-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή δεν ψηφίζεις ΚΚΕ επειδή δεν θα εφαρμόσει, κατά τη γνώμη σου, γνήσιο κομμουνισμό; Δεν είναι αρκετά κομμουνιστικό ε; Οπότε, Κυργιάκο...
Ξέρεις τι μου αρέσει;
Που βρέθηκαν μέλη που συμφώνησαν με αυτή την μπούρδα που έγραψες.Αλλά, εντάξει είναι γνωστός ο προβοκατόρικος ρόλος σου, στο φόρουμ.
Αν είσαι ένας. Εγώ επιμένω. Είστε παρεάκι κάτω από ένα nickname.Μην ανησυχείς/ανησυχείτε όμως.
Όπως είπε και ο φίλος σου/σας ο admin aea4tf, που τόσο κόπτεται για εσένα/εσάς:Με λύπη ανακοινώνω την αποβολή για μία εβδομάδα του χρήστη @piliourits Είναι πολύ κρίμα που ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος
Πηγή: https://forum.4troxoi.gr/post/11000102818Αγαπητέ storm, θέλουμε να είμαστε φίλοι με όλα τα μέλη. Άλλωστε το Περιοδικό διατηρεί αυτό το Forum για τους φίλους και αναγνώστες του. Όπως είδατε κι εσείς όμως, αν παραβιάζονται οι Όροι και οι Κανονισμοί, δεν διστάζουμε να επιβάλουμε ποινές και γενικά δεν τασσόμαστε υπέρ κάποιων μελών και κατά άλλων. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται! Για αυτό λυπούμαστε όταν πρέπει να επιβάλλουμε ποινές. Το ίδιο ισχύει για όλα τα μέλη προφανώς, εκτός των κακοπροαίρετων. Επίσης δεν θα πρέπει να συγχέεται η εκτίμησή μας προς όλα τα μέλη, με συμπάθειες. Δεν έχουμε ούτε συμπάθειες, ούτε αντιπάθειες. Τέλος, αν είχαμε ενδείξεις ότι πίσω από κάποιο ψευδώνυμο κρύβονται πολλαπλοί χρήστες, θα είχαμε πάρει μέτρα, καθώς αυτό απαγορεύεται. Ούτε από τις διευθύνσεις ΙΡ, ούτε από πουθενά αλλού δεν προκύπτει κάτι τέτοιο για τον συγκεκριμένο χρήστη. {Admin}
-
Εγώ πάντως που έκανα like σε αυτό που έγραψε,χωρίς καμμία μομφή φυσικά σε σένα,δεν γνωριζόμαστε άλλωστε ούτε έχουμε μιλήσει,δεν τον έχω δει ούτε ζωγραφιστό.
Μου φάνηκε αστειο και αυτό που έγραψε αλλά και το γεγονός ότι ρωτάς και απαντάς μόνος σου για το τι θα κάνει το ΚΚΕ ,ενώ είναι πασιφανές ότι δεν έχεις καμμία επαφή με την πολιτική του δραση η το πρόγραμμα του.
Από εκεί και πέρα ο μόνος που έγραψε για πουτανες κρυφές ,φανερές,χαρούμενες και λυπημένες ,είσαι εσυ και αν δεν κάνω λάθος δεν σου απάντησε κανείς,ακόμα και εγώ έσβησα την απάντηση μου ,απλα γιατί δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε σε κόντρες.Επισης κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό που συμφώνησε μαζί σου.Αυτά και φιλικα -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάρε παράδειγμα το Γύρο που θα μας καθίσει όλους τους αΜΕΚακινητους σε ηλεκτρικη καρέκλα στο τέλος.
Τοξικός όμως δεν είναι και αυτό πρέπει να μας νοιαζει στη συζήτηση.Χεχε, όχι θα σας βασανίζω περισσότερο. Θα σας βάλω να οδηγείται Σιτροέν αμι σε ανηφορικους δρόμους.
