-
@araxnis said in OPEL FORUM:
@tkin73 said in OPEL FORUM:
@fanis75 said in OPEL FORUM:
Τα οπελ τι λένε από σαπισμα adblue; ακολουθούν την... τεχνοτροπία της πεζω; σαπίζει σου βάζω άλλο που ξέρω ότι θα σαπισει και αυτό μέχρι να βγεις από την εγγύηση για να στα πάρω μια και καλή;
Προφανώς, αφού το ίδιο μοτέρ ειναι, γιατί να έχει κάτι διαφορετικό?
Ίδιο μοτέρ είναι βάζουν και τα ίδια δοχεία ουριας όμως;
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!!Σε αυτό είσαι λάθος φίλε μου καθώς στην ομάδα στο fb αρκετοί έχουν θέματα με το adblue..Και εκεί ψάχνονται με πρόσθετα για την κρυσταλλοποίησή του..Δεν έχω ασχοληθεί όμως να ξέρω αν είναι θέμα της Renault γενικά ή της Dacia συγκεκριμένα..
Αν συμβαίνει δεν είμαι λάθος αλλά είπαν λαλακιες από το σερβις. Μετέφερα τι είπαν σε συνάδελφο που το πήγε για άλλο θεμα δεν έχω νταστερ για να έχω άποψη.
Τελικά υπάρχει εταιρεία που κάνει χρήση adblue και δεν έχει θέμα με τα δοχεία της; ξέρουμε; -
@araxnis said in OPEL FORUM:
Τα οπελ τι λένε από σαπισμα adblue; ακολουθούν την... τεχνοτροπία της πεζω; σαπίζει σου βάζω άλλο που ξέρω ότι θα σαπισει και αυτό μέχρι να βγεις από την εγγύηση για να στα πάρω μια και καλή;
Προφανώς, αφού το ίδιο μοτέρ ειναι, γιατί να έχει κάτι διαφορετικό?
Ίδιο μοτέρ είναι βάζουν και τα ίδια δοχεία ουριας όμως;
Σε νταστερ πάντως που έγινε ερώτηση, στο σέρβις έτσι όχι σε πώλητη, για το δοχείο είπαν εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα αυτά μόνο στην πεζω συμβαίνουν!!!Σε αυτό είσαι λάθος φίλε μου καθώς στην ομάδα στο fb αρκετοί έχουν θέματα με το adblue..Και εκεί ψάχνονται με πρόσθετα για την κρυσταλλοποίησή του..Δεν έχω ασχοληθεί όμως να ξέρω αν είναι θέμα της Renault γενικά ή της Dacia συγκεκριμένα..
Αν συμβαίνει δεν είμαι λάθος αλλά είπαν λαλακιες από το σερβις. Μετέφερα τι είπαν σε συνάδελφο που το πήγε για άλλο θεμα δεν έχω νταστερ για να έχω άποψη.
Τελικά υπάρχει εταιρεία που κάνει χρήση adblue και δεν έχει θέμα με τα δοχεία της; ξέρουμε;Ναι συγνώμη, δεν το διατύπωσα σωστά..Θέματα με το adblue έχουν ΟΛΟΙ, βάλε Mercedes,RENAULT VAG, NISSAN,TOYOTA..Απλά θεωρώ ότι ο όγκος των πωλήσεων της PSA μεγεθύνει και το στατιστικό δείγμα...Π.χ ο 1.5 hdi της PSA φοριέται και στην Ford..Λόγω του μικρού όγκου πωλήσεων των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, ειδικά των diesel, στην Ελλάδα (Mondeo, Focus, Kuga) σπάνια θα ακούσεις για θέματα με το adblue...
Να σημειώσουμε εδώ ότι τεράστια προβλήματα με το adblue υπάρχουν στα επαγγελματικά οχήματα -
Χαίρετε.
Γνωστος θα ηθελε να αγορασει Opel 1.6 diesel 110hp 2017 , μεταχειρισμένο, ποια ειναι η γνωμη σας; Το αμαξι δεν φαινεται να ειναι εισαγωγης, ειναι πετρελαιο και εχει περιπου 110000 διανυθεντα χιλιόμετρα.
-
Ανακοινώθηκε νέα έκδοση του Corsa-E στα 30.000 χωρίς επιδότηση.
https://www.opel.de/fahrzeuge/corsa-modelle/corsa-electric/uebersicht.html#yes
-
-
Eν τω μεταξύ 2 χρονια που κυκλοφορεί έχω δει στον δρόμο ή 1 ή 2.
Πρέπει να τα βλέπουν οι πωλητές στην αντιπροσωπεία και να βάζουν στοιχήματα μεταξύ τους, όποιος πουλήσει έστω ένα θα τον κεράσουν όλοι ή θα βγει πωλητής της χρονιάς με την μία. -
@babisstinson said in OPEL FORUM:
Πρέπει να τα βλέπουν οι πωλητές στην αντιπροσωπεία και να βάζουν στοιχήματα μεταξύ τους, όποιος πουλήσει έστω ένα θα τον κεράσουν όλοι ή θα βγει πωλητής της χρονιάς με την μία.Για αυτό κάνουν μεγάλες εκπτώσεις. Το πήρε πριν 2-3 μήνες φίλος μου με €5.500 κάτω.
-
Πρέπει να τα βλέπουν οι πωλητές στην αντιπροσωπεία και να βάζουν στοιχήματα μεταξύ τους, όποιος πουλήσει έστω ένα θα τον κεράσουν όλοι ή θα βγει πωλητής της χρονιάς με την μία.Κι εγώ τόσα έχω δει και 99% ήταν leasing.
