-
Καλοτάξιδο
Και με λευκό εσωτερικό που αρέσει σε εμένα και στον @fanis75 ?? -
Καλοτάξιδο !!!
εμένα για καφέ εσωτερικό μου κάνει... -
-
Παρέλαβα εν μέσω βροχής (4 μήνες συνολικός χρόνος από παραγγελία μέχρι παραλαβή, το αυτοκίνητο είχε φτάσει περίπου κανέναν μήνα πριν).
Με πολλή δουλειά και τέτοιο καιρό δεν ήταν για πολλά σήμερα, ούτε φωτογραφίες δεν έβγαλα καλά καλά. Αρχικές εντυπώσεις πολύ θετικές, αν και είναι εξαιρετικά πολύπλοκα όλα τα ηλεκτρονικά του συστήματα και νιώθω σαν να κάνω ξανά μεταπτυχιακό. Θα επανέλθω με εντυπώσεις και πιθανές απορίες σύντομα. (By the way, λένε για καλοκαίρι τώρα για ασύρματο Android)Έχω αρκετές ερωτήσεις, αλλά η βασικότερή μου αυτή τη στιγμή είναι αν κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί πομποδέκτη για διόδια και αν ναι, πού διάολο τον έβαλε; Το μπιρμπιλωτό κομμάτι πίσω από τον καθρέφτη είναι "πιασμένο" και με μια γρήγορη ματιά δεν έχει χώρο ψηλά στο παρμπρίζ.
Καλορίζικο και καλά χλμ, πολύ όμορφο χρώμα !
Τί έκδοση-ατμόσφαιρα διάλεξες ;Τα συστήματα θα τα μάθεις εν καιρώ, μην αγχώνεσαι
Εγώ το epass το εβαλα ακριβώς δίπλα απο το σκούρο του παρμπρίζ και πιάνει μια χαρά -
Καλοτάξιδο !!!
εμένα για καφέ εσωτερικό μου κάνει...Και εγώ καφέ το είδα, Forest Brown, το οποίο ειναι το 2ο πιο ωραίο εσωτερικό μετά το Ammonite Sand αλλά πιστέυω ότι ταιριάζει περισσότερο με το γκρι εξωτερικό χρώμα.
Nαι ακριβώς. Το τσακίρικο μάτι του Φάνη το διαπίστωσε. Το Forest Brown είναι. Την είχαμε κάνει την κουβέντα πρόσφατα. Και το λευκό είναι πολύ ωραίο, αλλά παίζει ρόλο ο συνδυασμός με το εξωτερικό. Με το γκρι θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο το καφέ, ενώ π.χ. στο κόκκινο, πάει το λευκό πιο ωραία όπως το έχει ένα παιδί εδώ νομίζω.
@bathan Elegant-Tech είναι. Σε ποιο σημείο εννοείς ακριβώς; Δεν θέλω να το βλέπω στο τζάμι όταν οδηγώ.
Το Navigation του δεν ήταν κακό όσο το είδα. Με ενημέρωνε και για κίνηση που θα συναντήσω σε λίγο. Το ίδιο και το assistant του, π.χ. όταν ρώτησα πού έχει βενζινάδικο κοντά το έβγαλε αμέσως στην οθόνη ή πρόγνωση καιρού κτλ. Περίμενα να είναι εντελώς gimmick και άχρηστο, αλλά για βασικά πράγματα είναι ΟΚ.
Με το Bluetooth έκανε κάτι νερά πού και πού στη σύνδεση με το κινητό (δεν έστελνε ήχο αρχικά), με καλώδιο το βρήκε αμέσως το Android Auto, αλλά δεν ασχολήθηκα πολύ.
Επίσης ήταν λιγότερο ενοχλητικές οι ειδοποιήσεις από όσο περίμενα. Μόνο αυτή για τις πινακίδες απενεργοποίησα. Όπως είχα δει και στο test drive, το τιμόνι θα έπρεπε να ανεβαίνει λίγο ακόμα. Δηλαδή μόνο στο υψηλότερο σημείο είναι ΟΚ.
-
Nαι ακριβώς. Το τσακίρικο μάτι του Φάνη το διαπίστωσε. Το Forest Brown είναι. Την είχαμε κάνει την κουβέντα πρόσφατα. Και το λευκό είναι πολύ ωραίο, αλλά παίζει ρόλο ο συνδυασμός με το εξωτερικό. Με το γκρι θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο το καφέ, ενώ π.χ. στο κόκκινο, πάει το λευκό πιο ωραία
Συμφωνώ 100%!!
-
Με το γκρι θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο το καφέ, ενώ π.χ. στο κόκκινο, πάει το λευκό πιο ωραία όπως το έχει ένα παιδί εδώ νομίζω.
Αυτόν τον συνδυασμό έχω εγώ, Elegant κόκκινο με σαλόνι Αmmonite sand. Συνδυασμός που σκοτώνει !
