-
Η Χ1 χωρίς τα πακέτα xLine & Premium πέραν ότι σχεδόν δε βλέπεται, της λείπουν και αρκετά στοιχεία εξοπλισμού νομίζω.
Παρόλα αυτά ακόμη και να τα βάλεις αυτά στην xDrive25e φτάνει τα 52,5Κ και έχεις πλέον PHEV με 245 άλογα και όχι υπέρ full εξοπλισμένο mild hybrid βενζίνη με 150 αλόγα. Μεγάλη διαφορά.
Να δούμε λοιπόν σε τι τιμή θα βγει το Q3 PHEV το οποίο θα έχει απ' ότι λέγεται αυτονομία σε wltp γύρω στα 120χλμ (φαντάζομαι γύρω στα 90 πραγματικά) και με τι εξοπλισμούς. -
Είπαμε 60Κ έχει για να είναι σωστό. Όσο και μια Χ1 φυσικά. Αλλιώς δεν έχει νόημα η αγορά του. Έτσι ειναι τα πρίμια, πάντα έτσι ήταν. Έβλεπες 2 bmw δίπλα δίπλα, μια φουλ και μια βασική και ήταν σαν 2 διαφορετικά αμάξια, αυτή ειναι η αλήθεια.
-
@fanis75 said in Audi Q3 3rd generation:
Είπαμε 60Κ έχει για να είναι σωστό. Όσο και μια Χ1 φυσικά. Αλλιώς δεν έχει νόημα η αγορά του. Έτσι ειναι τα πρίμια, πάντα έτσι ήταν. Έβλεπες 2 bmw δίπλα δίπλα, μια φουλ και μια βασική και ήταν σαν 2 διαφορετικά αμάξια, αυτή ειναι η αλήθεια.
Αν υπηρχε και μια 3η ιδιοκτητη Ρομα, ηταν σαν να εβλεπες 3 διαφορετικα αυτοκινητα. Παιδες στον Κορυδαλλο μεγαλωσα διπλα στην Αγια Βαρβαρα.
-
@kostis20 said in Audi Q3 3rd generation:
Επίσης ακόμα δε μας έδειξαν πως ρίχνεις νερό στα τζάμια.
Πατάς τον διακόπτη για τα φλάς προς το κέντρο του τιμονιού, έχει ένδειξη.
Έτσι γίνεται και στα Merc αλλά έχει κουμπί στο κέντρο του μοχλοδιακόπτη. -
Ναι αν το πατησεις στιγμιαια κανει ενα πέρασμα και αν το κρατήσεις παραπάνω ριχνει και νερό.
Εντωμεταξυ εκαναν όλη αυτη την ιστορία και το cruise control το κρατησαν με τον αρχαίο ξεχωριστο μοχλοδιακόπτη. -
Εντωμεταξυ εκαναν όλη αυτη την ιστορία και το cruise control το κρατησαν με τον αρχαίο ξεχωριστο μοχλοδιακόπτη.
Και στο 3008 έτσι είναι, αλλά μόλις το συνηθίσεις, το λειτουργείς με την αφή χωρίς να χρειάζεται να κοιτάς (άλλωστε δεν μπορείς να το δεις) και είναι πανεύκολο θεωρώ.
@limited_one said in Audi Q3 3rd generation:
Επίσης ακόμα δε μας έδειξαν πως ρίχνεις νερό στα τζάμια.
Πατάς τον διακόπτη για τα φλάς προς το κέντρο του τιμονιού, έχει ένδειξη.
Έτσι γίνεται και στα Merc αλλά έχει κουμπί στο κέντρο του μοχλοδιακόπτη.@kostis20 said in Audi Q3 3rd generation:
Ναι αν το πατησεις στιγμιαια κανει ενα πέρασμα και αν το κρατήσεις παραπάνω ριχνει και νερό.
Σωστά.
