-
Είμαι χτες σε κάτι κούνιες στην οδό Πανός στη Βουλιαγμένη. Είναι πάνω στην παραλιακή κι ακούω να έρχεται από το φανάρι της λίμνης ένα superbike μαλλιοκούβαρα. Τάπα. Γυρνάω στον δρόμο να το δω να περνάει και τσουπ, εμφανίζεται ένα Tesla 3.
Για ένα δευτερόλεπτο περνάνε από το μυαλό μου διάφορες μόντες του εξωτερικού, που αλλάζουν κινητήρες και σκέφτομαι ότι ο τύπος τού έχει φορέσει μοτέρ από μηχανάκι. Μετά το δευτερόλεπτο εμφανίστηκε και το μηχανάκι. Άλλη μία μέρα τσαγιάσματος για κάποιον κάτοχο Tesla.
ΥΓ. Για να προλάβω τον Diego, ναι, κι εγώ θα προτιμούσα να είχα ακούσει και το ουρλιαχτό ενός V10 μαζί με της μηχανής.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Είμαι χτες σε κάτι κούνιες στην οδό Πανός στη Βουλιαγμένη. Είναι πάνω στην παραλιακή κι ακούω να έρχεται από το φανάρι της λίμνης ένα superbike μαλλιοκούβαρα. Τάπα. Γυρνάω στον δρόμο να το δω να περνάει και τσουπ, εμφανίζεται ένα Tesla 3.
Για ένα δευτερόλεπτο περνάνε από το μυαλό μου διάφορες μόντες του εξωτερικού, που αλλάζουν κινητήρες και σκέφτομαι ότι ο τύπος τού έχει φορέσει μοτέρ από μηχανάκι. Μετά το δευτερόλεπτο εμφανίστηκε και το μηχανάκι. Άλλη μία μέρα τσαγιάσματος για κάποιον κάτοχο Tesla.
ΥΓ. Για να προλάβω τον Diego, ναι, κι εγώ θα προτιμούσα να είχα ακούσει και το ουρλιαχτό ενός V10 μαζί με της μηχανής.
Εγώ θα ήθελα να ελεγες οτι προτιμάς τον ήχο από ελεύθερο campagnolo η Dt Swiss!!!!
Πλάκα κάνω φυσικά να μην ξεχνάμε τα ποδηλατικά!!! -
Πέρασε και το γκρουπάκι των Μπλε, όσο ήμουν εκεί. Άντε, να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.
-
δό Πανός στη Βουλιαγμένη
Μιλαμε για μικρη αποσταση για να ανοιξει ενα sbk σε σχεση με το Tesla.
Ο ηχος δεν λεει κ κατι.
Κ δεν ειναι ολα τα Tesla S Plaid να νομιζουν οτι τσαγιαζουν sbk.
Απλα το αναφερω.Tα 3αρια ειναι αρκετα πισω...
-
Ποιός χέστηκε αν το Χ/Ψ Τέσλα είναι πιο γρήγορο από το Χ/Ψ θερμικό στην ευθεία ειλικρινά; Είμαστε 12χρονα που παίζουμε Gran Turismo; Η οδήγηση έχει 100 άλλες παραμέτρους εκτός από την άμεση ροπή στην οποία τα ηλεκτρικά έχουν πάντα προβάδισμα.
-
Θα κάνω την κλασσική παρατήρηση. Γιατί δεν υπάρχουν τεσλα στις ΕΟ; Δεν έχω πετύχει ούτε ένα!
Επίσης επαρχία κυκλοφορούν ελάχιστα ή είναι η ιδέα μου; -
Γιατί είναι αυτοκίνητα πόλης.
-
Πέρα από την πλάκα, να πω τα εξής, μιας και κινούμαι φουλ εθνική. Βλέπω αρκετά Τέσλα, και σπανιότερα και κανά άλλο ηλεκτρικό, πχ ένιακ, ID, Kona. Συνήθως κινούνται με χαμηλά χαω, προφανώς για να μη φάνε τη μπαταρία.
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Πέρα από την πλάκα, να πω τα εξής, μιας και κινούμαι φουλ εθνική. Βλέπω αρκετά Τέσλα, και σπανιότερα και κανά άλλο ηλεκτρικό, πχ ένιακ, ID, Kona. Συνήθως κινούνται με χαμηλά χαω, προφανώς για να μη φάνε τη μπαταρία.
Για 60 ολόκληρα χιλιόμετρα πήγα όπως πάω το Λεον.
Από την έξοδο στην ΕΟ στο Λέχαιο μέχρι διόδια Ελευσίνας.Έκαψα το 32% της μπαταρίας ή 24kw τα 100κλμ.
