-
Ωραίος, καλοτάξιδο το 216 ! Σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι κούκλα, ουδεμία επαφή... Πάντα τέτοια ευχάριστα διλήμματα να έχεις σου εύχομαι
-
καλοταξιδο φίλε , με το καλό. ωραίο αμάξι με πολλά πολλά μπλιμπλικια. πιο καλό,προσεγμένο, φουτουριστικό εσωτερικό για τα δεδομένα της εταιρειας σε σύγκριση με τα σουβ τους.
-
Kαλοτάξιδη! Ωραία επιλογή!
-
Την καλύτερη επιλογή έκανες! Είναι πανέμορφη, καλά στημένη (για προσθιοκίνητη BMW), οικονομική και με πλούσιο εξοπλισμό. Θα την ευχαριστηθείς σίγουρα.
-
Εδώ και ένα μήνα έχω εταιρικό την 220d sports line σε λευκό περλέ. Με χαζεύουν στο δρόμο.
Εξαιρετικό στο δρόμο και υπέροχος κινητήρας, πολύ δυνατός και οικονομικός, πολύ καλό τιμόνι επίσης (προερχόμουν απο fiesta titanium mk8, 1.5D 120hp). Γενικά τραβάει πολύ τα βλέμματα.Δεν έχει πολύ καλη ηχομόνωση μετά τα 140χλμ/ω όμως
Αν είχα επιλογή θα πηγαινα σε gulia παντως, επρεπε να παω σε γερμανικό αναγκαστικά
-
Έτσι τα αυτοκίνητα που είχα προς επιλογή ήταν όλα Diesel (κάνω περί τα 25.000ΚΜ το χρόνο) και απαγορεύονται ρητά τα SUV - (Μην ρωτάτε γιατί... φτάσαμε μέχρι τα κεντρικά να ρωτήσουμε για ποιο λόγο το έχουν κάνει αυτό περιορίζοντάς μας πολύ τις επιλογές και η απάντηση τους ήταν μην τυχόν διανοηθείτε να πάρετε ο,τιδήποτε σε SUV) :
Όποιος ασχολείται με συγκοινωνιακά έργα γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους θα παρουσιαστεί ζήτημα στο άμεσο μέλλον με οχήματα SUV.
Ετοιμάζονται νέα τεστ ασφαλείας πεζών εντός αστικού ιστού, από τα οποία οχήματα όπως το νέο Defender αποτυγχάνουν. Μέτρα αποτροπής κυκλοφορίας τέτοιων οχημάτων εντός πόλεων θα καθιστούν ασύμφορη την κατοχή τους.
-
Νομίζω ότι την εταιρεία την ενδιαφέρει περισσότερο το κόστος (καύσιμα, συντήρηση), παρά το τι θα γίνει στο μέλλον με τους κανονισμούς για τους πεζούς.
-
-
Ετσι όπως το βλέπω από πίσω, μου θυμίζει Hyundai fastaback! Καμια σχέση με την προηγούμενη σειρά 2!
-
Μπέρδεμα και αυτό με το συγκεκριμένο μοντέλο στην Bmw .
Κανονικά θα έπρεπε να την ονομάζει 1grand coupe ,αφού και αυτό είναι . Η 2 coupe είναι άλλο αυτοκίνητο , πισωκίνητο. Τώρα γιατί το κάνει αυτό , άγνωστο.... -
@civil357 said in BMW 2 gran coupe:
Μπέρδεμα και αυτό με το συγκεκριμένο μοντέλο στην Bmw .
Κανονικά θα έπρεπε να την ονομάζει 1grand coupe ,αφού και αυτό είναι . Η 2 coupe είναι άλλο αυτοκίνητο , πισωκίνητο. Τώρα γιατί το κάνει αυτό , άγνωστο....Μάλλον επειδή τα κουπέ να αριθμεί με ζυγούς αριθμούς τα τελευταία χρόνια, οπότε κοτσαρε και ένα gran στο όνομα για να ξεχωρίζει
-
Ασχημουτσικο, ο πίσω διάχυτης ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Μέσα άψογο όπως φαντάζομαι και ο συντριασμος κινητήρας, κιβώτιο, ανάρτηση.
Κάτι πίνουν εκεί στην bmw δεν εξηγείται. Στον σχεδιασμό αναφέρομαι. -
Κοίτα, αφού δεν πούλησε η Gran Tourer, έβγαλαν το ίδιο αμάξι σε fastback, κι απ' ότι φαίνεται πάει πολύ καλύτερα στις πωλήσεις!
https://www.carsized.com/en/cars/compare/bmw-2-2019-4-door-coupe-vs-bmw-2-2018-5-door-minivan-lwb/ -
Μα δεν υπήρχε και πριν το FL?
-
@kostis20 said in BMW 2 gran coupe:
Πριν το facelift ήταν 2πορτη. Και έλειπε το grant στην ονομασία.
-
@nickthetrib said in BMW 2 gran coupe:
Συγνωμη αν δεν καταλαβα καλά ,αλλά για αυτο δε μιλάμε?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339451782-bmw-218-gran-coupe -
@nickthetrib said in BMW 2 gran coupe:
Συγνωμη αν δεν καταλαβα καλά ,αλλά για αυτο δε μιλάμε?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339451782-bmw-218-gran-coupeΕίχε και μια 2 coupe λίγο πιο πριν.
Μπορεί να κάνω και λάθος!
Κάποιος από εδώ είχε την Μ2 τότε.
Νομίζω ο @stefan147, ήταν ένα από τα αεροπλάνα που είχε κατά καιρούς! -
Ναι το ξέρω η coupe ηταν πισωκίνητη και η 5πορτη προσθιοκίνητη.Αρα το Grand coupe υπήρχε και πριν το FL.
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339451782-bmw-218-gran-coupe
Μια χαρά ήταν αυτή. Δεν ξέρω γιατί έβγαλαν καινούργια. Ας της τράβαγαν ένα facelift με ανανεωμένο εσωτερικό αν ήθελαν και όλα ΟΚ. Και έχει και ωραιότερα φώτα πίσω από την καινούργια στην οποία έβαλαν αυτή τη νέα μόδα με το δόντι όπως στη Χ2 τα οποία δε μου αρέσουν.
-
Βασικά τα ιδια χάλια μου φαίνονται.
BMW 2 gran coupe