλος, ούτως ώστε κατά κάποιο τρόπο να επικαιροποιείται και η γνησιότητά της.
Το παραπάνω πρόκειται για μια απλή αναφορά, χωρίς ουσιαστικά να το αναλύσω όσο πρέπει. Απ' την δική μου πλευρά μπορώ να βοηθήσω αφειλοκερδός στο κομμάτι της σχεδίασης. Δυστήχως δεν έχω τόσο καλές προγραμματιστικές γνώσεις.
Εχει υλοποιηθεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο forum; Το έχετε σκεφτεί; Γενικά, πως σας φαίνεται η ιδέα; Κάθε σκέψη και παρατήρηση , είναι πάντα καλοδεχούμενα.
Με εκτίμηση.