-
@panos2171 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Πρώτο σημερινό ζωαδι, model Y στην αριστερή με 130, κάθομαι πίσω του και περιμένω να φύγει, δεν φεύγει και ανάβω φώτα, τσαρουχωνει μια τα φρένα, τον ξαναφτανω, τσαρουχωνει πάλι φρένα και μετά πατάει και φεύγει. Ίσως να νομίζε ότι ένιωσε κάποιος, εγώ και αύριο θα τον μνημονεύω. Θέλω να πιστεύω ότι θα του γ......ει πατοκορφα το τριήμερο του Πάσχα.
Δεύτερο ζωαδι με παλιό toyota κλουβακι. Κάθεται ανάμεσα σε μεσαία και δεξιά λωρίδα σε δρόμο με τρεις λωρίδες. Ο μπροστινός περιμένει λίγο και τελικά περνάει από τέρμα αριστερή. Κάνω το ίδιο και τον βλέπω να τρώει, στα @@ του για τη θέση που βρισκοταν...
Εγώ εδώ και χρόνια δεν περιμένω πάνω από μερικά δευτερόλεπτα πίσω τους , ούτε φώτα ούτε φλας, περνάω από δεξιά, δεν μπορεί να μην βλέπουν, απλά είναι ηλίθιοι. Εγώ γιατί πάντα ξέρω τι γίνεται πίσω μου ;
Το πρόβλημα είναι μερικοί πως μόλις σε βλέπουν να κάνεις δεξιά ανάβουν αμέσως φλας και έρχονται πάνω σου, έχω βγει και στην βοηθητική λωρίδα σε ακραίες περιπτώσεις.
Με τους teslαιους όμως είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θα επιταχύνουν επιδεικτικά είτε μπροστά σου είτε ακόμη και από δεξιά αφού σε αφήσουν να περάσεις, μετά βέβαια θα ξανακοψουν, απλά τότε περιμένεις μια στροφή και τους περνάς μουτζωνοντας.
Η αριστερή είναι για προσπέραση, ειδικά όταν δεν υπάρχει κίνηση είναι απαράδεκτο να μένεις μόνο στην αριστερή.
Έβλεπα τις προάλλες ένα βιντεάκι του Dpg που περνούσε από παντού αλλάζοντας λωρίδες με 150-200 στην ΑΟ με άνεση και τον ζήλεψα απίστευτα!
Μόνο ένας ταρίφας έκανε όμορφα δεξία χωρίς να φρενάρει για να τον διευκολύνει και μάλιστα με άλλο αυτοκίνητο στην δεξιά στα 50-60 μέτρα και μετά λογικά θα ξαναμπήκε στην αριστερή ο άνθρωπος.
Θέλεις όμως τουλάχιστον 400 άλογα για να τα κάνεις όλα αυτά με ασφάλεια.
-
Υπάρχει άνθρωπος που ζηλεύει την οδήγηση του DPG; Ο τύπος είναι δολοφόνος.
-
@dimsabas said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω
(για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών).
Δυστυχώς, πολλοί τα έχουμε κάνει αυτά (ευτυχώς όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις) -
@otso said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@monman2 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Ειμαι αλλιώτικος μόνο τα τσουρέκια που τους παω ξεπέρασαν το 100ρικο
Θα τους ξεκανεις με 40 τσουρεκια απο το λιντλ ;
Η πλακα ειναι οτι και τα φθηνοτερα τσουρεκια απ το λιντλ ειναι καλυτερα απ τα ονομαστα της Θεσσαλονικης .5 dubai (δεν κάνω πλάκα ετσι τα λένε στον Μίλτο) Χ 20€
-
@v_a said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Δυστυχώς, πολλοί τα έχουμε κάνει αυτά (ευτυχώς όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις)Δεν το παίζω αθώα περιστερά (ούτε νίπτω τας χείρας μου), αλλά σφήνες με 200 στην Αττική Οδό; Χωρίς ζώνη; Κάνοντας live στα κοινωνικά δίκτυα (το κάνει συνέχεια); Τι να σου πω, εγώ δεν καν διανοηθεί τέτοια πράγματα.
-
Δυστυχώς, πολλοί τα έχουμε κάνει αυτά (ευτυχώς όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις)Δεν το παίζω αθώα περιστερά (ούτε νίπτω τας χείρας μου), αλλά σφήνες με 200 στην Αττική Οδό; Χωρίς ζώνη; Κάνοντας live στα κοινωνικά δίκτυα (το κάνει συνέχεια); Τι να σου πω, εγώ δεν καν διανοηθεί τέτοια πράγματα.
