-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@giatros01 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@giatros01 said in Toyota Yaris Cross:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει βαλει καποιος πανοραμικη οροφη στο αμαξι και με τι κόστος?
Λίγα έχουν έρθει. Κόστος 1000 ευρώ. Μπαίνει από style και πάνω.
Δεν είναι ανοιχτή αλλά επειδή βάζουν ένα απαίσιο σκοτεινό γκρι ως ταπετσαρία λες και ειναι Μ πακ BMW, το γυαλί φωτίζειΠρέπει το αυτοκινητο να ειναι Bitone ή και οχι
Ειδα καποια βιντεο που δειχνουν οτι ο ουρανός του αυτοκινητου δεν ειναι και πολυ σταθερόςΠρέπει να είναι Style Bitone
O ουρανός δεν είναι σταθερός γιατί αυτά που βλέπεις είναι κουρτινάκια που αν εχεις ανοικτά παράθυρα "παίζουν"
είναι όμως πολύ ανθεκτικά αν κρίνω απο τα ολόιδια που εχω 9 χρόνια στο yaris του ΄14 και υποφέρουν πολλά απο τον γιο που το πάει 120 με ανοικτά τα παράθυρα και τα κουρτινάκια ανεπτυγμένα ... πατέρας!
Άρα δεν είναι 1000 ευρώ πάνω αλλά είναι 1000 + την διαφορά στην διχρωμία κοντά στα 1700….ουρέ στο bmw τέτοιο κόστος
-
Δεν έχει λογική να είναι bi tone βέβαια γιατί η πανοραμική καλύπτει σχεδόν όλον τον ουρανό οποτε δεν οφελεί το bi tone σε κάτι.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν έχει λογική να είναι bi tone βέβαια γιατί η πανοραμική καλύπτει σχεδόν όλον τον ουρανό οποτε δεν οφελεί το bi tone σε κάτι.
Οταν είχα ρωτήσει στην ΤΟΥΟΤΑ Πόλις Θέρμης έτσι μου είπαν απο style bitone και πάνω έκδοση μπαίνει .
-
Τάσο δεν αντιλέγω. Εγώ θυμάμαι style σκέτο αλλά αν και γουστάρω πανοραμική (ικανός λόγος να αλλάξω αμάξι) δεν το σκέφτηκα σοβαρά να πληρώσω και αλλά ακόμα για το ΥC. Σε κάθε περίπτωση ικανή την έχω την Τογιότα να απαιτεί κατι τόσο παράλογο.
-
Και εμένα από Style και πάνω μου είχαν πει, χωρίς να διευκρινίζουν την διχρωμία.
-
Στον ατμοσφαιρικό κινητήρα αν βάλω 18 αρες ζάντες θα είναι μεγάλη η διαφορά στην δύναμη του αυτοκινήτου;
-
Πρεπει να είναι απλά από style και πάνω χωρίς bi-tone, ούτε πέρλα.
Εχω προσφορά από style λευκό απλό με Skyview. -
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Στον ατμοσφαιρικό κινητήρα αν βάλω 18 αρες ζάντες θα είναι μεγάλη η διαφορά στην δύναμη του αυτοκινήτου;
Αν βάλεις πολύ βαρύτερες απο τις εργοστασιακές 16άρες που ζυγίζουν 10 κιλά η μία , ε ναι θα κόψει το αυτοκίνητο .
Εγω θα φοβόμουν περισσότερο ζάντες που βγαίνουν πολύ εξω με οφσετ δηλ λάθος που θα χαλάσουν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κάποια στιγμή στο μέλλον και τα ρουλεμάν στους πίσω τροχούς.
-
Θεσσαλονίκη - Βόλος - Ξάνθη σε τρείς μέρες
1200 χλμ σε ΕΟ με 5,64 Μέση Κατανάλωση και ταχύτητα 5-10 χλμ πάνω απο τα όρια ταχύτητας .Εξαιρετικό το acc οδήγηση με τις ώρες χωρίς να πατάω φρένο ή γκάζι μόνο με το +- στο τιμόνι!
