-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Με τετοιες τιμες μτχ πιστευω παραπανω πιανεις. Το εχεις κοιτάξει;
Η επιδότηση δεν νομίζω να ειναι θέμα, αρκεί να πιάνεις τα νέα εισοδηματικά23.500 τα πουλάνε οι αντιπροσωπείες, άντε να πιάσω τόσα και εγώ, αν και δεν το πιστεύω. Δεν το έχω ψάξει όμως.
Για το ΚΗ3 λένε ότι τελικά ίσως δεν βάλουν εισοδηματικά. Εαν βάλουν 100% θα είμαι εκτός, όπως σε όλες τις επιδοτήσεις. Για το Ελληνικό κράτος ειμαι πλούσιος, απλά επειδή δεν μπορώ να έχω μαύρα. Ενώ ο φίλος μου ο υδραυλικός με διπλάσιο εισόδημα από εμένα (αλλά δηλωμένα μόνο 18.000), είναι πτωχός (και ας έχει βάρκα 8 μέτρα) και παίρνει όλα τα επιδόματα.
Μακάρι να μην βάλουν γιατι θα συμβεί αυτό που γράφεις!
Εγω γι αυτό είχα αγχωθεί να προλάβω το ΚΗ2 και βλέπουμε!Παντως δες χαμός
https://www.tesla.com/el_GR/inventory/new/m3?arrangeby=plh&range=0
-
Αυτα τα highland Μ3 LR τετρακινητα σε αφιξη εχουν καλυτερη τιμη απο αυτη που πηρε ο Red Monster πχ δηλ καποιος που αγορασε με τις πρωτες παραλαβες;
-
Νοτια που πάμε σε ένα φιλικό σπίτι πλην καλοκαιριού πάμε 2 σκ το μήνα. Αυτά είναι 120 χλμ πέρα δώθε. Και μακρινή εκδρομή 1 το χρονο με περιηγήσεις άντε και μια ακόμα σε resort όπου το αμάξι απλά μας πάει και φέρνει. Κάποια μικρότερα ταξίδια ή σκ στην πόλη πάμε με το αμάξι της γυναίκας που είναι μανιτζεβελο. Αυτή κάνει 15Κ το χρόνο.
Και αφήνεις τη σύζυγο να οδηγήσει υποθέτω...
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Αυτα τα highland Μ3 LR τετρακινητα σε αφιξη εχουν καλυτερη τιμη απο αυτη που πηρε ο Red Monster πχ δηλ καποιος που αγορασε με τις πρωτες παραλαβες;
Ναι δεν εχουν παρει καποια αυξηση από το λανσάρισμα και δεν νομίζω να είχε παίξει αλλη προσφορά σχετικά στο inventory !
Και εγω απο inventory είχα παρει για να ερθει πιο συντομα, αν και μαλλον σε πετάνε αυτοί εκει, αλλά στην κανονική τιμή!
Δεν ειναι στοκ αμαξια στην Ελλαδα παρατημένα καπου, αλλά αμαξια που εχει το πλοιο και αναλογα τι κλείσεις αφηνουν στα λιμανι που πιανουν!
Εχει αλλα logistics η Τεσλα!Αγη ψήσου!
-
Το πιο φτηνό tesla καινούριο με μια επιδότηση 8Κ πόσο φτάνει; Στη Κρήτη υπάρχει επίσημο δίκτυο;
-
@antoniokon said in TESLA FORUM:
Νοτια που πάμε σε ένα φιλικό σπίτι πλην καλοκαιριού πάμε 2 σκ το μήνα. Αυτά είναι 120 χλμ πέρα δώθε. Και μακρινή εκδρομή 1 το χρονο με περιηγήσεις άντε και μια ακόμα σε resort όπου το αμάξι απλά μας πάει και φέρνει. Κάποια μικρότερα ταξίδια ή σκ στην πόλη πάμε με το αμάξι της γυναίκας που είναι μανιτζεβελο. Αυτή κάνει 15Κ το χρόνο.
Και αφήνεις τη σύζυγο να οδηγήσει υποθέτω...