-
Λόγος απόρριψης του Q3 θα είναι αυτό το σύστημα. Αν θυμάμαι καλά το είχε δοκιμάσει και η Tesla και δεν πήγε και πολύ καλά.
Δηλαδή θα βρέχει και θα ψάχνεις πού είναι οι υαλοκαθαριστήρες ή θα παλεύεις να βγάλεις φλας; Αν μάλιστα κάποιος έχει δύο αυτοκίνητα καληνύχτα!
Είπαμε να μάθουμε το ένα να μάθουμε το άλλο κάπου στοπ όμως! Ευτυχώς η αγορά πάντα θα προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.
Θα θελα να δω αντίδραση πωλητή με πελάτη αποφασισμένο να του λέει μετά το test drive το απορρίπτω για αυτό!
-
Λίγο υπερβολή να αποκαλούνται «σύστημα»
οι νέοι μοχλοδιακόπτες της Audi.
Ούτε καινοτομία, ούτε ουσία. Αλλαγή για την αλλαγή και το εφετζίδικο. Ίσως και λιγότερη εργονομία.Οι κινήσεις που κάνει το χέρι είναι ίδιες
είτε όπως πριν οι μοχλοδιακόπτες είναι ολόκληροι κινούμενα μέρη
είτε όπως τώρα το στέλεχος παραμένει σταθερό και στην άκρη του κινούνται τα πλήκτρα.Αλλά σε κάποιους μπορεί να αρέσει η ανανέωση και ο εντυπωσιασμός.
Κάποτε αυτά θα τα έκανε καμιά Citroen. -
Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι λείπει από τη βασική έκδοση;
-
@waves said in Audi Q3 3rd generation:
Λίγο υπερβολή να αποκαλούνται «σύστημα»
οι νέοι μοχλοδιακόπτες της Audi.
Ούτε καινοτομία, ούτε ουσία. Αλλαγή για την αλλαγή και το εφετζίδικο. Ίσως και λιγότερη εργονομία.Οι κινήσεις που κάνει το χέρι είναι ίδιες
είτε όπως πριν οι μοχλοδιακόπτες είναι ολόκληροι κινούμενα μέρη
είτε όπως τώρα το στέλεχος παραμένει σταθερό και στην άκρη του κινούνται τα πλήκτρα.Αλλά σε κάποιους μπορεί να αρέσει η ανανέωση και ο εντυπωσιασμός.
Κάποτε αυτά θα τα έκανε καμιά Citroen.Πρώτη φορά είναι που η Αουντι ακολουθεί την Σιτροέν ?
-
Το συγκεκριμένο βιντεάκι δίνει τιμή για το E-Hybrid 49.300 και απ' ότι καταλαβαίνω μιλάει για Γερμανία γιατί και το 44.600 ήταν τιμή της βασικής έκδοσης στη Γερμανία.
Με αυτό το συνειρμό, ίσως και η βασική έκδοση του E-Hybrid ξεκινάει πιο φθηνά από 49.300 στην Ελλάδα. -
τσαμπα πράγμα δηλαδή.
Τρεξε κόσμε χαχαχαχαχαχα
χωρις πλάκα πάντως εγω πιστεύω θα πουλήσει και θα πάει καλά
και βελτιωμένο είναι από το κακο προηγουμενο και πουλ μουρ είναι και ομορφο
λεφτα για πουλ μουρ πάντα υπάρχουν
-
Εδώ πουλούσε το προηγούμενο με το υπερμέτριο συνδυασμό , δε θα πουλήσει το καινούργιο που φοράει το λογικά πλήρως βελτιωμένο νέο σύστημα;
Αν μπει δυνατά και στο leasing , θα μοσχοπουλήσει. -
Ειμαι σιγουρος πως οταν σχεδιαστηκε/αποφασιστηκε/τιμολογηθηκε κλπ κλπ το καινουριο Q3 σκεφτοντουσαν πως θα το αγορασει ο Ελληνας...