Δημήτρη ο άθλιος αυτός τύπος έχει ποτίσει με τις τοξικές και αντικοινωνικές του συμπεριφορές πολλούς λόγω ομάδας. Μην ξεχνάς ότι ο κάποτε σημαντικός αυτος αθλητικός σύλλογος παραμένει στην επιφάνεια λόγω των «επιτυχιών» που φέρνει το τμήμα του αρρώστου αυτου τύπου.
Οποτε θα υπάρξουν πολλοί που θα σπεύσουν αν όχι να τον υποστηρίξουν ευθέως, να τον καλύψουν / δικαιολογήσουν εμμέσως.
O tempora o mores -
Δε νομίζω ότι γίνεται για αυτό. Προφανώς και έχουμε όλοι πλούσιο βιογραφικό παραβάσεων του ΚΟΚ και συνεχίζει να μεγαλώνει. Οπότε έχει δίκιο ο φίλος ότι δεν είμαστε τίποτα άμεμπτοι. Απλώς θεωρώ ότι ο DPG είναι πολλές πίστες πιο ψηλά και ότι αποτελεί πραγματικό δημόσιο κίνδυνο με τον τρόπο που οδηγεί. Βιντεάκια με 300άρες στον επαρχιακό προς Σούνιο (και να βγάζει και βίντεο)...
-
@iceman7 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Δημήτρη ο άθλιος αυτός τύπος έχει ποτίσει με τις τοξικές και αντικοινωνικές του συμπεριφορές πολλούς λόγω ομάδας. Μην ξεχνάς ότι ο κάποτε σημαντικός αυτος αθλητικός σύλλογος παραμένει στην επιφάνεια λόγω των «επιτυχιών» που φέρνει το τμήμα του αρρώστου αυτου τύπου.
Οποτε θα υπάρξουν πολλοί που θα σπεύσουν αν όχι να τον υποστηρίξουν ευθέως, να τον καλύψουν / δικαιολογήσουν εμμέσως.
O tempora o moresΜίλησαν οι υγιείς φίλαθλοι...
Αυτοί που έχουν τους "επιστήμονες" του ουάν...
-
Εντάξει ίσως να ήμουν λόγο υπερβολικός, είναι γνωστός καφρος ο τύπος για την συμπεριφορά του και τον τρόπο ζωής του αλλά στο συγκεκριμένο βιντεάκι αλλά και σε άλλα που έχει ανεβάσει, οδηγικά μπορεί να είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν βάζει κανένα σε κίνδυνο κατά την άποψη μου , αναδεικνύει την ανωτερότητα της ενεργητικής ασφάλειας ενός καλού αυτοκινήτου με δύναμη , κορυφαία φρένα και ανάρτηση.
Δεν κολλάει κανέναν από πίσω , δεν πιέζει με σφήνες στα 5-6 μέτρα κενό , δεν ανάβει φώτα , χειρονομίες κλπ.
Ανοίγει, φεύγει , αλλάζει λωρίδες υποδειγματικά με καλό έλεγχο και έχει το περιθώριο να φρενάρει ότι και να συμβεί.Επειδή έχω δει πολλούς με στον δρόμο να κάνουν ανάλογα με αυτοκινητάκια των 150-200 αλόγων αυτοί πραγματικά βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους και πιέζουν απίστευτα όσους κινούνται κανονικά, ακόμη και με υπεραυτοκίνητο ορισμένοι που θα μπορούσαν απλά με ένα άνοιγμα να εξαφανιστούν οι περισσότεροι το παίζουν νταηδες μόλις κολλήσουν λόγω κίνησης και έρχονται στο 1 μέτρο στον προφυλακτήρα σου.
Αυτό είναι το βιντεάκι, δεν είναι τόσο τραγικό τελικά, τώρα που το ξαναείδα διαπίστωσα πόσο υποδειγματικά έκανε ο ταρίφας δεξιά!
https://x.com/VTourkoglou/status/1906439093782786100?t=dNxLIZzbUFRZdGmKYjhzBw&s=19
-
ειπαμε πατημενοι παμε, αλλα πατηματα κανεις με σεβασμο στους αλλους πρωτα και μετα τα υπολοιπα, σφηνες με τοσο σφιχτη κινηση και προσπερασεις απο δεξια χρειαζονται αυτοφορο
το να το γραφεις και σε βιντεο, ε, θελει και ψυχολογο -
@vagkirk said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Εντάξει ίσως να ήμουν λόγο υπερβολικός, είναι γνωστός καφρος ο τύπος για την συμπεριφορά του και τον τρόπο ζωής του αλλά στο συγκεκριμένο βιντεάκι αλλά και σε άλλα που έχει ανεβάσει, οδηγικά μπορεί να είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν βάζει κανένα σε κίνδυνο κατά την άποψη μου , αναδεικνύει την ανωτερότητα της ενεργητικής ασφάλειας ενός καλού αυτοκινήτου με δύναμη , κορυφαία φρένα και ανάρτηση.
