-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Κάτω από 100ρικο αλλά είναι προσωπικό μυνήμα, του είπα να γράψει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Εννοείται με λάδι βαρέλι 0w20.
Ααα εννοείς πολύ φτηνά!! Προφανώς ήταν μόνο λάδια. Γιατί €100 έχουν μόνο τα ανταλλακτικά (σχεδόν). Μιλάμε για 4 φίλτρα+υγρά φρένων+λάδια (έστω και τα φτηνά).
-
Θα του στείλω π.μ. να μάθω που το πάει γιατί λέει δεν έχει χρόνο να γράψει.
Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορά. -
Σύμφωνα με το νόμο πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, γενικά έχετε και αν ναί, 1λίτρου μας καλύπτει; Αυτοί του Praktiker αξίζουν; Σκέφτομαι να αγοράσω για θέμα ασφάλειας πιο πολύ.
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Σύμφωνα με το νόμο πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, γενικά έχετε και αν ναί, 1λίτρου μας καλύπτει; Αυτοί του Praktiker αξίζουν; Σκέφτομαι να αγοράσω για θέμα ασφάλειας πιο πολύ.
προσοχη να ειναι αφρου, αν ειναι σκονης εχω διαβασει οτι καταστρεφει τα ηλεκτρικα και γεμιζει παντου με αυτη τη σκονη
-
Και μόνο που αφήνουν τα αμαξια να φυγουν από αντιπροσωπεία οι εμποροι χωρίς όλα τα σχετικά ειναι απαράδεκτοι!
Και αυτό στην Τογιοτα συμβαίνει συχνα! -
Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορά.Μήπως είχε έκπτωση τα εργατικά λόγω καθυστέρησης ο άνθρωπος;
Για γράψτε κόστος 1ου και 2ου σέρβις να ξέρουμε τι μας περιμένει....
-
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
προσοχη να ειναι αφρου, αν ειναι σκονης εχω διαβασει οτι καταστρεφει τα ηλεκτρικα και γεμιζει παντου με αυτη τη σκονη
και όμως πρέπει να είναι σκόνης
-
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορά.Μήπως είχε έκπτωση τα εργατικά λόγω καθυστέρησης ο άνθρωπος;
Για γράψτε κόστος 1ου και 2ου σέρβις να ξέρουμε τι μας περιμένει....
Το έχουμε υπέρ αναλύσει το θέμα.
Αν βάλεις λάδι σε μπουκάλι Toyota κάνει κανένα 30αρι ευρώ το λίτρο (Χ4). Αν βάλεις βαρέλι υπολόγισε κάνα 60αρι τα λάδια. Βάλε και κάτι φίλτρα γύρω στο 100ρικο σύνολο. -
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
και όμως πρέπει να είναι σκόνης
Σωστά dry powder είναι το κατάλληλο.
https://www.ifsecglobal.com/global/choose-right-type-fire-extinguisher/ -
Σιγά σιγά ξαδέρφια με τον πιο έμπειρο άσχετο Μότη γίνεστε μερικοί!
Τόσα όμορφα αυτοκίνητα έχει η αγορά. Δεν θέλουν όλοι να μετράνε πόσα γλυτώνουν τον χρόνο με το hybrid.
Εγώ δέχομαι την υβριδικότητα και την οικονομία της αλλά δεν μπορώ όταν οικογένεις στριμώχνονται μέσα στο yaris cross και λένε είμαστε άνετα!
Τώρα είναι καλό που στην Ελλάδα έχουμε γιαρις γενικά και χαιρόμαστε; Η είναι και λίγο ματζιριά; Εκεί μας φτάσανε να μην μπορούμε να χαρούμε ένα νορμαλ οικογενειακό αυτοκίνητο!
-
@hountalas said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ δέχομαι την υβριδικότητα και την οικονομία της αλλά δεν μπορώ όταν οικογένεις στριμώχνονται μέσα στο yaris cross και λένε είμαστε άνετα!
Τώρα είναι καλό που στην Ελλάδα έχουμε γιαρις γενικά και χαιρόμαστε; Η είναι και λίγο ματζιριά; Εκεί μας φτάσανε να μην μπορούμε να χαρούμε ένα νορμαλ οικογενειακό αυτοκίνητο!
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το yaris cross παραείναι άνετο - το απλό yaris χωράει πάντως και εμένα και όλη τη famiglia, άνετα...
