-
Μα δεν λεω για μέσα, αδιάφορο μου ειναι. Μηχανικά μιλάω, το εγραψα κιόλας. Μεσα θα ειναι οπως ειναι τωρα, με σκληρα φτηνα πλαστικά. Δεν με απασχολει. Η Κορολα παντως μετα απο 2 χρονια ειναι οπως την 1η μέρα!!
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Κάποιοι που υποτίθεται οτι είχαν toyota απο παλιά συνεχίζουν να γκρινιάζουν για πράγματα που ίσχυαν απο πάντα !
Πριν ενα χρόνο πούλησα ενα iQ του 2009 .
Τεχνολογικά προηγμένο λόγω ψαγμένης κατασκευής είχε μεγάλους χώρους για το μέγεθος του.
Πλαστικά λαμαρίνες ίδια και χειρότερα απο το YC .
Οι γωνίες γύρω γύρω και οι 4 γδαρμένες , sxetikos mode onΣυγκρίνεις τώρα ένα ειδικό μοντέλο και δη εισαγωγής.
Είχα σταρλετ, κορολλα χατσμπακ, rav4, γιαρις πετρέλαιο και γιαρις υβρίδιο.
Από όλα τα παραπάνω το YC είναι σαν το σταρλετ χωρίς κιολας τη στιβαρότητα του πρώτου.
Τα άσχημα πλαστικά χαμηλά δυστυχώς είναι feature στο Τογιότα και γρατσουνιές στο ντουλαπάκι πχ έχουμε ξαι στο γιαρις (όταν είδα την πρώτη έφτασα στο πρόθυρα εγκεφαλικού).
Φυσικά τετοιες γρατσουνιές δεν επιδιορθώνονται. Απλά φτιασιδώνονται με αλοιφές.
Καλύτερη λύση το βερνίκι παπουτσιών που εχω πια ένα μαζί μου στο YC.Αλλά η απτή ποιότητα του ταμπλω ήταν καλύτερη στο προηγούμενο γιαρις.
Τώρα για τα αλλά που λες που είναι αυτονόητα σε άλλες μάρκες χρονια να τους πούμε μπράβο που επιτελους τα έβαλαν ;
Ε όχι όταν ακόμα οι διακόπτες των παραθύρων είναι μη φωτιζομενοι.Κοινώς συμβουλή προς υποψήφιους.
Μην πέφτετε στην παγίδα της Τογιότα.
Πουλάει φίδια πια για μεταξωτές κορδέλες
Αμάξι αγοράζετε όχι μηχανή κατανάλωσης καυσίμου για να έχετε κριτήριο μόνο το ποσο καίει
Σκεφτείτε παραπέρα -
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Μα δεν λεω για μέσα, αδιάφορο μου ειναι. Μηχανικά μιλάω, το εγραψα κιόλας. Μεσα θα ειναι οπως ειναι τωρα, με σκληρα φτηνα πλαστικά. Δεν με απασχολει. Η Κορολα παντως μετα απο 2 χρονια ειναι οπως την 1η μέρα!!
Αν δεις αχταρμά μηχανοστασίου και το πως είναι στηριγμένο σε τάκους πρακτικά κλαις με την απάτη.
Μεσοπρόθεσμα θα βγάλουν θέματα και μηχανικά ! -
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Και εμένα η γυναίκα παρακαλάει να τις το δώσω αλλά δεν θα της κάνω τη χάρη.
Δώσ της το και εσύ της γυναίκας σου, όλο το φόρουμ πιστεύω τη στηρίζει 🧡 !
Δώσ'το να βρεις την υγειά σου (αν πλησιάζει η επέτειος ακόμα καλύτερα).
Μην τις υποτιμάς τις γυναίκες μας, είναι σαν τα φίδια, έχουν μια περίεργη ικανότητα αυτοσυντήρησης.. -
Νο νο νο, φτιάχνονται.... Σαν καινούργιο
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Αν δεις αχταρμά μηχανοστασίου και το πως είναι στηριγμένο σε τάκους πρακτικά κλαις με την απάτη.
Μεσοπρόθεσμα θα βγάλουν θέματα και μηχανικά !Eτσι είναι σε όλα τα b-suv που μοιράζονται το σασί με hatchback πχ ford Puma.
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Νο νο νο, φτιάχνονται.... Σαν καινούργιο
Δύσκολο. Το γράφουν και οι ειδικότεροι
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Και εμένα η γυναίκα παρακαλάει να τις το δώσω αλλά δεν θα της κάνω τη χάρη.
Δώσ της το και εσύ της γυναίκας σου, όλο το φόρουμ πιστεύω τη στηρίζει 🧡 !
Δώσ'το να βρεις την υγειά σου (αν πλησιάζει η επέτειος ακόμα καλύτερα).
Μην τις υποτιμάς τις γυναίκες μας, είναι σαν τα φίδια, έχουν μια περίεργη ικανότητα αυτοσυντήρησης..Αν αναλάβει το φορουμ να μου πληρώνει τις αβαρίες ευχαρίστως λολλλ
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Κάποιοι που υποτίθεται οτι είχαν toyota απο παλιά συνεχίζουν να γκρινιάζουν για πράγματα που ίσχυαν απο πάντα !
