Το πήρε συγγενής μου το 1.5 20i σε χρώμα γκρι ματ( υπέροχο χρώμα) και το οδηγησα. Φοβερό αμάξι μέσα έξω και οδηγικά νομίζεις ότι δεν οδηγάς SUV, πολύ καλύτερο από Χ1. Στα αρνητικά το κιβώτιο του όταν είσαι σταματημένος και είναι στο πρόγραμμα normal, διαστάζει να ξεκινήσει ενώ στο sport δεν ισχύει, είναι άμεσο.
Best posts made by Arma13
-
RE: BMW X2 2024
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
Πολύ καλές τιμές, ουσιαστικά με 34-35.000€ θα είναι πολύ τουμπανο.
-
RE: VW Golf MK 8
Μακράν το καλύτερο αυτόματο είναι το DSG, δεν υπάρχει σύγκριση με τα αλλά σε κανένα τομέα.
Τα CVT που σκούζουν είναι για θα γέλια λες και οδηγάς αυτόματο σκούτερ. -
RE: Mazda CX-30
Ωραίο το κόκκινο σαν χρώμα αλλά προσωπικά σαν αμάξι στα μάτια μου είναι δυσανάλογο. Από το πλάι έχει μακρύ καπό και πίσω κόβεται απότομα λες και έχει φαει στουκα. Το τελείωμα της πλαινης πισω πόρτας έχει πολύ μικρή απόσταση με τα πίσω φωτα λες και είναι αυτοκίνητο σούπερ μίνι κατηγορίας.
Το Mazda 3 είναι πιο ισορροπημένο-όμορφο για τα γούστα μου. -
RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)
Πολύ όμορφο και του πάει πολύ το άσπρο της περλας γιατι φαίνονται οι γραμμές του.Κατα την γνωμη μου η GT ειναι η ωραιότερη έκδοση του αν και ξεφευγει σε τιμή και δεν νομίζω να περπατήσει σε εκείνη την έκδοση γιατί μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.
Πάντως είναι το ωραιότερο στην κατηγορία του αυτή την στιγμή μέσα έξω. -
@ad276 said in VW Golf MK 8:
Όταν όμως έβαλαν στο Γκολφ πολλαπλούς συνδέσμους πίσω οι άλλοι δεν ήξεραν καν τι ήταν. Στο λέω γιατί είχα το πενταρι Γκολφ.
Ποιοτικά ήταν μάπα αλλά είχε ωραίο στήσιμο στο δρόμο. Με τα δεδομένα της κατηγορίας του πάντα.Πολλαπλών ειχε και το Focus που ηταν και το καλύτερο οδηγικα στην κατηγορία.
Το Golf 5 με τον TSI ήταν μακράν το πιο ολοκληρωμένο με την καλύτερη ποιότητα (διαφωνώ που λες ότι ήταν μάπα ποιοτικά) και με παρα πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.Γενικα τοτε η VW ειχε φτιάξει ένα αμάξι που ειχε βγει μπροστά από τον ανταγωνισμό και έγινε σημείο αναφοράς. -
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
Στα νησιά πάντως τα ιταλικά,γαλλικά,ιαπωνικά και κορεάτικα( αυτά και αν είναι τα χειρότερα) ειναι διαλυμένα. Σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση ειναι τα γερμανικά που εχουν πολυ καλύτερη λαμαρίνα και καλύτερη ποιότητα βαφής.
Στην Σαντορίνη για παράδειγμα πλέον όλα τα ταξι ειναι Mercedes γιατί τα toyota σαπιζαν. -
RE: Καρδιά ή Λογική ; (aka Formentor or Tuscon ? )
@bouzou συγχαρητήρια φίλε μου για την επιλογή σου πολυ όμορφο αυτοκίνητο, με το καλό να το παραλάβεις και να το απολαύσεις!
Ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις αν εχει ηλεκτρονικό άνοιγμα του πορτμπαγκάζ καθώς και υποβοήθηση νεκρού σημείου.Οσο και αν έψαξα στο site της εταιρίας δεν βρήκα κάποια πληροφορία.
Ευχαριστώ! -
RE: MERCEDES-BENZ GLA
@alex-mix said in MERCEDES-BENZ GLA:
Οπως θα σου προτεινα (φιλικα χωρις ιχνος ειρωνειας) να κανεις και εσυ το ιδιο με xceed.
Ειλικρινά χωρίς να θέλω να προσβάλω το Xceed (δεν κρίνω αν είναι καλό η κακό) μου είναι παντελώς αδιάφορο όπως και η μάρκα του.
-
Είναι τόσο χάλια οι πωλήσεις της mazda που το πρώτο 4μηνο του έτους το cx30 και το 3αρι πούλησαν μαζι(!!) μόλις 25 αυτοκίνητα.
