-
@red_monster said in Διακοπές 2025:
@otso said in Διακοπές 2025:
Δηλαδη εχεις παει για διακοπες στην Αιδηψο ;
Στο νεκροταφειο ελεφαντων ;
Χειμαδιο την λεγαμε οι χωριατες πιτσιρικαδες
Απο μικρος μια απεραντη θλιψη με επιανε , και πριν κατι χρονια οπως καναμε μπανιο στην Αρκιτσα με εφαγαν τα πιτσιρικια να παμε βολτα με το φερυ , ξαναενιωσα την θλιψη των παιδικων χρονων πηραμε ενα παγωτο και φυγαμε με το επομενο φερυ .
Υποσχεθηκα στον εαυτο μου ουτε περαστικος .
Συγχωρησαι αν εισαι ανω των 70 και σε εστειλε γιατρος .Από τα πιο καταθλιπτικά μέρη ever η Αιδηψός, εκτός αν είσαι άνω των 85, οπότε οκ, προχωράμε!
Καταθλιπτική είναι η Αθήνα (ειδικά κέντρο, όπου πέρασα τη Πατησίων τη Παρασκευή και νόμιζα ότι περνούσα από Καμπούλ)... Την Αιδηψό, δεν την έχω παντρευτεί, ούτε πηγαίνω για μπάνιο εκεί. Ως βάση εξόρμησης, είναι super, μαζί με υποδομές κλπ.
Υ Φ. Ο ένας λέει για 70, άλλος για 85, σε λίγο θα γράψετε να στέλνουν του νεκρούς με καραβάκι από Αρκίτσα για το τελευταίο τους ταξίδι (αν ρίχνουν και αναμμένα βέλη, καλύτερα, να το κάνουμε Βίκινγκς κατάσταση). Το ξεσκίσατε!
-
Είσαι επιχειρηματικό μυαλό. Θα επιλέξεις αυτό που δεν το επιλέγουν οι άλλοι και θα το μετατρέψεις σε κάτι., δηλαδή φθηνό κατάλυμα για ορμητήριο
Ας’ τους να λένε.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ..
-
@lap said in Διακοπές 2025:
Είσαι επιχειρηματικό μυαλό. Θα επιλέξεις αυτό που δεν το επιλέγουν οι άλλοι και θα το μετατρέψεις σε κάτι., δηλαδή φθηνό κατάλυμα για ορμητήριο
Ας’ τους να λένε.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ..
Προηγούνται άλλες ανάγκες από αυτή του εξοχικού... Βλέπεις δεν μεθάμε τον Ήλιο ως γενιά...
-
Πήγαινε ρε κάπου τρεντυ να χει πολλές αθηνέζες με πρησμένα χείλη, να μυρίζει κόκονατ και να χει 15€ το κλαμπ σάντουιτς με πατατάκια στις ξαπλώστρες των 25€!
-
Και λάσπες να φορτίζουν τα λεκτρικα
-
Πέρα από την πλάκα, sette…. Εάν σε ακολούθησε η συμβία και περνάτε καλά χωρίς χαζομάρες….. αυτή είναι η μία,
-
@piliourits said in Διακοπές 2025:
Πήγαινε ρε κάπου τρεντυ να χει πολλές αθηνέζες με πρησμένα χείλη, να μυρίζει κόκονατ και να χει 15€ το κλαμπ σάντουιτς με πατατάκια στις ξαπλώστρες των 25€!
Έ μα! Πόσο μικροαστική/πλεμπέικη λογική έχω! Να θέλω να πάω διακοπές χωρίς να πληρώσω ένα νεφρό! Μιζέρια!
-
@lap said in Διακοπές 2025:
Πέρα από την πλάκα, sette…. Εάν σε ακολούθησε η συμβία και περνάτε καλά χωρίς χαζομάρες….. αυτή είναι η μία,
Καλού κακού, έριξα μια ματιά στο κάθισμα, μήπως αφήσε καμιά στάμπα... Όλα καλά... Γενικά (και ειδικά) με εμπιστεύεται. Απλά ως γυναίκα είχε τρομοκρατηθεί... Εγώ το έπαιζα ψύχραιμος, αλλά σκεφτόμουν επιχειρήσεις SAR... Εν τω μεταξύ, δεν κοίταξα το δικό μου κάθισμα... Βρε λες;
-
Χαχαχα… το έχω κάνει σε εξορμήσεις με παλιό off reader. 30 μοίρες κλίση (νομίζω) να έχει πιάσει στα πλάγια, να είμαστε μόνοι μας και από κάτω η πλαγια του λόφου/ βουνού . Εγώ έλεγα να μη φοβάται και πως έτσι είναι τοφυσικό και το έπαιζα κουλ, ενω θυμόμουν ότι έβλεπα στο YouTube σε off road βιντεάκια διότι δεν είχα σοβαρή εμπειρία.
