-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συμπληρώνω απλά ότι θα είναι σε συνάρτηση με το ποσοστό ανεργίας,πάνω από το 10 αυτοδικαίως δεν θα ισχύει τιποτα
Εννοείς πως αν ξανανέβει το ποσοστό ανεργίας άνω του 10% πρέπει να ξαναπαγώσουν οι τριετίες;
Δεν έχω δει πως το περιγράφει στο νομοσχέδιο.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συμπληρώνω απλά ότι θα είναι σε συνάρτηση με το ποσοστό ανεργίας,πάνω από το 10 αυτοδικαίως δεν θα ισχύει τιποτα
Εννοείς πως αν ξανανέβει το ποσοστό ανεργίας άνω του 10% πρέπει να ξαναπαγώσουν οι τριετίες;
Σήμερα βγήκε στη φορά και αυτό ,θα σου γράψω πιο μετά αν προλάβω,δες το πάντως
-
Σήμερα βγήκε στη φορά και αυτό ,θα σου γράψω πιο μετά αν προλάβω,δες το πάντως
Άστο το βρήκα!!!
Α ρε τους απατεώνες !!!!!!!!!!
-
Εγώ πάντως συγχαίρω τους ΔΥ για την επιλογη τους να απεργήσουν, συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους του ΙΥ.
Μάλιστα τους συγχαίρω διπλά, γιατί είμαι σίγουρος ότι το κίνητρο για την απεργία, είναι η ανησυχία τους, το άγχος τους και η ειλικρινή τους αγωνία. Γι' αυτά που τραβάνε οι ΙΥ στις γαλέρες που δουλεύουν.Και μάλιστα το σωστό θα ήταν, ως η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή κοινωνική τάξη εργαζομένων, να επεκτείνουν τις απεργίες συμπαράστασης προς όφελος όλων των Ελλήνων.
Μπορεί αύριο να κάνουν απεργία για τους πλημυροπαθείς της Θεσσαλίας. Μεθαύριο για τις φωτιές στον Έβρο.
Ουπς λάθος, μεθαύριο είναι Σάββατο, δε δουλεύουν, δε χρειάζεται απεργία συμπαράστασης. Καλά, ας βρουν κάτι να συνεχίσουν από Δευτέρα... -
αφού το μεροκάμματο είναι σημαντικό μέσα στην αισχότητα ακρίβειας Κούλη
Ναι ενώ πριν τον Κυριάκο έρρεαν λεφτά από τα μπατζάκια μας και δεν είχαμε ανάγκη το μεροκάμματο....χαχαχα!!
-
Πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές επιτέλους με τον Κυργιάκο, που έκοψε και το σεξ μαχαίρι, μετά τις εκλογές.
Ήταν δέσμευση, έγινε πράξη. -
Τι γίνεται ρε Πηλίου, έχετε καλό χορτάρι και εκεί;
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που πήρα μία μέρα άδεια για να ξεκουραστώ λίγο και γίνεται στο Χαλάνδρι της καργιόλας εντελώς από την φασαρία.
Από τα χαράματα ακούω σκουπιδιάρικα, κομπρεσέρς να σκάβουν, ακούω κηπουρούς να κόβουν με πριόνια, ακούω φορτηγά, παιδιά να ουρλιάζουν στο δρόμο, σκυλιά να γαβγίζουν, κάποιοι στην πολυκατοικία βαράνε τοίχους και πριν λίγο κάποιοι πλακώθηκαν και στο δρόμο γιατί φράκαρε από την κίνηση.Τι όμορφη η ζωή στο βοθροαθηνιστάν... Εξωτικό Χαλάνδρι...
Και άλλοι θέλουν να αγοράσουν και διαμερίσματα στα κοινόβια.
Ας αγοράσουν να δουν την γλύκα.Το Χαλάνδρι είναι η Λαμία της Αθήνας. Είναι απίστευτο ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσουν εκεί διαμέρισμα.
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που πήρα μία μέρα άδεια για να ξεκουραστώ λίγο και γίνεται στο Χαλάνδρι της καργιόλας εντελώς από την φασαρία.
Από τα χαράματα ακούω σκουπιδιάρικα, κομπρεσέρς να σκάβουν, ακούω κηπουρούς να κόβουν με πριόνια, ακούω φορτηγά, παιδιά να ουρλιάζουν στο δρόμο, σκυλιά να γαβγίζουν, κάποιοι στην πολυκατοικία βαράνε τοίχους και πριν λίγο κάποιοι πλακώθηκαν και στο δρόμο γιατί φράκαρε από την κίνηση.Τι όμορφη η ζωή στο βοθροαθηνιστάν... Εξωτικό Χαλάνδρι...
Και άλλοι θέλουν να αγοράσουν και διαμερίσματα στα κοινόβια.
Ας αγοράσουν να δουν την γλύκα.Το Χαλάνδρι είναι η Λαμία της Αθήνας. Είναι απίστευτο ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσουν εκεί διαμέρισμα.
Eχει και καλες γειτονιες και το κεντρο του εχει κινηση με πολλα μαγαζια. Αμφιβαλλω αν θα βρεις εναν δημο στα προαστεια που να ειναι παντου ωραια. Το Χαλανδρι ειναι το ιδιο με ολες τις αλλες περιοχες στα βορεια προαστεια.