Αεροδυναμικός θόρυβος υπάρχει, πάνω απο τα 150 είναι αρκετός γιαυτό πήγαινα μέχρι 145 την πιο πολύ ώρα .
Πολύ βλαμμένος όμως απο την άλλη ο υπολογιστής ταξιδιού μου έδειχνε εμβέλεια 30 χλμ και είχε μέσα 8 λίτρα όπως αποδείχθηκε στον ανεφοδιασμό !
-
Διάβαζα στο manual ότι σε αλλαγή ελαστικών, χρειάζεται ειδικό λάστιχο και βαλβίδα και αρχικοποίηση ρυθμίσεων προκειμένου να δουλεύουν οι onboard - ενδείξεις πίεσης ελαστικών. Επειδή δεν είχα αυτοκίνητο με τέτοιο σύστημα μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Διάβαζα στο manual ότι σε αλλαγή ελαστικών, χρειάζεται ειδικό λάστιχο και βαλβίδα και αρχικοποίηση ρυθμίσεων προκειμένου να δουλεύουν οι onboard - ενδείξεις πίεσης ελαστικών. Επειδή δεν είχα αυτοκίνητο με τέτοιο σύστημα μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Δεν χρειάζεσαι τίποτα απολύτως
με την αγορά άλλαξα ζάντες ξεβιδώθηκαν οι αισθητήρες μπήκαν στις καινούργιες ζάντες όπως και τα ελαστικά , όλα δούλεψαν κατευθείαν χωρίς αρχικοποιήσεις , reset και λαμπάκια .
Αν βέβαια κάποιος αλλάξει ελαστικά ζάντες μετα απο 5 χρόνια ίσως τα λαστιχάκια στις βαλβίδες να εχουν ξεραθεί και να χρειάζονται καινούργια , αυτά όμως είναι παρελκόμενα που τα εχουν όλα τα ενημερωμένα βουλκανιζατέρ.
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
Με πάσα επιφυλαξη... σε aygo 2022 που πατήσαμε προκα μας έβγαλε ένδειξη για χαμηλή πίεση.
Στο βουλκανιζατερ που πήγα για να το επισκευάσω δεν είχε ούτε αισθητήρα στην βαλβίδα ούτε τίποτα.
Απλη βαλβίδα αέρα.
Μετραει την διαφορά στην κίνηση κάθε ροδας από τους αισθητηρες του ABS και βγάζει ένδειξη.
Οπως και τα Mercedes.Τα YC εχουν αισθητήρες τους είδα
-
Μόλις δείτε 0 χιλιόμετρα range, υπολογίζετε περίπου 6 λίτρα μέσα ακόμη, χαλαρά 100 χιλιόμετρα δηλαδή....
Το έχω μηδενίσει δύο φορές ....Επίσης για την πανοραμική,για όποιον ενδιαφέρεται. Στο yaris είχα δει κάπου διαβάσει για έξτρα βάρος περίπου 150 κιλά, για ενίσχυση της ακαμψίας. Είχε κ φωτογραφία με τις ενισχύσεις στην οροφή...
-
Αυτό πολύ ενδιαφέρον, τις έχεις τις φωτογραφίες;
-
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
Μόλις δείτε 0 χιλιόμετρα range, υπολογίζετε περίπου 6 λίτρα μέσα ακόμη, χαλαρά 100 χιλιόμετρα δηλαδή....
Για να βγάζει εκεί το 0 κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Πέρα απ την ασφάλεια της "ρεζέρβας" όσο μειωμένη είναι η στάθμη τόσο χειρότερες είναι οι συνθήκες λειτουργίας της αντλίας καυσίμου. Και καταπονείται περισσότερο, και σε ακραίες συνθήκες θα επηρεάσει τη λειτουργία του κινητήρα. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ βλαμμένος όμως απο την άλλη ο υπολογιστής ταξιδιού μου έδειχνε εμβέλεια 30 χλμ και είχε μέσα 8 λίτρα όπως αποδείχθηκε στον ανεφοδιασμό !
