-
Έτσι, δεν έχουν πολλη αξία οι δείκτες αυτοί. Ότι κάτσει σε προσφορές leasing
-
Τα λιζινγκ έχουν χαλάσει την αγορά των λιανικών, νοσταλγώ τις εποχές που οι πωλητές έβλεπαν πελάτη και τον έκαναν να αισθάνεται σαν Σαουδάραβα που βγήκε για ψώνια σε φτωχογειτονιά...
-
Βασικά, καλημέρα σας.
Το dieselaki μου,θα κυκλοφορεί πλέον στον αστικό ιστό, και δεν θα είναι στο φυσικό του περιβάλλον να καταπίνει χλμ στην Ε.Ο.
Η χρήση του θα είναι αστική, περι-αστική ,σαν ένα αγοραίο ταξί φανταστείτε,λόγω δραστηριοτήτων των παιδιών και κανένα χωριό αραιά και που το χειμώνα.
Φίλος-γειτονας αυτοκινητιστης Διπλώματος 5ης κατηγορίας (φορτηγατζης) μου συνέστησε να βάλω κάτι ενισχυτικά -καθαριστικά,κάτι σταγόνες,στο καύσιμο ,για την προστασία του κινητήρα...
Ποια είναι η γνώμη σας επ'αυτου;
Χρειάζεται;Θα βοηθήσει;
Εγώ επειδή εκανα 800χλμ τη βδομάδα,έβαζα από συγκεκριμένο πρατήριο και στα σέρβις το φίλτρο ήταν πεντακάθαρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.Υ.Γ.Θα κάνω μετρήσεις να δω καταναλώσεις.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παίρνει γνωστός με ionic τηλέφωνο να ρωτήσει τι χαρτιά χρειάζεται.
Του απαντάνε, "δεν έχω κάρτες".
Επαναλαμβάνει "τι χαρτιά χρειάζεται σε ρωτάω". Του απαντάνε ότι το πρόγραμμα (δωρεάν φόρτισης) θα λήξει... Επιμένει ο ιδιοκτήτης του χιουνταη, εξελίσσεται ένας τραγελαφικος διάλογος που καλύτερα να μην μεταφέρω. Θα πάει από κει από βδομάδα...Όπως φαίνεται, οι θέσεις υπάρχουν μόνο για την ηλεκτρική Μερσεντες της Κολυνδρίνη και όποιον άλλο έγκριτο ξαδερφομπατζανάκη...
Αυτες οι καρτες τι καρτες ειναι?
-
@jamesd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα λιζινγκ έχουν χαλάσει την αγορά των λιανικών, νοσταλγώ τις εποχές που οι πωλητές έβλεπαν πελάτη και τον έκαναν να αισθάνεται σαν Σαουδάραβα που βγήκε για ψώνια σε φτωχογειτονιά...
Μπηκα στην Hyundai στο Μαρουσι να ρωτησω για Ioniq 5 και Kona, και με ρωταει ο πωλητης αν ειναι για προσωπικο η εταιρικο, του λεω leasing, ξινιζει και φευγει.
Ναι μαν, να εισαι σιγουρος πως θα ερθω να ψωνισω απο εσενα. -
@ntinaras said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μπηκα στην Hyundai στο Μαρουσι να ρωτησω για Ioniq 5 και Kona, και με ρωταει ο πωλητης αν ειναι για προσωπικο η εταιρικο, του λεω leasing, ξινιζει και φευγει.
Που να δεις Velmar όταν μπήκα με εταιρικό Hetrz και του είπα ότι δεν θέλω leasing, αλλά ιδιώτη πως ξύνισε...
-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Που να δεις Velmar όταν μπήκα με εταιρικό Hetrz και του είπα ότι δεν θέλω leasing, αλλά ιδιώτη πως ξύνισε...
What? Γιατι? Δεν προτιμουν πωλησεις σε ιδιωτες?
-
@antonakis said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
What? Γιατι? Δεν προτιμουν πωλησεις σε ιδιωτες?
