-
@katafractos17 said in VW Tiguan 2024:
Όλα τα έχει αυτό το αυτοκίνητο εκτός από μία όμορφη σχεδίαση.
Άσχημο δεν είναι. Κάτι χειρότερο, είναι αδιάφορο.
Κατά τα άλλα όμως είναι (σχεδόν) εξαιρετικό. Εάν υπήρχε και 4κινητη phev έκδοση θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η επιλογή μου για το επόμενο εταιρικό.
-
@polioan said in VW Tiguan 2024:
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
Οι ζάντες είναι άθλιες!!!
Ναι είναι άθλιες, αναφέρει μάλιστα ότι κανονικά ήταν 17άρες και επιλέχθηκαν optional οι συγκεκριμένες.
Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο χάλια σχεδιαστικά θα ήταν οι 17αρες!!
Τουλάχιστον οι 18αρς να είναι ωραίες.Η Rline του πάει πολυ περισσότερο. -
@stefan147 said in VW Tiguan 2024:
Άσχημο δεν είναι. Κάτι χειρότερο, είναι αδιάφορο.
Δύο που ξέρω με Tiguan, εταιρικό το πήραν.
-
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
Οι ζάντες είναι άθλιες!!!
Ναι είναι άθλιες, αναφέρει μάλιστα ότι κανονικά ήταν 17άρες και επιλέχθηκαν optional οι συγκεκριμένες.
Live είναι πιο ωραίες οι 18αρες.
Οι 17αρες της έκδοσης More είναι πιο ωραίες από αυτές της έκδοσης Life, αλλά δείχνουν μικρές γιατί το αυτοκίνητο είναι τεράστιο αν το δεις από κοντά.
Γενικά η επιλογή σχεδίου ζαντών, ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία -
@katafractos17 said in VW Tiguan 2024:
Όλα τα έχει αυτό το αυτοκίνητο εκτός από μία όμορφη σχεδίαση.
Μόνο εμένα με χαλάει ο κυλινδρικός επιλογέας για volume, χαρτογράφηση, κλπ.?
Είναι τόσο χαμηλά που δεν ξέρεις που το έχεις και πρέπει να κατεβάζεις τα μάτια σου για να δεις τι επιλέγεις....Κατά τα άλλα, είναι ένα πολύ όμορφο αμάξι!
Και εμένα σα σκέψη στην αρχή δε μου άρεσε. Πλην όμως μετά την τρίμηνη χρήση, το χειρίζομαι φυσικά χωρίς να το κοιτώ. Το πειράζεις και βλέπεις στην κεντρική οθόνη τι κάνεις...
-
το RLINE εμένα μου αρέσει πολύ αλλά και εκεί οι ζάντες τα χαλάνε λίγο (σαφώς πιο όμορφες απο τις άλλες στις βασικες εκδόσεις) αλλά ανεβαίνει και η τιμή φυσικά
-
Προσωπικά δεν μου ήταν κάτι να προσθέσω τις συγκεκριμένες 18". Έτσι και αλλιώς καβάλησα το θεωρητικό μπάτζετ. Όμως από τη στιγμή που δεν επέλεξα όχημα βάση εμφάνισης (ήτοι δεν πήρα Tonale, Cupra) άφησα εντελώς έξω τον παράγοντα εμφάνιση. Στο πρακτικό της υπόθεσης έχω μόνο να κερδίσω από τις 17". Κόστος αντικατάστασης, άνεση, κατανάλωση. Οπότε αν σήμερα έβαζα παραγγελία πάλι θα το άφηνα με τις μικρές άσχημες 17αρες...
Το review τώρα θα το δω αλλά πλέον δεν με νοιάζει τι λένε γενικότερα για το όχημα. Το επέλεξα βάση των κριτηρίων μου και τέλος. Το μόνο που θα με χαλάσει είναι αν καθυστερήσει πολύ η παράδοση γιατί έχω μείνει με ένα όχημα στην οικογένεια και έχω κάθε λίγο και λιγάκι θέμα χρηστικό. Αν δεν έρθει Γενάρη θα σκεφτώ σοβαρά να το παρατήσω για ετοιμοπαράδοτο (Terramar πιθανότατα).
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Προσωπικά δεν μου ήταν κάτι να προσθέσω τις συγκεκριμένες 18". Έτσι και αλλιώς καβάλησα το θεωρητικό μπάτζετ. Όμως από τη στιγμή που δεν επέλεξα όχημα βάση εμφάνισης (ήτοι δεν πήρα Tonale, Cupra) άφησα εντελώς έξω τον παράγοντα εμφάνιση. Στο πρακτικό της υπόθεσης έχω μόνο να κερδίσω από τις 17". Κόστος αντικατάστασης, άνεση, κατανάλωση. Οπότε αν σήμερα έβαζα παραγγελία πάλι θα το άφηνα με τις μικρές άσχημες 17αρες...
