May 26, 2024, 6:35 AM

@george1977 said in TESLA FORUM:

@dettol said in TESLA FORUM:

@george1977 said in TESLA FORUM:

Δοκιμή ενός τετάρτου ενός Tesla Y AWD LR. Ισως κλείσω ένα κανονικό τεστ drive

Τα καλά
Το λογισμικό είναι απίστευτα καλό και κάνεις παπάδες.
Η επιτάχυνση ανασταίνει νεκρούς και σου χαρίζει ένα μόνιμο χαμόγελο
Πολύ καλοί χώροι

Τα κακα
Η ποιοτητα κατασκευής ειδικά για αυτόκινητο 50.000 είναι πολύ μέτρια.
Υπάρχει τρομερη εξαρτήση των πάντων από το infotainment . (εαν χαλάσει το infotainment ουτε το ντουλαπάκι του συνοδήγου δεν μπορείς να ανοίξεις)
Δεν έχουν βρει ακόμη το σωστό συνδιασμό άνεσης-κρατήματος (πάντα για το Υ)

Μάλλον θα περιμένω για το facelift.

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω που υπολείπεται.
Για την οθόνη, ισχύει.
Για την ανάρτηση ναι έχεις δίκιο. Νιώθω ότι βρίσκεται στο στοιχείο του στην εθνική οδό όπου είναι «βράχος». Σε ανωμαλίες μέσα στην πόλη όντως κοπανάει και πρέπει να μειώσεις ταχύτητα.

Η απτή ποιότητα υστερεί. Από τα μοχλάκια που ανοίγουν την πόρτα από μέσα (εαν είχε βάλει η τογιοτα κάτι αντίστοιχο θα την κράζαμε) , ο τροπος συναρμογής, ο τρόπος που κλείνουν οι πόρτες,ο τρόπος που το αμάξωμα αντιδρα στις εγκάσιες ανωμαλίες, δείχνουν κατασκευή που έπεσε το βάρος στο εξοπλισμό αλλά στις λεπτομέριες προσπαθήσανε να κάνουν οικονομία.

Επιλογές να μου πεις καλύτερα εξοπλισμός , καλύτερος κινητήρας και μπαταρίες . Την ίδια στιγμή το facelift του 3 δείχνει πιο ώριμο σε αυτά και την κάνεις την σκέψη οτι σε έξι μηνες δεν θα υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό τα θέματα αυτά.

Πάντως το performance που έχω οδηγήσει είναι πολύ συμπαγές, χωρίς καθόλου τριγμούς και θορύβους παρα τη σφιχτή αλλά όχι κουραστική ανάρτηση και τις ζάντες 21in που φοράει…..μιλάω για το προ facelift μοντέλο.