Velmar = Hertz
-
Εγώ έχω βρει πιο αμαξάκι θα έπαιρνα ΑΜΕΣΑ για 2ο. Ομορφο, φτηνό με όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ενα μικρο ηλεκτρικό αμαξάκι, με χώρους, με τα πάντα ΟΛΑ
το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχεται εδώ αλλιώς θα εδινα προκαταβολή χθες
οχι ami και κουραφέξαλα που θέλουν να μας πουλήσουν οι ευρωπαίοι
μικρό αμαξάκι ουσίας για την καθημερινότητα -
Θες δηλαδή ένα Dacia Spring.
-
@vagnar said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
οχι κανονικά θέλω πιο μικρό, οχι ότι δεν θα μου έκανε το spring ή και άλλα. Αλλά θελω μικρό και μη ψηλο ιδανικά
Στην τιμη τα χαλάμε. 22Κ - 25K ( με την επιδότηση!!!!!!) που έχει ΔΕΝ δίνω για τέτοια αμαξάκια τα θεωρώ κοροιδία
Αυτό το seagul υποτίθεται θα έχει 12-15Κ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ το θεωρώ τρομερό
Αν έκανε 22-25 και αυτό , θα έλεγα τα ίδια που λέω για το spring, κοροιδία
Αν το spring εκανε 14 όπως έλεγαν πριν έρθει δεν θα ήταν καθόλου άσχημο.
-
Ο γλάρος πάνω είναι διακοσμητικός ή έτυχε;
-
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@vagnar said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
οχι κανονικά θέλω πιο μικρό, οχι ότι δεν θα μου έκανε το spring ή και άλλα. Αλλά θελω μικρό και μη ψηλο ιδανικά
Στην τιμη τα χαλάμε. 22Κ - 25K ( με την επιδότηση!!!!!!) που έχει ΔΕΝ δίνω για τέτοια αμαξάκια τα θεωρώ κοροιδία
Αυτό το seagul υποτίθεται θα έχει 12-15Κ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ το θεωρώ τρομερό
Αν έκανε 22-25 και αυτό , θα έλεγα τα ίδια που λέω για το spring, κοροιδία
Αν το spring εκανε 14 όπως έλεγαν πριν έρθει δεν θα ήταν καθόλου άσχημο.
Συμφωνώ απόλυτα .
10.000$ εως 12.300$ έχει στην Κίνα το τέλειο αυτό αμαξάκι πόλης με την μεγάλη μπαταρία να δίνει πραγματική αυτονομία 330-350 χλμ.Πόσο να έφτανε στην χώρα μας μετά απο φόρους , δασμούς μείον επιδότηση;
15.000€ στην χειρότερη;;;;Εχεις τελικά δίκιο , τα 23.300 -28.000 που θα φτάνει πχ το νέο C3 είναι κοροιδία , παρόλο που έγραψα καλά λογια στο τοπικό του μάλλον έρχομαι τελικά στο δικό σου σκεπτικό.
-
Μπα, 20άρικο μέσα στο νερό.
-
Εκτός Κίνας και Ταυλανδης οι τιμές των BYD πάνε 2x. Μην παρασυρεστε από τα βίντεο.
Και εγώ έπαιρνα ένα Toyota BZ4X με 20k, αλλά πρέπει να μετακομίσω Κίνα. -
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παίρνει γνωστός με ionic τηλέφωνο να ρωτήσει τι χαρτιά χρειάζεται.
Του απαντάνε, "δεν έχω κάρτες".
Επαναλαμβάνει "τι χαρτιά χρειάζεται σε ρωτάω". Του απαντάνε ότι το πρόγραμμα (δωρεάν φόρτισης) θα λήξει... Επιμένει ο ιδιοκτήτης του χιουνταη, εξελίσσεται ένας τραγελαφικος διάλογος που καλύτερα να μην μεταφέρω. Θα πάει από κει από βδομάδα...Όπως φαίνεται, οι θέσεις υπάρχουν μόνο για την ηλεκτρική Μερσεντες της Κολυνδρίνη και όποιον άλλο έγκριτο ξαδερφομπατζανάκη...
