-
νομιζετε οτι ειστε δυσμοιροι πατερες
απο τα 15 - 25 να δειτε τι θα ειστε
εκτος
αν ανηκετε στο 5% των τυχερων .
-
@kkostask said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εκεί είσαι και λογικό να τα ξέρεις καλύτερα. Αν ήμουν στο Φαληράκι θα το περίμενα, όχι όμως εκεί που πήγα. Είναι όμως η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ξένος στην ίδια μου τη χώρα και αυτό όχι μόνο λόγω του ξενοδοχείου αλλά λόγω της γενικότερης εικόνας πλήρους εμπορευματοποίησης. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες, βρήκα και τέτοιους φυσικά, αλλά αυτή ήταν η γενικότερη εικόνα.
Αν σου πω ότι στο Φαληράκι πλέον μπορείς να βρεις παρά πολύ καλά καταλύματα, και παρά πολύ αξιόλογα εστιατόρια θα το πιστέψεις;
-
Γιατί να μην σε πιστέψω? Επειδή έχω έρθει στο νησί 4 φορές μετά τη διαμονή μου για ένα χρόνο, παρατήρησα ότι ειδικά το Φαληράκι κάνει κύκλους. Το 99 δεν ήταν να πατήσεις,το 08 ήταν πολύ πολύ ήσυχο,το 14 ήταν πάλι κόλαση.
Το 2002 κατεβαίνω για 4 μέρες με την τότε κοπέλα και μετέπειτα γυναίκα μου. Φαγώθηκε να πάμε για ποτό στο Φαληράκι παρά τις έντονες αντιρρήσεις μου. Μην πολυλογώ, φτάνουμε και παρκάρω εκεί που ήταν το αστυνομικό τμήμα στην παραλία. Με το που βγαίνουμε είναι δυο Αγγλίδες και μαλλιοτραβιούνται ξάπλα στην άσφαλτο. Η γυναίκα μου γουρλώνει τα μάτια, μιλάμε για ξύλο. Τις προσπερνάμε και φτάνουμε στο πρώτο γωνιακό μαγαζί. Εκεί βλέπουμε 3 Άγγλους ντυμένους με ωραία εμπριμέ φουστανάκια σκνίπα, ο δε ένας κρατούσε ένα μπουκάλι στο ύψος των οργάνων και ο άλλος γονατιστός έκανε και καλά ότι του προσέφερε στοματικό. Μου λέει η γυναίκα μου «πάμε να φύγουμε»….»όχι κοπελιά, εδώ ήθελες και εδώ θα κάτσουμε»….κάναμε όλη τη διαδρομή μέχρι πάνω αλλά την λυπήθηκα και φύγαμε στο 10λεπτο.
Σόρρυ για την τολμηρή περιγραφή, ελπίζω να μην υπερέβην τα όρια…
Αλήθεια, μιας και είσαι της εστίασης - αν δεν κάνω λάθος- κυκλοφορεί ακόμα ο τύπος με την κατεψυγμένη μπάλα κιμά και το αλυσοπρίονο?
Άσχετο, εκείνο το ζαχαροπλαστείο απέναντι από τη Ρωξάννη με το θεϊκό παγωτό, πως το λέγανε? Έχω σπάσει το κεφάλι μου… -
Στην τρίτη ηλικία διακοπές πάμε μόνο όπου πει η γυναίκα ήτοι βουνά για δροσιά, ιαματικά λουτρά, εκκλησιαστικό και μοναστηριακό τουρισμό (με τον καημό εκεί να πετύχω γνωστό Μιλφ της χώρας στη φωτο επί ματαίω). Οι νέοι Έλληνες+ξένοι δεν πρέπει να πηγαίνουν διακοπές μέχρι τα 30 αλλά να δουλεύουν ακατάπαυστα γιατί είναι θορυβώδεις και αφήνουν παντού σκουπίδια.
-
Αυτό για τα σκουπίδια συμφωνώ. Είναι ΖΩΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .
Για τα μοναστήρια....απλά θα πω πως είσαι βλάσφημος
Υ.γ προβλέπω και παλι σκούπα.
-
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@v_a said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@yem said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@nickthetrib said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
+1 και έχω ήδη των μπήχτη.
Για τον μόνο λόγο που δεν τον έχω ήδη πάρει είναι το βάρος, σκέφτομαι πόσα πχια να κουβαλάω ο δύσμοιρος πατέρας... Αλλά όντως βλέπω ότι κάνει πολύ δουλειά.