-
Το ότι οι σχετικά καλές περιοχές στην Αθήνα, για τα οποία οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να ακουμπήσουν αρκετό χρήμα, είναι μέρη όπως το Χαλάνδρι, Νέο Ηράκλειο κλπ. αλλά σνομπάρουν τις εργατικές κατοικίες που σχολιάζει κι ο @lap , λέει πολλά για την κατάσταση της χώρας και του λαού της.
-
Στα βόρεια προάστια με λογικές τιμές, το Χαλάνδρι είναι η καλύτερη επιλογή και το ζητάνε όλοι.
Κάποιοι μπορεί να έχουν φανέλα με τα άλλα δευτεροκλασάτα προάστια, αλλά τους συμπονούμε....
-
Λογική τιμή λέει.
Για ποιον; Για τους φοροκλεφτες, τους μαυραγορίτες;;;;
Φτάσαμε οι κλέφτες να ορίζουν την αγορά. Είναι τόσο πολλοί που έχει χαθεί η μπάλα.
Περιμένω την κυβέρνηση που θα τους αφήσει όλους αυτούς να αγοράσουν σε τιμές 3,5-4Κ το τετραγωνικό και όταν σταματήσει αυτό το ράλλυ αγορών, να ξεκινήσει πόθεν έσχες για όλους αυτούς οπως και στις διάφορες γονικές παροχές τους.
Ποιοι αγοράζουν απλα διαμέρισμα με 4Κ/ το τμ στην Ελλάδα;;;;; έλεος!
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Περιμένω την κυβέρνηση που θα τους αφήσει όλους αυτούς να αγοράσουν σε τιμές 3,5-4Κ το τετραγωνικό και όταν σταματήσει αυτό το ράλλυ αγορών, να ξεκινήσει πόθεν έσχες για όλους αυτούς οπως και στις διάφορες γονικές παροχές τους.
3.5-4Κ λαστ γηαρ!! πλέον είναι 4.5-5Κ.
Και το πόθεν έσχες δικαιολογείται μια χαρά με δάνειο και ασπρίζουν τα μαύρα. Έτσι και αλλιώς άλλα γράφει το συμβάλαιο από την τιμή αγοράς, οπότε όλα ΟΚ. 10ετίες γίνεται αυτό, δεν είναι κάτι καινούργιο. Εδώ σε μια από τις τράπζες που δούλευα είχαμε και ειδικό τρόπο χειρισμού του δανείου για τα μαύρα του κατασκευαστή!!
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Λογική τιμή λέει.
Για ποιον; Για τους φοροκλεφτες, τους μαυραγορίτες;;;;
Φτάσαμε οι κλέφτες να ορίζουν την αγορά. Είναι τόσο πολλοί που έχει χαθεί η μπάλα.
Γιατροί, δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες…
-
και δημόσιοι υπάλληλοι...
καλύπτουν το πόθεν έσχες με εύκολο δανεισμό λόγω ιδιότητος.
-
Σε αυτό πρέπει να γίνει συνδιασμός δεδομένων
Για παράδειγμα δόση δανείου, ύψος μισθού, αντικειμενική και εμπορική αξία περιοχής μαζί με έναν συντελεστή διαφοράς ή ευκαιρίας και να εξάγουν ένα ελάχιστο τεκμαρτο.
Για την υπέρμετρη διαφορά που δεν μπορεί να εξηγηθει να γίνεται έλεγχος πόθεν έσχες.
Πλέον στην εποχή της τεχνιτής νοημοσύνης ζουμε, άνετα μπορεί να το ελέγξει ο αλγόριθμος ενός προγράμματος
-
Πάντως οι επιτυχημένοι ΕΕ, ιδρύουν εταιρείες για να έχουν τα οφέλη των εταιρειών, όπως σταθερό ΦΣ, δυνατότητα εξόδων, δυνατότητα φεβ και ηλεκτρικών, οπότε υπάρχει και το φαινόμενο να το αγοράζει η εταιρεία το ακίνητο και να το παραχωρεί στον τσέο της
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πάντως οι επιτυχημένοι ΕΕ, ιδρύουν εταιρείες για να έχουν τα οφέλη των εταιρειών, όπως σταθερό ΦΣ, δυνατότητα εξόδων, δυνατότητα φεβ και ηλεκτρικών, οπότε υπάρχει και το φαινόμενο να το αγοράζει η εταιρεία το ακίνητο και να το παραχωρεί στον τσέο της
ετσι λετε οι εργολαβοι. γιατι δεν κανετε και εσεις μια σοβαρη εταιρεια να δειτε τη γλυκα?
τα εξοδα που αναφερεις ειναι μη παραγωγικα και δεν μετρανε.
οταν βεβαια δεν εχεις δει ποτε ΔΟΥ μια και ολα μαυρα, ετσι νομιζεις. -
Γελάσαμε πάλι που οι επισκευές του 3008 είναι παραγωγικές δαπάνες.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και μετά ο τσέος της φορολογείται για την παροχή και πληρώνει παραπάνω
Ο μέσος μικροεργολάβος οικοδομών στην Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχωρίσει το πάγιο από το έξοδο, θέτε να τα χωρίζει σε παραγωγικά και μη ?
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]