Αυτες οι καρτες τι καρτες ειναι?
Οι κάρτες που λέει το λινκ που έβαλα, φαντάζομαι για τον φορτιστή εκεί να ξεκινάει η φόρτιση. Που μάλλον μέχρι τέλος 2024 είναι δωρεάν.
-
@tgd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μπα, 20άρικο μέσα στο νερό.
18-20Κ για abroad τιμές ανέφεραν σε ένα βίντεο δοκιμής του. Θα είναι αισθητά πιο φθηνό από το dolphin αλλά όχι στα 12Κ και αυτό λόγω κόστος μεταφοράς, και δασμών.
Με την έλευση του πολύ καλού όπως φαίνεται e c3 δεν περιμένω άλλη τιμή από τα 20Κ. Το dolphin που είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και τα έχει όλα κοστίζει 30Κ
Παρόλα αυτά στα 20Κ ( στην Ελλάδα μιας και εμείς έχουμε φράγκα) είναι καλή τιμή ιδιαίτερα για κάποιον που διαθέτει φωτοβολταϊκά. Φωτογραφίζω τον cirus. Say cheese !!!!
Η απόσβεση της διαφοράς στην τιμή κτήσης τους συγκριτικά με ένα θερμικό των 14-15Κ είναι ταχύτατη. Σαν αυτοκίνητο έχει πάρα πολύ μαλακό set up αναρτήσεων παρά την σπορτίφ αισθητική του, δηλαδή είναι καθαρά αυτοκίνητο πόλης. Οι χώροι του είναι κορυφαίοι, μιλάμε πως είναι ίσοι με αυτοκινήτο του c segment και δεν του φαίνεται, ( αυτό το καλό έχουν τα ev) και το ηλ μοτέρ αν και με λίγα άλογα έχει διαθέσιμη τόση ροπή από 1 Σαλ που μπορείς να κινείσαι άνετα με πάντα και κοαλα και παντού. Κατανάλωση πολλή καλή επίσης.
Ο σχεδιαστής του είναι ο πρώην υπεύθυνος σχεδιασμού της Lamborghini!
Θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο με τις νέες παμφθηνες μπαταρίες Νατρίου. Προς το παρόν αυτές που φοράει είναι οι κλασικές που έχουν και τα υπόλοιπα byd.
-
Με βάζετε σε σκέψεις για τον γλάρο...
Να το περιμένω ή να κλείσω κάνα clio lpg (το νέο μου αρέσει πολύ) έτσι για την αλητεία; -
Τα ev έχουν πλέον μια λειτουργία που παράγει ήχο στο εξωτερικό περιβάλλον για την προστασία των πεζών, οπως και τα υβριδικά. VSP (vehicle sound for pedestrians)
Φήμες λένε πως στο seagle για την Ελλάδα επέλεξαν αυτό, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Θα ήταν ωραία εμπειρία το να σταματάς σε κάποιο κόκκινο φανάρι και δίπλα σου να βρίσκεται ενα διθέσιο roadster με την εξάτμιση του να κοχλάζει ενω το byd να παίζει στην διαπασών τον γλάρο
-
@v_a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με βάζετε σε σκέψεις για τον γλάρο...
Να το περιμένω ή να κλείσω κάνα clio lpg (το νέο μου αρέσει πολύ) έτσι για την αλητεία;Ο γλάρος μπορεί να μην έρθει ποτέ εδώ αντιθέτως με το clio βάλτο στην εξίσωση σου και αποφάσισε, εσύ ξέρεις καλύτερα
Αν ερχόταν με λογική τιμή έστω και με ένα καπέλο θα ήμουν από τους πρώτους που θα το έκανα παραγγελία, πραγματικά δεν έχω δει καλύτερο αμάξι σε τέτοια τιμή, τα έχει όλα!!!!!
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά