-
@antoniokon said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@gtsartsal said in [Dacia Duster 3rd gen (2024)]
Με 27-30k , εκτός από Suzuki S-cross παίρνεις κάποιο άλλο τετρακίνητο;
Με 31 yaris cross
Αν ήταν εδώ ο @gatoz , θα έγραφε:
Να μπαίνει στην ίδια πρόταση, η τετρακίνηση των Suzuki (ή έστω του Duster), με αυτήν του Yaris Cross, είναι τουλάχιστον αστείο ή ιεροσυλία
Υ.Γ. και θα συμπλήρωνε κάτι με βούρτσες
Μας λείπει ο γάτος και σίγουρα έχει κερδίσει το δικαίωμα να ομιλεί για τετρακίνηση με τα χλμ που έχει γράψει σε χωματόδρομους και κατσάβραχα. Εγώ είμαι γατάκι σε τέτοια....
Δεν έγινε σύγκριση τετρακίνησης στην κουβέντα, αλλά απλή αναφορά και αντίστοιχης τιμής αυτοκίνητων για αυτό και η αναφορά στο κρος! -
@chrisk6 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@a-d-p said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@gtsartsal said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@a-d-p said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@que2 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία. Εξωτερικό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο. Μέσα όμως διαφωνώ με όλους όσους μιλούν για μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τα παλαιότερα….εκτός της οθόνης που είναι φωτεινή και ευκρινής. Η ποιότητα εξακολουθεί να ειναι χαμηλή, ο εξοπλισμός μέτριος ενώ και οι χώροι σε καμία περίπτωση δε χαρακτηρίζονται πλούσιοι, επαρκείς ναι, τίποτα παραπάνω. Πλέον γι αυτά που προσφέρει το θεωρώ ακριβό, τα 30+ που κοστίζει η τετρακίνητη έκδοση αποκλειστικά με τον 1.2 και χειροκίνητο κιβωτιο είναι πολλά.
Με 27-30k , εκτός από Suzuki S-cross παίρνεις κάποιο άλλο τετρακίνητο;
Με 31 yaris cross
Προτιμώ το cx30
Σε αυτα τα χρηματα οχι...
Το ξέρω αλλά ο @gtsartsal το ξεκίνησε .... γιατί όταν μιλάμε για τετρακίνητο Duster και Suzuki δεν χωράει στη συζήτηση το YC με το ηλεκτρικό μοτέρ πίσω.... νομίζω
Επίσης πιο κοντά σε χώρους πρέπει να είναι το CC.
Γενικά, στο στιλ του duster δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκτός από S-cross
Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάποιο -
@que2 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία. Εξωτερικό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο. Μέσα όμως διαφωνώ με όλους όσους μιλούν για μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τα παλαιότερα….εκτός της οθόνης που είναι φωτεινή και ευκρινής. Η ποιότητα εξακολουθεί να ειναι χαμηλή, ο εξοπλισμός μέτριος ενώ και οι χώροι σε καμία περίπτωση δε χαρακτηρίζονται πλούσιοι, επαρκείς ναι, τίποτα παραπάνω. Πλέον γι αυτά που προσφέρει το θεωρώ ακριβό, τα 30+ που κοστίζει η τετρακίνητη έκδοση αποκλειστικά με τον 1.2 και χειροκίνητο κιβωτιο είναι πολλά.
Oι χώροι του προηγούμενου (που δε νομίζω να έχουν αλλάξει) ήταν πολύ καλοί και σε καμπίνα και σε χώρο αποσκευών (~500λτ λίγα έχουν). Ότι άλλο είχα δει ήταν μικρότερο (πχ το karoq είχε +50λτ πίσω αλλά λιγότερο χώρο στην καμπίνα).
-
Πέρα από τα σκληρά πλαστικά είναι ενα νορμαλ αυτοκινητο στο εσωτερικό του. Το πρόβλημα οντως είναι η τιμή του. Θα έπρεπε να ήταν πιο φθηνό κατά 2,5-3Κ. Ελπίζω ο ανταγωνισμός να το προσγειώσει. Σαν αυτοκινητο όμως είναι μια χαρα. Απλώς έχετε καλομάθει και πιστευω κοιτάτε πράγματα που δεν έχουν σημασία.
-
-
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Στη φωτογραφία μια χαρά φαίνεται, όταν μπεις μέσα προσγειώνεσαι. Δε λέω ότι είναι χάλια αλλά το jumbo κυριαρχεί. Μεγαλύτερο φάουλ για μένα η ανυπαρξία αυτόματου κιβωτίου στο τετρακίνητο καθώς και η κατάργηση του diesel και για μένα προσωπικά η μη δυνατότητα παραγγελίας με ηλιοροφή.
