Η άποψη μου είναι Ιλονεπαναστατική αναρχοκαπιταλιστική
Κατάργηση του ΚΟΚ, διατήρηση μόνο του άρθρου για το STOP της εκ δεξιών προτεραιότητας και της υποχρεωτικής ασφάλισης.
Θες αμάξι .... ασφαλισμένο νόμιμο ;
Πας στην ασφαλιστική εταιρεία στέλνει πραγματογνώμονα το εξετάζει για μετατροπές προγράμματα φιμέ ,λάστιχα κλπ κάτι σαν ΚΤΕΟ αλλα Χ 10 αυστηρότερο .
Σου βγάζει ένα κουστούμι 5000 € το χρόνο για το δεκαετίας 1400άρι.
Αν δεχθείς εγκατάσταση gps που θα στέλνει live δεδομένα για ταχύτητα απότομες επιταχύνσεις επιβραδύνσεις 80% έκπτωση να πέσεις στο χιλιάρικο .
Αν δεχθείς κάμερες εμπρός πίσω και στην καμπίνα- για έλεγχο αν χρησιμοποιείς κινητό οθόνες εν κινήση - άλλο ενα 50% κάτω ενα πεντακοσάρικο το χρόνο καλά είναι.
Σε περίπτωση που δεχθείς εγκατάσταση κιτ αλκοτεστ που θα ελέγχει την μίζα του αυτοκινήτου θα σου βάζουν τσάμπα όλα τα άλλα μικτές καιρικά τα πάντα όλα ! με ενα 500αρικο άρχοντας !
Στα 5 χρόνια χωρίς παράβαση -ατύχημα όλα στα μισά
στα 10 χρόνια να πέσει στα 50 € τυπικά για το χαρτόσημο...
στα 20 χρόνια ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας, δωρεάν στάθμευση πανελληνίως, δωρεάν φόρτιση απο τη ΔΕΗ και +30 στο όριο ταχύτητος στις ΕΟ
στα 30 χρόνια δώρο ενα plaid απο την ελληνική κυβέρνηση και ειδική άδεια (μαζί με φάρους στο ταμπλό) για να πηγαίνεις όσο θέλεις στην ΕΟ
Αν παραδώσεις οικειοθελώς το δίπλωμα στα 72 έτη ηλικίας τσάμπα συνδρομή στα robotaxi εφ΄όρου ζωής.
Να πας στην συγκέντρωση του φόρουμ του 2038 για κοπή πίτας με στυλ και να πίνεις όσο θέλεις 
Νομίζω ο συνδυασμός οικονομικού μαστίγιου - προνομίων καρώτου θα εξαλείψει τα τροχαία ... άποψη μου.