-
Τα γαϊδούρια του Μορέα (Κόρινθος -Καλαματα) είχαν για ακόμα μια φορά κλείσε τα epass και είχαν βάλει υπαλλήλους στα κουβούκλια.
Αυτή η χώρα πραγματικά δεν σώζεται με τιποτα, χρειαζόμαστε έναν Reagan να στείλει όλους αυτούς τους αεργους σπίτια τους. Καλό Πάσχα.
-
Πρέπει κάποιοι από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για τα διόδια να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο σε κάποια άλλη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να πάνε σε κάποια πλούσια χώρα του βορρά αλλά σε γειτονική.
Σερβία : Διόδια πληρώνεις όταν βγαίνεις από την εθνική οδό.
Τουρκία : Δεν υπάρχουν μπάρες στο 90% τουλάχιστον των μετωπικών διοδίων. Κάμερες διαβάζουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων και χρεώνεσαι ανάλογα. Οι ξένοι που δεν έχουν λογαριασμό για τα διόδια πληρώνουν κάποια στιγμή σε ταμείο που υπάρχει στη δεξιά λωρίδα ή στα σύνορα αν δεν το κάνουν.
Και το σύστημα αυτό το έχουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Φανταστείτε αν στην Κωνσταντινούπολη, πόλη 15 εκατομμυρίων, έπρεπε να κόβουν ταχύτητα στις μπάρες όλα τα αυτοκίνητα.
-
Τα γαϊδούρια του Μορέα (Κόρινθος -Καλαματα) είχαν για ακόμα μια φορά κλείσε τα epass και είχαν βάλει υπαλλήλους στα κουβούκλια.
Αυτή η χώρα πραγματικά δεν σώζεται με τιποτα, χρειαζόμαστε έναν Reagan να στείλει όλους αυτούς τους αεργους σπίτια τους. Καλό Πάσχα.
Η εξυπνοτερη κινηση κυριως για να αποφυγουν σε μποτιλιαρισμα διαρκειας ενα ακομα μεγαλυτερο απο αυτους που θα προσπαθησουν να αλλαξουν λουριδα και κατα δευτερο λογο με αυτο το μποτιλιαρισμα να αποφυγουν την οπισθεν απο αυτους που νομιζαν οτι ειχαν χρηματα στον πομπο ή απο αυτους που δε δουλευει ο πομπος. Μπορει να τρως καποιο μεγαλυτερο χρονο για να περασεις αλλα τελικα γλυτωνεις σε συνολικο χρονο απο τη μικροτερη συμπιεση των αυτοκινητων μερικα χιλιομετρα πριν τα διοδια.
-
Σε λίγο καιρό οι μισοί θα είστε άεργοι λόγω AI. Μη τυχόν και κλάψετε.
-
Soooooo true
-
Σε λίγο καιρό οι μισοί θα είστε άεργοι λόγω AI. Μη τυχόν και κλάψετε.
Η λογική γυρίζουμε στις σπηλιές για να έχει δουλειά ο φύλαρχος της φυλής, οκ.
Τα επαγγέλματα εξελίσσονται και η τεχνολογία βοηθάει στην απασχόληση περισσότερων ανθρώπων όχι το αντίθετο, αν εν έτη 2025 μπορούν να βρουν στον πλανήτη δουλειά 8δις ανθρώπων είναι άλλο θέμα, και είμαστε εκτός θέματος.
-
Όταν σε διώξουν διότι την εργασία σου θα την κάνει ένα λογισμικό ΑΙ και μάλιστα στο 1/100 όσων τους κοστίζεις, και εσύ θα έχεις δάνεια να πληρώσεις και κληρονομιές να διατηρήσεις, θα χαρώ να μας πεις την άποψη σου για την εποχή των σπηλαίων.
Εκτός αν ζητήσεις νομοθετική προστασία και έτσι να διατηρήσεις τη θέση εργασίας σου, ως χειριστής συστημάτων που χρησιμοποιούν ΑΙ....αλλά αυτό δεν το επιθυμείς και για τους άλλους.
-
Ποια διόδια και @@ιές τύποι.
Στη Mad Max εποχή που έρχεται, θα περνάμε απ' τα διαλυμένα booths κάπως έτσι:
-
εδω πληρώνεις διοδια (χθες) και σε 13 μετρα (ακριβώς) γινονται οι 2 λωρίδες μία για εργα
δεν θα επρεπε να ειναι ανοιχτά ή να τα μειώνουν αναλογα με το ποσα χιλιομετρα ποσοστιαία δεν ειναι προς χρήση με τις συνθηκες που πρέπει ?
