-
@realzeus said in Nissan Qashqai 2021:
@panormus772 said in Nissan Qashqai 2021:
Τελικά,12/5 μπαίνω για λαπαροσκοπική επέμβαση χολής και 17/5
Περαστικά ιατρέ μου! Ακούγεται αστείο να δίνει συμβουλές σε έναν γιατρό ένας άσχετος, αλλά επειδή έχω γνώση πάνω σε αυτό, προσοχή με την διατροφή τον πρώτο καιρό (θα σου έχουν δώσει οδηγίες φαντάζομαι) και με τα φάρμακα (αν σου έχουν δώσει). Ειδεμή μπορεί να σου αφήσει χρόνιο πρόβλημα διάρροιας.
Για το αυτοκίνητο μη σκας. Να είσαι καλά και να πάρεις άλλο όταν έρθει η ώρα.
Σ'ευχαριστώ,Δία!
Προς το παρόν, δυσκοιλιότητα έχω.Μάλλον,προσέχω λίγο παραπάνω τη δίαιτα (οι γιατροί συνήθως είμαστε πιο χέστηδες αν αρρωστήσουμε.., αν και δεν ήμουν και ποτέ υπερβολικός με λιπαρά,τηγανητά κ.λ.π. Μόνο η προσωρινή αποχή από γλυκά και σοκολάτα με ζορίζει).Φάρμακα δεν χρειάζεται να παίρνω
Για το QQ εννοείται ότι καλά να είμαστε και θα προχωρήσω σε άλλο κάποια στιγμή.
-
Περαστικα σου γιατρε.
-
οι γιατροί συνήθως είμαστε πιο χέστηδες αν αρρωστήσουμε
Όσους γιατρούς γνωρίζω, το ίδιο μου λένε. Τελικά είναι καλύτερο να μην ξέρεις πολλά. Χαχα. Περαστικά και πάλι!!!
-
Επίσης,για το θέμα της ανανέωσης της εγγύησης με την αντικατάσταση της υβρ. μπαταρίας,ρώτησα σήμερα την αντιπροσωπεία και μου είπαν πως δεν ανανεώνεται.Συνεχίζει με το υπόλοιπο της υπάρχουσας από την ημερομηνία αγοράς.
Αν είσαι εκτός εγγύησης,σου δίνουν ένα έτος εγγύηση με την τοποθέτηση (θα'χεις πληρώσει δηλ. 7-8000 και θα σου δώσουν ένα έτος. Καταξοδεύτηκαν..)Κρίμα και άδικο, είναι...
-
Νομίζω οτι αυτο ειναι ο κανόνας σε όλες τις εταιρείες με την εγγύηση...Θα περιμενα πάντως από τη Nissan να εδινε παραπάνω εγγυηση για να την εμπιστευτούμε.Και ας ήταν μόνο για τη μπαταρία.
Ναι οντως ισχύει για τους γιατρούς.Αν ξερεις όλες τις πιθανές επιπλοκές ...τα παίζεις! -
@realzeus said in Nissan Qashqai 2021:
Τελικά,12/5 μπαίνω για λαπαροσκοπική επέμβαση χολής και 17/5
Περαστικά ιατρέ μου! Ακούγεται αστείο να δίνει συμβουλές σε έναν γιατρό ένας άσχετος, αλλά επειδή έχω γνώση πάνω σε αυτό, προσοχή με την διατροφή τον πρώτο καιρό (θα σου έχουν δώσει οδηγίες φαντάζομαι) και με τα φάρμακα (αν σου έχουν δώσει). Ειδεμή μπορεί να σου αφήσει χρόνιο πρόβλημα διάρροιας.
Για το αυτοκίνητο μη σκας. Να είσαι καλά και να πάρεις άλλο όταν έρθει η ώρα.
Σ'ευχαριστώ,Δία!
Προς το παρόν, δυσκοιλιότητα έχω.Μάλλον,προσέχω λίγο παραπάνω τη δίαιτα (οι γιατροί συνήθως είμαστε πιο χέστηδες αν αρρωστήσουμε.., αν και δεν ήμουν και ποτέ υπερβολικός με λιπαρά,τηγανητά κ.λ.π. Μόνο η προσωρινή αποχή από γλυκά και σοκολάτα με ζορίζει).Φάρμακα δεν χρειάζεται να παίρνω
Για το QQ εννοείται ότι καλά να είμαστε και θα προχωρήσω σε άλλο κάποια στιγμή.
