-
κυκλοφορω αυτον τον καιρο με ενα τετοιο
320 μαζουτ
του 2021
γενικα ειναι οκ, βασικα απο κινητηρα ειναι πολυ καλα, τραβαω το πατζακι για να μπω και να βγω, βλεπω το πισω παραθυρο στα ανοιγματα με κλειστο εσπ, κοπαναει στις λακουβες, καιει καπου 6-7 λιτρακια και τριζει αλλα οκ, πεζω ειχα τι να μας πει η μπεμπα απο τριξιμο.
με ξενιζει το τιμονι, σαν κλειτοριδα ιεροδουλης, χαλαρο και αναισθητο, εντυπωση μου κανει για πεμβε.
θα το ανεχτω για λιγες ημερες, αντε μηνα -
Άμα την πήγαινες εκεί που πήγες το Πεζω θα γύριζες μόνο με το τιμόνι πίσω
-
@gatoz said in BMW 3-Series(G20) 2019:
320 μαζουτ
του 2021
γενικα ειναι οκ, βασικα απο κινητηρα ειναι πολυ καλα, τραβαω το πατζακι για να μπω και να βγω, βλεπω το πισω παραθυρο στα ανοιγματα με κλειστο εσπ, κοπαναει στις λακουβες, καιει καπου 6-7 λιτρακια και τριζει αλλα οκ, πεζω ειχα τι να μας πει η μπεμπα απο τριξιμο.
με ξενιζει το τιμονι, σαν κλειτοριδα ιεροδουλης, χαλαρο και αναισθητο, εντυπωση μου κανει για πεμβε.
θα το ανεχτω για λιγες ημερες, αντε μηναΘα σε έβλεπες γενικά και μόνιμα με ένα τέτοιο;
-
320 μαζουτ
του 2021
θα το ανεχτω για λιγες ημερες, αντε μηναΌλοι φαντάζομαι συμπάσχουμε στο δράμα που περνάς, τα δάκρυα μόνο με ρέγουλα κοντεύει να πλημμυρίσει ο Κηφισός.
-
Εγώ τον λυπήθηκα εκεί που λέει πως τραβάει πατζακι.
Αυτό ειναι βαρύ ας πούμε.
-
Και εγω το ιδιο θεμα εχω στο μπες βγες στο βαθμο που σκεφτομαι να γυρισω σε Βαγκ.
-
Για όλα υπάρχει λύση. Είναι και σε έκπτωση.
-
320 μαζουτ
του 2021Τρομερός κινητήρας! Και ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το αμάξωμα.
Μια φορά έτυχε και έπιασα στα χέρια μου το προηγούμενο μοντέλο και δε σταμάτησα να διπλώνω. Παρακαλούσα να φτάσει η επόμενη στροφή!
Με ένα τέτοιο αμάξι θα μπορούσα να γεράσω ευτυχισμένος...θα ήθελα λάστιχα κάθε 2-3 μήνες βέβαια!
Τι Suv κ π@π@ριές ρε Γάτε; πόσων χρονών έφτασες; ή πόσα κιλά; -
@sargus said in BMW 3-Series(G20) 2019:
320 μαζουτ
του 2021Τρομερός κινητήρας! Και ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το αμάξωμα.
Μια φορά έτυχε και έπιασα στα χέρια μου το προηγούμενο μοντέλο και δε σταμάτησα να διπλώνω. Παρακαλούσα να φτάσει η επόμενη στροφή!
Με ένα τέτοιο αμάξι θα μπορούσα να γεράσω ευτυχισμένος...θα ήθελα λάστιχα κάθε 2-3 μήνες βέβαια!
Τι Suv κ π@π@ριές ρε Γάτε; πόσων χρονών έφτασες; ή πόσα κιλά;Άφησε τον να κλαίγεται…μετά το Πεζώ δεν μπορεί να οδηγήσει άλλο αμάξι…
-
Αφηστε το γατο ησυχο.Ενα αμαξι της προκοπης οδηγησε και το ριξατε στην πλακιτσα. Με μια Τζούλια του ευχομαι.
BMW 3-Series(G20) 2019