-
@storm said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@yem said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Βρε λαπ πες πως έχεις κάνει block εμένα και έχω ένα διάλογο με τον mastoras θα διαβάζεις αυτά που θα μου λέει ο mastoras και όχι αυτά που θα του λέω εγώ? Σαν να βλέπεις ειδήσεις και να βάζεις mute στο παράθυρο του ενός καλεσμενου και να ακούς μόνο το άλλο παράθυρο...
Αν θεωρεί ένα μέλος ότι δεν χρειάζεται να διαβάζει τα γραπτά κάποιων μελών, αμέσως αποκτά νόημα η δυνατότητα του μπλοκαρίσματος.
Λόγοι για να μην θέλει κάποιος να διαβάζει τα γραπτά κάποιων μελών υπάρχουν πάρα πολλοί.
Ειδικά όταν δεν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας του χώρου ή όταν ερμηνεύονται κατά το δοκούν ή όπως βολεύει ανά περίπτωση.
Καλοδεχούμενη η νέα δυνατότητα.
Ένας από τους λόγους που πολλοί έχουν φύγει και θα φύγουν από το forum
-
Θα πρέπει στις σελίδες "Edit Profile" και "Settings" να μπούνε κάπου ευδιάκριτα links για επιστροφή στο φόρουμ. Το μοναδικό Link που έχω εντοπίσει είναι χαμηλά στην σελίδα (δίπλα στο 4Τ Library).
Επίσης στο παράθυρο απάντησης θα πρέπει να έχει και εικονίδιο για εισαγωγή quote.
-
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να εμφανίζονται "διπλά" τα post.
Παραπάνω ο LAP απάντησε σε μένα και βλέπω δύο φορές την απάντησή του. Μία κρυμμένη με τίτλο "1 Απάντηση Τελευταία Απάντηση πριν περίπου 4 ώρες" και από κάτω ξανά το ίδιο ποστ.Αυτό συμβαίνει σε όλα τα θέματα.
-
Εγω εχασα εντελως το username μου .SPIROS. και για καποιο λογο τα ποστ που ειχα κανει, τα εμφανιζει ως ποστ του χρηστη spiros
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει αυτο;
-
Θα πρέπει στις σελίδες "Edit Profile" και "Settings" να μπούνε κάπου ευδιάκριτα links για επιστροφή στο φόρουμ. Το μοναδικό Link που έχω εντοπίσει είναι χαμηλά στην σελίδα (δίπλα στο 4Τ Library).
To εύκολο είναι να πατήσεις πάνω αριστερά στο σήμα "4ΤΡΟΧΟΙ FORUM", βγάζει στην αρχική σελίδα.
-
Οι λειτουργίες που θέλουμε υπάρχουν όλες. Μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε πατώντας στο κεντρικό λογότυπο να εμφανίζει όσα θέματα έχουν ανανεωθεί πρόσφατα, που είναι η πιο χρήσιμη λειτουργία.
Το μόνο που βλέπω σαν ουσιαστική προσθήκη, θα ήταν εκτός απ το .jpeg link να μπορούμε να κάνουμε paste και τα linked codes που παρέχουν τα image upload sites.
-
Παραπάνω ο LAP απάντησε σε μένα και βλέπω δύο φορές την απάντησή του. Μία κρυμμένη με τίτλο "1 Απάντηση Τελευταία Απάντηση πριν περίπου 4 ώρες" και από κάτω ξανά το ίδιο ποστ.Αυτό συμβαίνει σε όλα τα θέματα.
Αυτό συμβαίνει αν πατήσετε την απάντηση στο συγκεκριμένο post. Αν πατήσεις το μπλε κουμπί απάντηση που βρίσκετε ψηλά στην σελίδα και δίπλα στον τίτλο του θέματος δεν συμβαίνει.
-
Πολύ πιο όμορφο, αλλά και πολύ πιο δύσχρηστο από το παλιό. Μάλλον θα ευθύνονται τα δικά μου γεράματα, γιατί βλέπω ότι οι υπόλοιποι το επευφημείτε. Ούτε βγάζει ποιες είναι οι αδιάβαστες δημοσιεύσεις, ένα μπάχαλο και μισό. Δεν μπορείς να αλλάξεις σελίδα από το πάνω μέρος της, μόνο από το κάτω. Εν τω μεταξύ, από κινητό είναι τελείως ακυβέρνητο (έμπαινα συνήθως από κινητό). Μου λείπει το παλιό, πολύ.
