-
@atari70 said in VW T-Cross:
Τι να πω βρε παιδιά, αλλά εγώ δεν θα έδινα ποτέ 25 ή 27000 για να κινούμε μέσα στην πόλη! Το αυτοκίνητο το απολαμβάνω στα ταξίδια! Με 15 16000 κ και λιγότερο κανείς μια χαρά την δουλειά σου! Και σου μενού και ρέστα.
κοίτα όλα πάνε με τα οικονομικά του καθενός
και γω της λογικής να δωσω λίγα για να έχω ενα 2ο που να κινείται οικονομικά ήμουν πάντα
γιαυτο είχα ένα κουβαδάκι μεταχειρισμένο ka
εκανα την υπέρβαση για μένα και το πούλησα και έβαλα αλλα 15 για ενα αμαξάκι πόλης φτανοντας τα 21 μονο για να κινούμαι μέσα στην πολή!!!
πολλά είναι δεν λέω, αν μου το έλεγες οτι θα έδινα τόσα για ενα αμαξακι για να κινουμαι μεσα στην πόλη δεν θα σε πίστευα
αλλα λίγο ότι είναι πολύ ανετο και βολικό και λίγο ότι καιει 0 ευρώ για να κινείται μου απαλυναν τον πόνο για τα 21Κ που κάνει. Αλλα ναι 21Κ που έδωσα για να εχω 2ο πολης για μενα και τα οικονομικά μου είναι πάρα πολλά. Για κάποιον άλλο αντιστοιχα μπορει να μην είναι πολλά. Για κάποιον 3ο είναι παραλογο και αυτό και θέλει ενα αμάξι να κάνει ολες τις δουλειές κτλ κτλ κτλ
ολα ανάλογα είναι
-
Όποιος θέλει να μετακινείται μέσα σε πόλη, να χρησιμοποιεί ΜΜΜ.
Από κει και πέρα, με τη ζούγκλα που κυκλοφορούμε καθημερινά, ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει.
Τον φάγατε τον άνθρωπο.
-
@antonakis said in VW T-Cross:
Από κει και πέρα, με τη ζούγκλα που κυκλοφορούμε καθημερινά, ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει.
Τον φάγατε τον άνθρωπο.
Καλα ελα να χρησιμοποιήσεις εδώ μου μένω ΜΜΜ , πλάκα μας κάνεις
αυτά ειναι για τους τυχερους που μένουν κοντα σε μετρο, ηλεκτρικο
Εμεις που είμαστε πλέμπαιοι και δεν εχουμε τιποτα τέτοιο κοντά στην περιοχη μας δεν εχουμε τέτοιες επιλογές
-
@cirus said in VW T-Cross:
@antonakis said in VW T-Cross:
Τον φάγατε τον άνθρωπο.
Καλα ελα να χρησιμοποιήσεις εδώ μου μένω ΜΜΜ , πλάκα μας κάνεις
αυτά ειναι για τους τυχερους που μένουν κοντα σε μετρο, ηλεκτρικο
Εμεις που είμαστε πλέμπαιοι και δεν εχουμε τιποτα τέτοιο κοντά στην περιοχη μας δεν εχουμε τέτοιες επιλογές
Και διπλα σε ΜΜΜ να μενεις εχουν καταντήσει τόσο μπουρδέλο που η καθημερινή χρήση σου κανει τα νευρα τσατάλια!
Πχ στη Γραμμή 1 που εξυπηρετεί τα βόρια:
Μιλάμε για απίστευτες καθυστερήσεις συρμών, πενταβρώμικους συρμούς και σταθμούς, με θεματα ασφαλείας τα βράδια ... ανυπαρκτο οργανωμένο παρκινγκ στους σταθμούς, αθλια λεωφορεία τροφοδότες!
Οι γραμμες 2 και 3 δειχνουν καλύτερα αλλά δεν εξυπηρετουν το ίδιο! -
@iceman7 said in VW T-Cross:
Μιλάμε για απίστευτες καθυστερήσεις συρμών, πενταβρώμικους συρμούς και σταθμούς, με θεματα ασφαλείας τα βράδια ... ανυπαρκτο οργανωμένο παρκινγκ στους σταθμούς, αθλια λεωφορεία τροφοδότες!
Οι γραμμες 2 και 3 δειχνουν καλύτερα αλλά δεν εξυπηρετουν το ίδιο!τι να σου πω, δεν εχω καν την επιλογη να πάρω μετρο οποτε δεν εχω αποψη
αν είχα επιλογή θα δοκίμαζα και θα ελεγα την αποψη μου αλλα που τετοια τύχη.
