@bassstarlet said in Toyota bZ4X:
Τι λάθη κάνει ρε παίδες;
Έχει ενδιαφέρον γιατί ήταν και μηχανικός.
Πως ξοδεύει τόσα λεφτά, όντως δημοτικός υπάλληλος;
Να ξεκινησω λέγοντας οτι να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει το χαβαλε του και να φτιαχνει βιντεακια. Απο εκει και περα ομως, με ψιλοκουφανε με καποια πραγματα. Τα πιανω με τυχαια σειρα οπως μου ερχονται
α. "στο χωριο εχω κοινωνικο τιμολογιο και πληρωνω 0.50ευρω/kwh". λιγουλακι πολυ μου μοιαζει αυτο. Αυτη ειναι τιμη kwh σε ταχυφορτιστη οχι οικιακο, ποσο μαλλον κοινωνικο τιμολογιο.
β. "μου αρεσει να αλλαζω ταχυτητες και να σκαει η εξατμιση". Ουτε το ενα ουτε το αλλο συμβαινει στα υβριδικα, που στο τελος λεει "εγω ειμαι στα υβριδικα".
γ. "τα αυτοκινητα αυτα ειναι δοκιμαστικα". Η τογιοτα πρεπει να ενθουσιαστηκε με αυτην την ατακα που ειπε 3-4 φορες
Η εταιρεια το προωθει ως ολοκληρωμενη λυση απεναντι στον ανταγωνισμο και οχι ως beta test
δ. "η τογιοτα ειναι φοβερη στα ηλεκτρονικα". Λυπαμαι, αλλα εδω γελαμε. Τα infotainment της ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν εδω και χρονια
Μου εκανε παντως εντυπωση η εμβελεια του. Ισχυριζεται οτι πηγαινε με 130-140km/h αλλα στα πλανα που εδειχνε στην ΕΟ πηγαινε με 116km/h. Επισης, στα πλανα στο τελος, οταν ηταν στον επαρχιακο δρομο, πηγαινε με 65km/h. Σε καποια στιγμη που εκανε ζουμ στο καντραν, εδειχνε υπολοιπομενη εμβελεια 89km, την μπαταρια στο 22% και καταναλωση (υποθετω μεση ταξιδιου;) 19.4kwh/100km. Αυτα ειναι πραγματικα πολυ καλα νουμερα, αλλα απεχουν αρκετα (ειναι καλυτερα) απο τα νουμερα που θα περιμενα εχοντας δει αλλα range tests του αυτοκινητου.
Συνολικα, θα ελεγα οτι πιο σωστα πραγματα ειπε η συζυγος.