Δεν κολλάει κανέναν από πίσω , δεν πιέζει με σφήνες στα 5-6 μέτρα κενό , δεν ανάβει φώτα , χειρονομίες κλπ.
Ανοίγει, φεύγει , αλλάζει λωρίδες υποδειγματικά με καλό έλεγχο και έχει το περιθώριο να φρενάρει ότι και να συμβεί.Επειδή έχω δει πολλούς με στον δρόμο να κάνουν ανάλογα με αυτοκινητάκια των 150-200 αλόγων αυτοί πραγματικά βάζουν σε κίνδυνο τους άλλους και πιέζουν απίστευτα όσους κινούνται κανονικά, ακόμη και με υπεραυτοκίνητο ορισμένοι που θα μπορούσαν απλά με ένα άνοιγμα να εξαφανιστούν οι περισσότεροι το παίζουν νταηδες μόλις κολλήσουν λόγω κίνησης και έρχονται στο 1 μέτρο στον προφυλακτήρα σου.
Αυτό είναι το βιντεάκι, δεν είναι τόσο τραγικό τελικά, τώρα που το ξαναείδα διαπίστωσα πόσο υποδειγματικά έκανε ο ταρίφας δεξιά!
https://x.com/VTourkoglou/status/1906439093782786100?t=dNxLIZzbUFRZdGmKYjhzBw&s=19
Δεν κάνει σφήνες λέει.
Θα μας τρελάνεις; -
Μια χαρα παει αν και η ταχυτητα του ειναι πανω απο οριο, δεν πιεζει κανενα και δεν απασχολει τα χερια του για βιντεοληψια, το παρανομο της πραξης του υπαρχουν αρμοδιοι για να το κρινουν.
Το αυτοκινητο του και και η συχνη οδηγηση του σε τετοιες ή και μεγαλυτερες ταχυτητες του εχουν δωσει εμπειρια μεγαλυτερη απο ανθρωπους με μεσο οικογενειακο αυτοκινητο και καθημερινες χαμηλωτερες ταχυτες κινησης.
Μοτοσυκλετικη οδηγηση με αυτοκινητο κανει στην ουσια (εχει τον απαραιτητο χωρο) οι περισσοτεροι που εχουν και τα 2 μεσα σχεδον με τον ιδιο τροπο οδηγουν αλλα με υποδεεστερα αυτοκινητα. -
@ilias-a said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Μια χαρα παει αν και η ταχυτητα του ειναι πανω απο οριο, δεν πιεζει κανενα και δεν απασχολει τα χερια του για βιντεοληψια, το παρανομο της πραξης του υπαρχουν αρμοδιοι για να το κρινουν.
Το αυτοκινητο του και και η συχνη οδηγηση του σε τετοιες ή και μεγαλυτερες ταχυτητες του εχουν δωσει εμπειρια μεγαλυτερη απο ανθρωπους με μεσο οικογενειακο αυτοκινητο και καθημερινες χαμηλωτερες ταχυτες κινησης.
Μοτοσυκλετικη οδηγηση με αυτοκινητο κανει στην ουσια (εχει τον απαραιτητο χωρο) οι περισσοτεροι που εχουν και τα 2 μεσα σχεδον με τον ιδιο τροπο οδηγουν αλλα με υποδεεστερα αυτοκινητα.υπαρχει κατι που δεν αναφερεις
κανεις δεν εχει πιστοποιησει αυτες τις 'ικανοτητες', εγω λεω οτι δεν εχει ιδεα και η αποψη μου ισχυει οσο και η δικη σου μια και κανεις δεν τις επιβεβαιωνει.
