-
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη μέτρηση είναι αυτή για θερμοκρασίες από λάστιχα....
Δεν έχω βγάλει Ζελατίνες!
Ένα από τα 500Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες...
Ρωτάτε άφοβα μόνο αλήθειες!Μύρισε καινουργιλα! Καλοτάξιδο!
Ψάξε λαγούμι να χωθείς criuser. ΕΡΧΟΜΑCTE!
Μετά την λεπτομερή,πλήρη και ειλικρινέστατη κριτική (το εννοώ) για το πετράδι του στέμματος ,δικαιούται να λέει ότι θέλει για ένα τριήμερο!
-
Ρωτάτε άφοβα μόνο αλήθειες!Καλώς τον,
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
@cirus Παρακαλούμε όταν κάνετε παράθεση με φωτογραφία, να σβήνετε την εικόνα. Ευχαριστούμε. {Admin}
-
Ρωτάτε άφοβα μόνο αλήθειες!Χρωμα, εκδοση?
Ποτε παρηγγειλες και ποτε παρελαβες?@ntinaras Παρακαλούμε όταν κάνετε παράθεση με φωτογραφία, να σβήνετε την εικόνα. Ευχαριστούμε. {Admin}
-
Ρωτάτε άφοβα μόνο αλήθειες!Καλοτάξιδο με υγεία!
Μια χαρά αξιόπιστη είναι η μέτρηση.
Όπως ειπώθηκε ήδη, είναι λογικό το ελαστικό που εχει μικρότερη θερμοκρασία, να έχει και ελάχιστα μικρότερη πίεση.
Άλλαξε τη μονάδα μέτρησης της πίεσης σε bar ή ακόμα καλύτερα σε psi.
Τώρα με τα 240 kPa έχεις 2,4 bar ή 34,8 psi.
Δες τι προτείνει ο κατασκευαστής και προσάρμοσε το αναλόγως.@bill_hsd Παρακαλούμε όταν κάνετε παράθεση με φωτογραφία, να σβήνετε την εικόνα. Ευχαριστούμε. {Admin}
-
Λοιπόν παραγγελία τέλος Σεπτεμβρίου μετά από εκτενές τεστ ;test drive καθώς εδώ Θεσσαλονίκη τα περιμέναμε...
Η σύζυγος εντυπωσιάστηκε καθώς το περίμενε πιο κινέζικο..κ έβαλε βέτο να το κλείσουμε...Άλλο που δεν ήθελα ΧΑ ΧΑ
κλασικά εξόφληση πριν την παραλαβή , αίτηση κινούμαι ηλεκτρικά 30/10 κ απάντηση 13/11.
(ζητάνε χαρτιά για τον φορτιστή ΕΝΦΙΑ κλπ) Άρα θα τρέξει γρήγορα. το παρέλαβα 7/11Προσοχή μπήκε πιο πάνω ένα λινκ για διαθεσιμότητα κεφαλαίων ΚΗ3 . Από 18/11 είχε για ιδιώτες 2,3 εκατομμύρια κ σήμερα είναι 1,9 κ πέφτει...
Για εκδρομές έκτακτες περιπτώσεις κ ακατούρητες αποστολές υπάρχει κ ο μεγάλος έρωτας το θηρίο με range 740 km
ΥΓ
ευχαριστώ για τις ευχές, να είστε καλά,
να συντονιστεί το κλιμάκιο Θεσσαλονίκης για
τη σχετική πιστοποίηση 🦾 -
Σκέφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο να ετοιμάζεται νέο μοντέλο οπότε να ξεστοκαρουν εδώ. Αλλά ούτε για κάτι τέτοιο έχω βρει ένδειξη.
ναι, έρχεται facelift με μικροβελτιώσεις
-
αντε με το καλο και ατρακαριστο αγρατσουνιστο παντα το Dolphin
-
@panormus772 said in BYD forum:
Kαλορίζικο!
Βλέπω 66% υπόλοιπο μπαταρίας και 282km (που έχεις διανύσει από τελευταία φόρτιση υποθέτω;)
Άρα αυτονομία γύρω στα 370km,αν δε κάνω λάθος. Τι τύπου διαδρομές κάνεις συνήθως;
Αυτό που βλέπουμε είναι υπόλοιπο μπαταρίας κ εκτίμηση χιλιομέτρων, θεωρητική αυτονομία νομίζω λέει 427 χιλιόμετρα..(100%)
Βγάζει λιγότερα χιλιόμετρα από model 3, k έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.
Σωστός,εγώ το έγραψα λάθος.
