-
Πόσο είπαμε κοστίζει;
-
@a-d-p said in [VW T-Roc](/
Εν τω μεταξύ έχουν βάλει το βίντεο του T-ROC R....Carbon indium grey matte , οι απατεώνες
Απατεώνες αυτοί της vag? Μην το ξαναπείς, πιπέρι.
-
-
Εσύ ποιο κατάλαβες;;;;
-
-
@a-d-p έγινες moderator? Θέλω να μου ρίξεις 3 μέρες αποβολή από το forum, έτσι επειδή έχεις T-ROC, από σένα δεκτή η ποινή, χα,χα,χα
Λοιπόν το T-Roc-άκι μου κλείνει 2 χρόνια και παραμένω πολύ ευχαριστημένος. Απροβλημάτιστο και απολαυστικό.
Εντωμεταξύ τα πιο καλά λόγια τα έχω ακούσει από τους παρκαδόρους στα διάφορα parking της πόλης. Την προηγούμενη βδομάδα ένας τέτοιος, μάλλον Ρωσικής καταγωγής, μου είπε ότι οδηγεί πολλά αυτοκίνητα στη δουλειά του αλλά το T-Roc έχει το καλύτερο πάτημα απ' όλα! Και είναι και πολύ αξιόπιστο!
Ν' ακούτε τους παρκαδόρους, αυτοί ξέρουν!
Ήρθε η ώρα για το service του 2ου χρόνου και μου ζήτησαν στην αντιπροσωπεία περίπου 400€ για λάδια, φίλτρα και υγρό φρένων. Θα τα δώσω βέβαια αφού είναι εντός εγγύησης, αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν.
Πόσο πληρώσατε αγαπητοί συμφορουμίτες για το 2ο service στο καινούργιο αυτοκίνητό σας? Ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου. Έτσι για να έχω εικόνα αν η vw το παίζει Porsche, ή ανέβηκαν πολύ οι τιμές και δεν το έχω καταλάβει. -
Εντωμεταξύ τα πιο καλά λόγια τα έχω ακούσει από τους παρκαδόρους στα διάφορα parking της πόλης. Την προηγούμενη βδομάδα ένας τέτοιος, μάλλον Ρωσικής καταγωγής, μου είπε ότι οδηγεί πολλά αυτοκίνητα στη δουλειά του αλλά το T-Roc έχει το καλύτερο πάτημα απ' όλα! Και είναι και πολύ αξιόπιστο!
Tα οδηγουν μεσα στο παρκινγκ , για να τα παρκαρουν και εβγαλαν και συμπερασμα για το πατημα και την αξιοπιστια
Την αλλη φορα ρωτα κι αυτους που τα κατεβαζουν απο τις νταλικες -
Ωπ!!!!
Βρε καλώς τον
-
@alexandros-k said in VW T-Roc:
Tα οδηγουν μεσα στο παρκινγκ , για να τα παρκαρουν και εβγαλαν και συμπερασμα για το πατημα και την αξιοπιστια
Την αλλη φορα ρωτα κι αυτους που τα κατεβαζουν απο τις νταλικεςΘα μπορούσες να πεις κάτι πιο έξυπνο και πιο χιουμοριστικό. Όπως π.χ. κι εγώ αν έδινα καλό μπουρμπουάρ στον παρκαδόρο, θα μου έλεγε τα καλύτερα για τ' αμάξι μου.
Άστο φίλε δεν το 'χεις. Μάλλον αριστερός είσαι, χα,χα,χα -
Την αλλη φορα ρωτα κι αυτους που τα κατεβαζουν απο τις νταλικεςΘα μπορούσες να πεις κάτι πιο έξυπνο και πιο χιουμοριστικό. Όπως π.χ. κι εγώ αν έδινα καλό μπουρμπουάρ στον παρκαδόρο, θα μου έλεγε τα καλύτερα για τ' αμάξι μου.
Άστο φίλε δεν το 'χεις. Μάλλον αριστερός είσαι, χα,χα,χαΤα βρηκες ολα
-
Ολοι τετοιοι ειναι εκει την πολη του την λενε μεταξυ τους Μικρη Μοσχα .
-
Γύρισε ο δεξιός ο άντυ! Πέρασε σε άλλο επίπεδο το φόρουμ!
-
Ήρθε η ώρα για το service του 2ου χρόνου και μου ζήτησαν στην αντιπροσωπεία περίπου 400€ για λάδια, φίλτρα και υγρό φρένων. Θα τα δώσω βέβαια αφού είναι εντός εγγύησης, αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν
Καλώς τον !
Έλειπες βρε Άντυ εξωτερικό;
Τα 400€ για service στο Μητσοτακισταν τα λες και λίγα πλέον.