Έχει αναφερθεί και σε άλλα toyota hybrid. Θεωρητικά το κάνει επίτηδες για να μη μπεις ποτέ στον πειρασμό να πας με άδειο ντεπόζιτο μόνο με τη μπαταρία (κάτι που είναι αρκετά κακό)
-
@piliourits
Σωστά σκέφτεσαι
έτσι δίνονται οι πολυετείς εγγυήσεις τούρμπο δεν εχουν, τα λάδια κάθε χρόνο ,ταξιτζίδικη οδήγηση για να βλέπεις 3, ... μέση κατανάλωση και σε τρομοκρατούν μη χαλάσει η αντλία βενζίνης@antonakis
εχω διαβάσει οτι αν μείνεις τελείως απο βενζίνη αναλαμβάνει η υβριδική μπαταρία μεχρι να αδειάσει και αυτή τελείως αλλα θυμάστε οτι κανονικά το σύστημα δεν την αφήνει να αδειάσει ποτέ ; Εεε είναι η περίπτωση που τότε την αφήνει!
Μετά μόνο αντιπροσωπεία που υπάρχει ο κατάλληλος φορτιστής, καλού κακού παίρνεις και την πιστωτική μαζί μη νομίζεις οτι θα την γλυτώσεις με 30-40 € -
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό πολύ ενδιαφέρον, τις έχεις τις φωτογραφίες;
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες.
Γεμίζω πάντα στα δύο τελευταία κουτάκια πριν βγάλει ένδειξη.
Απλά δύο φορές μου ξέφυγε κ είχε μηδενίσει κ έκανα αρκετά χιλιόμετρα, κ μετά επιβεβαιώνω με το πόσα λίτρα έβαλα.!
Ενδεικτικά ίσως έχει μηδενίσει αλλά έχει περίπου 6 λίτρα άρα συν 100 χιλιόμετρα περίπου τα οποία δεν τα υπολογίζει με την καμμία
Επίσης μόλις γεμίσετε κ δείτε το εύρος απόστασης, αν κάνετε διαίρεση λίτρα τεποζιτου με πιθανή κατανάλωση θα δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Βγαίνει πιο λογικό να υπολογίζει για 30 περίπου λίτρα.
Το σωστό να συμπληρώνετε καύσιμο κ να μην ανάβουν λαμπάκια, όπως έχει ειπωθεί ζορίζεται η αντλία.
ΥΓ. έχω μηδενίσει κ σε seat Ibiza 2002 k 2011 k σε mercedes gla diesel.
Εκεί ήταν οριακά νομίζω.
Στο gla
Γίνεται πρώτα κίτρινο κ μετά κόκκινο! -
Εχει παραλαβει κανεις προσφατα Active να μας πει αν το αυτοκινητο ειχε:
Μαρσπιε αλουμινιου
Λαστιχενιο δαπεδο για τον αποθηκευτικο χωρο
Αναμονες (καλωδιωση) για τον ambient φωτισμοή οτοδηποτε αλλο εξτρα που παρατηρησε και το οποιο δεν εγραφε η διαμορφωση της παραγγελιας;
-
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Εχει παραλαβει κανεις προσφατα Active να μας πει αν το αυτοκινητο ειχε:
Μαρσπιε αλουμινιου
Λαστιχενιο δαπεδο για τον αποθηκευτικο χωρο
Αναμονες (καλωδιωση) για τον ambient φωτισμοή οτοδηποτε αλλο εξτρα που παρατηρησε και το οποιο δεν εγραφε η διαμορφωση της παραγγελιας;
Πριν ένα μήνα περίπου που παρέλαβα δεν είχε τουλάχιστον τα δύο πρώτα. τον φωτισμό δεν ξέρω τι εννοείς πως να τον ελέγξω. Πάντως στο διαμορφωτή τώρα που μπήκα τα μάρσιπιε είναι έξτρα
Toyota Yaris Cross