Το 33% που κατανάλωσες πρέπει να είναι γύρω στα 90-95χλμ.,άρα η αυτονομία σου για τις διαδρομές σου είναι γύρω στα 370-380χλμ.
Νομίζω έχει στα όρια του αποδεκτού απόκλιση αυτονομίας,σε σχέση με τα δηλωμένα κατά WLTP για μικτό κύκλο. -
Kαλορίζικο!
Βλέπω 66% υπόλοιπο μπαταρίας και 282km (που έχεις διανύσει από τελευταία φόρτιση υποθέτω;)
Άρα αυτονομία γύρω στα 370km,αν δε κάνω λάθος. Τι τύπου διαδρομές κάνεις συνήθως;
Αυτό που βλέπουμε είναι υπόλοιπο μπαταρίας κ εκτίμηση χιλιομέτρων, θεωρητική αυτονομία νομίζω λέει 427 χιλιόμετρα..(100%)
Βγάζει λιγότερα χιλιόμετρα από model 3, k έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.
Σωστός,εγώ το έγραψα λάθος.
Το 33% που κατανάλωσες πρέπει να είναι γύρω στα 90-95χλμ.,άρα η αυτονομία σου για τις διαδρομές σου είναι γύρω σστα 370-380χλμ.
Νομίζω έχει στα όρια του αποδεκτού απόκλιση αυτονομίας,σε σχέση με τα δηλωμένα κατά WLTP για μικτό κύκλο.15kwh/100km (το οποιο μπορει να παει και πιο κατω ακομα) ξερω για αστικη χρηση και περιπου 22kwh/100km για εθνικη οδο @ 120km/h. Απο οτι εχει ειπωθει, τα 427χλμ μικτης χρησης βγαινουν αρκετα ευκολα.
-
Καλοταξιδο να είναι...
Αφού είναι ένα από τα πεντακόσια μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό...
-
Καλοταξιδο να είναι...
ευχαριστώ!
να πω την αλήθεια το 5 Άρι το Renault μου άρεσε πολύ κ το περίμενα, αλλά αργεί κ σε τιμή θα ξέφευγε πολύ, το c3 ωραίο αλλά κ αυτό άργησε σχετικά κ με λιγότερα χαρακτηριστικά ειδικά σε θέματα μπαταρίας κλπ. -
Καλοταξιδο να είναι...
ευχαριστώ!
να πω την αλήθεια το 5 Άρι το Renault μου άρεσε πολύ κ το περίμενα, αλλά αργεί κ σε τιμή θα ξέφευγε πολύ, το c3 ωραίο αλλά κ αυτό άργησε σχετικά κ με λιγότερα χαρακτηριστικά ειδικά σε θέματα μπαταρίας κλπ.σε βλεπω και εσενα μεσα στο λακκο
-
Καλοταξιδο να είναι...
ευχαριστώ!
να πω την αλήθεια το 5 Άρι το Renault μου άρεσε πολύ κ το περίμενα, αλλά αργεί κ σε τιμή θα ξέφευγε πολύ, το c3 ωραίο αλλά κ αυτό άργησε σχετικά κ με λιγότερα χαρακτηριστικά ειδικά σε θέματα μπαταρίας κλπ.Το Renault θα είναι πολύ καλό αλλά πιστεύω σε ίδια χαρακτηριστικά με το dolfin θα είναι πολύ ακριβότερο . Μόνο η πιο απλή έκδοση όπως το ec3 που φυσικά είναι πολύ κατώτερο σε χαρακτηριστικά έναντι του dolfin.
Βασικά χωρίς να λέμε πολλά , στην τιμή που πήρες το dolfin δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο .
-
Καλοταξιδο να είναι...
ευχαριστώ!
να πω την αλήθεια το 5 Άρι το Renault μου άρεσε πολύ κ το περίμενα, αλλά αργεί κ σε τιμή θα ξέφευγε πολύ, το c3 ωραίο αλλά κ αυτό άργησε σχετικά κ με λιγότερα χαρακτηριστικά ειδικά σε θέματα μπαταρίας κλπ.σε βλεπω και εσενα μεσα στο λακκο
Δεν ήμουν εγώ με το φτυάρι...
Δεν επιτρέπεται...
Συνήθως είναι συνταξιούχοι που συνεχίζουν να εργάζονται για να συμπληρώνουν την πενιχρή τους σύνταξη, αφού αφαιρείται από αυτή και η εισφορά για το κόμμα...
Είναι και ημέρα απεργίας σήμερα...
-
-
-
-
Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο. Το Yaris είναι το άλλο αυτοκίνητο για τα μακρινά ταξίδια (αυτοσαρκάζομαι , χαλαρά τα λέω με χιούμορ)
-
BYD forum