-
-
Μπροστά όμορφο, πλάι και πίσω χάλια! Σαν υπερυψωμένο station ειναι, ακόμα πιο άσχημο από το προηγούμενο. Μέσα ειναι πολύ ωραίο. Δεν θα το αγόραζα όμως, αλλά θέλω να το δω από κοντά και να το οδηγήσω.
-
Πολύ τετράγωνο είναι, δεν μου αρέσει
-
-
Καθόλου ωραίο εμφανισιακά για τα γούστα μου.
-
https://newsroom.toyota.eu/all-new-toyota-rav4-makes-worldwide-debut/
Ενδιαφέρον για μένα έχει η phev GR έκδοση και ίσως η fwd phev. Βέβαια θα το δίνουν 60Κ οπότε τι να λέμε, 20Κ πάνω από Seal U.
Τώρα για το εσωτερικό περι ορέξεως, οι κινέζοι βάζουν παντού ψεύτικα δέρματα και η Toyota ψεύτικα πλαστικά. Είναι statement.
-
Η ουσία είναι αν έχουν γίνει ουσιαστικές βελτιώσεις στο εσωτερικό, ποιότητα, ηχομόνωση κλπ. Επίσης αν κατάλαβα καλά έχει μειωθεί η ιπποδύναμη στο φουλ υβριδικό.
-
Εμφανισιακά* μαμάει.
*κολλημένος με volvo station του '90.
-
@katafractos17 said in Toyota RAV4 (2025):
Καθόλου ωραίο εμφανισιακά για τα γούστα μου.
στο έφτιαξα:
-
Ravουκλαααα
-
Με Suzuki μοιάζει,
λες;;;;
-
-
@vdx said in Toyota RAV4 (2025):
Επίσης αν κατάλαβα καλά έχει μειωθεί η ιπποδύναμη στο φουλ υβριδικό.
ΕΕ και ρύποι.
-
Πολυ ωραίο. Μπαίνει στα υπόψιν το plugin για του χρόνου....Αν έρθει το woodland Ευρώπη ειδικά...
-
@kostis20 said in Toyota RAV4 (2025):
Πολυ ωραίο. Μπαίνει στα υπόψιν το plugin για του χρόνου....Αν έρθει το woodland Ευρώπη ειδικά...
Ευρώπη φαίνεται να έχουν μόνο το απλό και το GR.
-
Ok το βρήκα πως προκύπτουν τα 180 άλογα, έχουν βάλει τον δίλιτρο στο rav4 όπως έκαναν και στο ES.
Στην usa θα έχει τον 2,5 με 230 άλογα, εδώ τον 2,0
-
@kostis20 said in Toyota RAV4 (2025):
δεν ειναι αυτο που νομιζεις απο 4κινηση
-
@ataim said in Toyota RAV4 (2025):
Ok το βρήκα πως προκύπτουν τα 180 άλογα, έχουν βάλει τον δίλιτρο στο rav4 όπως έκαναν και στο ES.
Είσαι σίγουρος; Παντού αναφέρουν μόνο για τον 2.5 κινητήρα.
-
@bill_hsd said in Toyota RAV4 (2025):
@ataim said in Toyota RAV4 (2025):
Είσαι σίγουρος; Παντού αναφέρουν μόνο για τον 2.5 κινητήρα.
Ναι, δεν το λένε γιατί ντρέπονται; Το ίδιο είχαν κάνει και με το ES, ανακοίνωσαν μόνο ιπποδυνάμεις.
Νομίζω είναι έξυπνη κίνηση για προβληματικές αγορές όπως η ευρωπαϊκή, κάνουν οικονομία κλίμακας, αν μπορέσουν και το τιμολογησουν γύρω στα 40κ θα ξεπουλήσει
-
Toyota RAV4 (2025)