-
@spiros-0 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εγω εχασα εντελως το username μου .SPIROS. και για καποιο λογο τα ποστ που ειχα κανει, τα εμφανιζει ως ποστ του χρηστη spiros
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει αυτο;
Χρήστης ".SPIROS." δεν υπάρχει στην βάση. Μήπως είχατε κάποιο ελαφρώς διαφορετικό username?
Για τα υπόλοιπα που γράφονται, είμαστε σε διαρκή διαδικασία βελτιώσεων και αλλαγών. Μερικές από τις ερωτήσεις σας απαντήθηκαν από τους Moderators.
Στην διάθεσή σας
-
@dimsabas κι εγώ ψαχνόμουν,αλλά μου είπαν τη λύση.Πήγαινε στο profile σου και στις ρυθμίσεις βάλε unreaded και θα βλέπεις μόνο τα αδιάβαστα ή recent και θα βλέπεις τα πρόσφατα και με μπλέ χρώμα τα αδιάβαστα.
Μετά κάνε save changes. -
Από αύριο θα υπάρχει και ξεχωριστή ενότητα "Recent Posts".
-
@aea4tf οχι ηταν ακριβως αυτο .SPIROS.
αλλωστε μου ηρθε και ειδοποιηση μολις εφτιαξα το παρων ονομα:
Το όνομα χρήστη που ζήτησες χρησιμοποιείται ήδη, οπότε το τροποποιήσαμε λίγο. Πλέον είσαι γνωστός/ή ώς .SPIROS. 0
-
@fanis75 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
To εύκολο είναι να πατήσεις πάνω αριστερά στο σήμα "4ΤΡΟΧΟΙ FORUM", βγάζει στην αρχική σελίδα.
Ω ρε τι είπες! Νόμιζα ότι το Link στέλνει στην κεντρική σελίδα του περιοδικού. Έχω μπλοκάρει το element (adblock) και δεν εμφανίζεται το link. Έχω μπλοκάρει αρκετά elements για να είναι λίγο ποιο διακριτική η σελίδα.
-
@limited_one said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Αυτό συμβαίνει αν πατήσετε την απάντηση στο συγκεκριμένο post. Αν πατήσεις το μπλε κουμπί απάντηση που βρίσκετε ψηλά στην σελίδα και δίπλα στον τίτλο του θέματος δεν συμβαίνει.
Συμφωνώ. Δεν θα έπρεπε όμως η παράθεση να πηγαίνει σαν ποστ στο τέλος κάθε θέματος ώστε να υπάρχει μία χρονική συνέχεια στις απαντήσεις; Τώρα οι παραθέσεις είναι, δεν έχω καταλάβει ακριβώς που είναι...
-
@spiros-0 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@aea4tf οχι ηταν ακριβως αυτο .SPIROS.
αλλωστε μου ηρθε και ειδοποιηση μολις εφτιαξα το παρων ονομα:
Το όνομα χρήστη που ζήτησες χρησιμοποιείται ήδη, οπότε το τροποποιήσαμε λίγο. Πλέον είσαι γνωστός/ή ώς .SPIROS. 0
μετα απο reset στο password, καταφερα να μπω με το .SPIROS.
ομως, τα ποστ που ειχα κανει με αυτο το ονομα, φαινονται να εχουν γινει απο αλλον χρηστη spiros -
Συμφωνώ. Δεν θα έπρεπε όμως η παράθεση να πηγαίνει σαν ποστ στο τέλος κάθε θέματος ώστε να υπάρχει μία χρονική συνέχεια στις απαντήσεις; Τώρα οι παραθέσεις είναι, δεν έχω καταλάβει ακριβώς που είναι...
Η παράθεση είναι ακριβώς δίπλα στο reply και λέγεται Quote
Εσύ απαντούσες αντί να κάνεις παράθεση. -
Ναι το ξέρω. Απλά δεν έχω καταλάβει το νόημα της "απάντησης" σε κάθε ποστ μέλους.
-
Καλησπέρα
έχει μείνει μόνο η επιλογή για παράθεση
προστέθηκαν συντομεύσεις για : αδιάβαστα μηνύματα - δημοφιλή - πρόσφατα ( δίπλα στις γνωστοποιήσεις) -
Καλησπέρα
έχει μείνει μόνο η επιλογή για παράθεση
προστέθηκαν συντομεύσεις για : αδιάβαστα μηνύματα - δημοφιλή - πρόσφατα ( δίπλα στις γνωστοποιήσεις)Έχει γίνει τούμπανο το Forum
-
Αν μπλοκάρουμε τις αναρτήσεις κάποιου χρήστη ώστε να μην τις διαβάζουμε και μετά από ένα διάστημα θέλουμε να το αναιρέσουμε και να είναι πάλι ορατές, γίνεται?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]