-
Και το εταιρο της γυναικας..στα κοκκινα αν και
-
@tolisk20 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κούκλια και τα 2 . Αν και σε ομορφιά το μικρό fiat είναι όπως και να το κάνουμε κλασικό design που όσα χρόνια και αν περάσουν είναι πολύ όμορφο
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κούκλια και τα 2 . Αν και σε ομορφιά το μικρό fiat είναι όπως και να το κάνουμε κλασικό design που όσα χρόνια και αν περάσουν είναι πολύ όμορφο
Ειναι κουκλακι το 500αρακι αλλα μας εχει βγαλει ζημιες..ειναι το 1400 βενζινη με τα 100 αλογα 6αρι κιβ πισω δισκοφρενα πανοραμικη φουλ εξτρα...εχει γραψει πολλα χλμ πανω σε οδικη
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ειναι κουκλακι το 500αρακι αλλα μας εχει βγαλει ζημιες..ειναι το 1400 βενζινη με τα 100 αλογα 6αρι κιβ πισω δισκοφρενα πανοραμικη φουλ εξτρα...εχει γραψει πολλα χλμ πανω σε οδικη
Ε λογικό , δεν φημίζονται τα fiat και γενικότερα τα stellantis για την αξιοπιστία τους.....
Σε εμφάνιση όμως σκίζει, είναι το πιο όμορφο μικρό πόλης . Και συγνώμη κιόλας αλλά γι'αυτό το αγόρασες
-
Δεν ήταν Στελλάντις ο 1,4...
Ισως ήταν και σουζούκι...
-
-
@panos2171 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ποτε δε μπορεσα να το χαρω με ανοικτη κουκουλα.
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν ήταν Στελλάντις ο 1,4...
Ισως ήταν και σουζούκι...
Μάλλον είναι ο Φαιερ
-
@ilias-a said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για ποιο λόγο; Εγω δε μπορώ να το χαρώ χωρίς κατεβασμένη κουκούλα
-
Το παράθυρο το θέλει ανοιχτό...την κουκούλα όχι...μυστήρια πράγματα...
-
Μου δημιουργει προβλημα η οριζοντια κολωνα του παρπριζ με τον οριζοντα, δεν ειναι θεμα κρυου-ζεστης.
-
Την έχεις μπροστά σου λόγω ύψους; Αλλά και πάλι αυτό είναι γενικά πρόβλημα φαντάζομαι
-
Ειναι στο οπτικο μου πεδιο.
-
Για κάτι τέτοιο αφαιρούνε αφρολέξ από το κάθισμα, αν ψάξεις για foamectomy θα βρεις, αλλιώς βάζεις μπακετ
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Γιατί το πήρες;; Μυριζομαι φουσκωτό
Φουσκωτό τέλος από το 2012. Το πήρα για all around, σκυλιά, παιδιά, νησί κλπ. θέλαμε ένα 2ο και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να τα κάνει όλα και να μην με νοιάζουν οι λακούβες, οι χωματόδρομοι, τα χώματα, η άμμος κλπ. σε 4 μοντέλα ειχα καταλήξει, 2 πέρασαν στον τελικό- κέρδισε με μικρή διαφορά το Ραβ.
εξαιρετικο αυτοκινητο πηρες Φάνη και με λιγα χιλιομετρα. Πραγματικα μεχρι τα 400.000 χλμ δε χρειαζεται τιποτε. Το εχω και ακομα και παντα το ευχαριστιεμαι. Εσενα ειναι το facelift εχει ESP, αλλα δεν εχει τορσεν πισω. Μπορεις ομως να βαλεις τορσεν πισω απο τα μεταχειρισμενα. Πολλοι βαζαν στο δικο σου διακοπτη απενεργοποιησης ESP για να μην κολλαει στα δυσκολα. Τορσεν αν δεν βαλεις, να σηκωνεις λιγο το χειροφρενο. Βεβαια και μεταχειριμσενο torsen διαφορικο πισω, πιθανα πλεον με τα χλμ να μην ειναι μπλοκε πλεον. Παντως οτι θελεις με χαρα να σου πω οτι γνωριζω γιατι με το RAV4club το ειχα μελετησει πολυ το αυτοκινητο
-
@antonn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
εξαιρετικο αυτοκινητο πηρες Φάνη και με λιγα χιλιομετρα. Πραγματικα μεχρι τα 400.000 χλμ δε χρειαζεται τιποτε. Το εχω και ακομα και παντα το ευχαριστιεμαι. Εσενα ειναι το facelift εχει ESP, αλλα δεν εχει τορσεν πισω. Μπορεις ομως να βαλεις τορσεν πισω απο τα μεταχειρισμενα. Πολλοι βαζαν στο δικο σου διακοπτη απενεργοποιησης ESP για να μην κολλαει στα δυσκολα. Τορσεν αν δεν βαλεις, να σηκωνεις λιγο το χειροφρενο. Βεβαια και μεταχειριμσενο torsen διαφορικο πισω, πιθανα πλεον με τα χλμ να μην ειναι μπλοκε πλεον. Παντως οτι θελεις με χαρα να σου πω οτι γνωριζω γιατι με το RAV4club το ειχα μελετησει πολυ το αυτοκινητο
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την προσφορά βοήθειας. Ίσως πάμε για καφέ κάποια στιγμή να τα πούμε με την ησυχία μας!
