-
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
@anapofasistos said in SUV/Crossovers Forum:
Κάπως έτσι είχα κινηθεί και εγώ με τη μόνη διαφορά ότι είχα δει και το Alfa Romeo Tonale και τελικά κατέληξα εκεί. Επιπλέον έχω δει ότι παίζουν και κάποιες πολύ καλές τελευταία οπότε αξίζει τον κόπο να ρίξει μια ματιά
Η αλήθεια είναι ότι την Tonale δεν την σκέφτηκα καθόλου.
Όπως και να έχει, μάλλον έχει καταλήξει μεταξύ Terramar και Χ1.Χώρια που το Terramar άρεσε πάρα πολύ και στη δικιά μου, οπότε συζητώντας τα με την αδερφή μου την ψήνει να καταλήξει σε αυτό.
Εννοείται ότι όταν τέθηκε εγκυκλοπαιδικά το δίλλημα για εμάς, να μαστε καλά και να μπορέσουμε με το καλό να ανανεώσουμε το leasing, με κοίταξε με το κλασικό βλέμμα της παντόφλας και μου εξήγησε ότι η επιλογή μου μπορεί να είναι μόνο μία. Χαχαχα...
Με εντυπωσίασε όμως κι εμένα το αυτοκίνητο.Δεν έχω μετοχές αλλά δεν έχει να χάσει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι εμφανισιακά και εσωτερικό θα της αρέσει σίγουρα
-
Ρε συ, η αδερφή σου έχει πολύ σωστά κριτήρια. Μάλλον έχει να κάνει με το γονίδιο.
-
Ήταν φύση αδύνατο να επιλέξει γυναίκα Tiguan απέναντι στο Terramar. Το X1 και οι high trimm εκδώσεις της Tonale θα είχαν εκθετικά μεγαλύτερες ελπίδες!
Και τεράστια αλήθεια για το 3008. Το τελευταίο f/l της προηγούμενης γενιάς ήταν μακράν ομορφότερο, εξωτερικά, από το τωρινό. Στο παρόν διακρίνω μια σχεδιαστική υπερπροσπάθεια η οποία φλερτάρει με το κίτς στην εξωτερική του σχεδίαση. Έφαγε και το EAT8 η μαρμάγκα οπότε καληνύχτα καλή τύχη σε αγαπώ....
-
4η θέση: 3008. Μου είπε ότι προτιμάει το δικό μου από το καινουργιο.
Μακράν πιο ωραίο το δικό σου!! Το εχω γράψει πολλές φορές το καινούργιο είναι μια πολύ κακή αντιγραφή της Χ4. Πάρα είναι ογκώδες και μη αρμονική σχεδιάση.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
4η θέση: 3008. Μου είπε ότι προτιμάει το δικό μου από το καινουργιο.
Μακράν πιο ωραίο το δικό σου!! Το εχω γράψει πολλές φορές το καινούργιο είναι μια πολύ κακή αντιγραφή της Χ4. Πάρα είναι ογκώδες και μη αρμονική σχεδιάση.
Πρωτη φορά το είδα σήμερα σε μια διασταύρωση σε ένα ιδιαίτερο πράσινο μπεζ ανοικτό χρώμα, αν μη τι άλλο ξεχωρίζει πάντως
-
Τιγκουάν που να περάσει το 3008 σε ομορφιά, δεν θα σχεδιαστεί ποτέ, γιατί είναι διαφορετικά τα κριτήρια των υποψηφίων αγοραστών τους.
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Τιγκουάν που να περάσει το 3008 σε ομορφιά, δεν θα σχεδιαστεί ποτέ, γιατί είναι διαφορετικά τα κριτήρια των υποψηφίων αγοραστών τους.
+1
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Νταξ, δεν είναι και Bentley το 3008
-
Αυτό που εννοεί είναι ότι παρά την όποια προσπάθεια στο mkiii το Tig παραμένει σχεδιαστικά στη safe zone του αγοραστικού του κοινού, ήτοι του συντηρητικού οικογενειάρχη.