Ούτε εγώ ούτε κανείς μας δεν είναιτο μέτρο σύγκρισης. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και έχει θετικές και αρνητικές πλευρές. Εγώ θέλω να βρίσκω τις θετικές πλευρές των άλλων εκτός αν είναι σπαστικοι και βρίσκουν την δική μου αρνητική πλευρά.Μια χαρά τοξικός γίνομαι, και γλυκούλης αναλόγως τον σεβασμό που μου δείχνει ο συνομιλητής.
-
Χαχαχαχα την amiσατε όλοι.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χαχαχαχα την amiσατε όλοι.
Άσε την πολιτική και έλα στο νήμα του swift να σε ρωτήσω κάτι!
-
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή δεν ψηφίζεις ΚΚΕ επειδή δεν θα εφαρμόσει, κατά τη γνώμη σου, γνήσιο κομμουνισμό; Δεν είναι αρκετά κομμουνιστικό ε; Οπότε, Κυργιάκο...
Ξέρεις τι μου αρέσει;
Που βρέθηκαν μέλη που συμφώνησαν με αυτή την μπούρδα που έγραψες.Αλλά, εντάξει είναι γνωστός ο προβοκατόρικος ρόλος σου, στο φόρουμ.
Αν είσαι ένας. Εγώ επιμένω. Είστε παρεάκι κάτω από ένα nickname.Μην ανησυχείς/ανησυχείτε όμως.
Όπως είπε και ο φίλος σου/σας ο admin aea4tf, που τόσο κόπτεται για εσένα/εσάς:Με λύπη ανακοινώνω την αποβολή για μία εβδομάδα του χρήστη @piliourits Είναι πολύ κρίμα που ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος
Πηγή: https://forum.4troxoi.gr/post/11000102818για δωσε αναλυσις, οχι με τηλεγραφηματα αμφινοουμενα, ποιος ειναι ο αντμιν τεσσερο φι και τινος ειναι φιλος?
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
για δωσε αναλυσις, οχι με τηλεγραφηματα αμφινοουμενα, ποιος ειναι ο αντμιν τεσσερο φι και τινος ειναι φιλος?
Τι ψάχνεις και εσύ τώρα.. κάνεις και τον ανήξερο

-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέρεις τι μου αρέσει;
Πηγή: https://forum.4troxoi.gr/post/11000102818για δωσε αναλυσις, οχι με τηλεγραφηματα αμφινοουμενα, ποιος ειναι ο αντμιν τεσσερο φι και τινος ειναι φιλος?
Βάλε βίντεο με πρόεδρο Εδεσσαικου,να βγει κανένα συμπέρασμα!
-
Από φόρουμ πολιτικής το κάνατε Ρουκ Ζουκ .
Δυστυχώς χωρίς την Ζέτα και τα νινακια που φέρνει.
-
Οι Έλληνες μια χαρά τσακωνόντουσαν και σκοτωνόντουσαν από ιδρύσεως του νεολλ. κράτους, δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων 10-12 ετών.Πάντα ήταν διχασμένοι, μία με τον Καποδίστρια,με Όθωνα,με Τρικούπη,με τον Βενιζέλο,μεταπολεμικά-μεταεμφυλιακά τη δεκαετία του 50',το 60-70' και τη δεκαετία του 80' με τα πράσινα και μπλε καφενεία,αριστεροί δεξιοί κ.τ.λ. Πάντα βρίσκανε -και θα βρίσκουνε- ευκαιρία οι κάθε λογής αποτυχημένοι,τυχοδιώκτες,δημαγωγοί κι απατεωνίσκοι πολιτικοί (συχνά και με την αρωγή και ξένων),να διχάζουν έναν υποανάπτυκτο και μηδενικής παιδείας λαό.
Το ότι με το χρήμα -και μόνο με αυτό- βουλώνουν στόματα και υπνωτίζουν το πόπολο να κάθεται ήσυχα,είναι γνωστό.Και ενισχύει την γνώμη μου,πως ουδείς ενδιαφέρεται για την ιστορία και το μέλλον της χώρας του παρά μόνο στις 5-6 δεκαετίες ενηλικίωσης που θα ζήσει αυτός,να καλοπεράσει και στα απ'αυτά του,αν οι πολιτικοί-κυβερνώντες κάνουν και παραδώσουν ένα κράτος μπ@υρδέλο σε επόμενες γενιές... Υπάρχει χρήμα -ακόμη και δανεικό,ψεύτικο- στην τσέπη; ο.κ., όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρουκ Ζουκ = Μηλιαρέση!!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρουκ Ζουκ = Μηλιαρέση!!