Αυτό το μοιραζομαστε! Αλλωστε εγω της το πλένω, παω σερβις, ασχολουμαι!
Προχθες που δεν κατεβηκα κεντρο λογω απεργίας το περασα μια εσωτερική γιατι ήταν τιγκα στη σκόνη, εβαλα καποια αξεσουαρ που ειχα κρατησει από το YC (φωτιζόμενους διακόπτες παραθυρων, obd για αυτόματο κλειδωμα κλπ) και αντικατεστησα και τα led της πινακίδας που ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΚΑΡ ειχαν καει ξανα, οποτε εβαλα τα μαμα αλογόνου μην κυκλοφορεί παράνομα!
Καίτοι δικηγόρος εχουν αρχίσει και πιανουν τα χέρια μου γιατι αν περιμένεις ή τρέχεις σε μαστόρια χανεις και χρόνο και χρήμα -
Σας εμπλεξε λιγο ο στεφανος, οποτε το εξηγω. Παντα ειχε αυτοκινητα "προδιαμορφωμενα" η τεσλα, τα οποια τα εβγαζε σε χαμηλοτερη τιμη απο τα "αρχικη παραγγελια". Το δικο μου ετσι το πηρα.
Η διαφορα ειναι οτι οταν βγηκε το highland, δεν υπηρχαν προδιαμορφωμενα highland, ωστε να προσφερονται με "εκπτωση" διοτι προφανως η ζητηση ηταν μεγαλη και η παραγωγη δεν ειχε πιασει απο την αρχη, μεγαλα νουμερα. Τωρα ομως υπαρχουν. Οποιος θελει να αγορασει, ειναι παντα καλη ιδεα να βλεπει τα προδιαμορφωμενα καθως παιζουν καλες εκπτωσουλες και ειναι σχετικα ευκολο να βρεις το αμαξι που θελεις, διοτι δεν υπαρχει τεραστια ποικιλια στις επιλογες-συνδυασμους -
@poliviosfp said in TESLA FORUM:
Το πιο φτηνό tesla καινούριο με μια επιδότηση 8Κ πόσο φτάνει; Στη Κρήτη υπάρχει επίσημο δίκτυο;
Κρητη όχι ακόμα αλλά κατι ετοιμάζουν
Τις προάλλες είχαν κατέβει από Αθηνα με αμαξια κλπ
Το πιο φθηνό ειναι το m3 SR στα 42.970 με τις προσφορές τώρα στα 40.870 (-8000 η επιδότηση στο ΚΗ2) -
Το πιο φθηνό ειναι το m3 SR στα 42.970 με τις προσφορές τώρα στα 40.870 (-8000 η επιδότηση στο ΚΗ2)+1000 εξοδα ετοιμασιας και παραδοσης = 33870€
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Σας εμπλεξε λιγο ο στεφανος, οποτε το εξηγω. Παντα ειχε αυτοκινητα "προδιαμορφωμενα" η τεσλα, τα οποια τα εβγαζε σε χαμηλοτερη τιμη απο τα "αρχικη παραγγελια". Το δικο μου ετσι το πηρα.
Η διαφορα ειναι οτι οταν βγηκε το highland, δεν υπηρχαν προδιαμορφωμενα highland, ωστε να προσφερονται με "εκπτωση" διοτι προφανως η ζητηση ηταν μεγαλη και η παραγωγη δεν ειχε πιασει απο την αρχη, μεγαλα νουμερα. Τωρα ομως υπαρχουν. Οποιος θελει να αγορασει, ειναι παντα καλη ιδεα να βλεπει τα προδιαμορφωμενα καθως παιζουν καλες εκπτωσουλες και ειναι σχετικα ευκολο να βρεις το αμαξι που θελεις, διοτι δεν υπαρχει τεραστια ποικιλια στις επιλογες-συνδυασμουςΣωστα... Απλά στα Highland και inventory να εβλεπες ιδιες τιμές με παραγγελια είχε.. ο λόγος να πας μεσω προδιαμορφωμένων ήταν για γρηγορότερη αφιξη!
