-
Το σύστημα του δείχνει παντως αρκετά περίπλοκο για να ανταγωνιστεί χωρίς δείγματα γραφής ετών τα Τογιότα.
-
Έτσι. Είναι ένα διαφορετικό σύστημα από όσα ξέρουμε. Είναι μια μίξη αυτού της Ρενώ και της Honda με κάποια ακόμα έξτρα στοιχεία.
Είναι ρίσκο η αγορά του από την αλλη έχει 7 έτη εγγύηση. Μπορεί να βγει τέρας αξιοπιστίας μπορεί και όχι. Κανεις δεν ξέρει.
Πάντως σε ένα συγκριτικό τεστ έλεγαν πως είναι καλύτερα μονωμένο από το Yaris. Πιο αυτοκινητο σε αίσθηση, αλλά χειρότερο σε αίσθηση τιμονιού.
Δεν έχει αυτήν την τζάμπανιλα του YarisΓενικα κοιτά τον ανταγωνισμό στα μάτια χωρίς να είναι δευτεροκλασάτο. Αυτό λένε όλοι οι δοκιμαστές του σε όλες τις χωρςς που το δοκίμασαν.
Αυτοί κάνουν λόγο για έως και εντυπωσιακή ποιότητα κύλισης σε ταχύτητες πολης
https://autogreeknews.gr/dokimes/nees-dokimes-autokinitwn/dokimi-mg3-hybrid-195-ps
-
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το σύστημα του δείχνει παντως αρκετά περίπλοκο για να ανταγωνιστεί χωρίς δείγματα γραφής ετών τα Τογιότα.
Σαν ιδέα είναι πολύ κοντά στο σύστημα της Toyota σε μια πιο πρώιμη/ατελή μορφή.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πάντως σε ένα συγκριτικό τεστ έλεγαν πως είναι καλύτερα μονωμένο από το Yaris.
Χαχχα, σιγά το κατόρθωμα.
Θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να ήταν χειρότερα μεμονωμένο από το yaris -
@super-t said in MG3 Hybrid+ 2024:
ποιο κοντα στο Χοντα μου φαινεται εμενα
-
@wantone said in MG3 Hybrid+ 2024:
Βλέποντας ότι και τα 2 συστήματα χρησιμοποιούν πλανητικό σύστημα γραναζιών, μου κάνει πιο κοντά στο Toyota εμένα.
-
Βλέποντας ότι και τα 2 συστήματα χρησιμοποιούν πλανητικό σύστημα γραναζιών, μου κάνει πιο κοντά στο Toyota εμένα.
Μπορεί να χρησιμοποιούν και τα δύο πλανητικά συστήματα αλλά δεν σημαίνει ότι μοιάζουν μεταξύ τους, τα Toyota χρησιμοποιούν το πλανητικό για να μοιράσουν τις ροές της ενέργειας, σε θερμική, ηλεκτρική και συνδυασμό αυτών, το mg χρησιμοποιεί το πλανητικό για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές στις τρεις σχέσεις.
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μπορεί να χρησιμοποιούν και τα δύο πλανητικά συστήματα αλλά δεν σημαίνει ότι μοιάζουν μεταξύ τους, τα Toyota χρησιμοποιούν το πλανητικό για να μοιράσουν τις ροές της ενέργειας, σε θερμική, ηλεκτρική και συνδυασμό αυτών, το mg χρησιμοποιεί το πλανητικό για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές στις τρεις σχέσεις.
και αυτά με παρόμοιο τρόπο φαίνεται να τα κάνουν. Εκτός και αν θερμική εννοείς να μην λειτουργεί καθόλου το ηλεκτρικό μέρος και συνδυασμό με αστεράκι γιατί δεν φαίνεται να δίνει κίνηση στο generator όταν στέλνει ο κινητήρας στους τροχούς, δεν ξέρω αν το κάνει η Toyota.
-
Δινει κανονικά στο generator. Μαλιστα σε ανοιχτό δρόμο το σύστημα δινει τα ρέστα του. Έχει 43kw φορτιστή που γεμίζει γρήγορα την 1,83kw/h μπαταρία και έχεις πάντοτε επάρκεια δύναμης. Το πιο κουφό όμως είναι η κατανάλωση. Μέσα ατην πολη είναι κάπως μέτριο με καταναλώσεις περί του 5-6 αλλά σε ανοιχτό δρόμο ειναι καλύτερο και από diesel!
Στα 115-120 χλμ/ωρα σε δοκιμή εθνικής με φουλ το κλίμα και μέση ταχυτητα ταξιδιού 95χλμ/ωρα γράφει 3,6λ/100 χλμ!Πρώτη φορά βλέπω υβριδικο που να είναι καλύτερο στην εθνική οδό.
-
Δινει κανονικά στο generator. Μαλιστα σε ανοιχτό δρόμο το σύστημα δινει τα ρέστα του. Έχει 43kw φορτιστή που γεμίζει γρήγορα την 1,83kw/h μπαταρία και έχεις πάντοτε επάρκεια δύναμης. Το πιο κουφό όμως είναι η κατανάλωση. Μέσα ατην πολη είναι κάπως μέτριο με καταναλώσεις περί του 5-6 αλλά σε ανοιχτό δρόμο ειναι καλύτερο και από diesel!