Το 3008 ήταν το suv που ξεχώρισε με την εμφάνισή δίνοντας το κάτι παραπάνω. Έπιασε pick στο f/l του προηγούμενου και τώρα που η καμπύλη του Γκάους άρχισε να φθίνει "παραέγινε". Απλά πράγματα.
Προσωπικά όσες φορές και να το δω απο κοντά δεν με αφήνει απλά αδιάφορο, με ξενίζει. Για να μην πω ξινίζει. Δεν ξέρω γιατί, ενώ μέχρι την έρευνα αγοράς μου το γουσταρα εμφανισιακά, άρχισε να μου κάνει λίγο ατσούμπαλο και το 408. Και εκείνο το 2008 θεωρούσα όμορφο μέχρι που είδα live κόκκινη Junior. Από το πρώην PSA πλέον πολύ όμορφα θεωρώ τα f/l C4 & C3 ενώ ομοίως μου αρέσει που στις πρώτες φωτογραφίες το επόμενο C5 ac. Είδα προχθές το c4 hatch f/l στο δρόμο σε εκείνο το ακαταμάχητο κόκκινο. Πλυμένο γυαλισμένο ένα κουκλάκι σε 4 τροχούς ρε φίλε....
-
@sabas_thess said in SUV/Crossovers Forum:
Αυτό που εννοεί είναι ότι παρά την όποια προσπάθεια στο mkiii το Tig παραμένει σχεδιαστικά στη safe zone του αγοραστικού του κοινού, ήτοι του συντηρητικού οικογενειάρχη.
Το 3008 ήταν το suv που ξεχώρισε με την εμφάνισή δίνοντας το κάτι παραπάνω. Έπιασε pick στο f/l του προηγούμενου και τώρα που η καμπύλη του Γκάους άρχισε να φθίνει "παραέγινε". Απλά πράγματα.
Προσωπικά όσες φορές και να το δω απο κοντά δεν με αφήνει απλά αδιάφορο, με ξενίζει. Για να μην πω ξινίζει. Δεν ξέρω γιατί, ενώ μέχρι την έρευνα αγοράς μου το γουσταρα εμφανισιακά, άρχισε να μου κάνει λίγο ατσούμπαλο και το 408. Και εκείνο το 2008 θεωρούσα όμορφο μέχρι που είδα live κόκκινη Junior. Από το πρώην PSA πλέον πολύ όμορφα θεωρώ τα f/l C4 & C3 ενώ ομοίως μου αρέσει που στις πρώτες φωτογραφίες το επόμενο C5 ac. Είδα προχθές το c4 hatch f/l στο δρόμο σε εκείνο το ακαταμάχητο κόκκινο. Πλυμένο γυαλισμένο ένα κουκλάκι σε 4 τροχούς ρε φίλε....
Συμφωνώ σε όλα.
Νομίζω το 3008 το έφαγε το ενδιαφέρον της εταιρείας για το 5008 το καινούργιο που όντως είναι πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο που έμοιαζε βανάκι.
Το έχει τέστ το autotriti.
Επίσης έχουν ένα περιορισμό στο 3008 να μην είναι πολύ μακρύ για να έχει λόγο το 5008, ενώ τα αδέλφια του Γκράντλαντ και 5 αιρκρος είναι μακρύτερα και ανάμεσα στα 3008 και 5008 σε μήκος, ενώ το 3008 εξυπηρετεί και αυτούς που θέλουν κουπέ σουβ.
Το C4 facelift έδειξε το αυτοκίνητο που έπρεπε να φτιάξουν από την αρχή στην όψη.
Φήμες εκείνης της εποχής έλεγαν ότι δεν είχαν τρόπο να χωρέσουν αλλιώς τα φανάρια λέντ και έβαλαν αυτά τα τεράστια φανάρια που μετά τα μάζεψαν.
SUV/Crossovers Forum