-
@vigilantius__1985 said in LEXUS LBX:
Ισχύει ότι για Android auto έχει μόνο ενσύρματη υποστήριξη;
Ναι ισχυει..σε android auto θες καλωδιο..πιθανοτατα το 25 θα γινει αναβαθμιση..carplay εχει ασυρματο
Μπαίνει και USB dongle που επιτρέπει στο Android Auto να δουλεύει ασύρματα. Έχω βάλει στο C-HR μου ένα φτηνό με 25-30 ευρώ και δουλεύει άψογα εδώ και κανένα χρόνο.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως συμβαίνει και σε σας κι αν ναι, πώς το αντιμετωπίσατε: Android auto, ενσύρματο, τον τελευταίο ένα μήνα (;) μου κάνει κάτι αποσυνδέσεις και έχω παρατηρήσει σε κρίσιμες στιγμές στην πλοήγηση, π.χ. πάνω που είναι να σου πει να πάρεις ας πούμε την τέταρτη έξοδο κι όχι τη δεύτερη.
Να υποθέσω φταίει το app? Bug? -
@vigilantius__1985 said in LEXUS LBX:
Ισχύει ότι για Android auto έχει μόνο ενσύρματη υποστήριξη;
Ναι ισχυει..σε android auto θες καλωδιο..πιθανοτατα το 25 θα γινει αναβαθμιση..carplay εχει ασυρματο
Μπαίνει και USB dongle που επιτρέπει στο Android Auto να δουλεύει ασύρματα. Έχω βάλει στο C-HR μου ένα φτηνό με 25-30 ευρώ και δουλεύει άψογα εδώ και κανένα χρόνο.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως συμβαίνει και σε σας κι αν ναι, πώς το αντιμετωπίσατε: Android auto, ενσύρματο, τον τελευταίο ένα μήνα (;) μου κάνει κάτι αποσυνδέσεις και έχω παρατηρήσει σε κρίσιμες στιγμές στην πλοήγηση, π.χ. πάνω που είναι να σου πει να πάρεις ας πούμε την τέταρτη έξοδο κι όχι τη δεύτερη.
Να υποθέσω φταίει το app? Bug?Πιο πολύ θέμα Google Maps μου ακούγεται, παρά Android Auto. Ίσως στις περιοχές που στο κάνει να μην έχει καλό δίκτυο.
Θα πρότεινα να ενημερώνεις τακτικά και τις δύο εφαρμογές και βλέπεις... -
Apple και λύνεται κάθε πρόβλημα!
-
-
-
-
Υπάρχουν κουτάκια που κανείς το ενσύρματο Android auto , ενσύρματο απλά και φτηνά
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πάντως που ένα premium αμάξι με τέτοια τιμή δεν προσφέρει ασύρματο Android auto
-
Υπάρχουν κουτάκια που κανείς το ενσύρματο Android auto , ενσύρματο απλά και φτηνά
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πάντως που ένα premium αμάξι με τέτοια τιμή δεν προσφέρει ασύρματο Android auto
Προσφέρει, αλλά ειναι πρίμιο οπότε μόνο σε πρίμιο προϊόντα = apple!! To ίδιο έκανε και η bmw για χρόνια, μόνο Apple!!
-
-
Προσφέρει, αλλά ειναι πρίμιο οπότε μόνο σε πρίμιο προϊόντα = apple!! To ίδιο έκανε και η bmw για χρόνια, μόνο Apple!!
Εντάξει πέρα από την πλάκα δεν μπορεί να μην προσφέρεις σε τέτοιες τιμές όλες τις επιλογές στον πελάτη σου που σουβχρυσοπληρωσε το μοντέλο. Τραγικό είναι
-
Εντάξει πέρα από την πλάκα δεν μπορεί να μην προσφέρεις σε τέτοιες τιμές όλες τις επιλογές στον πελάτη σου που σουβχρυσοπληρωσε το μοντέλο. Τραγικό είναι
Τογιότα είναι. Ότι θέλει κάνει. Και σκατα να βγάλει πάλι θα τα πουλήσει. Οποτε σκοτίστηκε για τα android.
Που και πάλι έχουν εγγενώς πολλές ασυμβατοτητες άρα επιλέγουν απλούστερες υλοποιήσεις οι κατασκευαστές που πουλάνε ποιότητα και peace of mind. -
Ουστ με τα κινέζοφωνα του android.
Μόνο Apple
Παγωμένε πάρε τον Φάνη και φάτε τα μήλα σας πληρώνοντας τα πανάκριβα να μπείτε στο κλειστό οικοσύστημα της πιο μισητής εταιρείας στον κόσμο. Μέχρι και η Toyota μου φαίνεται γλυκούλα μπροστά σε αυτό το βγελυμα . Δεν θα το αναλύσω περισσότερο το έχω κάνει στο παρελθόν.
-
Πιο άθλιο τ9 δεν έχει κσνσνγει στην ιστορία της ανθρωπότητας
-
apple rulez και την ζηλεύετε όλοι!!
Από το 2007 (πριν κάν έρθει Ελλάδα) και δεν το αλλάζω με τίποτα. Δοκίμασα και τις βλακείες τα ανδροειδή, για πέταμα μπροστά στα μήλα - είναι σαν να συγκρίνουμε Ντάτσια με bmw!!
Πιο άθλιο τ9 δεν έχει κσνσνγει στην ιστορία της ανθρωπότητας
Όπως λένε και στο ΙΤ "it is the user not the product".
-
Γιωτάδες, σε όλα τους!
Χωρίς πλάκα είναι το χειρότερο τ9! Έχει ελάχιστες λέξεις και σε πολλα ουσιαστικά δεν έχουν πάντοτε στο λεξιλόγιο τους τις πτώσεις τους!
Είναι καθαρα μια προχειροδουλειά από μετάφραση γλωσσών που δεν έχουν κλίση στα ουσιαστικά τους!
Σαν λογισμικό ίσως είναι πιο σταθερό και ασφαλές αλλά γενικα το τ9 είναι ερασιτεχνικό
Άσε που καποιεσ έρευνες αναφέρουν πως οι χρήστες των μήλων έχουν στατιστικά την μικρότερη νοημοσύνη!
https://www.quora.com/Do-the-iPhone-users-have-a-lower-IQ
Υ.γ έχω και από τα δυο! Προτιμώ android στο T9. Μια και δυο γενιές καλύτερο στην ελληνική γλώσσα!
LEXUS LBX