-
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d824609-Reviews-Yiantes-Athens_Attica.html
Ένα από τα πολλά επικίνδυνα στέκια των Εξαρχείων. Προφανώς δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά, καροτσάκια και τεΖλα !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d824609-Reviews-Yiantes-Athens_Attica.html
Ένα από τα πολλά επικίνδυνα στέκια των Εξαρχείων. Προφανώς δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά, καροτσάκια και τεΖλα !
ειχαμε τη συζητηση για αυτο χτες το βραδυ με φιλους. Αστερατο δεν ειναι;
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Όχι ρε, είπαμε !
Πάρε το κότσι, το κότσι ! -
Όχι ρε, είπαμε !
Πάρε το κότσι, το κότσι !Το Γιάντες ήταν πάντα ένα μέτριο μαγαζί των Εξαρχείων ως προς το φαγητό, με ωραία ωστόσο αυλή. Υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στα πέριξ. Λ.χ. το Αμα λάχει στην Καλλιδρομίου πλέον είναι μακράν καλύτερο (παλιά ήταν χάλια αλλά προφανώς έχει αλλάξει ιδιοκτησία)
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Γιατι ειναι λαθος φορουμ; Δηλ αν κοιταξει καποιος να δει ποσο αποσταση εχει απο το πεζοδρομιο ειναι χασιμο χρονου;
Φυσικά και ειναι χάσιμο χρόνου, σιγά μην σταματάω το αυτοκίνητο με την οικογένεια μέσα και κατεβαίνω να μετράω αποστάσεις σε κοινόχρηστα παρκινγκ....μόνο και μόνο ως θέαμα ειναι το λιγότερο αστείο να μην πω γελοίο. Περνάω μια χαρά, αυτό μου φτάνει.
-
Όχι ρε, είπαμε !
Πάρε το κότσι, το κότσι !το ειδα στο google maps. Εχω παει με τον γιο μου πριν δωσει εξετασεις αγγλικων μια ακυρη καθημερινη μεσημερι. Οντως ωραιο φαγητο και παρα πολυ ωραιος χωρος! Κοτσι δεν ειχα παρει ομως
-
Γιατι μονάχα στην αγγλική παραγγέλνεις εκεί;
-
@nmsm2 said in TESLA FORUM:
Όχι ρε, είπαμε !
Πάρε το κότσι, το κότσι !Το Γιάντες ήταν πάντα ένα μέτριο μαγαζί των Εξαρχείων ως προς το φαγητό, με ωραία ωστόσο αυλή. Υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στα πέριξ. Λ.χ. το Αμα λάχει στην Καλλιδρομίου πλέον είναι μακράν καλύτερο (παλιά ήταν χάλια αλλά προφανώς έχει αλλάξει ιδιοκτησία)
Σούπερ !
-
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@piliourits said in TESLA FORUM:
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Σύμπλεγμα στους δήθεν!
Το να μην αντιλαμβάνεσαι πως αυτοκίνητο των 50 Κ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο για το τεράστιο μέρος του πληθυσμού πρέπει είτε να ζεις στην κοσμάρα σου, είτε να έχεις τεράστια εισοδήματα ώστε τα 50Κ σου φαίνονται λίγα!
Το πιο φτηνο τεσλα εχει 40 μειον την επιδοτηση.
Πολλα? Ισως.
Αλλα αν το δεις σαν επενδυση σε σχεση με ενα συμβατικο ΙΧ, τοτε ειναι ακριβως το ιδιο με το να σκασεις 20-25 για να παρεις ενα yaris.
Τα ιδια λεφτα θα πληρωσεις, απλα με το yaris θα τα πληρωνεις σε βαθος δεκαετιας ενω με το τεσλα στην αρχη.Για να μείνουμε κι εντός θέματος, η σύγκριση είναι λίγο ατυχής, καθώς πρόκειται για τελείως διαφορετικής κατηγορίας οχήματα.
Αλλά ξέρεις, για τον ιδιοκτήτη ο κύκλος κλείνει όταν πωληθεί το όχημα.
Δηλαδή αν συγκρίνουμε τα δύο (διαφορετικά) αυτοκίνητα, έστω ότι θα κάνουν 100.000χλμ και πωληθούν, πόσο θα πιάσει το καθένα, ενώ το γιαρις τιμής των 20Κ θα καίει 8€ τα 100χλμ και το τεσλα των 40Κ θα καίει 5€...Γι αυτο ξαναγραψα το σχολιο με το octavia αντι για το yaris.