Δόξα τω Θεω, τον Χριστό και την Παναγία, βγήκαμε.
Τι μου θύμισες…
-
Αφού είστε καπετάνιοι του γλυκού νερού με μαλακά κωλαρακια τι θέλετε, να μην χεζεστε ;
-
@piliourits said in Διακοπές 2025:
Ξεχασες να γράψεις για τον Κούλη! Είσαι καλά ; Μήπως οι 4 εβδομάδες διακοπές χάλασαν το φρόνημα σου ;
-
@criuser said in Διακοπές 2025:
Τρία χρόνια που είχα δωρεάν συνδρομή το Τομ Τομ στο αιρκρος έστελνε στα μπάζα κάθε άλλο νάβι. Οποτε δεν το εμπιστεύτηκα την πάτησα.
Τώρα δεν δίνω τα 100 ευρώ το χρόνο που ζητάει για την ον λαιν πληροφόρηση και κοιτάζω λίγο το γούγλη και περισσότερο το γουέιζ....
Συμφωνώ για TomTom το πιο εύχρηστο από όλα.οχι πάντως 100 τοις εκατό αξιόπιστο όπως και τα υπόλοιπα πρέπει να χρησιμοποιείς και το μυαλό σου σε δύσκολες καταστάσεις
Κυκλοφορεί σπασμένο και λειτουργεί μια χαρά σε android -
@fanis75 said in Διακοπές 2025:
@vagkirk said in Διακοπές 2025:
να τσιμπισουμε κάτι με ένα ουζακι...μαρίδα , σαρδέλα, καλαμαράκια , μια μερίδα ξιφία , μια γαριδομακαρονάδα, κολοκυθάκια, μελιτζάνες... μισές οι ποσότητες από ότι θυμόμουν, κυριολεκτικά παιδιά είχαν βάλει τα μισά και στο άλλο μισό έβαζαν πατάτες!!! Πατάτες στο πιάτο με τα καλαμαράκια, πατάτες στο πιάτο με τις σαρδέλες!!!!!
100 ευρώ...Μια χαρά πληρώσατε (δεν τσιμπήσατε!!). Μόνο ο ξιφίας και η γαριδομακαρονάδα ειναι χαλαρά ένα 40αρι. Τα θαλασσινά ειναι ακριβά.
Κατεψυγμένα βρε συ , από 14 ευρώ το κάθε πιάτο αλλά επειδή έχω ξαναπάει αρκετές φορές, ο ξιφίας φιλέτο είχε πάχος πακέτου από τσιγάρα, τώρα ήταν σαν πακέτο slimline, οι γαρίδες 4 όλες κι όλες αντί για 7-8 , οι σαρδέλες 6-7 μικρές και το υπόλοιπο πιάτο πατάτες, το ίδιο και τα καλαμαράκια, τα μαριδακια που κάποτε ξεχείλιζαν στο πιάτο κλπ.
Φρέσκο ψάρι έχω να φάω από εποχές ΣΥΡΙΖΑ.
Νομίζω πως ο γνώστης σε αυτά @dettol αλλά και λόγω ηλεκτρικού που τον περιορίζει σε 150-200 χλμ ακτίνα και άρα όλοι μπορούμε εύκολα να πάμε, πρέπει στο αντίστοιχο τοπικό να φτιάξει ένα sticky post στο οποίο να ανατρεχουμε εύκολα με τα μέρη που έχει φάει με λινκ απο Google maps και να το εμπλουτίζει συνεχώς.
-
Εάν και εσύ χειροκρότησες αυθόρμητα τον Πολάκη μετά την ομιλία του, θα σημειωθεί.
-
Αφού είστε καπετάνιοι του γλυκού νερού με μαλακά κωλαρακια τι θέλετε, να μην χεζεστε ;
Κάνουμε squatting κάτω από το κλιματιστικό. Δεν μετράει;
-
Νομίζω πως ο γνώστης σε αυτά @dettol αλλά και λόγω ηλεκτρικού που τον περιορίζει σε 150-200 χλμ ακτίνα και άρα όλοι μπορούμε εύκολα να πάμε, πρέπει στο αντίστοιχο τοπικό να φτιάξει ένα sticky post στο οποίο να ανατρεχουμε εύκολα με τα μέρη που έχει φάει με λινκ απο Google maps και να το εμπλουτίζει συνεχώς.
Δεν ειναι το ηλεκτρικο που περιοριζει, αλλα ποσες ωρες να οδηγησεις απλα για ενα πιατο φαι; καπου ωπα! Το οριο μου για εξορμηση μονο για φαγητο ειναι 1.5ωρα one way.
Για μονοημερη εκδρομη ειναι 2.5 ωρες one way, που συνηθως μεταφραζεται σε 500χλμ συνολικα.
