-
Χρόνια Πολλά σε όλους .
Να είμαστε καλά να τσακωνόμαστε...
-
-
-
-
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
-
-
Καλη χρονιά, με υγεία, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και μακριά από μπαταρίες και ηλεκτρικά!
-
Χρόνια πολλά σε όλους!
Υγεία και τύχη να έχουμε! -
Άντε και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και όμορφες στιγμές.
α! και σύντομα εκλογές γιατί από τις πολλές αυξήσεις μισθών δεν ξέρω τι να κάνω τόσα χρήματα... μπου!χα!χα!...
-
-
Καλή χρονιά και υγεία σε όλους!!!
-
Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και καλότυχο να είναι το 2023 για όλους.
Και για να ξεκινήσουμε με καλά νέα, όπως αρμόζει στον καινούργιο χρόνο.
Αλλάζουν οι κλίμακες και μειώνονται τα τέλη ταξινόμησης μέσα στο 23. Και γενναία μάλιστα.
Οπότε πάρτε το 23 αυτοκίνητο, αλλιώς θα περιμένετε τις επόμενες εκλογές!Σας εφιστούμε την προσοχή, ώστε να μην διασπείρετε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δια μέσου του ιστοτόπου των 4Τροχών! {Admin}
-
Καλη χρονια σε ολους με υγεια ψυχικη και σωματικη
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Με Υγεία σε όλους!
-
Καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2023!
-
Ο Διευθυντής των 4Τ, κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου, μου ζήτησε να μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του, όπως και όλου του Περιοδικού, προς όλα τα μέλη του Forum μας, για μια καλύτερη χρονιά! Είθε το 2023 να φέρει όσα επιθυμεί ο καθένας σας!
-
@andya3 said in Χρόνια πολλά:
Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και καλότυχο να είναι το 2023 για όλους.
Και για να ξεκινήσουμε με καλά νέα, όπως αρμόζει στον καινούργιο χρόνο.
Αλλάζουν οι κλίμακες και μειώνονται τα τέλη ταξινόμησης μέσα στο 23. Και γενναία μάλιστα.
Οπότε πάρτε το 23 αυτοκίνητο, αλλιώς θα περιμένετε τις επόμενες εκλογές!Σας εφιστούμε την προσοχή, ώστε να μην διασπείρετε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δια μέσου του ιστοτόπου των 4Τροχών! {Admin}
Οκ δεν θα τα χαλάσουμε χρονιάρα μέρα.
Την πληροφορία μου την είπε ο Άγιος Βασίλης. Άρα είναι πράγματι ανεπιβεβαίωτη. Εκτός αν κάποιος πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, όπως εγώ.
Happy new year Admin! -
Καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία
-
#chronia_polla
#ygeia
#kathari_psihi
#psila_amaxia
#grigora_amaxia#mono_vitara
Χρόνια πολλά