@limited_one said in Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!):
@cirus said in Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!):
@cirus said in Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!):
Έχει κανένας εμπειρία από αυτόματη μηχανή espresso για γραφείο;
Σε 3 εταιρείες που ημουν/είμαι έχουν/είχαν αυτή:
https://ae.buynespresso.com/ae_en/gemini-professional
Με διαφορες καπσουλες νεσπρέσσο με διαφορετικές εντασεις
Μια χαρά αξιοπρεπης μηχανή και καφέ κάνει για να κερνάτε καφε σε συνεργάτες ή και να πίνετε εσείς
δεν νομιζω ότι χρειαζεται κάτι καλύτερο σε εργασιακο περιβάλλον θα ήταν για μένα υπερβολή
Μετά από πολλά χρόνια πίνοντας espresso απο κανονική μηχανή, και μετά από πολλά σεμινάρια είναι μεγάλο πισωγύρισμα η επιλογή κάψουλας..
εσύ ξέρεις καλύτερα
οπως είπα και πιο πάνω εγώ για να κερνατε καφε σε συνεργάτες οτιδήποτε παραπανω από αυτό που έβαλα το θεωρω υπερβολή (εκτός αν είστε αντιπροσωπεία καμιας BENΤLEY, ROLLS ROYCE, LOUIS VUITTON, ROLEX κτπ και θέλετε να εντυπωσιάζετε). Σε κάποια εξαίρεση σε κάνα καλό πελατη αντε να έπαιρνα από μία καλή καφετέρια να μας φέρουν ετοιμο καφέ. αυτά από εμένα και πως βλέπω εγώ τα πράγματα. Αν έλεγες για το σπίτι για καλή μηχανή είναι αλλη συζητηση
Ο καλός καφές ενδιαφέρει πρωτίστως εμένα και τον αδελφό μου!
Όσο για τις καφετέριες, μάλλον εγώ θα φτιάχνω καλύτερο καφε από όσες κάνουν ντελίβερι κοντά μας..
ενταξει το καταλαβαίνω και σεβαστο απλά πιο πάνω εγραψες οτι σε ενδιαφέρει να κερνατε καφε τους επισκεπτες δεν έγραψες αυτό.
Σε αυτη την περιπτωση και εφοσον είστε λάτρεις του καλού καφέ θέλετε μια καλή εσπρεσιέρα και καλό φρεσκο καφέ και όχι κάψουλες.
Απλά κάτι τέτοιο σημαίνει χρονος να την καθαρίζετε, προσέχετε και να ασχολείστε και να ξοδέψετε ενα σημαντικο ποσο να την αγοράσετε ιδιαίτερα αν πάρετε μια που να αλέθει και κόκκους καφέ.
Οι κάψουλες βγαζουν απλά ένα τιμιο καφέ (αν είναι illy καψουλες τουλάχιστον που πίνω εγώ) αλλά φυσικά δεν συγκρίνονται με συνδιασμό καλής καφετιέρας , καλου καφε και περιποίησης της μηχανής.