@dublin said in TESLA FORUM:
@ig said in TESLA FORUM:
Παίδες αγχώθηκα. Ρώτησα και σε όλα τα κεντρικά πάρκινγκ της Θεσσαλονίκης και δεν διαθέτουν φορτιστή. Μάλλον τελικά το πιο συνετό είναι να παραλάβω το Χ1 και να επανεξετάσω το θέμα σε 1-2 χρόνια, ελπίζοντας σε μικρή πτώση της αξίας της BMW λόγω της αναμενόμενης(;) αύξησης της λιανικής τιμής.
Αφού δεν μου έλεγαν 2-3-4 μέρες πριν ότι έχει παντού φορτιστές; Τι έγινε εν το μεταξύ;?! Και απάντησα ότι το ξενοδοχείο που μείναμε δεν είχε καν πάρκινγκ, και το πάρκινγκ που το αφήσαμε δεν είχε σίγουρα φορτιστές, αλλά όχι...ο άλλος ξέρει καλύτερα τη ζωή μας και το πως θέλουμε να εργαζόμαστε!
Είναι ναι απίστευτο που σε μερικά θέματα (κυρίως Tesla/Toyota) δεν μπορείς καν να έχεις επιλογές ή να εκφράσεις προσωπικές απόψεις! Πραγματικά μόνο στους υποστηρικτές της Apple βλέπω τέτοιο φανατισμό, τώρα και στα αυτοκίνητα!
Το χειρότερο είναι Tesla με Apple (οι ToyotApple μπροστά τους είναι γατάκια). Μοναδικές ηλιοσταλαχτες χιονονιφάδες τα καμάρια μου!
Διαστρεβλώνεις , εγω δεν ειπα παρκινγκ γενικα , ειπα παρκινγκ-ξενοδοχειων ,και δεν ειπα " υπαρχουν " γενικα και αοριστα , σου εδειξα 27 στην θεσσαλονικη με διευθυνσεις και τηλεφωνα .
Τα υπολοιπα που ειχα πει ηταν θεσεις φορτισης και οχι σταθεμευσης .
Δηλαδη αφου φορτισεις πρεπει να μετακινηθεις σε συμβατικη θεση.
εχεις ξεκαθαρα θεμα ενημερωσης , τροπων , μεθοδων της ηλεκτοκινησης
@ig δε χρειαζεσαι απαραιτητα φορτιστη , και απλη σουκο σου κανει , απλως θα βαζεις 2-3,3 kwh ανα ωρα αντι 7-11 με τον level 2 φορτιστή