Είναι παππούς, ξεχνάει !!!
Σορρυ Κρίου, δεν κρατήθηκα.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πάντως που έκανα like σε αυτό που έγραψε,χωρίς καμμία μομφή φυσικά σε σένα,δεν γνωριζόμαστε άλλωστε ούτε έχουμε μιλήσει,δεν τον έχω δει ούτε ζωγραφιστό.
Μου φάνηκε αστειο και αυτό που έγραψε αλλά και το γεγονός ότι ρωτάς και απαντάς μόνος σου για το τι θα κάνει το ΚΚΕ ,ενώ είναι πασιφανές ότι δεν έχεις καμμία επαφή με την πολιτική του δραση η το πρόγραμμα του.
Από εκεί και πέρα ο μόνος που έγραψε για πουτανες κρυφές ,φανερές,χαρούμενες και λυπημένες ,είσαι εσυ και αν δεν κάνω λάθος δεν σου απάντησε κανείς,ακόμα και εγώ έσβησα την απάντηση μου ,απλα γιατί δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε σε κόντρες.Επισης κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό που συμφώνησε μαζί σου.Αυτά και φιλικαΦίλε μου το "πασιφανές" δεν ισχύει γιατί δεν είμαι μικρό παιδί, ούτε παιδί κομματικού ή ιδεολογικού σωλήνα.
Έγραψα μία σκέψη μου για το ΚΚΕ. Και το τόνισα κιόλας ότι ήταν μία σκέψη. Αν ήθελε κάποιος να γράψει την δική του άποψη για τις θέσεις του ΚΚΕ, στο θέμα που έθεσα, ας το έκανε. Δεν το έκανε κανείς.
Για το "Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει" αφορούσε παράθεση σε δική σου άποψη ότι "εδώ μέσα κανείς δεν πήρε θέση υπέρ των Ρώσων στην εισβολή που έκαναν στην Ουκρανία". Προφανώς δεν αφορούσε εσένα. Άλλωστε εσύ είσαι στο φόρουμ 4 μήνες και ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα γραπτά σε διάφορα θέματα.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπάρχει χρήμα -ακόμη και δανεικό,ψεύτικο- στην τσέπη; ο.κ., όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες...
Και πουλάνε και φθηνά το τομάρι τους, με ανταλλάγματα που δίνονται μόνο σε τριτοκοσμικες χώρες.
Βασικά, επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν τόσα πολλά τομάρια, που δεν πιάνουν τιμή πλέον... -
Όλα καλά,ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωριζω κανέναν,ούτε έχω προσωπικά με κανέναν,ποσό μάλλον με εσένα.Μου έκανε εντυπωση απλά ,γιατί αν και διαφωνώ σε κάποια που αναφέρεις,όπως και εσυ φυσικά άλλωστε και αυτό είναι πολύ δημιουργικό,ήσουν πολύ φορτισμένος αρνητικά,ενώ συνήθως γράφεις ήρεμα,αν και ξαναλέω μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί.Θα σου γράψω,όταν γυρίσω γιατί είμαι εκτός κάποια βασικά πράγματα για τις απορίες που εξέφρασε,τουλαχιστον όπως τα καταλαβαίνω εγώ,χωρίς να έχω καμμια κομματική θεση φυσικα,πέραν του ψηφοφόρου.
-
Αντώνη μη δικαιολογείσαι στον κύριο, ότι θέλουμε θα κάνουμε και σε όποιον αρέσει, λογαριασμό δεν θα δώσουμε σε κανέναν!...