Υγ: δοκίμασε να απολαύσεις ένα νορμάλ οικογενειακό αυτοκίνητο και να το παρκάρεις στις μαγευτικές συνοικίες, Παγκράτι, Καλλιθέα... απόλαυση 🧡 -
Τα έχετε τελείως μπερδεμένα..full hybrid αυτοκίνητο δεν αγοράζεις μόνο λόγω του ότι δεν καίει τίποτα στη πόλη, αλλά κυρίως γιατί κινείσαι κ δεν ακούς τίποτα δεν έχεις το βασανιστικό start and stop της μίζας που διαλύει νεύρα κ πολλά που βαριέμαι να αναλύσω κινείσαι κ ακούς τον ηλεκτρικό ήχο κ αισθάνεσαι ότι οδηγείς αυτοκίνητο της τρέχουσας εποχής. Όσοι γουστάρετε θόρυβο, start and stop κ λοιπές τέτοιου είδους συγκινήσεις εποχής 2000-2020 καλή απόλαυση...
-
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Τα έχετε τελείως μπερδεμένα..full hybrid αυτοκίνητο δεν αγοράζεις μόνο λόγω του ότι δεν καίει τίποτα στη πόλη, αλλά κυρίως γιατί κινείσαι κ δεν ακούς τίποτα δεν έχεις το βασανιστικό start and stop της μίζας που διαλύει νεύρα κ πολλά που βαριέμαι να αναλύσω κινείσαι κ ακούς τον ηλεκτρικό ήχο κ αισθάνεσαι ότι οδηγείς αυτοκίνητο της τρέχουσας εποχής. Όσοι γουστάρετε θόρυβο, start and stop κ λοιπές τέτοιου είδους συγκινήσεις εποχής 2000-2020 καλή απόλαυση...
Είμαστε πρωτόγονοι το 2023 που αφήνουμε τα αυτιά μας να ακούνε έναν κινητήρα και ακόμα περισσότερο που πρεπει να απενεργοποιούμε το start stop με τα χέρια.
Τώρα αυτό είναι δικαιολογία; Ποιος από όσους αγόρασε υβριδικό το σκέφτηκε αυτό; Εγώ νομίζω όλοι βλέπουν την οικονομία. Γιατί το να περιμένεις 14 μήνες αυτοκίνητο και να λες όταν ήρθε άξιζε η αναμονή.... ε είσαι για γιαρις κρος.
Βασικά είσαι Μότης που το παίζει και γκαζιάρης ενίοτε! -
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το yaris cross παραείναι άνετο - το απλό yaris χωράει πάντως και εμένα και όλη τη famiglia, άνετα...
Υγ: δοκίμασε να απολαύσεις ένα νορμάλ οικογενειακό αυτοκίνητο και να το παρκάρεις στις μαγευτικές συνοικίες, Παγκράτι, Καλλιθέα... απόλαυση 🧡Το corolla cross για μένα είναι το ιδανικό. Πιο μεγαλό ευρύχωρο. Τώρα εάν χωράς στο yaris cross ντάξει εξαρτάται το ύψος. Αν χωράς όμως γιατί να μην πάρεις puma πχ; Η τα υπόλοιπα μικρά b suv;
-
Αν χωράς όμως γιατί να μην πάρεις puma πχ; Η τα υπόλοιπα μικρά b suv;
Για εμένα, που το Puma ήταν το Νο.1 στην λίστα μου, ο βασικός λόγος είναι ένας και απλός: η τιμή. Είχαν €7.000 διαφορά, δεν τα λές και λίγα για την κατηγορία. Και επειδή ήθελα να δώσω μαξ €20Κ, ήμουν ΟΚ να τα υπερβώ κατά €1.000 αλλά όχι κατά 7-8.000.
-
Είμαστε πρωτόγονοι το 2023 που αφήνουμε τα αυτιά μας να ακούνε έναν κινητήρα και ακόμα περισσότερο που πρεπει να απενεργοποιούμε το start stop με τα χέρια.
Τώρα αυτό είναι δικαιολογία; Ποιος από όσους αγόρασε υβριδικό το σκέφτηκε αυτό; Εγώ νομίζω όλοι βλέπουν την οικονομία. Γιατί το να περιμένεις 14 μήνες αυτοκίνητο και να λες όταν ήρθε άξιζε η αναμονή.... ε είσαι για γιαρις κρος.
Βασικά είσαι Μότης που το παίζει και γκαζιάρης ενίοτε!Εχω πει οτι όποιος μπήκε στο YC εχει αλλάξει άποψη και μερικοί απο αυτούς κλαίνε ήδη τα € που έδωσαν για να ακούνε το μοτερ και να αλλάζουν ταχύτητες.