-
@a-d-p έγινες moderator? Θέλω να μου ρίξεις 3 μέρες αποβολή από το forum, έτσι επειδή έχεις T-ROC, από σένα δεκτή η ποινή, χα,χα,χα
Λοιπόν το T-Roc-άκι μου κλείνει 2 χρόνια και παραμένω πολύ ευχαριστημένος. Απροβλημάτιστο και απολαυστικό.
Ν' ακούτε τους παρκαδόρους, αυτοί ξέρουν!
Ήρθε η ώρα για το service του 2ου χρόνου και μου ζήτησαν στην αντιπροσωπεία περίπου 400€ για λάδια, φίλτρα και υγρό φρένων. Θα τα δώσω βέβαια αφού είναι εντός εγγύησης, αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν.
Πόσο πληρώσατε αγαπητοί συμφορουμίτες για το 2ο service στο καινούργιο αυτοκίνητό σας? Ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου. Έτσι για να έχω εικόνα αν η vw το παίζει Porsche, ή ανέβηκαν πολύ οι τιμές και δεν το έχω καταλάβει.Καλώς μας ήρθες πίσω...
Αντε γιατί ο βαγκιρκ είχε μείνει μόνος του να στηρίξει την εταιρεία....
Τι πάτημα έχει το Τ-ροκ στο παρκάρισμα ?
Γιατί αυτή είναι η δουλειά του.
Το σέρβις του 3008 στον δεύτερο χρόνο κόστισε 270 ευρώ σε επίσημο μαγαζί.
-
Ολοι τετοιοι ειναι εκει την πολη του την λενε μεταξυ τους Μικρη Μοσχα .
Εχει μία τέτοια εκεί κοντά σου προς τον Ευβοϊκό...
-
Ήρθε η ώρα για το service του 2ου χρόνου και μου ζήτησαν στην αντιπροσωπεία περίπου 400€ για λάδια, φίλτρα και υγρό φρένων. Θα τα δώσω βέβαια αφού είναι εντός εγγύησης, αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν
Καλώς τον !
Έλειπες βρε Άντυ εξωτερικό;
Τα 400€ για service στο Μητσοτακισταν τα λες και λίγα πλέον.
Γύρισε και πήρες θάρρος...
Τα 400 είναι της Καρέντα όχι του Μητσοτακιστάν...
Εσύ δεν λες ότι το σήμα μετράει ?
Το πληρώνεις για να μετράει...
Η για να νομίζεις ότι μετράει...
-
Στο πρώιμο Μητσοτακιστάν, όταν ακομα το καθεστώς ήταν στα σπάργανα, υπο εδραίωση, το δεύτερο σέρβις στο T roc 1.5 (18.000km, Ιούλιος 2020) κόστισε 160 ευρώ.....(στην αντιπροσωπεία αγοράς φυσικά)
κάτι εχει ξεφυγει πολυ και δεν μαζευεται πλεον...πουθενα....όχι στα ειδη πολυτελείας σαν αυτο....και σε μαστορες πολυτελείας σαν αυτούς....το 3ο ειχε 301 (25.000km, 2021)
το 4ο ειχε 145 (35.100km, 2022)
το 5ο ειχε 837 (42.300km, 2023)....αλλαγη τακακια μπρος πισω και μπουζί
το 6ο ειχε 155 (48.600km, 2024)
μεσολάβησε τον 3/2025 αλλαγή μπαταρίας κοστους 250 ευρώ.το επόμενο έχει κλειστεί για τις 21/7/2025
(όλα αυτά έγιναν και θα γίνουν στο ιδιο μαγαζι απο το οποιο αγοράστηκε).
Αν προστεθεί και μιά αλλαγή ελαστικών κοστους περιπου 550 ευρω....
ειναι σε 7 χρονια 2500ευρω χοντρικά
350 ευρω το χρονο...
περίπου 30 ευρω το μηνα, χωρις να υπολογίζονται η ασφάλεια και η βενζινη....
δεν το λες και κακο εχω την εντυπωση....Την καλημέρα μου
-
Το 5ο ήταν λίγο ληστεία ή μου φαίνεται;
-
@georgemit said in VW T-Roc:
δεν ξερω τι ηταν...
δεν ξερω την αγορά και δεν μπορω να συγκρινω και να εκτιμήσω...
ξερω οτι περαν των συνηθισμενων αλλάχτηκαν τακακια και μπουζι....
και επειδη το αναφερες ξαναεριξα μια ματια στο αντιστοιχο τιμολογιο..και εγιναν ακριβως αυτα που εγραψα πέραν του τυπικου σερβις.... -
@georgemit said in VW T-Roc:
Μπουζί ειναι ακριβά, όπως επισης και τα τακάκια στα εξουσιοδοτημένα. Δεν έχω το τιμολόγιο, αλλά εικάζω κάπου €35-40 το κάθε μπουζί και κάπου €130 τα τακάκια. Ανταλλακτικά, χωρίς εργασία.
VW T-Roc