-
@gtsartsal said in ΑLFA ROMEO FORUM:
@fanis75 said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Πωλήσεις της μάρκας την τελευταιά 10ετία:
Φανη και τα Μάζντα κάπου εκεί είναι, μπορεί και χειροτερα.Βέβαια αν τα Μάζντα ήταν έστω 1.800κυβικα θα είχαν πολλές περισσότερες πωλήσεις.
Τι σημαίνει;
Mazda
2023: 1387
2022: 657
2021: 453
2020: 212Δεν το λες κάπου εκεί με διπλάσιες τριπλάσιες πωλήσεις διαφορά.
-
@super-t said in ΑLFA ROMEO FORUM:
@gtsartsal said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Πωλήσεις της μάρκας την τελευταιά 10ετία:
Φανη και τα Μάζντα κάπου εκεί είναι, μπορεί και χειροτερα.Βέβαια αν τα Μάζντα ήταν έστω 1.800κυβικα θα είχαν πολλές περισσότερες πωλήσεις.
Τι σημαίνει;
Mazda
2023: 1387
2022: 657
2021: 453
2020: 212Δεν το λες κάπου εκεί με διπλάσιες τριπλάσιες πωλήσεις διαφορά.
Δεν έψαξα πολύ αλλά για το 2022 τα 415 ήταν mazda 2.
Τα υπόλοιπα ήταν 242. Η αλφα δλδ είχε περισσότερο για το 2022 χωρίς να έχει αυτοκίνητο πόλης και μάλιστα από τα φθηνότερα που μπορεί να αγοράσει κάποιος. -
Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτή τη δεκαετία, υπήρξε μια περίοδος όπου δεν είχαμε Mazda στην Ελλάδα, είχε χαθεί από το προσκήνιο και επίσης, οι προτάσεις της, είναι εκτός τόπου και χρόνου για τα Ελληνικά δεδομένα, τα μεγάλα οχήματα της είναι αλησιαστα λόγω κυβισμού και ότι άλλο έρχεται μαζί με αυτά (τεκμήρια , φόρος πολυτελείας κτλ) επομένως, παλεύει στην ουσία με ένα μοντέλο, το Mazda 2 το οποίο είναι το πιο προσιτό της γκάμας. Και γενικά, είναι μια μάρκα η οποία τιμολογιακά, είναι προσιτή σε ένα ευρύτερο κοινό συγκριτικά με την Alfa. Και επίσης, αν παρατηρήσατε, τις χρονιές που είχε Giulietta & MiTo στη γκάμα, είχε περισσότερες πωλήσεις, όχι χαοτική διαφορά συγκριτικά με τις επόμενες χρονιές, σίγουρα όμως εμφανής....
-
Οι πωλήσεις της μάζντά κρίνονται έως και εντυπωσιακές λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα κυβικά: την παλαιότητα οριζμένων μονδέλων: ή την ανυπαρξία ικανής γκάμας υβριδίων.
-
Η Άλφα Τονάλε είναι υπέροχο αυτοκίνητο. Να μοιάζει στα σημεία με το πιο όμορφο και πρώτο σε πωλήσεις 2008, δεν είναι κακό. Αυτά είναι τα καλά του να βρίσκεται μια φίρμα εντός μεγάλου ομίλου. Την πήρε γείτονας σε κόκκινο. Μου έτρεξαν τα σάλια. Βέβαια ακόμη και τώρα αν πήγαινα σε Άλφα μόνο η Τζούλια που κάτι τριαρες, πεντάρες ή Α4 ή c200 τις έχει για πρωινό. Οι πωλήσεις ποτέ δεν επηρέαζαν την τελική επιλογή μου. Το ότι η κορολλα πουλά πχ σα ζεστό ψωμί δε σημαίνει πως θα μπορούσε να φερει και το οικόσημο.
-
Δε νομίζω οτι μοιαζει καπου με το 2008.Δεν εχουν και καμία σχέση.
-
@kostis20 said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Δε νομίζω οτι μοιαζει καπου με το 2008.Δεν εχουν και καμία σχέση.
Κάποιος το ανέφερε πιο πάνω. Μάλιστα βρήκε και πολύ κόσμο να τον επιβραβεύει για αυτή την διαπίστωση. Δε στέκομαι όμως σε αυτό. Τεσπά προσωπικά συμφωνώ με την περιγραφή που της δίνει το caroto.
-
Τεχνικά πάντως δεν έχει καμία σχέση η Tonale με το 2008. Εντελώς διαφορετικές πλατφόρμες.
-
Εννοείται.
-
Φυσικά και δεν έχει.
-
Ε ναι, φυσικά και δεν έχουν σχέση, του 2008 τουλάχιστον δεν στρεβλώνει.
(πιάνω το ποπ κορν)
-
-
Kαι η Giulia super (με μόνη διαφορά πως η στεφάνη του τιμονιού ήταν ξύλινη) που μεγάλωσα τα πρώτα 10 έτη της ζωής μου..

Από το 3:30 κι έπειτα:
-
Το βασικό dacia είναι καλύτερο σε όλα κατά δεκάδες φορές. Τόσο έχει προοδεύσει η αυτοκίνηση
-
@panormus772 said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Για τον @fanis75

Σε μια τέτοια πέρασα περί τα 10 χρόνια της παιδικής μου ηλικίας, αλλά 1.8.
-
Για τον @fanis75

Και δεν στην εδινε ο μπαμπας σου , γι αυτο οταν ακους Alfa Romeo τωρα, βγαζεις φλυκταινες

-
@alexandros-k said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Για τον @fanis75

Και δεν στην εδινε ο μπαμπας σου , γι αυτο οταν ακους Alfa Romeo τωρα, βγαζεις φλυκταινες

Μου την έδινε, αν και δεν είχα δίπλωμα τότε. Φλύκταινες βγάζω για το πως την καντάντησαν....φτιασίδια και 3Δ σχέδια και λαμπιόνια και από ουσία μηδέν.
-
Για τον @fanis75

Μου την έδινε, αν και δεν είχα δίπλωμα τότε. Φλύκταινες βγάζω για το πως την καντάντησαν....φτιασίδια και 3Δ σχέδια και λαμπιόνια και από ουσία μηδέν.
Οταν οδηγησεις μια Τζουλια θα αναθεωρησεις

-
Οταν οδηγησεις μια Τζουλια θα αναθεωρησεις

Συμφωνώ, είναι η μόνη που έχει απομείνει (αλλά δεν έχουν τεστ ντραηβ εδώ και πολλά χρόνια)....αλλά θα την καταστρέψουν και αυτή σύντομα.
-
ΑLFA ROMEO FORUM