Το review τώρα θα το δω αλλά πλέον δεν με νοιάζει τι λένε γενικότερα για το όχημα. Το επέλεξα βάση των κριτηρίων μου και τέλος. Το μόνο που θα με χαλάσει είναι αν καθυστερήσει πολύ η παράδοση γιατί έχω μείνει με ένα όχημα στην οικογένεια και έχω κάθε λίγο και λιγάκι θέμα χρηστικό. Αν δεν έρθει Γενάρη θα σκεφτώ σοβαρά να το παρατήσω για ετοιμοπαράδοτο (Terramar πιθανότατα).
Κατάκαινα???
-
Κατάκαινα???
Σε άλλα νέα, η Κατακαινα ανέβασε 1000€ τα προ fl formentor
-
Ναι θα την πάρει ο διάολος αυτή τη φορά. Ή θα μου γυρίσει το μυαλό και θα πάρω κανένα Arkana Tce140 Techno να μείνουν και +10k στη τσέπη μου ..
Βλέποντας το review μπορώ να πω ότι τίποτα δεν άλλαξε στην άποψή μου. Συνεχίζω να το θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη επιλογή της κατηγορίας του μακράν.
-
Πάρε το Terramar! Είναι πιο όμορφο, κάνει και αυτά που κάνει το Tiguan πιστεύω. Win-Win αν βγαίνει και ίδια τιμή και το πάρεις στο ίδιο χρονικό περιθώριο.
-
@babisstinson said in VW Tiguan 2024:
Πάρε το Terramar! Είναι πιο όμορφο, κάνει και αυτά που κάνει το Tiguan πιστεύω. Win-Win αν βγαίνει και ίδια τιμή και το πάρεις στο ίδιο χρονικό περιθώριο.
Λίγο μικρότερους χώρους νομίζω στη καμπίνα και μικρότερο χώρο αποσκευών αλλά σαφώς πιο όμορφο αυτοκίνητο.
Τώρα για πάτημα στο δρόμο και ποιότητα κύλισης μένει να τα δούμε. -
Tiguan mono.
Σαν τα φάρμακα είναι και τ' αυτοκίνητα. Προτιμάμε τα πρωτότυπα απ' τα γέννόσημα -
- Αποκλείεται να υπερέχει σε ποιότητα κύλισης (το πολύ πολύ να είναι εφάμιλλο),
- Δεδομένα μειονεκτεί σε χώρους,
- Νομίζω ότι δεν έχει ούτε optional τα ηχομονωτικά κρύσταλλα του Tig,
- Δεν με ενδιαφέρει το γεγονός ότι το Tig είναι πιο άσχημο,
- Μετράω ήδη δύο μήνες εντός παραγγελίας custom δεν με παίρνει για νέα μετά θα πρέπει να πάω σε ετοιμοπαράδοτο,
- Σε κάποιον κατάλογο είδα εχθές ότι τα 38k (ίδια τιμή με More στο Tig) του Terramar είναι τιμή προσφοράς που τρέχει τώρα με την κανονική να ανεβαίνει σχεδόν στα 40k τα οποία δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω για non custom επιλογή,
- Θες δεν θες με το Terramar ξεκινάς από 18" ζάντες.
Πρόχειρα πρόχειρα αυτά στα περί σύγκρισης, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια.
-
Θα αγοράζατε ποτέ ένα μίξερ ή ένα πλυντήριο επειδή είναι πιο όμορφο από ένα άλλο αρκετά καλύτερο;
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Θα αγοράζατε ποτέ ένα μίξερ ή ένα πλυντήριο επειδή είναι πιο όμορφο από ένα άλλο αρκετά καλύτερο;
Οι γυναίκες ναι φυσικά.
Οι άντρες δεν πλένουν ρούχα ,ούτε φτιάχνουν κέικ. -
Nissan Micra K12, ας υποθεσουμε οτι θα ηθελα οχημα αυτης της κατηγοριας και αυτο ηταν η κορυφη της κορυφης της κατηγοριας, να μου το χαριζαν δε θα το επερνα. Οπως και το πρωτο Ford Ka.
-
Πολύ ωραίο αυτό το nissan. Εννοείται το αγοραζα. Το έχω οδηγήσει αρκετές φορές. Πολύ καλό.
-
Πολύ ωραίο αυτό το nissan. Εννοείται το αγοραζα. Το έχω οδηγήσει αρκετές φορές. Πολύ καλό.
Διαφορετικα τα γουστα μας.
Ηταν το πρωτο αυτοκινητο που ειδα, το οποιο αν τη μια μπροστινη ροδα την ανεβαζες πανω σε ψηλο πεζοδρομιο και οι αλλες 3 ηταν στο δρομο δεν εσβηνε το φως της πλαφονιερας, τρομερη ακαμψια λεμε. -
Μίξερ όχι αλλά πχ σε γυναίκα και αυτοκίνητο προσπαθούμε να επιλέγουμε (αν μπορουμε) την πιο όμορφη/όμορφο (στα μάτια μας)
VW Tiguan 2024