-
Καλοτάξιδο Andytroc και να το χαρείς φίλε!
-
Καλοτάξιδο, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το μοντέλο!
-
-
@mastoras78 said in VW T-Roc:
Καλοτάξιδο Andytroc και να το χαρείς φίλε!
Ευχαριστώ αγαπητότατε Μάστορα. Είσαι ο 1ος υποψήφιος για βόλτα!
-
-
-
@andya3
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Στις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου μπορείς να επιλέξεις την ένταση που θα έχει όταν ανοίγει.. Δες το! -
@limited_one said in VW T-Roc:
@andya3
Στις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου μπορείς να επιλέξεις την ένταση που θα έχει όταν ανοίγει.. Δες το!Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Την ένταση τη ρυθμίζω ή απ' τα πλήκτρα του τιμονιού, ή απ' το αριστερό κουμπί της οθόνης. Δεν με πειράζει αυτό.
Πως κλείνει τελείως το ραδιόφωνο ξέρεις? Δεν το 'χω βρει ακόμα. Κατεβάζω απλώς την ένταση στο 0
-
Πολλά και καλά ταξίδια εύχομαι...
Και πάντα γερός και δυνατός
-
@andya3
Στις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου μπορείς να επιλέξεις την ένταση που θα έχει όταν ανοίγει.. Δες το!Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Την ένταση τη ρυθμίζω ή απ' τα πλήκτρα του τιμονιού, ή απ' το αριστερό κουμπί της οθόνης. Δεν με πειράζει αυτό.
Πως κλείνει τελείως το ραδιόφωνο ξέρεις? Δεν το 'χω βρει ακόμα. Κατεβάζω απλώς την ένταση στο 0
Συγνώμη δεν έχεις τους 2 φυσικούς διακόπτες αριστερά και δεξιά ?
-
@antoniokon said in VW T-Roc:
Πολλά και καλά ταξίδια εύχομαι...
Και πάντα γερός και δυνατός
Ευχαριστώ πολύ.
-
@andya3
Συγνώμη δεν έχεις τους 2 φυσικούς διακόπτες αριστερά και δεξιά ?
Τους έχω. Ο αριστερός είναι για να ανοιγοκλείνει την οθόνη και με περιστροφή ρυθμίζεις την ένταση της φωνής.
Ο δεξιός δεν ξέρω ακόμα τι κάνει. Μάλλον πηγαίνει στην επόμενη επιλογή στο μενού της οθόνης ή ψάχνει τον επόμενο σταθμό στο ράδιο? Τα κάνω με τα βελάκια στην οθόνη.
-
Τελείως μπάρμπας
-
-
Τελείως μπάρμπας
Βρες μου πως κλείνει το ραδιόφωνο (με ανοιχτή την οθόνη για τις άλλες εφαρμογές) και θα παραδεχτώ ότι είμαι μπάρμπας Γύρε.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον δε γίνεται. Με ανοιχτό το infotainment, θα υπάρχει υποχρεωτικά και μουσική υπόκρουση απ' το ράδιο.
Αααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς, νόμιζα να κλείνει γενικά.
Οκ δεν το ξέρω το συγκεκριμένο, τυπικό vag φαντάζομαι, μπορείς να πας στα μέσα και αντί για ραδιόφωνο να βάλεις blue tooth χωρίς να έχεις συνδέσει κάτι. Τουλάχιστον στο δικό μου σταματάει να παίζει ραδιόφωνο έτσι -
Τελείως μπάρμπας
Βρες μου πως κλείνει το ραδιόφωνο (με ανοιχτή την οθόνη για τις άλλες εφαρμογές) και θα παραδεχτώ ότι είμαι μπάρμπας Γύρε.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον δε γίνεται. Με ανοιχτό το infotainment, θα υπάρχει υποχρεωτικά και μουσική υπόκρουση απ' το ράδιο.
Οκ δεν το ξέρω το συγκεκριμένο, τυπικό vag φαντάζομαι, μπορείς να πας στα μέσα και αντί για ραδιόφωνο να βάλεις blue tooth χωρίς να έχεις συνδέσει κάτι. Τουλάχιστον στο δικό μου σταματάει να παίζει ραδιόφωνο έτσιΚι εγω έψαχνα κάτι σε off, ή απενεργοποίηση ραδιοφώνου και δεν έβρισκα κάτι.
Βέβαια μέσω blue tooth συνδέεται ασύρματα το κινητό, αλλά θα το ψάξω κι έτσι. Ευχαριστώ.
-
Andy καλοταξιδο και παντα με υγεια ασφαλεια και συνεση.
-
Τελείως μπάρμπας
Οκ δεν το ξέρω το συγκεκριμένο, τυπικό vag φαντάζομαι, μπορείς να πας στα μέσα και αντί για ραδιόφωνο να βάλεις blue tooth χωρίς να έχεις συνδέσει κάτι. Τουλάχιστον στο δικό μου σταματάει να παίζει ραδιόφωνο έτσιΚι εγω έψαχνα κάτι σε off, ή απενεργοποίηση ραδιοφώνου και δεν έβρισκα κάτι.
Βέβαια μέσω blue tooth συνδέεται ασύρματα το κινητό, αλλά θα το ψάξω κι έτσι. Ευχαριστώ.
Έτσι είναι. Απλά από τα settings μπορείς νομίζω να καθορίσεις το deafult volume του radio.
Άντε πάνε να ξαπλώσεις σπίτι σου. Βγες από το αυτοκίνητο.
-
Καλοτάξιδο!
-
@spi_duster said in VW T-Roc:
Andy καλοταξιδο και παντα με υγεια ασφαλεια και συνεση.
Ευχαριστώ. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα.
VW T-Roc