στο μεταξυ η φυσικη ισχυει και για αυτους που εχουν καλυτερο και για αυτους που εχουν χειροτερο αυτοκινητο, αν σωθει ο πελουσιος επειδη εχει ακριβη αμαξαρα απο το ατυχημα που θα προκαλεσει δεν ισχυει το ιδιο και για αυτον που θα πεσει πανω του ή θα κανει το λαθος απο την πιεση που του δημιουργει αυτη η μαλακισμενη οδηγηση ενος καποιου που απλα τυχαινει να εχει λεφτα και οπαδους να τον δοξαζουν σε καθε κουταμαρα του
αραγε η αποψη των περισσοτερων που τον υπερασπιζεστε θα ηταν η ιδια αν εκανε το ιδιο ο χοντρος στιχουργος? -
@gatoz said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
υπαρχει κατι που δεν αναφερεις
κανεις δεν εχει πιστοποιησει αυτες τις 'ικανοτητες', εγω λεω οτι δεν εχει ιδεα και η αποψη μου ισχυει οσο και η δικη σου μια και κανεις δεν τις επιβεβαιωνει.
στο μεταξυ η φυσικη ισχυει και για αυτους που εχουν καλυτερο και για αυτους που εχουν χειροτερο αυτοκινητο, αν σωθει ο πελουσιος επειδη εχει ακριβη αμαξαρα απο το ατυχημα που θα προκαλεσει δεν ισχυει το ιδιο και για αυτον που θα πεσει πανω του ή θα κανει το λαθος απο την πιεση που του δημιουργει αυτη η μαλακισμενη οδηγηση ενος καποιου που απλα τυχαινει να εχει λεφτα και οπαδους να τον δοξαζουν σε καθε κουταμαρα του
αραγε η αποψη των περισσοτερων που τον υπερασπιζεστε θα ηταν η ιδια αν εκανε το ιδιο ο χοντρος στιχουργος?Σεβαστη η αποψη σου αλλα μη αποδεκτη απο μεριας μου.
Παγερα αδιαφορο με αφηνει το ποιος το εκανε, εσενα ισως οχι, δεκτο ακομα και αυτο.
Το "καλυτερο" αυτοκινητο εχει μεγαλυτερη ενεργητικη ασφαλεια, σου δινει μεγαλυτερα ορια, αλλιως το ιδιο στριψιμο, φρεναρισμα και σλαλομ θα ειχε και το Μ5 και το πικαντο..
Οταν κινεισαι συχνα σε αυτους τους ρυθμους με 4τροχο ή 2τροχο σε πολυ μεγαλο βαθμο προβλεπεις την αντιδραση του αλλου οδηγου απο τον τροπο που κινειται, ο ασταθμητος παραγοντας υπαρχει παντα σε υψηλες ή χαμηλες ταχυτητες, η ικανοτητα του οδηγου και του οχηματος ακομα και σε αυτη τη συνθηκη κανει τη διαφορα. -
αραγε η αποψη των περισσοτερων που τον υπερασπιζεστε θα ηταν η ιδια αν εκανε το ιδιο ο χοντρος στιχουργος?Σεβαστη η αποψη σου αλλα μη αποδεκτη απο μεριας μου.
Παγερα αδιαφορο με αφηνει το ποιος το εκανε, εσενα ισως οχι, δεκτο ακομα και αυτο.
Το "καλυτερο" αυτοκινητο εχει μεγαλυτερη ενεργητικη ασφαλεια, σου δινει μεγαλυτερα ορια, αλλιως το ιδιο στριψιμο, φρεναρισμα και σλαλομ θα ειχε και το Μ5 και το πικαντο..
Οταν κινεισαι συχνα σε αυτους τους ρυθμους με 4τροχο ή 2τροχο σε πολυ μεγαλο βαθμο προβλεπεις την αντιδραση του αλλου οδηγου απο τον τροπο που κινειται, ο ασταθμητος παραγοντας υπαρχει παντα σε υψηλες ή χαμηλες ταχυτητες, η ικανοτητα του οδηγου και του οχηματος ακομα και σε αυτη τη συνθηκη κανει τη διαφορα.αρα,
μια και εχω αμαξι με 300 αλογα να βγω αο ή εο και να κανω κατι παρομοιο στο μετρο των 300 αλογων σε σχεση με ενος πικαντο? οι ηλεκτρικοι με τα απειρα γκαζια ειδικα αο που δεν εχουν θεμα ρέιντζ? καποιοι δω περα με εβο? ειναι θεμα κατοχης γρηγορου αυτοκινητου?
δεν λειτουργει ετσι ο κοσμος ή μαλλον λειτουργει ετσι που δεν θελουμε να λειτουργει: ο ισχυρος να αδιαφορει για τους αποδελοιπους.
αλλα το να βρισκει και χειροκροτητες αποδελοιπους θυμιζει βορεια κλιματα, στοκχολμη βασικα.
καλη Ανασταση (απο εναν αποδέλοιπο...) -
Γεμίσαμε γριές μετανοημένες αφού είχαν πάρει ένα σύνταγμα στα νιάτα τους....
