-
@criuser said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Η στελλάντις, πήρε Αλφα, Λάντσια, Τζίπ, Φίατ, ακόμα και Κράισλερ, εταιρείες με ιστορία και αποτύπωμα στην αυτοκίνηση.
Νομίζω θα μπλέξει τον αγοραστή με το premium, πιο premium, λίγο πιο premium μοντέλο...
Να φανταστώ στην τελική η fiat/Citroen? μείνουν ως low budget? Κρίμα και για τις δύο βέβαια. Κι όλα αυτά σε λίγα χρόνια που θα πάμε σε EV only παραγωγή? Πολύ ενδιαφέρουσες μέρες έρχονται. -
@realzeus said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@fanis75 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@realzeus said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Τι καλύτερο έχει η 3άρα;
- Άνεση
- Ποιόττα κατασκευής
- Πρεστίζ/brand name
- μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων και κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων και phev & bev.
- μεγαλύτερη δυνατότητα προσθήκςη εξοπλισμού και customization
- ευκολότερη μεταπώληση
- ποιο all around αυτοκίνητο
- περισσότερα διαθέσιμα αμαξώματα
Γενικά η Τζούλια έχει ελάχιστα USP που όμως δεν τα θέλει σχεδόν κανείς!! Γιατί η πλειοψηφία του κόσμου οδηγεί κατά 10% και μετακινείται κατά 90% οπότε η ευκολία στο 90% των χλμτρων και του χρόνου υπερτερεί.
Όχι δεν έχει καλύτερη άνεση. Η ανάρτηση της Giulia είναι πιο άνετη.
Ούτε καλύτερη ποιότητα κατασκευής έχει η 3άρα. Το πλαίσιο και τα μηχανικά της Giulia είναι ανώτερα, με άξονα μετάδοσης carbon, π.χ. Η πλατφόρμα Giorgio κόστισε πάνω από 1 δις Ευρώ και έχει μπροστά διπλά ψαλίδια και όχι τα φτηνιάρικα McPherson, όπως η 3άρα!!!
Τι περισσότερο all around έχει η 3άρα;Στα χαρτια οι προδιαγραφες και η μετάδοση ειναι ανωτερες, στο δρομο φαίνεται η διαφορα;
Εσεις δεν ειστε που λέτε οτι ο ημιάκαμπτος αξονας πισω στα κοινα αυτοκινητα ειναι σχεδον ισαξιος με τον πολλαπλων συνδέσμων; -
Στον δρόμο η Giulia είναι ανώτερη. Πάμε παρακάτω.
-
here it goes again! BMW vs Alfa Romeo... δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μου άρεσε αυτή η κόντρα! αγαπάω και τις δύο εταιρίες αλλά η καρδιά λεει Alfa Romeo! ασε που (πλέον) τα BMW δεν μου αρέσουν καθόλου.
-
Μονό με την καρδιά αγοράζεις Alfa γιατί αλλιώς πας σε άλλα premium.
-
Σημερα ειδα tonale απο κοντα σε κοκκινο πανεμορφη ηταν .Στα πλαγια εγραφε speciale με μαυρα γραμματα
-
@alex-mix said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Σημερα ειδα tonale απο κοντα σε κοκκινο πανεμορφη ηταν .Στα πλαγια εγραφε speciale με μαυρα γραμματα
H tonale είναι το καλλίτερο παράδειγμα για το πόσο αλλάζει η εμφάνιση του αυτοκίνητο με τα κατάλληλα καλούδια .
Προφανώς είδες την εκδοχή με τις μεγάλες ζάντες και τα sport ένθετα στο αμάξωμα που όντως είναι όμορφη γιατί αυτές που αγοράζουν τα leasing είναι πιο βασικές εκδόσεις που εχουν κάτι περίεργο στις αναλογίες που μου χαλάει την εικόνα .
-
@monman2 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Προφανώς είδες την εκδοχή με τις μεγάλες ζάντες και τα sport ένθετα στο αμάξωμα που όντως είναι όμορφη γιατί αυτές που αγοράζουν τα leasing είναι πιο βασικές εκδόσεις που εχουν κάτι περίεργο στις αναλογίες που μου χαλάει την εικόνα .
Ναι φιλε αυτη ηταν σιγουρα.Ειχε και αυτοματη πισω πορτα χωρου αποσκευων ,μεγαλες ζαντες οπως λες
-
Κρίμα που δεν θα έρθει Ευρώπη.
Ωραίο φαίνεται. -
-
-
Στοιχειωμένο το όνομα frontera στην opel , μια ζωή το μοντέλο είναι καταδικασμένο να είναι αντίγραφο άλλης εταιρίας, παλαιότερα της nissan και τώρα της psa .....
Εντωμεταξύ καμία μα καμία σχέση με τον προκάτοχό του σε κανένα επίπεδο φιλοσοφίας , χάθηκαν άλλα ονόματα, τόσο έλλειψη έμπνευσης πια;
Θα μου πείς η ford έκανε το puma crossover από νεανικό κουπέ..... -
@civil357 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Στοιχειωμένο το όνομα frontera στην opel , μια ζωή το μοντέλο είναι καταδικασμένο να είναι αντίγραφο άλλης εταιρίας, παλαιότερα της nissan και τώρα της psa .....
Εντωμεταξύ καμία μα καμία σχέση με τον προκάτοχό του σε κανένα επίπεδο φιλοσοφίας , χάθηκαν άλλα ονόματα, τόσο έλλειψη έμπνευσης πια;
Θα μου πείς η ford έκανε το puma crossover από νεανικό κουπέ.....Της Isuzu αντίγραφο ήταν το πρώτης γενιάς Frontera.
-
@georgekn said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Θα μου πείς η ford έκανε το puma crossover από νεανικό κουπέ.....Της Isuzu αντίγραφο ήταν το πρώτης γενιάς Frontera.
Δεν είναι ίδιο αυτοκίντο ακριβώς και το terrano της nissan ; Άρα όλοι από isuzu πήραν ;
-
@georgekn said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Δεν είναι ίδιο αυτοκίντο ακριβώς και το terrano της nissan ; Άρα όλοι από isuzu πήραν ;
To Terrano II είχε κάνει αλλαξοκωλια...με τη Ford...
-
Επίσημο...
https://www.autoblog.gr/2024/04/09/episimo-neo-opel-frontera/
Αδελφό του 3 Αιρκρος και του Φίατ Μούλτιπλα
Β κατηγορία σουβ, στο άνω άκρο της όμως, αλλά με μεταξόνιο του υπάρχοντος 3008 και με δυνατότητα 7 θέσεων .
Το ανέβασα και στο δικό του θέμα για να συνεχίσουμε εκεί την συζήτηση.
Εδώ όμως μπορούμε να συνεχίσουμε άλλη συζήτηση...
Θα πονέσουν πάλι οι χέητερς θιασώτες των τρόλει, των αυτοκινήτων της τέταρτης ηλικίας και των ντιεστζί που αλλάζονται στον χρόνο...
-
Σαν το T-Cross μοιάζει λίγο.
-
@katafractos17 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Σαν το T-Cross μοιάζει λίγο.
To εχουμε ξαναπέι, ίδιο είναι απλά στο πολύ πιο άσχημο!
-
Είπατε για το Τι Κρος και για το μικρό 3 που είναι και πιο κοντά στο μέγεθος.
Αυτό είναι πιο μεγάλο αρκετά.
-
@criuser said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Αυτό είναι πιο μεγάλο αρκετά.
Tα ίδια χάλια ειναι και αυτό!!
Μελλοντικά Β suv Stellantis