Δυσκολο το μέλλον για την εταιρία στην Ελλάδα αν συνεχίσουν έτσι και δεν αλλάξει κάτι.
Latest posts made by Arma13
-
@sportseat23 said in BMW X2 2024:
Εχω προσωπικο θεμα με το Χ2 Το περιμενα για καιρο, εβλεπα τα βιντεακια με το καμουφλαζ, αργοτερα εκανα την διαμορφωση οπως το ηθελα και ημουν ετοιμος να πατησω την σκανδαλη της παραγγελιας. Και μετα εκανα test drive. Εβαλα τα γελια, αλλα και θυμωσα με εμενα που το περιμενα. Ξεκαθαρα ανωτερο το Χ1, το Χ2 δεν εχει νοημα σαν επιλογη. Οντως το Χ4 ειναι προς καταργηση αλλα και παλι σαφως καλυτερο αυτοκινητο. Οταν θα δω στον δρομο το Χ2, σιγουρα θα εχω την απορια τι κριτηρια επιλογης αυτοκινητου εχει ο περηφανος ιδιοκτητης του.
Το Χ1 είναι ανώτερο; Επειδή τα εχω οδηγήσει και τα 2, είναι πολυ ανώτερο το Χ2 οδηγικά και έχει και καλύτερη ποιότητα.
Αμαξάρα είναι και πάει μπάλα και στις πωλήσεις.
Τι αμάξι οδηγείς και σε εποιασαν τα γέλια με το X2? -
Το πήρε συγγενής μου το 1.5 20i σε χρώμα γκρι ματ( υπέροχο χρώμα) και το οδηγησα. Φοβερό αμάξι μέσα έξω και οδηγικά νομίζεις ότι δεν οδηγάς SUV, πολύ καλύτερο από Χ1. Στα αρνητικά το κιβώτιο του όταν είσαι σταματημένος και είναι στο πρόγραμμα normal, διαστάζει να ξεκινήσει ενώ στο sport δεν ισχύει, είναι άμεσο.
-
Εξωτερικά το Golf στην έκδοση R Line είναι πιο όμορφο από την σειρά 1 που είναι μέτρια εξωτερικά παρά το πακέτο m. Όμως η τιμή του Golf είναι απαγορευτική και στην κατηγορία πλέον είναι μονόδρομος ο άσσος.
-
Προσωπικά θεωρώ το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Golf το 5αρι GTI. Στην λέξη Golf αυτό μου έρχεται στο μυαλό και πραγματικά στην εποχή του ήταν σημείο αναφοράς ανοίγοντας κατά πολύ την ψαλίδα με τους ανταγωνιστές του. Ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια όταν το βλέπω στο δρόμο μου τραβάει το βλέμμα.
-
Ωραίο το κόκκινο σαν χρώμα αλλά προσωπικά σαν αμάξι στα μάτια μου είναι δυσανάλογο. Από το πλάι έχει μακρύ καπό και πίσω κόβεται απότομα λες και έχει φαει στουκα. Το τελείωμα της πλαινης πισω πόρτας έχει πολύ μικρή απόσταση με τα πίσω φωτα λες και είναι αυτοκίνητο σούπερ μίνι κατηγορίας.
Το Mazda 3 είναι πιο ισορροπημένο-όμορφο για τα γούστα μου. -
Μπορεί να ήταν γρήγορο το Passat 1.8T (που πράγματι ήταν ) αλλά σε διαδρομές με αρκετές στροφουλες έμενε πολυυυυυ πίσω από μια 156!
Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα γερμανικά γενικά είναι πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα και δύσκολα κάποιος να φύγει από την γερμανική σχολή και να πάει σε άλλη ειδικά άμα μιλάμε για τους γίγαντες BMW-Mercedes.
-
Μακράν το καλύτερο αυτόματο είναι το DSG, δεν υπάρχει σύγκριση με τα αλλά σε κανένα τομέα.
Τα CVT που σκούζουν είναι για θα γέλια λες και οδηγάς αυτόματο σκούτερ. -
Καθόλου χαμένα δεν τα έχει, τουναντίον αυξάνει τα ποσοστά της σε όλες της κατηγορίες και βγάζει ολοκληρωμένα αυτοκίνητα σε λογικές τιμες (για το επίπεδο τιμών που υπάρχουν πλέον)
-
Τους έχει πάρει τα σώβρακα όπως και στα SUV που τα X1 και Χ2 κάνουν πάρτυ στις πωλήσεις.
-
Πολύ καλές τιμές, ουσιαστικά με 34-35.000€ θα είναι πολύ τουμπανο.