Αξίζει όντως. Δε πα να φυσάει...
Τραβάς και τα βλέμματα από φοιτήτριες που τα αγόρια τους προσπαθούν να κρατήσουν με τα χέρια τους την ομπρέλα στον πολύ αέρα.
Νιάτα αυτοί;
Εμπειρία εμείς .Εγώ ήμουν στη θάλασσα και ειδα μια ομπρέλα να πετάει και να φεύγει και σχολίαζα ποσο άσχετοι είναι που δεν ξέρουν να τις βάζουν σωστά.
Τελικά η δικιά μου ομπρέλα ήταν
Εσυ δεν χρειαζεσαι μαλακα .
Έχω πολλούς σε αφθονία γύρω μου. Νιώθω πλήρης.
-
Αλωνάκι Φαναρίου...
-
Α ρε Ήπειρος!
-
@tesa54 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Α ρε ΠΑΣΟΚ , ωραία χρόνια, ακόμη και στα κορυφαία πρότυπα γυναικείας ομορφιάς , όπως η εικονιζόμενη κυρία παραπάνω, αμέτρητες τέτοιες γαζέλες, ούτε ξυλαγκουρα αλλά ούτε και οι κοντές χοντροκωλες αχλαδοκωλες , με βυζάκια μεγαλύτερα από μια καλή αντρική χούφτα και πάνω για να αντισταθμίζουν την υπόλοιπη μετριότητα, που έχουν κατακλύσει το Instagram και το Onlyfans.
Νομίζω - αν και δεν είμαστε οι κατάλληλοι να τοποθετηθουμε καθώς έχουμε διαφορά τουλάχιστον μιας γενιάς - πως την κατάσταση σώζουν οι νεαρές Αλβανιδουλες που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας , δεν είναι φυσικά οι Ελληνίδες γαζέλες που μας έμαθε ο Κωστόπουλος, είναι σλατινες - που λένε και οι νέοι - σε αναλογίες αλλά αδύνατες με ωραία περιφέρεια, στήθος και όμορφα πρόσωπα, σαν βελτιωμένες εκδόσεις όμορφων Ηπειρώτισσων δηλαδή.
Ντούα Λιπα για να καταλάβετε τι εννοώ.
-
vagkirk η εικονιζόμενη είναι η μεγαλύτερη "δαγκωματίας" επιχειρηματικής οικογένειας της χώρας, δεν είναι καμιά τυχαία.
-
Για να επανέλθουμε στο on topic...οι εξορμήσεις στο Πήλιο συνεχίζονται και πραγματικά ζηλεύω τους γείτονες Βολιωτες για τα μέρη που έχουν κυριολεκτικά στα πόδια τους...Ήμουν Αφησσο το ΣΚ και μου άρεσε πολύ..ήσυχο,γραφικό,φανταστική θάλασσα για τα παιδιά...κανείς το μπάνιο σου,κανείς τη βόλτα σου,έχει δροσουλα...μια χαρά.
-
@costasbab said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Για να επανέλθουμε στο on topic...οι εξορμήσεις στο Πήλιο συνεχίζονται και πραγματικά ζηλεύω τους γείτονες Βολιωτες για τα μέρη που έχουν κυριολεκτικά στα πόδια τους...Ήμουν Αφησσο το ΣΚ και μου άρεσε πολύ..ήσυχο,γραφικό,φανταστική θάλασσα για τα παιδιά...κανείς το μπάνιο σου,κανείς τη βόλτα σου,έχει δροσουλα...μια χαρά.
Με αφορμή τις περιγραφές σου, ρώτησα για τον Αη Γιάννη που είχες αναφέρει και οι Βολιώτες μου είπαν τα χειρότερα από άποψη καθαριότητας του νερού(πχ όλα τα όμβρια και μη από τα σπίτια χύνονται ακριβώς στη παραλία, όπως κι ότι θα δεις σίγουρα αυτοκίνητο στη θάλασσα από τη τελευταία κακοκαιρία) Βέβαια, ακριβώς επειδή είναι Βολιώτες δεν τους έλαβα πολύ υπόψη.
-
Το πρόβλημα με τον Αη Γιάννη είναι πως όταν έχει κύμα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα….