-
Ξέρω έχω μπει. Σε επίπεδο Toyota είναι. Τόσο όσο. Πάντως λένε πως τα πλαστικά του έχουν επιλεχθεί με γνώμονα τις γρατζουνιές. Δηλαδή είναι μεν σκληρά αλλά ειναι ένα είδος πλαστικού που δεν γρατζουνιεται. Σε αντίθεση με τα Toyota.
Τα καθίσματα επίσης στην έκδοση αυτή είναι μικρό ινών όπου δεν ποτίζουν με νερά κτλ
-
Εντωμεταξύ, λένε πως ετοιμάζεται και έκδοση coupe suv.
Ε ρε τι έχει να γίνει
-
Μπήκα σήμερα στα Κρος της Τογιότα.
Το νταστερ είναι αουντι μπροστά στα Τογιότα στην ποιότητα του εσωτερικού.
-
Άλλοι έχουνε μοτέρ, κιβώτια, τεχνολογίες και άλλοι έχουν σαλόνια και μοκέτες ότι θέλει ο καθένας παίρνει!!
-
@criuser said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Τότε τι να πουν και τα νέα Σε Τρια και Ερκρος που είναι ακόμα χειρότερα? Είπαμε γυλιά τρικολόρ, αλλά και λίγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει!
-
@mariolas said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Άλλοι έχουνε μοτέρ, κιβώτια, τεχνολογίες και άλλοι έχουν σαλόνια και μοκέτες ότι θέλει ο καθένας παίρνει!!
Σιγά τις τεχνολογίες.
Μόνο για σταματημένα στο μποτιλιάρισμα.
Στον ανοιχτό δρόμο μαζί με τις νταλίκες δεξιά -
@fanis75 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@criuser said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Τότε τι να πουν και τα νέα Σε Τρια και Ερκρος που είναι ακόμα χειρότερα? Είπαμε γυλιά τρικολόρ, αλλά και λίγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει!
Επειδή μπήκα πρόσφατα και σε εκείνα είναι υψηλή ραπτική απέναντι σε κινέζικα κουρέλια.
Έχουμε και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.
-
@gtsartsal said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Μας λείπει ο γάτος και σίγουρα έχει κερδίσει το δικαίωμα να ομιλεί για τετρακίνηση με τα χλμ που έχει γράψει σε χωματόδρομους και κατσάβραχα. Εγώ είμαι γατάκι σε τέτοια....
Αφου δεν εχει ερθει στα βουνα της Ηπειρου ....ακομα...γατακι ειναι για μενα
-
Φρέσκο πράμα από @trcoff
Skoda βγες μέσα από τη Dacia
Σκληρά πλαστικά παντού και η συναρμογή θα μπορούσε να είναι καλύτερη
Άνετοι χώροι
Πορτμπαγκάζ 453 λίτρα το LPG και 517 το Tce130, ενώ τον full hybrid 430
0-100 ......12,56 sec🫤
100-0 ......40 μέτραDeal breaker δεν υπάρχει
Επιεικώς οριακοί οι 100 ίπποι
με 22500€ παίρνεις ένα ολοκληρωμένο suv,
με καλή πρακτικότητα,
καλουτσικο εξοπλισμό
Και χαμηλό κόστος χρήσης κ αποδεδειγμένη αξιοπιστία
Και όμορφο στο μάτι
κ 100% ουσία
Youtube Video -
Συμφωνω 200% με τον Cruiser. To Υaris ειναι παναθλιο σχεδιαστικα απορω πως το αγοραζει ο κοσμος στα 25.000 ευρω...Xαμηλα στην κεντρικη κονσολα εχει σχεδιο απο Carina 1997....
Το duster ειναι μακραν καλυτερο εσωτερικα,πηγα στην εκθεση και το χαζεψα αρκετα,οκ ναι σκληρα πλαστικα,αρκετη τετραγωνιλα,αλλα μακραν καλυτερο σχεδιο στο ματι.
Το κακο ειναι οτι ο καθρεφτης και η οθονη,ειναι αρκετα κοντα και σου κλεινει την ορατοτητα.Στο καινουργιο Capture ακομα χειροτερα και στο Avenger επειδη εχει μικρο παρμπριζ-εξεχει η οθονη και καθρεφτη-με τις καμερες πισω απο τον καθρεφτη να κατεβαινει χαμηλα το λες και εγκληματικο δεν βλεεπεις τιποτα!!!
Dacia Duster 3rd gen (2024)