-
@lapin said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν αναφέρει διεύθυνση αλλά το στίγμα στο χάρτη το έχει πάνω στην Αγελάου στα 130-140 μέτρα από τη Λ. Μεσογείων προς στα Πευκάκια. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τιμές.
Ναι εκεί το είδα και εγώ. Υποθέτω 4-5.000/τμ.
-
@fanis75 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Μου ήρθε ένα email σήμερα από μια κατασκευαστική εταιρία που λέγεται Estia. Αυτά είναι σπίτια, έτσι πρέπει να είναι όλα τα διαμερίσματα.
Εγώ έχω ενθουσιαστεί με ότι κάνει ο ISV πολύ όμορφα συγκροτηματα κατοικιών. Βέβαια αυτή που το τερματιζει νομίζω είναι μια SAOTA, εκπληκτικές δουλειές.
-
@racefun1971 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εργατικές κατοικίες
Ουκρανία μετά από Ρωσικό βομβαρδισμό;
-
@yem said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν μ'αρέσουν αυτά τα κοινόβια , αράζει στην πισίνα που την χρυσοπλήρωσες και είναι ο πορνόγερος του 3ου και πέρνει το ματάκι του ή ο τσόγλανος του διπλανού και σε ανεβάζει στο τικ τοκ . . . δεν σου προσφέρει καμία ιδιωτικότητα .
Επίσης να σημειώσουμε ότι σε πολλά τέτοια συγκροτήματα μπορεί να παίζει διαμέρισμα airbnb και η πισίνα να αποτελεί λόγο για ατελείωτα πάρτι...
Την έχει πατήσει πολύ άσχημα φίλος που αγόρασε τέτοια οικία σε συγκρότημα και γίνεται σκοτωμός τα βράδια, ειδικά το καλοκαίρι. Μέχρι και DJs φέρνουν κάποιοι για πάρτι, χορούς και ξεφάντωμα στην πισίνα. Το πουλάει, αλλά μέχρι στιγμής τρώει άκυρο από όλους τους ενδιαφερόμενους.
Τώρα προσπαθεί να το σπρώξει σε αγοραστές από το εξωτερικό.
-
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@racefun1971 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εργατικές κατοικίες
Βελιγράδι. Αυτές είναι καλές υπάρχουν και χειρότερα.
-
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εργατικές κατοικίες
Βελιγράδι. Αυτές είναι καλές υπάρχουν και χειρότερα.
Ααααα, είναι από αυτές που έφαγαν τον ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό!!!
-
@nickthetrib said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό!!!
Οι Νατοϊκοι δεν βομβαρδίζουν, αυτά τα έκαναν οι αλήτες για να διχασουν την κοινή γνώμη
-
Οπου πέρασαν οι Τούρκοι δεν άφησαν τίποτα, πέρα από κάποια τζαμιά.
-
κανενα αρχιτεκτονικο γραφειο που κανει πολεοδομικες μελετες ξερετε? ψαχνουμε δουλεια για αρχιτεκτονα.
-
Μου ήρθε ένα email σήμερα από μια κατασκευαστική εταιρία που λέγεται Estia. Αυτά είναι σπίτια, έτσι πρέπει να είναι όλα τα διαμερίσματα.
Αυτό νομίζω είναι κάτω από το κολλέγιο ... Νεφρό για προκαταβολή.
-
8000 το τμ
-
Προτιμώ να χτίσω παρά να μείνω σε διαμέρισμα με τους άλλους από πάνω να με κοιτούν να κάνω μπάνιο στην πισίνα..
Ή να αγοράσω μια μονοκατοικία 30-40 ετών, να την κάνω ολική ανακαίνιση, να προσθέσω και πισίνα, να πάρω ένα Τέσλα, ή καλύτερα δύο Τέσλα και φωτοβολταϊκά στην στέγη.