-
Ε ναι ρε…παραπάνω είναι ταλαιπωρία. Για όποιον δεν έχει μεγάλα ταξίδια συχνά είπαμε ένα ηλεκτρικό με αυτονομία 500 χλμ την κάνει την δουλειά
-
να τσιμπισουμε κάτι με ένα ουζακι...μαρίδα , σαρδέλα, καλαμαράκια , μια μερίδα ξιφία , μια γαριδομακαρονάδα, κολοκυθάκια, μελιτζάνες... μισές οι ποσότητες από ότι θυμόμουν, κυριολεκτικά παιδιά είχαν βάλει τα μισά και στο άλλο μισό έβαζαν πατάτες!!! Πατάτες στο πιάτο με τα καλαμαράκια, πατάτες στο πιάτο με τις σαρδέλες!!!!!
100 ευρώ...Μια χαρά πληρώσατε (δεν τσιμπήσατε!!). Μόνο ο ξιφίας και η γαριδομακαρονάδα ειναι χαλαρά ένα 40αρι. Τα θαλασσινά ειναι ακριβά.
Κατεψυγμένα βρε συ , από 14 ευρώ το κάθε πιάτο αλλά επειδή έχω ξαναπάει αρκετές φορές, ο ξιφίας φιλέτο είχε πάχος πακέτου από τσιγάρα, τώρα ήταν σαν πακέτο slimline, οι γαρίδες 4 όλες κι όλες αντί για 7-8 , οι σαρδέλες 6-7 μικρές και το υπόλοιπο πιάτο πατάτες, το ίδιο και τα καλαμαράκια, τα μαριδακια που κάποτε ξεχείλιζαν στο πιάτο κλπ.
Ο dettol ειναι γευσιγνωστης λιχουδης και λουκουλος , ολα μαζι
και η τιμη παντελως αδιαφορη αρκει να ικανοποιηθει η γευστικη εμπειρια , δεν ξερω αν υπαρχουν πολλοι στο φορουμ που μπορουν να ακολουθησουν τετοια μονοπατια .
Δηλαδη ατομα με γευστικους καλυκες που θεωρουν ωραιο πιατο τις φακες βαβυλωνος και υπερτατη γευστικη εμπειρια την προβατινα . -
@sette said in Διακοπές 2025:
@otso said in Διακοπές 2025:
Δηλαδη εχεις παει για διακοπες στην Αιδηψο ;
Στο νεκροταφειο ελεφαντων ;
Χειμαδιο την λεγαμε οι χωριατες πιτσιρικαδες
Απο μικρος μια απεραντη θλιψη με επιανε , και πριν κατι χρονια οπως καναμε μπανιο στην Αρκιτσα με εφαγαν τα πιτσιρικια να παμε βολτα με το φερυ , ξαναενιωσα την θλιψη των παιδικων χρονων πηραμε ενα παγωτο και φυγαμε με το επομενο φερυ .
Υποσχεθηκα στον εαυτο μου ουτε περαστικος .
Συγχωρησαι αν εισαι ανω των 70 και σε εστειλε γιατρος .Από τα πιο καταθλιπτικά μέρη ever η Αιδηψός, εκτός αν είσαι άνω των 85, οπότε οκ, προχωράμε!
Καταθλιπτική είναι η Αθήνα (ειδικά κέντρο, όπου πέρασα τη Πατησίων τη Παρασκευή και νόμιζα ότι περνούσα από Καμπούλ)... Την Αιδηψό, δεν την έχω παντρευτεί, ούτε πηγαίνω για μπάνιο εκεί. Ως βάση εξόρμησης, είναι super, μαζί με υποδομές κλπ.
Υ Φ. Ο ένας λέει για 70, άλλος για 85, σε λίγο θα γράψετε να στέλνουν του νεκρούς με καραβάκι από Αρκίτσα για το τελευταίο τους ταξίδι (αν ρίχνουν και αναμμένα βέλη, καλύτερα, να το κάνουμε Βίκινγκς κατάσταση). Το ξεσκίσατε!
Εμ πες οτι δεν εχεις παιδια και εισαι στην φαση οπου θελω παω κανω οτι γουσταρω .
-
Δεν έχω παιδιά, αλλά ίσα ίσα που θεωρώ ότι ένα τόσο οργανωμένο περιβάλλον, εξυπηρετεί ακόμη καλύτερα μια οικογένεια με παιδιά. Από φαγητό, παιχνίδι (και) ρηχές παραλίες έως mini/super markets, φαρμακεία, κέντρο υγείας (αχρείαστο να είναι) κλπ. Απλά, ενδεχομένως με παιδιά να μην κάνει κάποιος τις ίδιες εξορμήσεις. Ως βάση όμως είναι super.
Διακοπές 2025