-
@otso said in Του γατου η ροδα:
Νέο Ford Ranger Raptor 4x4 Pick-Up
Aφου ξεχωριζει
να ξεχωριζει πιο πολυΤρώει κατευθείαν ban λόγω μη νορμαλ κατανομής βάρους που θα τον αφήσει σε κάποιο κατσάβραχο!
Το έχει πει εδώ και καιρό αυτό! -
Εν συντομία: 2 ή το 5.2.1
-
5.2.2
-
Να ξερεις, το Mazda CX 60 εχει καποια θεματα. Αν το παρεις, Μονο καινουριο (αν εχουν διορθωθεί τα προβληματα)
-
Θα πω κι εγώ την γνώμη μου αργότερα αφού ψάξω λίγο τις επιλογές.
Αλλά όσοι ψηφίζετε, γράψτε ποιο εννοείται χωρίς τους κωδικούς του γάτου....θα σας διαβάζουμε και θα πηγαίνουμε μπρος πίσω να δούμε τι έχετε επιλέξει. -
Macan S σαν σωστός κομουνιστής ηγέτης
-
Γατε μου σε σεβομαι απεριοριστα αλλα τι να σου πω εγω τωρα ?Τι αμαξι να παρεις?Ειναι σαν να σε ρωταω εγω πως να μεγαλωσω τα ακτινιδια.
-
@red_monster said in Του γατου η ροδα:
Macan S σαν σωστός κομουνιστής ηγέτης
Θα σταματήσετε τις βλακείες, αμάν κάναμε να έρθει!
-
@alex-mix said in Του γατου η ροδα:
Γατε μου σε σεβομαι απεριοριστα αλλα τι να σου πω εγω τωρα ?Τι αμαξι να παρεις?Ειναι σαν να σε ρωταω εγω πως να μεγαλωσω τα ακτινιδια.
Η καλλιέργεια των ακτινίδιων, δεν έχει τόσους παράγοντες όσο η αγορά αυτοκινήτου από τον γάτο!!!
Την αποψάρα μου θα την πω, προσωπικά αφού παρακολουθήσω ένα από τα πιο συναρπαστικά τοπικ του φόρουμ!
Κάτι αντίστοιχο με το τοπικ για το δικό σου αμάξι Αλεξ! -
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
Τα διπλοκαμπινα "αγροτικα" τα εχεις αποκλεισει απο την εξισωση?
Αν υπαρχει η δυνατοτητα να τα δικαιολογησεις βεβαια. -
-
Ε ναι!
-
-
-
@fanis75 said in Του γατου η ροδα:
Άχρηστο εκτός σε σχέση με ένα Defender αντίστοιχης αξίας. Γενικά μόνον Land Rover σε αυτά τα λεφτά αν θες αγρίμι, αλλά είναι αρκετά ζημιάρικα, δυστυχώς.
-
οπως ειπα και παραπανω
mazda για να βρεις την ιαπωνική ποιοτητα που έχασες τόσα χρόνια από τα χρέπια, και για να ξεχωρίζεις από τον σορό των γερμανων και των σουηδών+ενα 4Χ4 να κάνεις τη πλάκα σου
ο γάτος δεν είναι φτωχομπινές
-
-
Και να παίρνει βελτιώσεις και να βάζει φωτιά στο δρόμο!
Και άγριο στην όψη και να παίρνει υγραέριο!
Και Αγρίμι στο βουνό και της πίστας!
Say no more father
-
@realzeus said in Του γατου η ροδα:
@fanis75 said in Του γατου η ροδα:
Άχρηστο εκτός σε σχέση με ένα Defender αντίστοιχης αξίας. Γενικά μόνον Land Rover σε αυτά τα λεφτά αν θες αγρίμι, αλλά είναι αρκετά ζημιάρικα, δυστυχώς.
H μόνη αλήθεια στο σχολιο σου ειναι οι απίστευτες βλαβες των Land Rover και των Range ακόμα και σήμερα.Αν σκεφτείς ακόμα οτι ελάχιστα βγαινουν εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθηκες τα κάνει ακομα πιο τραγικά.
To Land cruiser ειναι πολυ καλυτερο απο το Defender λεω εγώ. -
@antonakis said in Του γατου η ροδα:
Αυτό το έβαλες για να τριγκάρεις είσοδο του @criuser στο τοπικ ή για να τριγκάρεις τον @gatoz για να σχολιάσει περί γαλλοχρεπα;;;
Win win πάντως
Του γατου η ροδα