Παντως Χάρη επειδή το κοιτάω καιρο τέτοια ποσότητα και ποικιλία αυτη την εβδομάδα εβαλαν σε Highland!Πριν 2-3 εβδομάδες δεν είχαν σχεδόν τίποτα σε highland!
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
Το πιο φθηνό ειναι το m3 SR στα 42.970 με τις προσφορές τώρα στα 40.870 (-8000 η επιδότηση στο ΚΗ2)+1000 εξοδα ετοιμασιας και παραδοσης = 33870€
40870 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!
Στο inventory οι τιμές είναι πάντα με αυτά τα έξοδα μέσα!
Αρα - 8000 πάμε στα 32870 !!!
Τιμή CHR C-lub!!! -
40870 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!
Τιμή CHR C-lub!!!μην τους λες για επιδοτηση γιατι μονο εσυ εχεις καβατζωμενη Ολοι οι υπολοιποι που δεν εχουν καταθεσει αιτηση, τρωνε πορτα
-
40870 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!
Τιμή CHR C-lub!!!Σωστά !
-
Όταν η επιδότηση φύγει από την καμπούρα του πελάτη και πάει απ' ευθείας και χωρίς χρονοκαθυστέρηση σε συναλλαγή μεταξύ του κράτους και των εμπόρων, τότε τη συζητάμε.
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Όταν η επιδότηση φύγει από την καμπούρα του πελάτη και πάει απ' ευθείας και χωρίς χρονοκαθυστέρηση σε συναλλαγή μεταξύ του κράτους και των εμπόρων, τότε τη συζητάμε.
δεν θα γινει ποτε αυτο, οποτε δεν θα το συζητησουμε ποτε
-
@dettol said in TESLA FORUM:
40870 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!
Τιμή CHR C-lub!!!μην τους λες για επιδοτηση γιατι μονο εσυ εχεις καβατζωμενη Ολοι οι υπολοιποι που δεν εχουν καταθεσει αιτηση, τρωνε πορτα
Υπαρχει κόσμος με εκκρεμείς παραγγελίες και ψαχνονται να τις αλλαξουν και τους λένε πίπες! Τωρα είχα έναν στο messenger
Επίσης καποιοι ευελπιστούν να πανε με ΚΗ3 ενώ εμαθα οτι θα ανοίξουν μια ακόμα μέρα στο τέλος του μηνα για ακυρα που εχουν πεσει γιατι εχει ακόμα αδιάθετα κονδύλια! -
Κι αν γίνει, στο διάστημα απ το να συμφωνηθεί μέχρι να ανακοινωθεί, θα ανέβουν οι τιμές να απορροφήσουν την επιδότηση, πχ Χιουνταη που τώρα μπορεί και πουλάει 8-9 χιλιάρικα φθηνότερα.
Αλλά όταν τρέχουν επιδοτήσεις, δεν βγαίνει... -
@piliourits said in TESLA FORUM:
Κι αν γίνει, στο διάστημα απ το να συμφωνηθεί μέχρι να ανακοινωθεί, θα ανέβουν οι τιμές να απορροφήσουν την επιδότηση, πχ Χιουνταη που τώρα μπορεί και πουλάει 8-9 χιλιάρικα φθηνότερα.
Αλλά όταν τρέχουν επιδοτήσεις, δεν βγαίνει...Η tesla δεν παίζει ετσι...
-
Πλερώ πελούσιοι!
Μουχαχαχαχα
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Με τετοιες τιμες μτχ πιστευω παραπανω πιανεις. Το εχεις κοιτάξει;
Η επιδότηση δεν νομίζω να ειναι θέμα, αρκεί να πιάνεις τα νέα εισοδηματικά23.500 τα πουλάνε οι αντιπροσωπείες, άντε να πιάσω τόσα και εγώ, αν και δεν το πιστεύω. Δεν το έχω ψάξει όμως.
Ρε συ Φανη οι αντιπροσωπίες πουλάνε πάντα χαμηλότερα από ιδιώτη όπου έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον κάτοχο ενώ τα περισσότερα όσων πουλάνε είναι από leasing άρα με 3ετη εγγύηση και 5 χρονια εγγύηση υβριδικού.
Εσυ πουλάς ιδιωτικά
TESLA FORUM