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα βέβαια.Αλλά είναι εμφανές ότι δεν μπορείς να το κάνεις για πολύ...
-
Εταιρεία αγόρασε ηλεκτρικό ΙΧ.
Η αξία του αυτοκινήτου ήταν 42 χιλ. (33,87 καθαρή - 8,13 ΦΠΑ).
Η συνολική αξία του οχήματος λογίστηκε ως πάγιο καθώς ο ΦΠΑ δεν εκπίπτει.Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι
α) Η παροχή σε είδος υπολογίζεται σύμφωνα με την καθαρή αξία; ή με την μεικτή; (ΙΧ με ΛΤΠΦ>17.000 € λογίζεται ως παροχή αλλά εξαιρούνται τα ηλεκτρικά)
β) Οι αποσβέσεις υπολογίζονται στο σύνολο της αξίας (μεικτή και καθαρή);
γ) η υπερ απόσβεση του οχήματος υπολογίζεται στη συνολική ή καθαρή αξία;Thanks
-
Χαχα! Ούτε καν... άστα τα δίκυκλα στην άκρη γιατί μιλάμε για άλλον κόσμο που δεν κατανοούν πολλοί εδώ μέσα..
-
Γιατί είναι αυτοκίνητα πόλης.
Με μηκος 4.7. Εκει ειναι το παραδοξο (για τις τρεχουσες συνθηκες στην χωρα μας). Εμενα ακομη και το 3 δεν χωραει να στριψει να μπει στο στενο μου η στο γκαραζ μου. Πλην ομως αν βγει Tesla 2 στα 25K, εκει θα αλλαξει η εικονα.
-
Αμάν με τα 4,7 πια ...
Είχα 18 χρόνια τόσο μεγάλο αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σιγά το πρόβλημα και ήταν με συμπλέκτη ταχύτητες .
Εμένα δεν με νοιάζει το μήκος αλλα το πόσο κόβει το τιμόνι μόνο αυτό!φυσικά αν στρίβουν και οι πίσω ακόμη καλλίτερα...
Youtube Video -
Δεν ξέρω για κέντρο Θεσσαλονίκη αλλά κέντρο Αθήνας δεν πέφτει καρφίτσα, ούτε με σμαρτ δε βρίσκεις συνήθως. Θα έλεγα οτι κάθε εκατοστό μετράει αλλά θα ήταν Γκουσγκούνεια ατάκα.
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Αμάν με τα 4,7 πια ...
Εεεε ναι!! Λες και εαν κάποιος έχει τόσα φράγκα για αμάξι θα γυρνάει σαν την άδικη κατάρα α ψάχνει θέση να παρκάρει. Πάρκινγκ κατευθείαν και τέλος.
-
32-34Κ για το βασικο 3 δεν ειναι πλεον "τοσα φραγκα", τοσο κανουν (και βαλε) ολα τα c suv που πωλουνται.
Αλλα τα 4.7 στην Β Πειραιως δεν παρκαρουν ευκολα. Στο δικο μου στενο πχ οπως ειπα ουτε καν στριβει να μπει. Και μιλαμε για αμαξι που δεν το αγοραζεις (στην ελλαδα) για να ταξιδευεις, για αστικη χρηση (κυριως) κανει. -
@fiverg said in TESLA FORUM:
32-34Κ για το βασικο 3 δεν ειναι πλεον "τοσα φραγκα", τοσο κανουν (και βαλε) ολα τα c suv που πωλουνται.
Μπορεί να μην είναι συγκριτικά, αλλά εξακολουθούν να είναι πολλά λεφτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος έχει περίσσευμα 35.000 για αμάξι να κυκλοφορεί στην Αθήνα και δεν έχει να πληρώσει €5-10 ένα πάρκινγκ!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@monman2 said in TESLA FORUM:
Αμάν με τα 4,7 πια ...
Εεεε ναι!! Λες και εαν κάποιος έχει τόσα φράγκα για αμάξι θα γυρνάει σαν την άδικη κατάρα α ψάχνει θέση να παρκάρει. Πάρκινγκ κατευθείαν και τέλος.
Είναι συχνό το φαινόμενο να φρακαρουν και τα πάρκινγκ
-
βλεπω καθημερινα πλεον στην ΕΟ. Συνηθως κινουνται με τις ταχυτητες που κινουνται οι περισσοτεροι.
-
36-37 μετά την επιδότηση; Γιατί εδώ βγαίνει 35.
36.490 με την επιδότηση και απόσυρση.
Αν δεν έχεις απόσυρση, αλλά μόνο επιδότηση, θα προσθέσεις +2000,όπως λέει.
TESLA FORUM