Με τα υπόλοιπα να συμμετέχω σε κάποια ΙΚΕ, να πληρώνω και περισσότερο μέρισμα γιατί.... ΠΑΣΟΚ και μετά να κάνω ταξίδια.
-
Wantone έψαχνε η Orbis στην Αγία Παρασκευή τέλος Μαΐου "με αντικείμενο Μελέτες ΤΠΣ & Οριοθέτησης Οικισμών. Απαραίτητη η κατοχή Διπλώματος ΠΕ στην Αρχιτεκτονική ή την Πολεοδομία-Χωροταξία, η ικανότητα διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων σε περιβάλλον GIS, η γνώση σχετικής νομοθεσίας και η ευχέρεια στη σύνταξη κειμένων, κωδικός ORB-20 στο info@orbis-eng.gr https://www.orbis-eng.gr/ποιοι-είμαστε/
-
@pgs said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Οι τούρκοι φταίνε;
Από Κωνσταντινούπολη δεν πέρασαν δηλαδή;
Έχει το Αθηναϊκό (και γενικώς ελληνικό) χάλι;Ψάχνουμε δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε το χάλι μας, φταίει η τουρκοκρατία, φταίει η ενετοκρατία, φταίνε οι Ρωμαίοι, οι Πέρσες. Μόνο εμείς δε φταίμε.
Κι απ' τα υπόλοιπα βαλκάνια περάσανε οι τούρκοι, το χάλι μας δεν το ΄χει κανείς.
Ούτε πολλά μέρη της Τουρκίας!Εχει το ίδιο και χειρότερο.
Και δεν είπα για ενετούς. Είπα αποκλειστικά για Τούρκους.
Δεν έφτιαξαν τίποτε πουθενά. Κανένα σοβαρό δημόσιο κτίριο ή κάτι ανάλογο.
Αλλά και η Κωνσταντινούπολη, αν την κρίναμε ως πρωτεύουσα αυτοκρατορίας και μάλιστα τεραστίου μεγέθους, ανάλογη του Λονδίνου, του Παρισιού, δεν έχει τίποτα από αυτά που έχουν εκείνα.
-
Ποια Βούδα και ποια Πέστη , ποιά Μαριούπολη και σαχλαμάρες !
Εργατικές Αγίας Βαρβάρας , μόνο η Κάλι του Άρνι θα μπορούσε να πλησιάσει :
-
@tesa54 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
έψαχνε η Orbis στην Αγία Παρασκευή τέλος Μαΐου "με αντικείμενο Μελέτες ΤΠΣ & Οριοθέτησης Οικισμών. Απαραίτητη η κατοχή Διπλώματος ΠΕ στην Αρχιτεκτονική ή την Πολεοδομία-Χωροταξία, η ικανότητα διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων σε περιβάλλον GIS, η γνώση σχετικής νομοθεσίας και η ευχέρεια στη σύνταξη κειμένων, κωδικός ORB-20 στο info@orbis-eng.gr https://www.orbis-eng.gr/ποιοι-είμαστε/
Ευχαριστω! θα το προωθησω στον ενδιαφερομενο.
-
Δεν αναφέρει διεύθυνση αλλά το στίγμα στο χάρτη το έχει πάνω στην Αγελάου στα 130-140 μέτρα από τη Λ. Μεσογείων προς στα Πευκάκια. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τιμές.
Έπεσες μέσα. 350.000 τα 75m2.
-
Τόσο παίζουν οι τιμές στα νεόδηματα εδώ γύρω. Είδα και τις τιμές ενός Green Properties που τελειώνει τώρα λίγο πιο κάτω.
https://greenpropertiesdc.com/property/icon-residence-agia-paraskeui/ -
Χαχαχα
Χτίζονται σπίτια, ανάπτυξη.....για ποιους;
-
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Χαχαχα
Χτίζονται σπίτια, ανάπτυξη.....για ποιους;
για τους φοροφυγαδες
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!