@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ρε συ Άγη... νομίζω ότι τρολλάρεις.
Η Σοβιετική λαμαρίνα τότε έφτιαχνε τα καλύτερα άρματα που υπήρχαν παγκοσμίως, τα ήξερα από την δουλειά μου! (γελούαμε με τα αμερικάνικα και γερμανικά άρματα). Άστο, αυτό. Έχω Saab, 2004, έχω και Mazda 1993, έχω και BMW 2004.
Ποια γερμανικά.. δες κάτι Ξέντος 6 και 9 να δεις πως είναι το σκαρί τους. Από άλλον πλανήτη!
Τρολαρω επηδη δεν εισαι ενημερωμενος? Πηγαινε διαβασε λιγο την ιστορια, η σοβ λαμαρινα ηταν κακιστη ποιοτητα και ο μονος λογος που την χρησιμοποιησαν ηταν γιατι τους ηρθε δωρεαν.
Σιγα μην εφτιαχνε τα καλυτερα αρματα.
Το Σααμπ 9-3 παροτι ουσιαστικα ηταν ενα Βεκτρα με αλλα σηματα καλα αντεχει ακομα (οκ λογικα θα ηταν λιγο ποιο προσεγμενο).
Τα Ξεντος ηταν ακριβα αμαξια εκεινη την εποχη.
Τεσπα οπως ειπα ειναι ευκολο να δειτε πια αμαξια αντεχουν στον χρονο. Μια βολτα εξω κυκλοφορουν ακομα. Και ευκολα αν τα κοιταξεις προσεκτικα και απο κοντα μπορεις να δεις πως ειναι φτιαγμενα τα καινουρια αμαξια. Και αν το ψαξεις μπορεις να δεις και παχος λαμαρινας και ποιοτητες.
Αυτο που λεω αν καποιος θελει αντοχη στον χρονο ο ασσος θα του την δωσει αν και ισως θα δοκιμαζα να παρω το υβριδικο λεον αν πεσει η τιμη του...