-
@czio said in HONDA Z-RV:
@ss_76 said in HONDA Z-RV:
Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά λίγο αδιάφορο εξωτερικά. Αν θα επέλεγα την πλούσια έκδοση, θα ήταν για το Bose. Η επιλογή τετρακίνησης, θα ήταν τέλεια. Η Honda πάντα πλούσια εξοπλισμένη κι ο σαρακάκης τίμιος στην μη χρέωση χρωμάτων. Η Toyota με ψηλά τον αμανέ, δεν διαθέτει αυτοκίνητο χωρίς χρέωση χρώματος
Πιστεύω λόγω του ότι έχουν τεράστιες γραμμές παραγωγής με τεράστια ουρά λόγω ζήτησης, αν γινόταν αυτό θα τους ήταν ασύμφορο. Γενικά για τέτοιο μέγεθος το customisation είναι liability και για αυτό χρεώνουν τα δέοντα.
Η Honda δεν έχει αυτό το πρόβλημα σε τέτοιο βαθμό ίσως.
Η μη χρέωση χρωμάτων είναι επιλογή του Σαρακάκη, πχ στη Γερμανία τα χρεώνουν κανονικά
-
@a-d-p said in HONDA Z-RV:
Η μη χρέωση χρωμάτων είναι επιλογή του Σαρακάκη, πχ στη Γερμανία τα χρεώνουν κανονικά
Είναι ενσωματομένα στην τιμή, για αυτό.
-
@fanis75 said in HONDA Z-RV:
Είναι ενσωματομένα στην τιμή, για αυτό.
Δεν αμφιβάλλω, αλλά πάλι είναι φθηνότερος από Γερμανία
-
Μόλις έπεσε η τιμή άρχισαν και τα ψευτοσυγκριτικα τεστ
https://www.gocar.gr/news/feed/49707,Honda_ZRV_vs_Toyota_Corolla_Cross_Yvridi.html?utm_source=mixΆρχισε να μοιράζει λεφτά ο Σ λογικά. Μου βγάζει εδώ και λίγες μέρες διαφημίσεις στο Facebook και στο Instagram.
-
Δεν είναι ότι μοιράζει λεφτά. Είναι ότι το αμάξι έγινε για πρώτη φορά θελκτικό και φέρνει κλικ.
-
Made in China νομίζω είναι (ένα μείον ίσως). Η νεα τιμή πολλή καλή, υπάρχει στον ορίζοντα κάποια ανανέωση του μοντέλου; Επίσης είναι το μοντέλο μου αρέσει λιγότερο από τα τελευταία μοντέλα της Honda αλλά αυτό μόνο από φωτογραφίες, συνήθως Live είναι πιο όμορφα τα μοντέλα της Honda.
-
@charnik said in HONDA Z-RV:
Made in China νομίζω είναι (ένα μείον ίσως). Η νεα τιμή πολλή καλή, υπάρχει στον ορίζοντα κάποια ανανέωση του μοντέλου; Επίσης είναι το μοντέλο μου αρέσει λιγότερο από τα τελευταία μοντέλα της Honda αλλά αυτό μόνο από φωτογραφίες, συνήθως Live είναι πιο όμορφα τα μοντέλα της Honda.
Στο Yorii Automobile Plant στην Ιαπωνία κατασκευάζεται.
-
Το ZR-V γενικά κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, στη Κίνα και στο Μεξικό.
Λογικά ο αριθμός πλαισίου διαφοροποιειται ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής.
Πάντως, HR-V φίλου, μοντελο '16 και ελληνικής αντιπροσωπείας, είχε κατασκευαστεί, με βάση τον αριθμό πλαισίου του, στο Μεξικό. -
Στην Ευρώπη η Honda στέλνει μόνο υβριδικά και το Type R από την Ιαπωνία.
Το μπαταριοκίνητο έρχεται από την Κίνα.
-
Στο Yorii Automobile Plant στην Ιαπωνία κατασκευάζεται.
Το wikipedia γράφει οτι τα ZR-V που έρχονται Ευρώπη κατασκευάζονται στην Κίνα. και πριν λίγους μήνες στου Σαρακάκη την έκθεση μου είπε ο πωλητής ότι είναι made in China. Δεν λέω πως δεν είναι σωστό αυτό που λες. Μπορεί οι δικές μου πηγές να μην είναι ενημερωμένες καλά. Εσύ που το διάβασες/έμαθες;
-
Πήγα το είδα σήμερα. Δεν έχει test drive στη Λάρισα. Στατικά δεν ενθουσιάστηκα,περισσότερο μου άρεσε το civic.Ο πωλητής μου είπε ότι έχει blind spot από τη βασική και ότι κατασκευάζεται στην Κίνα.
-
@eco said in HONDA Z-RV:
Πήγα το είδα σήμερα. Δεν έχει test drive στη Λάρισα. Στατικά δεν ενθουσιάστηκα,περισσότερο μου άρεσε το civic.Ο πωλητής μου είπε ότι έχει blind spot από τη βασική και ότι κατασκευάζεται στην Κίνα.
Τι δε σου άρεσε;
-
Επειδή κανώ αρκετά μεγάλα ταξίδια 7+ ωρών το πρώτο που κοιτώ είναι το κάθισμα οδήγησης. Μου φάνηκε σκληρό και το βασικότερο δεν έχει οσφυική υποστήριξη.Επισής συνολικά η αίσθηση της θέσης οδήγησης μου άρεσε περισσότερο στο civic όπως και στο Formentor που έχω. Έπειτα επειδή είναι honda και περιμένεις το προσεγμένο της κατασκευής,δεν περίμενα η μία γωνία κάτω δεξιά της πόρτας του χώρου αποσκευών να είναι πιο μέσα από την αντίστοιχη αριστερή.Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό γίνεται...Εν πάση περιπτώσει το αυτοκίνητο δεν το οδήγησα οπότε δε θέλω να το αδικήσω. Εν κατακλείδι και ως σχεδίαση δεν μου έκανε κλικ μέσα- έξω,αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα υποκειμενικό.
HONDA Z-RV