Νομίζω πως ταιριάζει ωραία και με όλα τα σκούρα χρώματα
Για μένα το Brown Forest ταιριάζει περισσότερο με το Sonic Copper@bathan Elegant-Tech είναι. Σε ποιο σημείο εννοείς ακριβώς; Δεν θέλω να το βλέπω στο τζάμι όταν οδηγώ
Οπως είναι το παρμπρίζ δεν γίνεται να μην το βλέπεις καθόλου. Η θα το βάλεις πάνω πάνω ή στο κάτω μέρος για να μην σου κόβει την ορατότητα
-
Καλοτάξιδο να είναι με υγεία!
-
καλό ταξίδι κ από εμένα,! που όμορφος συνδιασμός εσωτερικού κ εξωτερικού...
Όσο για τον πομπό....εγώ, όχι σε lbx, επειδή δεν ήθελα να τον βλέπω, του έβαλα πίσω από το σώμα του καθρέπτη. Πρώτα το δοκίμασα ότι τον διαβάζει το μάτι κ μετά τον κόλλησα. -
-
Εγώ το έχω στο ντουλαπάκι της κονσόλας, κάτω από τον τεμπέλη και το βγάζω όταν είναι να περάσω από τα διόδια και το ξαναβάζω. Το προτιμώ από να είναι κάτι συνέχεια κολλημένο στο παρμπρίζ.
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!
Τον πομπο εγω τον εβαλα πισω απο τον καθρεπτη στο δεξιο μερος (προς συνοδηγο) και ουτε που το βλεπω και με ενοχλει.
-
Τον πομπο εγω τον εβαλα πισω απο τον καθρεπτη στο δεξιο μερος (προς συνοδηγο) και ουτε που το βλεπω και με ενοχλει.
Σκέφτηκα να το κάνω έτσι (το είχα στο Πεζώ με αυτόν τον τρόπο) αλλά προτίμησα την "καθαρή" εικόνα.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το LBX Sonic!
-
@babisstinson said in LEXUS LBX:
Σκέφτηκα να το κάνω έτσι (το είχα στο Πεζώ με αυτόν τον τρόπο) αλλά προτίμησα την "καθαρή" εικόνα.
Δε νομιζω οτι ενοχλει τοσο.
Επισης το να βαζεις/βγαζεις απο καπου τον πομπο και να το κανεις συνεχεια μου φαινεται ταλαιπωρια.
Πολλα διοδια εντο με ταξι κανουν κατι κουλα στο διαβασμα και τρως ακυρο και σταματα, κανε οπισθεν να ξαναπερασεις (και απο πισω το γ@μωσταυριδι παει γονα).
-
e-PASS αριστερά απο LAIDAR πισω απο τον καθρέπτη on board camera δεξια αποτο LIADAR
-
@babisstinson said in LEXUS LBX:
Δε νομιζω οτι ενοχλει τοσο.
Επισης το να βαζεις/βγαζεις απο καπου τον πομπο και να το κανεις συνεχεια μου φαινεται ταλαιπωρια.
Πολλα διοδια εντο με ταξι κανουν κατι κουλα στο διαβασμα και τρως ακυρο και σταματα, κανε οπισθεν να ξαναπερασεις (και απο πισω το γ@μωσταυριδι παει γονα).
Δεν έχω θέμα γενικά στο άλλο αυτοκίνητο. Μόνο μία φορά μου έχει τύχει, εκτός αν το LBX έχει άλλο τζάμι
Ναι το να το βάζεις-βγάζεις είναι ταλαιπωρία. Προτιμώ σταθερά κάπου.e-PASS αριστερά απο LAIDAR πισω απο τον καθρέπτη on board camera δεξια αποτο LIADAR
Εκεί το σκέφτηκα, αλλά μου χαλάει λίγο το ΟCD
καλό ταξίδι κ από εμένα,! που όμορφος συνδιασμός εσωτερικού κ εξωτερικού...
Όσο για τον πομπό....εγώ, όχι σε lbx, επειδή δεν ήθελα να τον βλέπω, του έβαλα πίσω από το σώμα του καθρέπτη. Πρώτα το δοκίμασα ότι τον διαβάζει το μάτι κ μετά τον κόλλησα.Ενδιαφέρουσα ιδέα. Απλά φοβάμαι μην κάνει ζημιά στο πλαστικό. Ίσως δοκιμάσω λίγο πιο δεξιά, προς συνοδηγό για να μην το βλέπω εγώ.
-
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!