Που φτάσαμε, το άλλοτε αυτοκίνητο του λαού, είχε γεμίσει ο τόπος από το 97 εως το 17, να έχει γίνει πιο σπάνιο κι από supercars. -
Πρέπει να τα βλέπουν οι πωλητές στην αντιπροσωπεία και να βάζουν στοιχήματα μεταξύ τους, όποιος πουλήσει έστω ένα θα τον κεράσουν όλοι ή θα βγει πωλητής της χρονιάς με την μία.Για αυτό κάνουν μεγάλες εκπτώσεις. Το πήρε πριν 2-3 μήνες φίλος μου με €5.500 κάτω.
Καλό θα ήταν να την ενσωματώσουν και άμεσα στην τιμή αγοράς γιατί και μόνο που διαβάζεις "από 31Κ το Astra μ 136 άλογα" δεν περνάς ούτε έξω από την αντιπροσωπεία ώστε να μάθεις αν έχει έκπτωση. Αν μας διαβάζει κανείς από την αντιπροσωπεία
-
Καλό θα ήταν να την ενσωματώσουν και άμεσα στην τιμή αγοράς γιατί και μόνο που διαβάζεις "από 31Κ το Astra μ 136 άλογα" δεν περνάς ούτε έξω από την αντιπροσωπεία ώστε να μάθεις αν έχει έκπτωση. Αν μας διαβάζει κανείς από την αντιπροσωπεία
Προφανώς ΔΕΝ το κάνουν, γιατί ο όγκος πωλήσεων είναι τα λιζινγκ
-
@a-d-p said in OPEL FORUM:
Μα ποιος όγκος πωλήσεων, δεν το βλέπεις καν το αυτοκίνητο έξω στον δρόμο. Αντιθέτως βλέπεις για παράδειγμα ένα σωρό Formentor PHEV στον Κηφισό μέσα σε μία μέρα, ή Peugeot 2008, 3008, 208 κλπ.
-
@a-d-p said in OPEL FORUM:
Μα ποιος όγκος πωλήσεων, δεν το βλέπεις καν το αυτοκίνητο έξω στον δρόμο. Αντιθέτως βλέπεις για παράδειγμα ένα σωρό Formentor PHEV στον Κηφισό μέσα σε μία μέρα, ή Peugeot 2008, 3008, 208 κλπ.
Αν υπάρχει...τεσπά
Κι εγώ είδα ένα χθες στο πλυντήριο, πριν από μένα, εταιρικό ήταν
Μετά το H , που είχα κι εγω, πρέπει να ήταν φθίνουσες οι πωλήσεις και των J και K
-
Γενικά τα hatchback δεν πουλάνε πια. Ούτε το 308 πουλάει (ελάχιστα έχω δει). Μόνο Golf & Corolla εχουν απομείνει να ψιλοπουλάνε και αυτά πεθαίνουν σιγά σιγά. Ο κόσμος θέλει αψηλό αμάξι.
-
Γενικά τα hatchback δεν πουλάνε πια. Ούτε το 308 πουλάει (ελάχιστα έχω δει). Μόνο Golf & Corolla εχουν απομείνει να ψιλοπουλάνε και αυτά πεθαίνουν σιγά σιγά. Ο κόσμος θέλει αψηλό αμάξι.
Ακριβώς....
Χαμηλό θα πάρω γκρουπ Α , Β που είναι φθηνότερα....
Εκεί που έφθασαν οι τιμές στα C hatchback βρίσκεις και αψηλό που είναι της μοδός -
-
Δεν πειράζει που σου θυμίζει...
Ετσι και αλλιώς θα πουλήσουν και τα δύο..
Η μάλλον και τα 3 με το μούλτιπλα...
-
@criuser said in OPEL FORUM:
Ετσι και αλλιώς θα πουλήσουν και τα δύο..
Θύματα υπάρχουν πολλά....για πόσο ακόμα δεν ξέρω. Ευτυχώς ο Ρεμούνδοςχωράει πολλούς!
-
Καλησπέρα σε όλους σας.
Νέος ευτυχής κάτοχος ενός Astra k 2018 μοντέλο, 1,6 με τα 110 άλογα.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για το ραδιόφωνο, αποθηκεύω σταθμούς και μετά από 1-2 ημέρες δεν υπάρχουν οι σταθμοί, έχουν διαγραφεί όλοι στην αρχική οθόνη και μου εμφανίζει μόνο την ίδια συχνότητα 87,5. Υπάρχουν οι σταθμοί αποθηκευμένοι μέσα στην ρύθμιση ραδιόφωνου στην λίστα σταθμών αλλά όχι στην αρχική οθόνη. Τους ξαναποθηκευσω πάλι και πάλι τα ίδια.
Τί να γίνεται ρε παιδιά; Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; -
Δε γνωρίζω αυτό που ρωτάς αλλά θα σου πω κάτι άσχετο αλλά ευχάριστο.
Το Astra σου κατά 90% έχει το hardware από το 136 και βγάζει γύρω στα 125 άλογα. Το έχουν τα Astra 110 αυτής της χρονολογίας. Απλά τα έχουν κόψει στο πρόγραμμα. Με ένα προγραμματακι πας 160. -
@georgemit said in OPEL FORUM:
Δε γνωρίζω αυτό που ρωτάς αλλά θα σου πω κάτι άσχετο αλλά ευχάριστο.
Το Astra σου κατά 90% έχει το hardware από το 136 και βγάζει γύρω στα 125 άλογα. Το έχουν τα Astra 110 αυτής της χρονολογίας. Απλά τα έχουν κόψει στο πρόγραμμα. Με ένα προγραμματακι πας 160.Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Δεν την γνώριζα. Από κατανάλωση όμως με το πρόγραμμα πιστεύω θα ανέβει αρκετά.
OPEL FORUM