Πριν ενα χρόνο πούλησα ενα iQ του 2009 .
Τεχνολογικά προηγμένο λόγω ψαγμένης κατασκευής είχε μεγάλους χώρους για το μέγεθος του.
Πλαστικά λαμαρίνες ίδια και χειρότερα απο το YC .
Οι γωνίες γύρω γύρω και οι 4 γδαρμένες , sxetikos mode onΣυγκρίνεις τώρα ένα ειδικό μοντέλο και δη εισαγωγής.
made in japan που το προωθούσε μέσω μπουτίκ καταστημάτων θεωρείτο κορυφή τότε το 2009
Από όλα τα παραπάνω το YC είναι σαν το σταρλετ χωρίς κιολας τη στιβαρότητα του πρώτου.
μη τα λες αυτά , σκέψου σε τι θα ήθελες να ήσουν σε περίπτωση στούκας... εγω το βλέπω πολύ στιβαρό.
Τα άσχημα πλαστικά χαμηλά δυστυχώς είναι feature στο Τογιότα και γρατσουνιές στο ντουλαπάκι πχ έχουμε ξαι στο γιαρις (όταν είδα την πρώτη έφτασα στο πρόθυρα εγκεφαλικού).
Καλύτερη λύση το βερνίκι παπουτσιών που εχω πια ένα μαζί μου στο YC.Αλλά η απτή ποιότητα του ταμπλω ήταν καλύτερη στο προηγούμενο γιαρις.
Πολύ καλλίτερο στο YC εχει πολύ περισσότερο μαλακό κομμάτι και πιο βαθιά ανθρακί απόχρωση το παλιό γκριζάρι
Μην πέφτετε στην παγίδα της Τογιότα.
Πουλάει φίδια πια για μεταξωτές κορδέλες
Αμάξι αγοράζετε όχι μηχανή κατανάλωσης καυσίμου για να έχετε κριτήριο μόνο το ποσο καίει
Σκεφτείτε παραπέραΚατανάλωση κινητήρα 350-500 σκούτερ με 115 άλογα που λόγω ηλεκτροκινητήρα πετάγεται στα φανάρια σαν εχει 150+ με άριστα φρένα ανάρτηση, εξαιρετικά ρυθμισμένα βοηθήματα υποβοήθησης οδήγησης Adas που τα βρίσκεις εξτρά σε Ε-class ευτυχώς το όμορφο μπλέ nautic που την παρήγγειλε φίλος είναι δωρεάν ενω εγω πλήρωσα για να εχω το καλλίτερο oxide bronze
ααρε απάτη toyota 340 €για μεταλλικό χρώμα ... -
Ρε σεις με έχετε μπερδέψει με την γκρίνια σε όλα τα τοπικά , νόμιζα πως έγραφα στο νήμα του YC sorry
-
Να φύγετε να πάτε αλλού.
-
Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα να πετάγεται στα φανάρια...
-
@criuser said in 2020 Toyota Yaris:
Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα να πετάγεται στα φανάρια...
Γιατί, βλέπουν τα συνεργεία της P S A σε φανάρια ?
Δε νομίζω -
Είναι κεντρικά και μεγάλα.
Και έχουν και τμήμα φιλοξενίας γάτων.
-
Από την πολλή γλωσσοφαγιά για τα πλαστικά...
Σύμφωνα με το άρθρο, η εταιρεία προμηθεύει και άλλους κατασκευαστές εκτός από την Toyota...
-
Είναι χάλια, είναι και εύφλεκτα
-
Παιδια εκανα τη αιτηση για δανειο πριν 2 ωρες και μου ρθε το μηνυμα οτι προστεθηκε η παραγγελια μιυ στο myT μολις. Εχει καμια σχεση με το αν εγκριθηκε το δανειο η οχι;
-
μάλλον, καλοτάξιδο!
Χολαργός-Νέα Σμύρνη
Δύο άτομα ac on.
Ενδιαφέρον έχει η ταύτιση ηλεκτρικής απόστασης/χρόνου. -
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
μάλλον, καλοτάξιδο!
Χολαργός-Νέα Σμύρνη
Δύο άτομα ac on.
Ενδιαφέρον έχει η ταύτιση ηλεκτρικής απόστασης/χρόνου.Τι στο καλό;;;;
Πες λίγο κατηφοριτσα σε Μεσογείων και Συγγρού, πες δεν είχε κίνηση, πες πως όλα τα φανάρια ήταν ευνοικα αλλά και πάλι!!!!
Σε ρυμουλκούσε κάποιος;;;;;;;; -
Μέσο χρόνο κίνησης με ev είμαι στο 80% μέση απόσταση 60%
Δηλώνω ότι έχω 60% ιδιοκτησία σε ηλεκτρικό και 40% σε θερμικό με πλήρη κυριότητα.
2020 Toyota Yaris