Λέτε κουταμάρες επειδή είναι της άλλης ομάδας, ενώ εσείς κάνετε χειρότερα και τα έχετε γράψει εδώ μέσα...
Μαγδαληνές και Κασσιανές....
Για να είμαστε και επίκαιροι...
-
Οταν κινεισαι συχνα σε αυτους τους ρυθμους με 4τροχο ή 2τροχο σε πολυ μεγαλο βαθμο προβλεπεις την αντιδραση του αλλου οδηγου απο τον τροπο που κινειται, ο ασταθμητος παραγοντας υπαρχει παντα σε υψηλες ή χαμηλες ταχυτητες, η ικανοτητα του οδηγου και του οχηματος ακομα και σε αυτη τη συνθηκη κανει τη διαφορα.αρα,
μια και εχω αμαξι με 300 αλογα να βγω αο ή εο και να κανω κατι παρομοιο στο μετρο των 300 αλογων σε σχεση με ενος πικαντο? οι ηλεκτρικοι με τα απειρα γκαζια ειδικα αο που δεν εχουν θεμα ρέιντζ? καποιοι δω περα με εβο? ειναι θεμα κατοχης γρηγορου αυτοκινητου?
δεν λειτουργει ετσι ο κοσμος ή μαλλον λειτουργει ετσι που δεν θελουμε να λειτουργει: ο ισχυρος να αδιαφορει για τους αποδελοιπους.
αλλα το να βρισκει και χειροκροτητες αποδελοιπους θυμιζει βορεια κλιματα, στοκχολμη βασικα.
καλη Ανασταση (απο εναν αποδέλοιπο...)Δεν κατανοησες τον λογο συγκρισης των 2 οχηματων.
Ενεργητικη ασφαλεια δεν ειναι μονο η ιπποδυναμη. -
@criuser said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Γεμίσαμε γριές μετανοημένες αφού είχαν πάρει ένα σύνταγμα στα νιάτα τους....
Λέτε κουταμάρες επειδή είναι της άλλης ομάδας, ενώ εσείς κάνετε χειρότερα και τα έχετε γράψει εδώ μέσα...
Μαγδαληνές και Κασσιανές....
Για να είμαστε και επίκαιροι...
εσυ εισαι madeleine, βοηθησαμε να γινεις
τελικα μετρανε τα γκαζια? αλλα μας ελεγες με τα πεθαμενα χρεπια
θελω να παω ναυπακτο το βραδυ και τρεμω που θα με αφησει
να εχεις ανοιχτο το κινητο... -
Εγώ δεν πάω συχνά στα ψηλά και όταν πάω δεν το διαφημίζω, όπως κάνεις εσύ...
-
καλη Ανασταση (απο εναν αποδέλοιπο...)Εννοεις το συνδρομο φυσικα , γιατι καπως αλλιως λειτουργουν εκει πανω .
Καποια πραγματα που θυμαμαι , προτου τα σοσιαλ μηντια , κατεβηκε η Τζινα Ντειβις απο το αεροπλανο στο πλαι του περηφανου συζυγου Ρενι Χαρλιν να περασουν τις γιορτες στην πατριδα του , φορουσε δε ενα γουνινο παλτο με τεραστια αξια που περηφανα δηλωσε στους δημοσιογραφους οτι ηταν δωρο του συζυγου . Την αλλη μερα ο συζυγος ελαβε το μπουγιουρντι απο την εφορια , τα εσοδα που ειχε δηλωσει δεν εφταναν για την αγορα της γουνας
Οταν ειχα γραψει δε εδω μεσα προ αμομνημονευτων ετων για το επεισοδιο του CEO της Νοκια που πηγαινε σε δρομο με οριο 40 με 60 και το προστιμο εκει ειναι αναλογο του εισοδηματος σου , στην περιπτωση του πανω απο 200000 ε , πεσατε να με φατε για το αδικο και οτι εγω με 5000 εισοδημα πρεπει να αντιμετοπιζομαι το ιδιο με τον Τζιγκερ του 1 δις .
Υπ οψιν κοντα εμεναν ο Timo Mäkinen ειχε αντιπροσωπεια αυτοκινητων , ο Harri Rovanperä γνωστα κουλαδια , που στον δρομο πηγαιναν σαν γριουλες . Γνωστο αλλωστε οτι εκει πανω οι ξενερωτοι ειναι και ασχετοι οδηγικα και οτι ολοι οι οδηγοι της f1 και των ραλλυ προερχονται απο χωρες οπου η αντικοινωνικη οδηγηση ειναι μαγκια .
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]