Περαστικά και αγύριστα να είναι. Φίλος μου ορθοπεδικός χειρουργός μου έλεγε πως δε θα καβαλούσε ποτέ μηχανή γιατί τρόμαζε μόνο στη σκέψη να πάθει μερικά από αυτά που είχε αντιμετωπίσει! Η άγνοια είναι ευτυχία!
Κρίμα για την ταλαιπωρία με το QQ. Νομίζω πως η αυτοκίνηση παραμπήκε βίαια στην ηλεκτροκίνηση και ίσως οι αντιπροσωπείες δεν είναι απόλυτα έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τέτοια συμβάντα. Μεγάλο ρόλο παίζει και το υψηλό κόστος, σου λέει που να έχω στοκ ανταλλακτικά που κοστίζουν 8 χιλιάρικα κλπ...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής!
-
Σχετικά με στοκ και συγκεκριμένα με την μπαταρία θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι είναι ένα ακριβό ανταλλακτικό το οποίο μάλλον δεν το έχουν σε μεγάλη ποσότητα καθώς επίσης και τον αριθμό των οχημάτων που μπορεί να εμφανισε το πρόβλημα πανευρωπαϊκα σε ένα σχετικά κοντινό χρονικό διάστημα.
-
Επιστροφή στην κανονικότητα..
-
Πάντως το ότι πληρώνεις 7-8Κ εκτός εγγύησης και παίρνεις 1 χρόνο για υλικό και εργασία ακούγεται σχεδόν εξοργιστικο. Δλδ η ίδια μπαταρία όταν το αγοράζεις έχει 8 χρόνια και όταν την αλλάζεις πας στο 1! Λες και σου βάζουν μεταχειρισμένο ή φωνάζουν το μαστρομητσο για να την περάσει
.. -
@tkin73 said in Nissan Qashqai 2021:
Πάντως το ότι πληρώνεις 7-8Κ εκτός εγγύησης και παίρνεις 1 χρόνο για υλικό και εργασία ακούγεται σχεδόν εξοργιστικο. Δλδ η ίδια μπαταρία όταν το αγοράζεις έχει 8 χρόνια και όταν την αλλάζεις πας στο 1! Λες και σου βάζουν μεταχειρισμένο ή φωνάζουν το μαστρομητσο για να την περάσει
..Στην αρχη θελουν να το αγορασεις γι αυτο δινουν 8 . Μετα χεστηκαν , εσυ τους εχεις αναγκη , οχι αυτοι εσενα
-
Σαν τον γάμο ένα πράγμα
-
-
-
Αρχικά να γίνει αξιόπιστο να μπορεί να το εμπιστευτεί ο κόσμος και μετά βλέπουμε τα της απόδοσης.
-
@sabas_thess said in Nissan Qashqai 2021:
Αρχικά να γίνει αξιόπιστο να μπορεί να το εμπιστευτεί ο κόσμος και μετά βλέπουμε τα της απόδοσης.
Σκληρός
-
@sabas_thess said in Nissan Qashqai 2021:
1.500.000 μονάδες epower έχουν παραχθεί παγκοσμίως μέχρι τον Οκτώβριο του 2024!
Που να γίνει και αξιόπιστο τι έχει να γίνει!
https://www.automotiveworld.com/news-releases/nissans-e-power-vehicle-production-passes-1-5-million-milestone/?utm_source=chatgpt.com -
Παραχθεί. Ποιός λέει ότι πουλήθηκαν; Τράβα ρώτα την Tesla ξέρει
-
Το έγραψα ότι λέει παραχθεί, επίσης όμως έχει και μοίρασμα τους παγκόσμια,το 1.1 αφορά Ιαπωνία. Από την άλλη δεν ξέρω πως λειτουργούν. Δεν νομίζω να παράγεις τυφλά χωρίς να πουλάς...
-
Οδηγεί σε χρεοκοπία όπως η Nissan φλερτάρει, ναι...
-
Το πρόβλημα της τωρινής γενιάς είναι η υψηλή κατανάλωση πάνω από τα 100-110 km/h.
Δεν είναι αποδοτικό το μοντέλο σε αυτές τις συνθήκες. Για αυτό και η Honda που πρακτικά έχει το ίδιο hybrid σύστημα στις μεγάλες τα ταχύτητες συμπλεκει τον θερμικό και κινεί με αυτόν το αυτοκίνητο.
Τι έχουν καταφέρει σε αυτή τη νέα γενιά δεν ξέρω.
Nissan Qashqai 2021