-
@famas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Με αφορμή τις περιγραφές σου, ρώτησα για τον Αη Γιάννη που είχες αναφέρει και οι Βολιώτες μου είπαν τα χειρότερα από άποψη καθαριότητας του νερού(πχ όλα τα όμβρια και μη από τα σπίτια χύνονται ακριβώς στη παραλία, όπως κι ότι θα δεις σίγουρα αυτοκίνητο στη θάλασσα από τη τελευταία κακοκαιρία) Βέβαια, ακριβώς επειδή είναι Βολιώτες δεν τους έλαβα πολύ υπόψη.
Αυτό μου το είπαν για την Αφησσο επειδή είναι Παγασητικός και όχι Αιγαίο όπως ο Αι-Γιαννης.
...Ειδικοτερα μετά τον Daniel ...αποφευγουν κάποιες περιοχές......Στον Αι-Γιαννη πετυχαμε και κύμα και χωρίς..
Και τα χωριά επάνω στο βουνό,είναι όμορφα.... ...φυσούσε κρύος αέρας....κάτι κοψιδια...μουρλια
Τώρα Τον Σεπτέμβριο θέλω να κανονίσω με την παρέα για ανάβαση Ολύμπου..και να πάμε ένα ΣΚ Άγιον Όρος....Έχω ξαναπάει ... εμπειρία Ζωής...
-
Δηλαδή τα όμβρια που θα πήγαιναν ?
Αυτό μου το είπαν για την Αφησσο επειδή είναι Παγασητικός και όχι Αιγαίο όπως ο Αι-Γιαννης.
...Ειδικοτερα μετά τον Daniel ...αποφευγουν κάποιες περιοχές...Οσο για τα μη, για πολλούς υπάρχει ή άποψη ότι το σκατό, όταν πάει στον απορροφητικό βόθρο, παθαίνει μετάλλαξη και βγάζει ποδαράκια και τρέχει σαν νεογέννητο χελωνάκι να βρει την θάλασσα να την μολύνει, ανεξάρτητα αν ο βόθρος είναι 30 μέτρα πάνω από την θάλασσα και 50 μέτρα απόσταση.
Ταυτόχρονα αφού μας ενοχλεί το τετράποδο σκατό κάθε μονοκατοικίας 2-3-4 ατόμων, δεν μας ενοχλεί το ταυτόχρονο κατούρημα 100-200 ατόμων που είναι μέσα στην θάλασσα δίπλα μας, μαζί με το δικό μας κατούρημα..
Για αυτό οι παλιοί που ήταν πιο φιλόσοφοι, έλεγαν ότι άμα κατουράτε στην θάλασσα θα το βρείτε στο αλάτι...
-
Αν δεν σε ενοχλεί να συχνωτιζεσαι με Βολιώτες πάω πάσο και φυσικά δεν κρίνω !
-
Στους Βολιώτες μόνο ένας σωστός υπάρχει, και τον κάνανε δήμαρχο!
-
@alex-mix πέρασα τις προάλλες για λίγο από Άρτα να τη δω. Έκατσα λίγο. Από όσο είδα.... Ρε συ τι ωραία πόλη. Μαζεμένη και καλοφτιαγμένη. Με χαμηλές πολυκατοικίες και ανοιχτό ουρανό.
Έκανα ένα γρήγορο τουρ. Παρκαρα να ψωνίσω εκεί στο δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στην αγορά κρεάτων και μετά πήγα για λιγο στον γιοφύρι.
Είχε όμως 42 βαθμούς....
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@alex-mix πέρασα τις προάλλες για λίγο από Άρτα να τη δω. Έκατσα λίγο. Από όσο είδα.... Ρε συ τι ωραία πόλη. Μαζεμένη και καλοφτιαγμένη. Με χαμηλές πολυκατοικίες και ανοιχτό ουρανό.
Έκανα ένα γρήγορο τουρ. Παρκαρα να ψωνίσω εκεί στο δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στην αγορά κρεάτων και μετά πήγα για λιγο στον γιοφύρι.
Είχε όμως 42 βαθμούς....
Καλα εισαι σοβαρος?Ηρθε Αρτα και δεν εστειλες μνμ?
Φιλε με στενοχωρησες τωρα. -
Ούτε για μια ώρα.... Περνούσα από μέσα (Φιλιππιάδα) και ανεβεβα προς Γιάννενα και στην διχάλα λέω έχω 20 λεπτά ελεύθερα και έστριψα δεξιά. Φίλε στο ξεκαρφωτο έστριψα δεν το είχα υπολογίσει. Και το Γιάννενα για άλλον λόγο έγινε χωρίς να το σχεδιάζω. Δεν πήγα για διακοπές.
Που θα παμε διακοπες 2024 ;