Οπως και πολλα αλλα αυτοκινητα. -
@chrisk6 said in Audi Q3 3rd generation:
Ειμαι σιγουρος πως οταν σχεδιαστηκε/αποφασιστηκε/τιμολογηθηκε κλπ κλπ το καινουριο Α3 σκεφτοντουσαν πως θα το αγορασει ο Ελληνας...
Οπως και πολλα αλλα αυτοκινητα.γιατι αμφιβαλεις οτι θα αγορασουν οι Ελληνες Α3 και Q3?
Μια χαρα πουλάνε αυτά τα μοντέλα μην ανυσηχεις καθόλου
Τα VW εχουν σταματησει να πουλάνε , τα audi μια χαρα τα πάνε στο κοινο τους (πριμιουμια γαρ)
-
Q3 PHEV με τιμή κάτω από 50Κ το λες και έκπληξη αν ισχύει.
Έστω κι αν είναι η βασική έκδοση. -
@cirus said in Audi Q3 3rd generation:
Ειμαι σιγουρος πως οταν σχεδιαστηκε/αποφασιστηκε/τιμολογηθηκε κλπ κλπ το καινουριο Α3 σκεφτοντουσαν πως θα το αγορασει ο Ελληνας...
Οπως και πολλα αλλα αυτοκινητα.γιατι αμφιβαλεις οτι θα αγορασουν οι Ελληνες Α3 και Q3?
Τα VW εχουν σταματησει να πουλάνε , τα audi μια χαρα τα πάνε στο κοινο τους (πριμιουμια γαρ)
Q3 εννοουσα προφανως.
Οτι θα αγορασουν θα αγορασουν, αλλα leasing ή κανονικη αγορα?
Σε καθε περιπτωση...ειναι αρκετα τα -
@cirus said in Audi Q3 3rd generation:
Q3 εννοουσα προφανως.
Οτι θα αγορασουν θα αγορασουν, αλλα leasing ή κανονικη αγορα?
Σε καθε περιπτωση...ειναι αρκετα τακαι τα 2 , φανταζομαι κυριως leasing
βρε πάρα πολλα είναι και για μενα δεν τα αξιζουν καθόλου. Αλλα αλλο τι πιστεύω εγώ και αλλο αν θα πουλήσουν στην Ελλαδα. Μια χαρα θα πάνε εμπορικα, ειμαι σίγουρος
-
@katafractos17 said in Audi Q3 3rd generation:
Q3 PHEV με τιμή κάτω από 50Κ το λες και έκπληξη αν ισχύει.
Έστω κι αν είναι η βασική έκδοση.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για αρκετό διάστημα και ιδίως τα πρώτα χρόνια του στην αγορά το Q3 στη συγκεκριμένη έκδοση ήταν από τα "φθηνά πρίμιο¨ της αγοράς , τουλάχιστον σε βασικό εξοπλισμό και σε έκδοση business .
-
@civil357 said in Audi Q3 3rd generation:
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για αρκετό διάστημα και ιδίως τα πρώτα χρόνια του στην αγορά το Q3 στη συγκεκριμένη έκδοση ήταν από τα "φθηνά πρίμιο¨ της αγοράς , τουλάχιστον σε βασικό εξοπλισμό και σε έκδοση business .
Όντως ακόμα και με καλό εξοπλισμό τώρα που ξεπουλούσαν με 36000 το έπαιρνες με πολύ εξοπλισμό για audi αυτόματο και με αυτόματο κλείσιμο πορτμπαγκάζ μεταξύ άλλων. Ήταν προσφορά-ευκαιρία τώρα με 44000 απλά πανάκριβο όπως και όλοι οι ανταγωνιστές του.
Το αστείο είναι ότι θεωρούν κάποιοι ότι είναι καλύτερο τώρα που είναι mild hybrid γιατί έχει καλύτερη κατανάλωση, μα αφού έχεις προπληρώσει το 1,5 λίτρο λιγότερο στα 100 χλμ ποια οικονομία βρε;
Audi Q3 3rd generation