Φίλε Στορμ, δεν είναι παρεάκι ο πηλιουρίτ'ς, είναι μεν διαφορετικές προσωπικότητες αλλά συστεγάζονται σε ένα σώμα, που το κάναμε μερικές επεκτάσεις για να μας χωράει.
Γιάφκα δηλαδή, κατά μία έννοια...Δεν θα έπρεπε να δώσουμε μια ευκαιρία στο ΚΚΕ να κάνει όλα αυτά που περιέγραψες;
Κι αν βλέπαμε τον Κουτσούμπα να μην κρατάει το λόγο του, ας κάναμε Αντεπανάσταση! Μόνο έτσι θα ξέρουμε σίγουρα.Αλλιώς πάντως δεν λύνονται μερικά προβλήματα όπως π.χ. της στέγης.
Το 30-40% των σπιτιών/διαμερισμάτων είναι κενά, κι άλλα τόσα μαγαζιά, και οι τιμές ανεβαίνουν. Κομμουνισμός και τέλος τα προβλήματα. Ή έστω κοινοκτημοσύνη, μια και είμαστε Ελληνορθόδοξο έθνος και ταιριάζει καλύτερα με τις παραδόσεις μας. -
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρουκ Ζουκ = Μηλιαρέση!!
Είναι παππούς, ξεχνάει !!!
Σορρυ Κρίου, δεν κρατήθηκα.
Δεν είμαι ακόμα...
Ελπίζω στο μέλλον...
Τηλεόραση δεν βλέπω...
Γιατί στο ρουκ ζουκ η Μακρυπούλια δεν είναι ?
-
Αντώνη μη δικαιολογείσαι στον κύριο, ότι θέλουμε θα κάνουμε και σε όποιον αρέσει, λογαριασμό δεν θα δώσουμε σε κανέναν!...
Φίλε Στορμ, δεν είναι παρεάκι ο πηλιουρίτ'ς, είναι μεν διαφορετικές προσωπικότητες αλλά συστεγάζονται σε ένα σώμα, που το κάναμε μερικές επεκτάσεις για να μας χωράει.
Γιάφκα δηλαδή, κατά μία έννοια...Δεν θα έπρεπε να δώσουμε μια ευκαιρία στο ΚΚΕ να κάνει όλα αυτά που περιέγραψες;
Κι αν βλέπαμε τον Κουτσούμπα να μην κρατάει το λόγο του, ας κάναμε Αντεπανάσταση! Μόνο έτσι θα ξέρουμε σίγουρα.Αλλιώς πάντως δεν λύνονται μερικά προβλήματα όπως π.χ. της στέγης.
Το 30-40% των σπιτιών/διαμερισμάτων είναι κενά, κι άλλα τόσα μαγαζιά, και οι τιμές ανεβαίνουν. Κομμουνισμός και τέλος τα προβλήματα. Ή έστω κοινοκτημοσύνη, μια και είμαστε Ελληνορθόδοξο έθνος και ταιριάζει καλύτερα με τις παραδόσεις μας.Σε αυτή την κοινοκτημοσύνη ελπίζανε τότε στα φοιτητικά χρόνια της αριστερής και πασοκικής ανόδου, όσοι δεν είχαν γκόμενα...
Για αυτό μάζευε τόσους ψήφους η αριστερά στις σχολές...
-
Το 30-40% των σπιτιών/διαμερισμάτων είναι κενά, κι άλλα τόσα μαγαζιά, και οι τιμές ανεβαίνουν. Κομμουνισμός και τέλος τα προβλήματα. Ή έστω κοινοκτημοσύνη, μια και είμαστε Ελληνορθόδοξο έθνος και ταιριάζει καλύτερα με τις παραδόσεις μας.Το ξέρεις ότι μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις,ελπίζω να σας γνωρίσω όλους κάποια στιγμή,όσοι και αν είστε,δεν ξέρω από ποιο χωριό είσαι αλλά μου αρέσει πολύ ο Κισσός που είναι πιο ήσυχος.Μοναδική προϋπόθεση να αλλάξετε δήμαρχο!!!!!!Να βάλει υποψηφιότητα ο Αλκίνοος (γνωστό το γιατί )να τους τρολ άρετε!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2