εχω πολλα χρονια να παω αθηνα/θεσ/κη και να εχει κατω απο 3 σημεια με εργα που μενεις με μια λωρίδα (δεν λεω το επιστημονικης φαντασιας να μην εχει κανενα)
αυτη τη σήραγγα κατερινης θα την ειχαν ξαναφτιάξει τοσα χρονια (04/2022 - 06/2025 (αν δεν το αλλαξουν)
-
1η φορά πέτυχα τόσες δυσλειτουργίες στα epass...
Από τον κλασσικό δεν έχει υπόλοιπο/δεν διάβασε/δεν πρόλαβε αλλά και πολλές μπάρες που κόλλησαν από τις συχνές διελεύσεις...Συν το κλασικό ότι δεν κράταγε κάνεις αποστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνουν όπισθεν 3-4 νοματαίοι.
Πάντως σε όλα τα διόδια, άμεση απόκριση από το προσωπικό να ξεκολλήσει η κατάσταση.
-
Πότε δεν είχα θέμα με το epass και ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι και δεν ανοίξει μπορεί να πάρω τη μπαριερα μαζί μου.
Μ.......α το ξέρω αλλά η δουλειά με κάνει να περνάω βιαστικά. -
Παντως εχουν μειωθει οι αρχι-μαλακες στη ΛΕΑ.
χθες στον πανικο απο απο λαμια μεχρι αθηνα (καναμε μια ωρα παραπανω στις 17:00) ειδα μονο 3 και μια που μπηκε 100 μετρα πριν για να φτασει σε WC στο παρκινγκ (αυτη τη δικαιολογω)
-
Τι έγινε βρε παιδιά;
Δεν ευθύνεται η ευμάρεια και ο πλουτισμός του λαού λόγω Μητσοτάκη για τα μποτιλιάρισμα ωρών στις ΕΟ στις αργίες , αλλά η κακη διαχείριση των διοδίων;
-
Πολλοί έχουν ακόμα παλιές συσκευές οι οποίες δυσλειτουργουν, ανανεώνονται χωρίς χρέωση από την Αττική οδό. Δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτό ούτε στο site τους, απαιτείται όμως.
-
Είμαι σίγουρος ότι αν είχαν κανονικές μπαταρίες και τις άλλαζες που και που δεν θα είχαν ποτέ πρόβλημα...
Σε άλλο κλίμα:
Υπάρχουν ήδη πομποί που σε καλύπτουν στα διόδια Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας. Φέτος μάλλον θα ολοκληρωθεί και ενιαίος πομπός για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Θα το σκεφτούν καθόλου τα τζημάνια της ελλάδας για να βοηθήσουν τους τουρίστες, ή θα φάνε πέντε χρόνια παζάρια; -
Είμαι σίγουρος ότι αν είχαν κανονικές μπαταρίες και τις άλλαζες που και που δεν θα είχαν ποτέ πρόβλημα...
Σε άλλο κλίμα:
Υπάρχουν ήδη πομποί που σε καλύπτουν στα διόδια Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας. Φέτος μάλλον θα ολοκληρωθεί και ενιαίος πομπός για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Θα το σκεφτούν καθόλου τα τζημάνια της ελλάδας για να βοηθήσουν τους τουρίστες, ή θα φάνε πέντε χρόνια παζάρια;Εδώ έφαγαν 5+ χρόνια για να ενοποιήσουν τους πομπούς εντός Ελλάδας!
Περίμενε 10ετία -
-
Πολλοί έχουν ακόμα παλιές συσκευές οι οποίες δυσλειτουργουν, ανανεώνονται χωρίς χρέωση από την Αττική οδό. Δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτό ούτε στο site τους, απαιτείται όμως.
Αν δεν υπαρχει ενημερωση στο site ειναι θεμα. Απο την αλλη βεβαια οι χρηστες ανω της 10ετιας εχουμε ήδη αλλαξει δυο φορες συσκευη διχως επιβαρυνση και γνωριζουμε πως ειναι μια διαδικασια που γινεται ταχυστα.
-
@spi_duster said in Διόδια:
Αν δεν υπαρχει ενημερωση στο site ειναι θεμα. Απο την αλλη βεβαια οι χρηστες ανω της 10ετιας εχουμε ήδη αλλαξει δυο φορες συσκευη διχως επιβαρυνση και γνωριζουμε πως ειναι μια διαδικασια που γινεται ταχυστα.
Η δική μου συσκευή κατά την διέλευση ενώ είχε χρήματα έβγαζε ένα error μήνυμα χωρίς να σηκώνει την μπάρα ή να χρεώνει, με την νέα συσκευή δεν έχω κανένα θέμα.
-
Εγω φορτιζω με web banking και εχω να δω υπαλληλο διοδιων απο οταν ημουν παιδι.
Διόδια