-
Εγω εχω ΣΕΧ
Σας εχω χεσμ..ους
-
@george-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εγω εχω ΣΕΧ
Σας εχω χεσμ..ους
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
το Σ από το Συνταξιούχος...
Ναι βέβαια.....αυτό με 140 άλογα και τέτοια σχεδίαση ειναι για Συνταξιούχους....
Ενώ το αφαν γκατέ της αυτοκίνησης με 100 στάλιονς, και εμφάνιση κοπι-πεηστ Τ κρος... ειναι για νέους....
-
Τον φάγατε βρε τον άνθρωπο. Chr ήθελε chr πήρε, αφήστε τον να το χαρεί. Πέρα από τη πλάκα, έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πληκτρολογεί "αχαχσαχα" και να μούτρα του από την ξενερα να είναι σαν του Robert Deniro στο "Analyze that"; Ηρεμήστε λίγο με τα πειράγματα. Στην τελική πήρε την τέλεια εφαρμογή ενός concept, μας/σας αρέσει δεν μας/σας αρέσει....
-
-
Καλοταξίδο, αλεξ. Από τα φλωρικα, το καλύτερο
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αυτό ακριβώς σε ευχαριστώ @lap....
Και να προσθέσω κάτι ακόμα. Το CHR είναι κουκλάκι μέσα έξω. Το έχει άμεσος συνεργάτης μου σε ασημί midspec από προπαραγγελια. Το βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο στη δουλειά και ακόμα γυρνάω το κεφάλι μου και χαμογελάω. Προφανώς και δεν μπορεί, όπως κανένα όχημα φυσικά, να καλύψει τα θέλω από 50 petrolheads που είναι περισσότερο απαιτητικοί και από Instagramικη γκόμενα!
Βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. ΣΚΑΣΕ και εσύ βλάκα Χρήστο. Μια χαρά είναι το CHR.
-
Άντε θα μας πεις τα δικά σου;
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλοτάξιδο και από εδώ Αλέκο!! Την καλύτερη επιλογή έκανες όπως σου είπα, ειδικά σε αυτή την τιμή, ήταν μονόδρομος!
Τώρα θα μπορείς να τους περνάς όλους αποπάνω, ειδικά τους μαζουτ με τις τράτες τους!
Μην του λες τέτοια και εκτεθεί...
Σεμνά και ταπεινά και με ένα μεγάλο Σ στο πίσω τζάμι...
Δεν ξέρω τι είναι το Σ?? για πες?
στα toyota απο πίσω Α ξέρω να βάζουν
Σαλίγκαρος?
-
Καλοτάξιδο φίλε να το χαρείς με υγεία!
Μας έσκασες βέβαια...αλλά άξιζε τον κόπο, έκανες την καλύτερη επιλογή.
-
Άντε θα μας πεις τα δικά σου;
Παρασκευή td Sportage και μετά θέλω κάνα διήμερο χρόνο να συντάξω ορθά το προσχέδιο του σεντονιου πριν το ανεβάσω. Υπομονή!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο(Japan λεμε) .
Τεχνολογικα ειναι σουπερ και αδιαπραγματευτο .Στα λοιπα υποκειμενικα δεδομενα (ομορφια, επιδοσεις κλπ κλπ) ο καθενας διαλεγει ο,τι του αρεσει.
Καλα χλμ και να το ευχαριστηθειτε!!! -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Merry CHRistmas .
Καλοτάξιδο με υγεία!
Ευτυχώς με ακούς.
Έχω υποσχεθεί φωτογράφηση... -
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Τον φάγατε βρε τον άνθρωπο. Chr ήθελε chr πήρε, αφήστε τον να το χαρεί. Πέρα από τη πλάκα, έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πληκτρολογεί "αχαχσαχα" και να μούτρα του από την ξενερα να είναι σαν του Robert Deniro στο "Analyze that"; Ηρεμήστε λίγο με τα πειράγματα. Στην τελική πήρε την τέλεια εφαρμογή ενός concept, μας/σας αρέσει δεν μας/σας αρέσει....
Ελα μωρε πλάκα κάνουμε , εχει χιουμορ ο Αλεξ δεν είναι κανενας μιζερος να μας παρεξηγησει. Το χιουμορ ομορφαίνει την ζωη.
Το CHR σε εμφάνιση είναι παρα πολύ ωραίο το καινούργιο ετσι και αλλιως.
Αλλα τα toyota είναι παππουδιερες, εχουμε ενα αφήγημα δεν μπορουμε να το αφήσουμε επειδη πήγε και αυτός στην Dark Side της αυτοκινησης (toyota). Αγαπαμε Αλεξ αλλα εχουμε μεινει και κάποιοι jedi να πολεμάμε με τους αντάρτες
-
το Σ από το Συνταξιούχος...
Ναι βέβαια.....αυτό με 140 άλογα και τέτοια σχεδίαση ειναι για Συνταξιούχους....
Ενώ το αφαν γκατέ της αυτοκίνησης με 100 στάλιονς, και εμφάνιση κοπι-πεηστ Τ κρος... ειναι για νέους....
Το σιεητςαρ σε κλίμακα 1 : 15 θα ήταν ιδανικό για χριστουγεννιάτικο δώρο μαζί με τρανσφόρμερ στην ηλικία 4-8.
Το 3 κάνει τα μισά λεφτά από το σιεητσάρ και μόνο που το συγκρίνεις δείχνει πόσο χαμηλές προσδοκίες έχεις από το γιαπωνέζικο...
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σιγά έχουμε γεμίσει 37 σελίδες σχόλια, ενώ ήξερε από την αρχή τι θα πάρει και θα τον αφήσουμε έτσι ?
Γιατί εσύ νομίζεις θα γλυτώσεις ?
-
το μονο δυστυχες σε ολη αυτην την ιστορια ειναι οτι αργησε τοσο να παρει αυτο που ηθελε εξ αρχης.
Παντως, δεν σας κρυβω οτι με σοκαρε το 7.7% επιτοκιο, το οποιο μαλιστα επισημανθηκε με χαρα, οποτε υποθετω οτι ειναι "καλο" -
Αυτο ειναι μετα απο td;
@alex-mix απο δωρα,κλασσικά,πατακια,τρίγωνο -πυροσβεστιρα,κομπολόι;
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Καλοτάξιδο και από εδώ Αλέκο!! Την καλύτερη επιλογή έκανες όπως σου είπα, ειδικά σε αυτή την τιμή, ήταν μονόδρομος!
Τώρα θα μπορείς να τους περνάς όλους αποπάνω, ειδικά τους μαζουτ με τις τράτες τους!
Μην του λες τέτοια και εκτεθεί...
Σεμνά και ταπεινά και με ένα μεγάλο Σ στο πίσω τζάμι...
Δεν ξέρω τι είναι το Σ?? για πες?
στα toyota απο πίσω Α ξέρω να βάζουν
Κι ομως υπαρχει Σ
Από τον Ιανουάριο του 2022 έχει ψηφιστεί και ισχύει στη χώρα μας η συνοδευόμενη οδήγηση – δηλαδή η απόκτηση διπλώματος από άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 17 έτη τους με την προϋπόθεση να συνοδεύονται στο αυτοκίνητο από έναν ενήλικα που έχει δίπλωμα 5 χρόνια και ηλικία τουλάχιστον 25 ετών.
https://www.gocar.gr/useful/law/42707,odhgos_shma_S_pisw_tzami_poines.html
Το Α που βλεπεις σημαινει Αααστο..
-
To κομπολόι είναι για να μετράει τους καημούς όταν θα πηγαίνει με 17 χαω μωτ με το ACC ?
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