Στα 115-120 χλμ/ωρα σε δοκιμή εθνικής με φουλ το κλίμα και μέση ταχυτητα ταξιδιού 95χλμ/ωρα γράφει 3,6λ/100 χλμ!Πρώτη φορά βλέπω υβριδικο που να είναι καλύτερο στην εθνική οδό.
εχουμε βιντεακι που να δείχνει 115-120 και 3.6 κατανάλωση?
-
-
Επίσης στο βίντεο δείχνει πως με 100 χλμ/ωρα το αυτοκινητο κινείται με το ηλεκτρικό μοτέρ ενώ ο θερμικός γυρίζει στις 1100 σαλ φορτίζοντας την μπαταρία η οποία τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ.
Σε αυτό θυμίζει τα Honda.
Είναι περίπλοκο σύστημα.
-
@v_a said in MG3 Hybrid+ 2024:
Θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να ήταν χειρότερα μεμονωμένο από το yarisΤο βράδυ πήγα προς νερού μου. Μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος κοιτώ το κινητό και τότε είδα ένα ωραίο Yaris. Το πρωί εξαφανίστηκε....
Τώρα άρχισαν να κλέβουν τα Yaris και από τα posts ;;;
-
@v_a said in MG3 Hybrid+ 2024:
Θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να ήταν χειρότερα μεμονωμένο από το yarisΤο βράδυ πήγα προς νερού μου. Μέχρι να με ξαναπάρει ο ύπνος κοιτώ το κινητό και τότε είδα ένα ωραίο Yaris. Το πρωί εξαφανίστηκε....
Τώρα άρχισαν να κλέβουν τα Yaris και από τα posts ;;;
Ποιος το πήρε; Που το πήγε; Πες τα όλα lap....
Κάτι ξέρεις!
Τελικά αξίζει να βάλεις έναν συναγερμό στυλ pandora που θα κόβει το immobiliser και θα ξεκλειδώνει μόνο με ένα tag του συναγερμού; -
Χεχε...θα μας πουν άλλοι.
Και εγώ αυτό φοβάμαι στα υβριδικά. Τα βάζουν στο μάτι
-
@polioan said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τελικά αξίζει να βάλεις έναν συναγερμό στυλ pandora που θα κόβει το immobiliser και θα ξεκλειδώνει μόνο με ένα tag του συναγερμού;
ΠΑΡΩΝ!
Eν συντομία αναβάθμιση λογισμικού 3 φορές σε δυο χρόνια μια φορά επανεκκίνηση η (εσθονική) κάρτα sim
Ελα σε μια συνάντηση οταν ξεκινήσουμε πάλι κατά τον Σεπτέμβριο να στα πω απο κοντά -
@monman2 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τελικά αξίζει να βάλεις έναν συναγερμό στυλ pandora που θα κόβει το immobiliser και θα ξεκλειδώνει μόνο με ένα tag του συναγερμού;
ΠΑΡΩΝ!
Eν συντομία αναβάθμιση λογισμικού 3 φορές σε δυο χρόνια μια φορά επανεκκίνηση η (εσθονική) κάρτα sim
Ελα σε μια συνάντηση οταν ξεκινήσουμε πάλι κατά τον Σεπτέμβριο να στα πω απο κοντάΤαλιρακια;
-
ΠΑΡΩΝ!
Ελα σε μια συνάντηση οταν ξεκινήσουμε πάλι κατά τον Σεπτέμβριο να στα πω απο κοντάΗ Απορία μου είναι η εξής.
Μέσο το SOS έχουν σύστημα εντοπισμού στα Toyota/Lexus τα βλέπεις και στο κινητό.
Αν βάλεις PΙΝ κλειδώνει και το προφίλ στο infotainment πως στο διάολο δεν τα βρίσκουν;;;
-
@dimmad said in MG3 Hybrid+ 2024:
ΠΑΡΩΝ!
Ελα σε μια συνάντηση οταν ξεκινήσουμε πάλι κατά τον Σεπτέμβριο να στα πω απο κοντάΗ Απορία μου είναι η εξής.
Μέσο το SOS έχουν σύστημα εντοπισμού στα Toyota/Lexus τα βλέπεις και στο κινητό.
Αν βάλεις PΙΝ κλειδώνει και το προφίλ στο infotainment πως στο διάολο δεν τα βρίσκουν;;;
Το πρώτο που ξηλώνουν οι κλέφτες είναι το sos. θες απαραίτητα και Pandora.
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
@dimmad said in MG3 Hybrid+ 2024:
ΠΑΡΩΝ!
Το πρώτο που ξηλώνουν οι κλέφτες είναι το sos. θες απαραίτητα και Pandora.
Η απλά δικλίδα ασφαλείας στο να μην πάρει μπροστά μετά από αφαίρεση το SOS.
Αλλά σε περίπτωση μου έχει jammer και να βάλεις δεν έχει και μεγάλο νόημα.
MG3 Hybrid+ 2024