-
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Τι εξαιρετική ομάδα που είστε!!! Συγχαρητήρια στο Moderator! Ειλικρινά αισθάνομαι στουρνάρι! Για να μπορέσω να σας παρακολουθήσω μάλλον θα χρειαστώ ταχύρυθμα μαθήματα...Από αρχές Νοεμβρίου με ειδοποίησαν προχτές ότι ήρθε το λεξάκι, απλά θα παραλάβω από εβδομάδα λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό. Πήγα σε κάτι μάλλον extreme, έχοντας περάσει από όλα τα γνωστά χρώματα εκτός μπλέ, Sonic Cooper που το ήθελα δίχρωμο, βλέπε emotion οπότε το μαύρο σαλόνι ήταν μονόδρομος... Επίσης "ψώνισα" και tech+...Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη μόλις το παραλάβω...
Ο πωλητής, ευγενεστατος, μου πρότεινε φυμέ επιπλέον τζάμια που λέω να μήν... και κεραμική νάνοπροστασία με 300 γιούρα, που σκέφτομαι να βάλω...
Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα τη γνώμη σας, ως προς τα δύο τελευταία, γιατί είστε σαφώς διαβασμενοι και γνώστες του αντικειμένου. Το ποσό το αντέχω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ανταποδοτικότητα του κόστους.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας και χαίρομαι πολύ που ήρθα στην ομάδα σας!!!
-
@argyris-0 said in LEXUS LBX:
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Τι εξαιρετική ομάδα που είστε!!! Συγχαρητήρια στο Moderator! Ειλικρινά αισθάνομαι στουρνάρι! Για να μπορέσω να σας παρακολουθήσω μάλλον θα χρειαστώ ταχύρυθμα μαθήματα...Από αρχές Νοεμβρίου με ειδοποίησαν προχτές ότι ήρθε το λεξάκι, απλά θα παραλάβω από εβδομάδα λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό. Πήγα σε κάτι μάλλον extreme, έχοντας περάσει από όλα τα γνωστά χρώματα εκτός μπλέ, Sonic Cooper που το ήθελα δίχρωμο, βλέπε emotion οπότε το μαύρο σαλόνι ήταν μονόδρομος... Επίσης "ψώνισα" και tech+...Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη μόλις το παραλάβω...
Ο πωλητής, ευγενεστατος, μου πρότεινε φυμέ επιπλέον τζάμια που λέω να μήν... και κεραμική νάνοπροστασία με 300 γιούρα, που σκέφτομαι να βάλω...
Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα τη γνώμη σας, ως προς τα δύο τελευταία, γιατί είστε σαφώς διαβασμενοι και γνώστες του αντικειμένου. Το ποσό το αντέχω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ανταποδοτικότητα του κόστους.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας και χαίρομαι πολύ που ήρθα στην ομάδα σας!!!
Καλως τον..καλοταξιδο το λεξακι..ολα τα χρωματα ειναι πιο ωραια απο κοντα..σουπερ επιλογη οπως και να χει..
ηθελες τερμα μαυριλα μεσα?..μπορουσες να πας και σε cool με την διχρωμια sonic cooper..με τα alcadara..αλλα ειναι πιο ακριβη
Για την κεραμικη μου το χαν προτεινει και μαζι σου κανουν και αδιαβροχοποιηση στο σαλονι απ οσο ξερω..νομιζω ομως οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..μια καλη κεραμικη με 2 χρονια εγγυηση παει τουλαχιστον 800 ευρω..εγω εκανα κατι σχετικα αντιστοιχο μ αυτο που δινει η αντιπροσωπια..Λεγετε κεραμικο πλυσιμο ..κοστος 60-70 ευρω και διαρκεια που αντεχει περιπου 3 μηνες -
@argyris-0 said in LEXUS LBX:
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Καλως τον..καλοταξιδο το λεξακι..ολα τα χρωματα ειναι πιο ωραια απο κοντα..σουπερ επιλογη οπως και να χει..
ηθελες τερμα μαυριλα μεσα?..μπορουσες να πας και σε cool με την διχρωμια sonic cooper..με τα alcadara..αλλα ειναι πιο ακριβη
Για την κεραμικη μου το χαν προτεινει και μαζι σου κανουν και αδιαβροχοποιηση στο σαλονι απ οσο ξερω..νομιζω ομως οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..μια καλη κεραμικη με 2 χρονια εγγυηση παει τουλαχιστον 800 ευρω..εγω εκανα κατι σχετικα αντιστοιχο μ αυτο που δινει η αντιπροσωπια..Λεγετε κεραμικο πλυσιμο ..κοστος 60-70 ευρω και διαρκεια που αντεχει περιπου 3 μηνεςΣε ευχαριστώ πολύ!
Να σου πω την μαύρη - μαυρίλα αλήθεια μου, όταν το ξανασκέφτηκα ήταν αργά...
Άσε που ο γάτος μου που κυκλοφορεί ελεύθερα, θα πάρει παραμασχαλα το ηλεκτρικό σκουπακι...
Λέω να το κάνω το νανοτέτοιο και ότι γίνει. Εξ άλλου, λένε 24 μήνες αντέχει, άρα πολύ λιγότερο... Οψομεθα!
LEXUS LBX