-
@npapanik said in TOYOTA FORUM:
Ο Thomas θα παρουσιάσει σε μιάμιση μέρα από σήμερα το RAV4:
Η Toyota θα το παρουσιάσει. Έχει βγάλει και "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες. 21 Μαίου είναι η επίσημη παρουσίαση.
-
Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά teaser άρθρα, εσωτερικά φαίνεται ρετρό, rugged, σου κάνει λίγο παλιακο. Εξωτερικά αρκετά boxy. Μάλλον όπως και με το cc την κατάσταση σώζει η gr έκδοση.
https://carbuzz.com/teaser-2026-toyota-rav4-getting-gr-sport-variant/
https://www.drive.com.au/news/2026-toyota-rav4-teased-for-the-first-time/
-
Ήρθε
320hp/150km το phev
Edit, τα specs τα είπαν στην παρουσίαση, στο ευρωπαϊκό site γράφουν για 304hp, 5,8 0-100 και 100km ev range
-
Εξωτερικά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.....
-
Απογοήτευση τα hev, έριξαν την ιπποδύναμη στα 180hp, ούτε η πρώτη hev γενιά δεν ήταν τόσο αδύναμη.
Στο phev αύξησαν την ιπποδύναμη στον μπροστά ηλεκτροκινητήρα στα 200hp, και το ενδιαφέρον είναι ότι θα βγάλουν και fwd phev με 270hp combined. Ένα τέτοιο drivetrain έπρεπε να είχε και το chr phev.
-
Μπροτά όμορφο, πλάι και πίσω χάλια! Σαν υπερυψωμένο station ειναι, ακόμα πιο άσχημο από το προηγούμενο. Μέσα ειναι πολύ ωραίο. Δεν θα το αγόραζα όμως.
-
Απο πίσω στα 3/4 θυμίζει έντονα Χ-trail.
Σίγουρα όμορφο δεν το λες, αλλά νομίζω απο κοντά και λόγω μεγέθους θα είναι πιο εντυπωσιακό.
-
Μολις είδα (μπορεί και το 1ο) Ελληνικό ταξί Camry.. Παρκαραμε δίπλα διπλα και το χάζευα.
Παίδες, αμαξαρα, τι να λέμε τώρα. -
Πως το εφερε Ελλάδα ο τυπος;;;;
-
@v_a said in TOYOTA FORUM:
Μολις είδα (μπορεί και το 1ο) Ελληνικό ταξί Camry.. Παρκαραμε δίπλα διπλα και το χάζευα.
Παίδες, αμαξαρα, τι να λέμε τώρα.Εεε ναι αμαξάρα ειναι!! Δυστυχώς δεν έρχεται στην Ελλάδα.
-
@babisstinson said in TOYOTA FORUM:
Φαντάζομαι μέσω Βαλκανίων.
Βουλγαρία π.χ. πωλείται. -
Δε νομίζω να έχω δει κάποιο με πινακίδες βαλκανικών χωρών. Τα περισσότερα που βλέπω είναι από Ουκρανία.
-
Παίδες, αμαξαρα, τι να λέμε τώρα.ειχε ποσταρει ο σαμπας φωτο στο cartalk . Εχω μπει σε παλαιοτερο μοντελο (δεκαετιας) και ειναι καταπληκτικο! Αλλα με 2.5L, 5μ και τιμη κοντα 50 χιλιαρικα δυσκολα τα πραγματα στην ελλαδα
-
@dettol said in TOYOTA FORUM:
Παίδες, αμαξαρα, τι να λέμε τώρα.ειχε ποσταρει ο σαμπας φωτο στο cartalk . Εχω μπει σε παλαιοτερο μοντελο (δεκαετιας) και ειναι καταπληκτικο! Αλλα με 2.5L, 5μ και τιμη κοντα 50 χιλιαρικα δυσκολα τα πραγματα στην ελλαδα
Είχα ποστάρει και εγώ! Ένα κόκκινο που είχα δει στην Πάρνηθα!
-
@babisstinson said in TOYOTA FORUM:
Εισαγωγή από Βέλγιο μου ειπε.
Είχα δίπλα το yaris μου και φαινόταν σαν το playmobil της Toyota μπροστά του -
Το Camry κυκλοφόρησε για 8-9 χρόνια έκανε 30000 - 50000 πωλήσεις τον χρόνο στην Ευρώπη και το σταμάτησαν πέρσι νομίζω που έπεσε στις 15000.
Μόνο σε ταξί το έχω δει.
TOYOTA FORUM