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Γιατί το πήρες;; Μυριζομαι φουσκωτό
Φουσκωτό τέλος από το 2012. Το πήρα για all around, σκυλιά, παιδιά, νησί κλπ. θέλαμε ένα 2ο και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για να τα κάνει όλα και να μην με νοιάζουν οι λακούβες, οι χωματόδρομοι, τα χώματα, η άμμος κλπ. σε 4 μοντέλα ειχα καταλήξει, 2 πέρασαν στον τελικό- κέρδισε με μικρή διαφορά το Ραβ.
Στην αναγκη αν δεν εχεις διακοπτη για να απενεργοποιησεις το ESP, ξεκουμπωσε εναν αισθητηρα απο το ABS και θα βγαλει εκτος ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα σε καταστασεις που δεν τα χρειαζεσαι.
-
Στην αναγκη αν δεν εχεις διακοπτη για να απενεργοποιησεις το ESP, ξεκουμπωσε εναν αισθητηρα απο το ABS και θα βγαλει εκτος ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα σε καταστασεις που δεν τα χρειαζεσαι.
Δεν πιστέυω ότι θα βρεθώ ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δεν το πήρα για τέτοια χρήση. αλλά καλό να το ξέρω, π.χ. σε κάνα χιόνι.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την προσφορά βοήθειας. Ίσως πάμε για καφέ κάποια στιγμή να τα πούμε με την ησυχία μας!
προσοχη αν εχεις το αυτοκινητο πανω απο μηνα ακινητο, να βγαζεις τον πολο απο την μπαταρια. Μπαταρια μπαινει μεχρι 72 Amh. Η καλυτερη ολων των εποχων που εχω βαλει ειναι της ΤΟΥΟΤΑ Φλαμιατος 62 Amh που σου δινει εγγυηση για 3 χρονια! Και η τιμη πολυ καλη και ειναι και η γνησια ΤΟΥΟΤΑ. Ειναι η μονη που μου κραταει 4 χρονια και εξακολουθει! Ακομα και Bosh 70 Amh κρατησε παλι 3 χρονια που ειναι το συνηθισμενο σε αυτο το αυτοκινητο. Ποτε μην βαλεις ξανα την 45 Amh που βαζει αρχικα ως και λαμπακι κινητηρα σου αναβει και μετα δειχνει καταλυτη ή αισθητηρα. Προσωπικο μνμ να ανταλλαξουμε τηλεφωνα, εντωμεταξυ δεν ξερω να βρω το προσωπικο μνμ. Το ειχα το δικο σου τοτε που πουλαγα την f30 BMW αλλα με τις αλλαγες συσκευων χαθηκε
-
Δεν πιστέυω ότι θα βρεθώ ποτέ σε τέτοια κατάσταση, δεν το πήρα για τέτοια χρήση. αλλά καλό να το ξέρω, π.χ. σε κάνα χιόνι.
https://www.skroutz.gr/s/17145097/NovSight-Lampes-Aytokinitou-Motosykletas-A386-N9-H4-Canbus-LED-6500K-PSychro-Leyko-12-24V-30W-2tmch.html
εβαλα λεντ και ειναι υπεροχο λευκο φως και δεν τυφλωνουν κανενα! Παμφθηνα και καταπληκτικα και αλλαζεις και τις ψειρες μπροστα με λευκα λεντ που ειναι ευκολα και φθηνα επισης
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!