Για μένα που έζησα τα έργα στην Αθήνα του ΄90 αρχών ¨00 και μετα ήρθα στην Θεσσαλονίκη και έπεσα στα έργα στο Τιταν την Δυτική είσοδο την εξωτερική περιφερειακή και το κυριότερο ζω τώρα στο κέντρο που είναι όπως η Αθήνα το 1989 η υβριδικότητα είναι δώρο ανεκτίμητο.
Η μόνη περίπτωση που στεναχωριέμαι είναι όταν σκέφτομαι πόσες χιλιάδες € πεταμένα σε καύσιμα πόσος ιδρώτας με τον συμπλέκτη και το μηχανικό σασμάν πόση ψυχική φθορά ...
και πόσο μ@λ@κας ήμουν που άκουγα τον ειδικό τύπο και δεν είχα πάρει ενα prius απο την 2η γενιά ! -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Βασικά είσαι Μότης που το παίζει και γκαζιάρης ενίοτε!Εχω πει οτι όποιος μπήκε στο YC εχει αλλάξει άποψη και μερικοί απο αυτούς κλαίνε ήδη τα € που έδωσαν για να ακούνε το μοτερ και να αλλάζουν ταχύτητες.
Για μένα που έζησα τα έργα στην Αθήνα του ΄90 αρχών ¨00 και μετα ήρθα στην Θεσσαλονίκη και έπεσα στα έργα στο Τιταν την Δυτική είσοδο την εξωτερική περιφερειακή και το κυριότερο ζω τώρα στο κέντρο που είναι όπως η Αθήνα το 1989 η υβριδικότητα είναι δώρο ανεκτίμητο.
Η μόνη περίπτωση που στεναχωριέμαι είναι όταν σκέφτομαι πόσες χιλιάδες € πεταμένα σε καύσιμα πόσος ιδρώτας με τον συμπλέκτη και το μηχανικό σασμάν πόση ψυχική φθορά ...
και πόσο μ@λ@κας ήμουν που άκουγα τον ειδικό τύπο και δεν είχα πάρει ενα prius απο την 2η γενιά !Ενδεχομένως τα σκέφτεσαι αυτά γιατί έκανες - δοκίμασες και το άλλο.
Δίλιτρο μοντεο είχες αν δεν κάνω λάθος... Έβγαλες τα ''γούστα'' σου στην ηλικία που έπρεπεΔεν νομίζω να είχες την ίδια άποψη αν είχες αγοράσει ένα πρίους από τότε.
-
Άσχετο έβλεπα Μότη πριν λίγο, μου τον θυμίσατε και είπα να δω τι κάνει αυτό το παιδί...
Είδα το βίντεο με το Bz4x, η ΤΟΥΟΤΑ δίνει λέει εγγύηση 1 εκατομμύριο χιλιάδες χιλιόμετρα. -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Άσχετο έβλεπα Μότη πριν λίγο, μου τον θυμίσατε και είπα να δω τι κάνει αυτό το παιδί...
Είδα το βίντεο με το Bz4x, η ΤΟΥΟΤΑ δίνει λέει εγγύηση 1 εκατομμύριο χιλιάδες χιλιόμετρα.Θα ανεβάσει βίντεο τέλος τού μήνα με ταξίδι 400χλμ. με το Bz4x...περιμένω να δω τι θα ακούσουν τα αυτιά μας και τι θα αντικρούσουν τα μάτια μας...
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@alex-mix
Δίλιτρο μοντεο είχες αν δεν κάνω λάθος... Έβγαλες τα ''γούστα'' σου στην ηλικία που έπρεπεΔεν νομίζω να είχες την ίδια άποψη αν είχες αγοράσει ένα πρίους από τότε.
Ένα δίκιο το έχεις αλλά το μικρόβιο είχε μπει τότε το μακρινό 2005 που αγόρασε ο κουνιάδος ένα ολοκαίνουργιο ντίζελ , έβλεπα πόση οικονομία κάνει και ότι δεν πάει άσχημα αλλά ήταν euro4 και δεν έμπαινε Θεσσαλονίκη.
Τότε έπρεπε να δω το prius αλλά οι βλακείες που έλεγε ο "ειδικός " τύπος με απέτρεψαν. Με έπαιρνε να έχω ένα υβριδικό και ένα st , εκείνες τις εποχές έκανα δυνατές φορολογικές δηλώσεις...
Toyota Yaris Cross