Για τα παρκινγκ ειναι οντως ανυπαρκτα αλλα θα έβρισκα λύση να πήγαινα με κανα ηλεκτρικο πατινι αναδιπλούμενο αν είχε κάπου κοντα
τα λεωφορεία είναι ΓΤΠ εντελως αυτά που έχουμε στην περιοχή μου τουλάχιστον. Σε ολα τα επίπεδα
-
Ημουν καλοκαίρι Βιέννη!
Δεν χρειάζοσουν αυτοκίνητο!
Πηγαινες παντού με απολυτη ακρίβεια (google maps δρομολόγια και τηλεματική) με το ΜΜΜ. Ασε που μυριζαν όλοι οι επιβάτες σαπούνι!
Ολα καθαρά και ασφαλη!
Εδω ΓΤΠΚ.. δραμα! -
Ημουν καλοκαίρι Βιέννη!
Πηγαινες παντού με απολυτη ακρίβεια (google maps δρομολόγια και τηλεματική) με το ΜΜΜ. Ασε που μυριζαν όλοι οι επιβάτες σαπούνι!
Ολα καθαρά και ασφαλη!
Εδω ΓΤΠΚ.. δραμα!καλα μην πας στο αλλο ακρο.
Δεν περιμενω να είμαστε Βιέννη
ειμαι ικανοποιημένος και με πολύ λιγότερα
απλά ειμαστε σε τραγικο επίπεδο όχι απλα χειρότερο
-
Ημουν καλοκαίρι Βιέννη!
Ολα καθαρά και ασφαλη!
Εδω ΓΤΠΚ.. δραμα!Στο άλλο άκρο πηγές και εσύ
-
@a-d-p said in VW T-Cross:
Ημουν καλοκαίρι Βιέννη!
Ολα καθαρά και ασφαλη!
Εδω ΓΤΠΚ.. δραμα!Στο άλλο άκρο πηγές και εσύ
Σκεψου το σοκ λοιπον τελη Αυγουστου αυτά και Σεπτεμβρη και Οκτωβρη αυτό το τριμπουρδελο!
Χαλασα σε ταξί ενα σωρό λεφτα και αναγκάστηκα ενίοτε να κυκλοφορώ με το focus του 2005 του θείου μου! -
Δεν πλένεται ο κόσμος. Παγωμενε κάνω μέχρι και δυο ντουζ την ημέρα τον χειμώνα. Το καλοκαίρι περισσότερα.
Πες μου να σου κρατήσω θέση στο λεωφορείο διπλα.
-
@fanis75 said in VW T-Cross:
Τι να πω βρε παιδιά, αλλά εγώ δεν θα έδινα ποτέ 25 ή 27000 για να κινούμε μέσα στην πόλη! Το αυτοκίνητο το απολαμβάνω στα ταξίδια! Με 15 16000 κ και λιγότερο κανείς μια χαρά την δουλειά σου! Και σου μενού και ρέστα.
Και εαν δεν κάνεις ταξίδια, τι γίνεται? Να μην απολαμβάνει κάποιος ένα καλό αμάξι στην καθημερινότητά του, επειδή κινείται εντός πόλης?
Εγώ είμαι το ανάποδο, θέλω το καλύτερο αμάξι που μπορώ να αγοράσω κάθε φορά, ακόμα και για πόλη. Εαν μπορούσα να την πληρώσω, με bmw σειρά 7 θα κυκλοφορούσα κάθε μέρα, να κινούμαι άνετα και αρχοντικά!
Εγώ μίλησα καθαρά με οικονομικά κριτήρια! Εφόσον μπορώ να την κάνω την δουλειά μου και με ένα μικρότερο και πιο οικονομικό σε αγορά, γιατί όχι! Εφόσον πάντα με ενδιαφέρει αποκλειστικά η μετακίνηση εντός των τειχών της πόλης. Από εκεί έπειτα περί ορέξεως! Ο καθένας με το πορτοφόλι του!
Και γιατί όχι τότε 15-17 k και όχι 2,5-3,5 k ?
Ξέρεις τι μανιτζεβελα πικαντο μπορείς να αγοράσεις ; -
Μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο να έχεις 3 καινούργια αυτοκίνητα και να κυκλοφορείς με παλαιό και δανεικό για να μην γρατζουνίσεις τα δικά σου τα οποία εν τελεί θα πουλήσεις καινούργια ;
Η Ελλάδα είναι γεμάτη παραδοξότητες, άλλοι μουρμουράνε και άλλοι βλέπουν παντού ευκαιρίες
VW T-Cross