Για υπολογισε παλι.Είναι δύσκολη η αντιστίχοιση.
Ποιο Οκταβια, το CNG που ίσωςβγαίνειπιο φτηνά κι από φόρτιση;
τα ντίζελ 1.6 καίνε κι αυτά σαν γιαρις αλλά τώρα διαθέσιμα είναι μόνο τα 2.0λτ με 116 άλογα (που μόνο για ταξί τα παίρνουν κι αν) και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
Το ζήτημα των ηλεκτρικων είναι η μεγάλη απαξίωση, κι ας κρατάνε τα Τέσλα καλύτερη τιμή απ τα υπόλοιπα που τα δίνουν όσο όσο. -
-
εμένα πάντως δεν μου αρέσει, το βρίσωκ αρκετά ουδέτερο το design του
-
Το νεο Κονα ειναι;
-
Άντε γεια μας
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
εμένα πάντως δεν μου αρέσει, το βρίσωκ αρκετά ουδέτερο το design του
βελτιωση απο το προηγουμενο που ηταν ασχημο
-
-
Αν σου πω οτι το προηγούμενο το θεωρώ πιο ωραίο???? εχω αρχίσει και σκέφτομαι ev6, ανέμενα καλύτερη μπαταρία στο νέο Y. επισης, θα βγει και πιο ακριβό από το παλιό στη Ελλάδα πιστεύω κανά τριάρι (Y AWD LR), δεν ξέρω ειμαι σε σκέψεις, θα εξαρτηθεί βέβαια και απο το ΚΗ4...και εκεί μην έχουμε καμία έκπληξη...
-
Αν σου πω οτι το προηγούμενο το θεωρώ πιο ωραίο???? εχω αρχίσει και σκέφτομαι ev6, ανέμενα καλύτερη μπαταρία στο νέο Y. επισης, θα βγει και πιο ακριβό από το παλιό στη Ελλάδα πιστεύω κανά τριάρι (Y AWD LR), δεν ξέρω ειμαι σε σκέψεις, θα εξαρτηθεί βέβαια και απο το ΚΗ4...και εκεί μην έχουμε καμία έκπληξη...
για την μπαταρια θα πω την ααγαπημενη εκφραση του iceman, "τα 'λεγα εγω!"
το ev6 ειναι ωραιο, αλλα εχει αρχισει να δειχνει τα χρονακια του. Νομιζω θα υπαρξει facelift.
το y facelift εχει βγει πιο ακριβο στις χωρες που ανοιξαν οι παραγγελιες, σε σχεση με το παλιο;
ΚΗ4: δεν σχολιαζω κατι που δεν υπαρχει (ακομα) -
το ev6 ειναι ωραιο, αλλα εχει αρχισει να δειχνει τα χρονακια του. Νομιζω θα υπαρξει facelift.βγήκε Νέο ev6 facelift, και έχει και ηλιοροφή ανοιγόμενη μέχρι την μέση, η ηλιοροφή του Y μέχρι πίσω, δεν με ενθουσιάζει τόσο. Οκ είτε τα έλεγε, είτε δεν τα έλεγε, ναι είδαμε αυξηση του Range, αλλά περιμένα κάτι παραπανω απο το καινούργιο Y, σίγουρα το Tesla παραμένει πολύ efficient και στην διαχείριση της μπαταρίες κτλ, αλλά δεν εντυπωσίασε η αλλαγή.
-
το ev6 ειναι ωραιο, αλλα εχει αρχισει να δειχνει τα χρονακια του. Νομιζω θα υπαρξει facelift.βγήκε Νέο ev6 facelift, και έχει και ηλιοροφή ανοιγόμενη μέχρι την μέση, η ηλιοροφή του Y μέχρι πίσω, δεν με ενθουσιάζει τόσο. Οκ είτε τα έλεγε, είτε δεν τα έλεγε, ναι είδαμε αυξηση του Range, αλλά περιμένα κάτι παραπανω απο το καινούργιο Y, σίγουρα το Tesla παραμένει πολύ efficient και στην διαχείριση της μπαταρίες κτλ, αλλά δεν εντυπωσίασε η αλλαγή.
5kwh αυξηση.. κλαιν. Προφανως δεν σε χαλαει, αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενε κανεις οταν ελεγαν "μεγαλυτερη μπαταρια".
TESLA FORUM